Igår kväll

Jag och Amelia stod själva på restaurangen igår kväll och tänkte: " måndag kväll blir en lugn kväll"... Därefter rasade kunderna in. Fyfan vad stressigt. Vi var för få som jobbade helt klart! Ska alltid vara minst 3 på golvet framme. Även diskaren var en seg en då ordinarie diskaren är ledig måndag och tisdag-kvällar som då brukar vara lugna kvällar! För diskaren brukar kunna hjälpa oss plocka disk framme, i vanliga fall. Inte igår dock. Aja, idag är en ny dag :)

Har lagt ut Molles annons på Vovve nu. Har lagt till att han skulle trivas bäst som ensamhund då många vill ha honom som sällskap till hunden de redan har. Tror inte att han nånsin har träffat en annan hanhund faktiskt.

Jag är så seg. Långpromenad lockar inte alls idag. Ska jobba ikväll.

Var förbi en bekant i Handen igår och tog en kaffe och cigg på hans balkong innan jobbet oxå. Det var trevligt.

Kanske ska ta en långpromenad nu då och sen belöna mig med lite shopping innan jobbet.

Min Laptop

Jo, visst är det nåt knas me mitt trådlösa nätverk på min laptop. Har äntligen tagit tag i att kolla om laptopen funkar med en nätverkssladd och det gör den ju!

Igår slappade jag på Rudan med Sonia. För ovanlighetens skull så var hon barnledig och hade semester från sitt jobb. Har aldrig hänt sen Aaron föddes för 17mån sen. Man får passa på att umgås med henne då för snart kommer barn nr 2. Fast det hade varit lika mysigt att ha med Aaron till Rudan faktiskt. Så vi får göra om detta med Aaron tycker jag :)





I fredags var det visst midsommarafton. Det var inget folk på restaurangen så jag jobbade inte. Hade bestämt att umgås med Hannah iaf som kom till restaurangen. Vi käkade och drog sen till Snaps uteservering! Kristian.E kom förbi en stund oxå men han hamnade i tjafs med bordet bredvid typ..  Var iaf ute till 2 och tog sen taxi hem då hundarna krånglade hemma. Taxi på midsommarafton blev ingen billig historia. Never again. I lördags jobbade jag bara och drog sen hem. Skulle ha träffat Dario men det vart bara sent och rörigt pga hundarna.

 
På restaurangens uteservering

Min älskade Sara glassar runt i L.A nu. Mysigt ju :)

Fan vad seg värmen gör mig. Helt omöjligt att att gå långpromenad med hundarna. Finns bara ett sätt att göra det på. Duscha ner de och gå. Samt att jag blötar ner mitt hår oxå.

Så får det bli. Kaffe först.

Bloggen kommer att uppdateras regelbundet och med fler bilder framöver nu.


Buss-mobil-bloggar

Ska fixa välkomstdrinkarna till Nella o hennes gäster. Är lite försenad. Precis när jag skulle dra hemifrån så ser jag en fläck på min klänning. Fan! Fick panik-byta-om och åka. Är helt missnöjd med kläderna jag har nu. Jag måste shoppa lite nytt. Annars så ska tydligen Kubbe och Hasse röra sig utåt. Kanske möter på de sen. Väldigt snabbt isåfall. Måste hem till hundarna ju. Fast Nellas firande är ju prio ett ikväll... Härligt väder vi har fått! :)

Godkänd annons

3 bra svar på 30min. Jag visste ju att han skulle vara lättsåld..


Annons, Nella firas ikväll och jag vill ha en Iphone!

Har lagt ut en annons på Molle nu. Eller den har inte blivit godkänd än. Han känns lugn och trygg. Väldigt lekfull bara som han ska vara. Tror att han kissade inne hos Annelie i lördags för att han fick träffa en annan hund. Han är inte van vid andra hundar. Han gjorde likadant här hemma när han först träffade Cita.

Ikväll ska Nella firas!!! 30år fyller hon? Vilket skämt. Hon kommer aldrig att vara 30 i mina ögon...

Oj, har helt missat samtal och sms på mobilen ser jag nu...

