Vår igen då

Alltså jag måste börja med mina allergitabletter innan jag avlider. Jag lägger mina 10 000 steg per dag på hyllan. Idag har jag varit febrig, haft mycket yrsel, värk i hela kroppen.. att ha varit i ett i-land i 3 mån utan något som helst vaccin är nog inte att leka med alltså. Jag hade ju ständigt problem med hälsan där. Jag har inte ens varit hemma i 2 veckor och jag har inte återhämtat mig än.

Usch, måste deklarera att jag sålt hus o grejer. Blä.

Min brorsa undrade härom dagen om jag nånsin kommer att bli.. stabil, lugn osv. Kanske att man blir det den dagen man får barn. Det känns så.

Skulle ha ringt ett par samtal idag men jag orkade inte. Jag var vaken nästan 24 timmar igen innan jag slutligen somnade. Sov till större delen av dagen idag. Hann dock med en tv-stund hos Jonas iaf på kvällen iaf.

Måste snyta mig.

Hejdå.

Brain overload *mobilbloggar*

Sen ett tag tbx så har jag levt i en lugn och trygg värld där jag inte tänkt så mycket på sverige, stockholm och de som finns här. Men men, jag gick ut i lördags, mötte på lite förflutna saker och nu är min hjärna självklart på högvarv igen. Jag kan inte sova fast jag är trött. Men jag är fortfarande helt nöjd med mitt val av kille. De två som flirtade i lördags är ändå två killar som förut dissat mig faktiskt. Därav blir man sne om de är intresserade nu, ett antal år senare. Riktigt irriterande. Idag e jag så nöjd med att slippa krångla och känna mig osäker. Hade jag varit med en av de två killarna så hade jag fått magsår.. Aja, efter några dagars tänkande så har jag nog glömt bort deras existens igen. Puckon.

Technostate i lördags då + dagens promenad

Åkte dit me käre Christian.
Förvånansvärt många som sett mina bilder på facebook och grattade mig :) Tack!
De 2 som hade missat att jag e stadgad nu, lade in högsta växeln på sitt flirtande och stötte på mig. Den ena berättade jag för som det var. Att döma av hans kraftiga reaktion så förstod jag att det låg något mer bakom fasaden än vad han tidigare visat. Kollade upp det idag och det stämde tydligen. Den andra sa jag inget till för att jävlas. Han e ingen schysst person.

Hur som helst, idag var jag på långpromenad med Sonias son Aaron. Jag hade med mig Cita. Tony hade möte igen och Sonia jobbade. Jag och Tony bestämde i lördags på technostate att jag skulle ha Aaron idag. Vuxenlivet. Jag var nykter i lördags för övrigt. Har inte samma sug på alkohol längre.

Ja, just det! Min stegräknare nollställdes kl 12 (natt) då det blev en ny dag, i lördags. Jag dansade inte förrän sista djn spelade. Jag uppnådde faktiskt drygt 9000 steg. Normalt hade jag dansat mer med alkohol i kroppen. Men det blev såklart nyttigare såhär, utan alkohol. Inte illa.  

Dagens bild: Aaron och Cita


..fredag..

Jag är hungrig.

Svårare än man tror att nå 10 000 steg men det ska gå.

Håller mig nog hemma. Kände några ögonlick att jag skulle ha kunnat möta upp Sara och ta ett glas vin men hon svarade inte när jag ringde så då försvann det.

Träffade en av Citas valpar idag. Han har blivit stor och fin :) Tyvärr kunde inte mor och son samsas eftersom att sonen håller på att könsmogna och är i juckstadiet just nu och det tyckte inte Cita om. Jag förstår henne.

Va lite bakis idag. Tog några öl hos Jonas igår. Hm.

Jag vet fortfarande inte om jag ska gå på ett bengaliskt bröllop imorrn, eller förfesta med Sonias Tony och dra på technostate, eller vara hos Sonia först och sen dra på technostate.. och bara för att jag inte har bestämt mig ännu så har jag inte heller löst någon särskild hundvakt heller. Det får inte sluta med att jag velar tills kl blir för mycket och endast technostate kvarstår som alternativ.