Iaf, jag måste ha en Iphone. Jag skaffade sony ericsson pga kameran. Jag ville ha en kameramobil. Men kameramobilen i den sög hårt faktiskt!! Så jag skaffade mig en vanlig kamera ju. Så nu behöver jag inte kameramobil. Jag vill ha en Iphone!!

Trötta ben

Har promenerat för mycket. Jobbat. Tränat. Mina ben är helt slut. Jag har kört slut på mig själv. Jag vill komma i form. Men jag sysselsätter mig oxå för att slippa tänka... Det finns saker att tänka på.

Nytt kassasystem

Igår vaknade jag kl 9, promenerade hundarna, käkade, duschade och åkte och jobbade lunch. Efter lunchen så skulle jag och Rahat till Farsta och köpa Nellas födelsdagspresent och därefter lämna av indiskt käk till Sonia+familjen. Precis när vi åkt från restaurangen så får Rahat ett samtal om att den nya kassan har kommit. Så vi åkte tbx. Det drog ut på tiden 2tim. Så när vi väl kom till Farsta vart det bara stressigt. Skulle ha tagit mig tid att säga hej till Kristian.E på hans jobb men hann inte riktigt med det. Även hos Sonia blev det stressigt. Rahat hade bråttom iväg och jag skulle hem och ut med hundarna. Hann inte träna igår heller. Så det måste jag göra idag. Strax. Måste bara smälta maten lite. Hemsidans restaurang-menyer är uppdaterade och aktuella nu iaf.


Me, myself and I...

Jag är off

Jag är off faktiskt. Att styra upp saker med folk tar emot. Den som mest ställer mig mot väggen är väl Dario..

En bild från Vasaparken förra veckan





Jag och Sara i lördags



Still going strong. Finns ingen annan vän jag har haft så mycket upp och nergångar med. Mycket tjafs och tårar genom åren :p Men riktiga vänner pratar och reder ut saker. Vi har aldrig lyckats fira varandras födelsedagar utan problem heller. I år var jag i Bangladesh och när hon fyller år så är hon utomlands. Kanske lika bra :p

Nu blir det långpromenad med hundarna. Ska hinna med gymet innan jobbet oxå.

 För övrigt så gillar jag mitt ekorrhjuls-liv för att det är sånt som jag kan kontrollera.


Sleepless

Jag visste nyss vad jag skulle skriva om... Tappade tråden. Jag ska jobba midsommar iaf. Imorgon, tisdag, så jobbar jag lunch. Efter det så kan jag äntligen ta med mig restaurangmat till Sonia och Tony. Sonia har semester nu. ÄNTLIGEN så finns det tid att ses och umgås. Vägrar missa hennes graviditet denna gång. Förra gången förstod hon att hon var gravid strax efter att mitt husköp i Lilla Edet var klart. Vilket år det var. 2008 var ett år där mycket hände för många. Inte bara mig... Molle är söt, han har börjat sova på rygg mitt på golvet:) Jag måste försöka sova, jag med. Kl är 6.30 nu. Tur att man inte kan sova bort hela dagen pga hundarna. Natti.

Ekorrhjul del 3

Jag skrev inte klart förra inlägget. Skulle av bussen just då. Det verkar inte gå att spara inlägg som utkast via mobilen. Hur som helst, jag hatar när planer skiter sig. Men min Sara hade redan kvällen innan sagt att jag skulle höra av mig om mina planer skulle skita sig. Så hon kom och mötte upp mig efter jobbet och vi drog ut:) Var runt på söder lite. Drog oss sen mot Stureplan. Sara mötte upp en bekant. Jag mötte Babak en stund. Vi gick aldrig in på nåt vettigt ställe. Så det blev hemgång. Eller jag drog till en kompis i stan och pimplade lite mer vin. Iaf, mötte upp Annelie med hundarna idag. Molle hade inte skött sig. Han hade kissat inne 6ggr. Ska hålla ett öga på honom imorgon. Måste skriva om vilka regler och gränser som jag har satt för honom som funkar bra för mig.. Har sovit hela kvällen. Är vaken nu på natten. Jag kommer att avlida av en hemsk och envis huvudvärk. Är ledig idag, måndag, så jag hinner återhämta mig. Ska fortsätta uppdatera restaurangens hemsida idag oxå. Nu har jag svamlat klart via mobilen. Natti

Ekorrhjul del 2

Mobilbloggar. Så inga bilder än. Det har hänt lite saker i mitt liv den senaste veckan. Det har tillkommit saker som kan rubba min balans. Men det behöver inte betyda att balansen rubbas på något negativt sätt. Men vart kommer det ifrån? Speciellt från en person som jag har känt i 10år. Varför nu? Iaf, mina planer igår som jag hade innan och efter jobbet blev inte av. Jag hatar när planer skiter sig!

Ekorrhjul

Jag gillar mitt liv. Det är ett ekorrhjul. Jag börjar dagen med en långpromenad med hundarna. Gymet kan jag gå till oavsett hur jag jobbar eftersom att hundarna klarar sig utan problem med mina föräldrar numera. Jobbar jag lunch så kan jag träna efter lunchen. Jobbar jag kväll så kan jag träna innan jobbet, som jag gjorde idag. Alltid kul när vänner har vägarna förbi när jag jobbar oxå. I tisdags tog jag ett glas vitt efter jobbet med en bekant. Igår blev det lite parkhäng i Vasaparken. Sätter upp lite bilder imorgon då jag mobilbloggar nu. Imorgon kommer Jenny.E förbi mig på jobbet:) Det ser jag fram emot. På lördag lämnar jag hundarna hos Annelie och ger mig själv ett dygns hundledigt. Jag jobbar inte på söndag. Så på lördag har jag planer både innan och efter jobbet:) Det är rätt härligt att känna lugnet i mig så som jag gör nu, utan något antidepp eller nåt. Jag tänker fortsätta se till att jag håller mig stabil. Jag vill inte ha någon i mitt liv som kan rubba min balans på något negativt sätt. Godnatt nu.

Det känns

Att jag fick mens igår. Äntligen. Både huvudvärk och benvärk har släppt nu. Inget mer sug på ballerina kex heller. Nu kommer magen att sjunka in lite oxå. Sitter på bussen nu iaf. Är på väg till odenplan för lite parkhäng en stund :) Fint väder ju!! It makes me happy:)

Jobbade inte lunch idag

Jag kunde inte somna inatt pga benvärk. Somnade ju till slut vid kl 4-5 av utmattning. Gick upp kl 9 och promenerade en timme med hundarna. Åt sen en bra frukost, duschade och gjorde mig klar inför jobbet... Klockan går och inget samtal kommer från Rahat om att det är dags att åka till restaurangen. Jag ringer honom slutligen. Vad får jag höra? Jo, att han glömde bort mig och att han redan var på restaurangen. Vad fan ger han mig ett schema för hela veckan för? Jag sov 4tim. Jag har en arbetsmoral. Men det där är bara för mycket. Är sjukt irriterad över det. Blev iaf att jag åkte och gymade och sen duschade igen då, för andra gången idag... Måste ta ett snack med Rahat!

Tar igen lite missade Naruto avsnitt...

Kollar på lite missade avsnitt på Naruto.. Jag hoppas inte att de tänker döda min favorit-karaktär Kakashi!! De har redan dödat Jiraiya



och Itachi


Men seriöst, våga döda Kakashi säger jag bara!!!




Nu ska jag se vad Naruto Shippuden avsnitt 159 har att erbjuda.


Uppdatering. Fuck it, de dödade honom.