Blä. Ska bli intressant o se vad stegräknaren säger om ett rave :)

Nytt mål, 10 000steg

Är att gå 10 000 steg om dagen. Har aktiverat stegräknaren på min mobil nu. Mitt allmänna hälsotillstånd e inte på topp men det blir inte bättre av att bara sitta hemma heller. Utan jag måste äta bra och röra på mig. Så vettigt va? No shit.


Ingen cysta + det förflutna

Har ingen cysta iaf. Kan ha haft en som spruckit och därav att jag har ont men jag tror inte det. Ska härnäst träffa nån läkare för magen istället. Nåt är ju knas på mig.

På lördag finns det en miljon saker att göra. Gå på Technostate med Sonias kille. en rätt stor fest denna gång. Eller gå på ett bengaliskt bröllop. Eller ta det lugnt med en vän, Dario. Kanske ska ta o kolla hundvakt till att börja med. Men om pappa e hemma så är det ju lugnt. Jag sköter rastningen ändå.

Igår var jag i min brorsas nya lya och hängde lite. Drack 2 öl. Lämnade av Cita hos en bakis-sällskapsjuk kille vid namn Jonas, innan. För min katt bor i min brorsas lya nu. Helt sjukt att katten är 10år nu. Torsdag imorrn redan? Hm.. ska försöka styra upp en liten träff med ägaren till en av Citas valpar imorrn. Ska få sista avbetalningen på valpen. De kommer att komma till brandbergen. Sådet ska bli trevligt :) Cita har bara en valp i sthlm. De är lite utspridda i Sverige. En är i Vaxholm med.

Alltså nog visste jag att det inte skulle gå så bra för mitt ex med allt men jag kunde inte ens föreställa mig att det skulle gå så dåligt som det verkligen gör. Jag tycker synd om honom och försöker hjälpa honom så gott det går. För när de negativa känslorna har lagt sig och man tänker tbx.. så var det jävligt synd att vi inte kunde hålla oss till att inte flytta ihop för tidigt. Jag vet att jag brukade säga att jag inte ens skulle börja tänka på att flytta ihop förrän på hösten och då i min lägenhet. Men så vips, så bodde vi ihop redan 1a Juli det året. Men jag känner ingen ilska där iaf längre. Han beter sig inte omoget längre. Han hade och har fortfarande svårt att ta att han förlorade så mycket på en gång. Mig, volvo, villa och vovve. Allt på en dag.

-Save you-


-Bild-




Från en vandrande kulturkrock till svensson-livet och är numera bengal. You never know what happens next..


Solstrååååle

Passade solstrålen Aaron en stund i förmiddags, Sonias son. Tony skulle på ett möte och Sonia jobbar. Det var min första ensamstund med Aaron. Gick hur bra som helst :) Han somnade. Cita hade jag lämnat hos Jonas en stund.



Jag var hemma hos Sonia och Tony härom dagen oxå. Helt underbart att de bor i Haninge nu. Ska nog försöka fixa ett boende nära Haninge centrum faktiskt. Eller snarare vid Slätmossen. Vill ha natur i närheten för Cita med.


Cougar town

Skitrolig ålderskris serie ju :)
Tror Sverige ligger på avsnitt 4. Men det har kommit ut 17 avsnitt. Jag ligger på avsnitt 14. Snart är jag klar med det och så blir allt tråkigt igen. Nä.. måste komma ikapp med mina anime-serier nån dag snart juh.



Imorrn ska jag till en läkare kl 13:20 för cystan iaf.


allvarligt talat

Jag har en eller flera cystor på mina äggstockar och det gör ont. Jag måste kolla upp det. Men jag har inte tid imorrn.

Nya indiska favvo-filmen

Ghajini




Favvo stund och låt från filmen


Ego

Wow, det gick verkligen 3 veckor utan att jag bloggade tidigare. Märkte inte av det. Jag var fullt upptagen med att gå på massa middagsbjudningar med killen och mingla. Jag tycker om att klä upp mig på bengaliskt vis. Här kommer en egobild iaf för er som inte har tillgång till min facebook.

Kl är snart 22 en fredag kväll. Jag känner att jag har halsfluss. Men jag har äntligen återförenats med min Cita så hon måste rastas ändå. Så då kan man lika gärna kika förbi Jonas igen...? Lustigt att se att det lyser hos S**** när man går förbi. Men men, sådan är läget. Deras portar ligger bredvid varann.

Bor iaf på vädurens gata nu.

RSS 2.0