Midsommar del 2

Fyllde precis i min filofax hur jag ska jobba i veckan. Blev då lite nyfiken på när midsommarafton faktiskt äger rum. Det är inte den här veckan :-p Har iaf pratat i tel en bra stund med Babak. Det känns bra att kunna prata av sig med någon som i grund och botten oxå kommer från en familj med samma värderingar som min egen familj. Pratade om massa annat oxå. Det gjorde mig på bra humör:) Skäms lite över att jag bangade på att träffa honom idag. Luften gick ur mig när jag skrapade upp vristen rejält. Smällde igen garderobsdörren bakom ryggen på mig själv utan att lägga märka till att vristen var i ren skottlinje för nedre hörnet av garderobsdörren. Verkligen trevligt med blod. Igår skar jag mig i fingret på en kniv. Oxå kul.. De senaste dagarna har jag haft en sån jobbig huvudvärk. Den vägrar att försvinna. Har säkert nåt med min oregelbundna mens att göra. Men utöver det så känns humöret rätt okej. Jag är inte involverad el engagerad i någon annan än mig själv och mina hundar. Klart det finns ytliga irritationer omkring men inget som riktigt berör mig faktiskt. Detta var dagens mobilbloggande. Natti.

Midsommar??

Helt ärligt talat, jag har ingen aning om vilken dag midsommarafton är. Helt enkelt för att jag inte bryr mig. Jag jobbar iaf lunchen mån-tis och kvällar tor-lör. Midsommar är säkert där nån gång. Kanske inte. Jenny.E skulle komma till restaurangen på fredag iaf :)

Igår var jag förbi Sonia och Tony en stund. Jag kan inte dricka kring barn. Möjligtvis om barnen har gått o lagt sig, något glas kanske. Men jag har omedvetet haft en spärr har det visat sig. Men Sonia är gravid så hon dricker ju inte heller. Molle var med mig hos Sonia och Tony. Det var mycket folk där. Molle hittade en ny bästis i Saga. Gulligt :)

Vad tjock han kan se ut ibland men det är han inte. Bara päls på den hunden.



Missade bussen hem igår så man fick vänta en halvtimme i kylan. Att sitta spiknykter på en lördag kväll med hunden är inte kul bland alla aspackade och skrikiga ungdomar. Värre är det i bussen oxå.. för då ska alla klappa på Molle oxå.


Ingen lust med nånting idag

It's just one of those days.


Jobbar ikväll

Fixat hem galler nu. Hundarna klarade sig bra tillsammans med mina föräldrar imorse när jag var iväg 3tim. Då hade de inte ens fått sin långpromenad som de har fått nu. Mina föräldrar tycker oxå att Molle har blivit rätt lugn och normal nu. Idag ska den kemiska kastreringen ha nått sin fulla effekt:)

Bra där, Ruhi

Jag hann sminka mig. Men jag hann inte dricka kaffe. Vad är det för ruttna prioriteringar? Vart är världen på väg? :-p

Så..

Fredag imorrn då. Tycker ingenting om det. Christian ville festa o så då han förra helgen var på affärsresa och nästa helg har jour på sitt jobb. Undrar om han kan tänka sig ett besök av mig och Molle samt fixa min laptop :D Min favvo-data-nörd med hoj :)

Idag blev det 2 långpromenader. Jätteskönt att orka det igen. Jag ligger back på att träna styrka dock men det ordnar sig :)

Grillfest hos Sonia och Tony samt kolla lite VM på lördag då :) Undrar vilka fler som ska dit? Bör jag ta me mig nån för sakens skull? *hm*.

Tack för idag




Bleach 272

Wtf

Han dog i serien nu. Det gillade jag inte!!


Olagligt mycket

Vitlök har jag ätit idag. Nån som vill pussas?

Bleach 269, gets me going...

Jag älskar Bleach-serien. Så är det bara!!



Dags att kolla på avsnitt 270.


Planer

Måste få hit grindarna från min lägenhet till hundarna. Jag måste ha min post. Hur går det med mina skattepengar? Men framför allt så vart jag sugen på att styra upp o träffa Tobbe. Vi sa sist att vi skulle låta Molle och Benza träffas lite så att Molle får lite mer erfarenhet av även andra hundar än sin mor Cita :) Skulle vara super ju!

... en halv cigg måste jag väl få röka trots halsont...

Igår var en supertrög dag. Jag kokade lever till hundarna och skar upp de i småbitar. Som de sen fick leta efter i högt gräs i och med att jag inte pallade ta nån långpromenad. Kan ju säga att lite kokt lever får de att fullständigt skita i andra hundar vid hundmöten iaf. Men jag har ett liv. Tänker inte stå och koka lever varje dag direkt, haha! Annelie har redan kommit på att man sprutar vatten på hundarna med en vattenflaska så avbryts deras skällande vid hundmöten. Då menar vi alltså med en sån där sportflaska så att vattenstrålen blir stark och inte en mesig vattenspruta. Så det är max det vi orkar göra, fylla en vattenflaska :p Snabbt och enkelt :D

Nu ska jag dricka kaffe. Blir jag inte piggare så blir det en tupplur.

Adios amigos

A little fun

Jag kände mig lite bättre idag när jag vaknade så jag tog en långpromenad med hundarna. Jag hoppas inte att det var för tidigt att göra det bara så att jag inte blir sjuk igen. Det räcker med mitt kex-missbrukande nu :p *jävla ballerina-kex*, så gott med ett glas kall mjölk :D


Imorrn har lilla jag en tid hos psykologen iaf. Önskar att jag visste vad jag vill säga och i vilken ände jag ska börja... Allt känns stabilt just nu men jag vill ju behålla stabiliteten i längden oxå.


No fun part 2

Vafan. Jag blir ju bara sämre. Jag har inte rökt idag. Min hals klarar inte det. Men glad är jag ändå för alla som visat omtanke :)

Kram på er

No fun

Jag har feber.
Kunde inte ens vara barnvakt åt bebis Aaron idag :(

I fredags var jag förresten i flempan. Träffade Jenny.E som var min bästis när vi var små. Tror vi var bästisar i 6år innan hennes klass splittrades och hon fick byta skola. Riktigt kul var det att träffa henne igen iaf :)

Härom dagen satt jag hos Annelie och fikade. Hon ville inte synas på bild. Dock är Cita supernöjd som får sitta i knäet och bli kliad :)



Fast det var nog den dagen som febern började egentligen. Jag kände att promenaden till Annelie var jättelång plötsligt och att jag inte orkade gå. Jag trodde att det berodde på att jag inte gick med några hundar som vägen kändes lång. Nu tror jag att det var febern som var på gång.

Igår stressade jag runt som en dåre i stan för att möta upp en hundinstruktör med Molle. Jag hittade inte henne och fick ingen kontakt med henne heller. Molle har väldigt svårt för att åka bil, tåg, tunnelbana, buss.. ja, allt. Han blir stressad och mår dåligt av det. Hans pipiga skall kan nog ge vem som helst tinnitus!! Men han blir lugn om man kliar och klappar honom. Men man ska ignorera hans beteende för övrigt, inte prata med honom osv. Det jagar bara upp honom. Hur som helst, där stod jag mitt i stan och var febrig, hungrig, kissnödig, trött, stressad.. så jag ringde Sara som jobbar på ett café mitt i stan. Där fick jag äta, kissa, varva ner m.m. Guld värt! Jätteskönt! Molle klarar av stadsmiljön för övrigt väldigt bra. Står jag still mitt i stan så sätter han sig bara ner. Han kopplar bort omgivningen och är lugn. Till skillnad från Cita som inte kan koppla bort omgivningen alls typ.. Han har inga ljudfobier iaf som Cita.



Ska vila lite nu. Ska försöka ta en långpromenad med hundarna idag iaf. Annars får jag aktivera de på annat sätt. Typ leta godis.

Adjö


Torsdagsmys+lör


Hade jag hos Hannah me lite rosévin och god mat:)






O lite vattenpipa blev det för mig :)




Igår jobbade jag. Det blev en relativt lugn kväll då folk roade sig i Kungsan på restaurangernas dag. Så Hannah kom förbi med sin vän Andre och höll mig lite sällskap :)



Ikväll ska jag hämta hem mina hundar. Har eventuellt en köpare till Molle. De ska prova på att ha honom iaf.

And life goes on...


Jag tonar ner

Jag har haft för mycket smink på sistone. Mamma sa ifrån idag, ha ha! Tur att nån säger ifrån iaf:) Sitter i bilen nu med Rahat och hundarna. Han ska till restaurangen men släpper av mig i gullmarsplan där jag ska möta Hannah:) ser fram emot vår myskväll.

Ruggigt irriterad

Hur vissa saker går åt helvete... Jag försöker att inte tänka på det. Jag drog en nitlott fick jag veta igår. Jag vet inte vilka som läser min blogg heller. Kanske även han som jag är lite besviken på.

Livet går framåt vare sig man vill eller inte.

Ikväll ska jag till min darling Hannah. Ska väl ta en liten hundpromenad med Jonte oxå då han bor i krokarna. Måste komma ihåg att ta bilder :) Men kvällens plan är att sitta och dricka lite vin och prata av sig om allt! Ska bli så skönt att få göra det!

 




Oregelbunden mens suger

Pliiz säg att mensen kommer inom några dagar. Varit 8 veckor utan nu. Tjockis-mage har man oxå. Dessutom sitter jag och äter svingoda kex med vaniljsmak och hallonfyllning mitt i natten.. Helt olikt mig. Nu ska jag prova ballerina med toffe samt hämta ett glas kall mjölk. Mums.

Vikken guldklimp, jag e kär!

Jag hade en dejt med Sonias son Aaron idag. Charmknutten. Denna bild e tagen med min mobilkamera. Glömde kameran hemma.



Lycko mejj, imorrn har jag en dejt me honom igen :) Fast Sonia ska vara med och det får hon väl vara då eftersom att det är hennes son :p

Därefter blev det Tanto med Tobbe en sväng. Mötte upp Mia där oxå och i hennes sällskap fanns Christian-snutten, Amos, Hyppe (Erik) m.fl.
Fick mig en finfin bild på Christian och Hyppe :)



Åren går men dessa grabbar är sig lika, alltid :)

För övrigt så är väl inte Tobbe inte den som brukar bry sig om att hålla kontakten med folk. De få han försöker hålla kontakten är de han bryr sig om. Så jag har lovat honom att inte ignorera hans samtal eller sms... även om jag e deppig el mår skit så är det bättre att jag säger det isåfall än att "leka död". Jag är rätt bra på att ha såna perioder nämligen. Då sätter jag inte på signalen och lägger bort mobilen. Uppskattar att han tog upp det med mig iaf :)

Natti


Enligt min mobilräkning

Så hade jag ringt samtal för 200min förra månaden. Det är 3tim och 20min på 30 dagar. Det är sjukt lite! Därmed kan vi konstatera att jag är ruggigt dålig på att ringa folk. Är på väg till tanto nu iaf. Ska möta Tobbe. Cita och Molle får vara hemma. De klarar sig väldigt bra i varandras sällskap. Det är mina föräldrar som inte kan hantera Molle.. Har hunnit mysa med Sonias son Aaron idag oxå:)vilken otroligt härlig unge! Ha en bra kväll i solen allihop!

Dagens bilder

Var kvar på söder längre jag trodde. Jag hann inte fika hos Annelie. Däremot ringde Tobbe och var tydligen på söder med la familia, så vi sågs en liten stund :) Det var iaf en mysig dag på söder med Sara. Vi åt tills vi höll på att sprica. Sen promenerade vi lite. Tog en cider oxå innan våra vägar skildes åt. Jag hann ta 3 bilder innan batteriet på kameran dog.

Jag i bussen på väg till Farsta
 

Min älskling Sara på restaurangen


Tobbe och hans son Milo


Imorrn ska jag mysa me Sonias son Aaron nån timme. Ska vara barnvakt :)

Natti


Ute på vift

Igår fixade jag naglar, färgade håret och köpte ett piercing-smycke. Mötte på Sissi på bussen hem och snackade lite. Just nu är jag på väg till farsta och ska hälsa på en gammal bekant lite snabbt. Sen ska jag till djuraffären där och köpa en grej till Molle. Därefter möta min älskling Sara på restaurangen och mysa. Sen bär det av till Annelie för fika samt hämta hem Molle-bollen. Så därmed är jag ute på vift. Mobilbloggar på bussen till farsta nu. Bilder kommer sen. Kram på alla läsare:) eller nåt.

RSS 2.0