Kan inte klaga

Jag har bra vänner. Jobbet funkar. Underbar pojkvän. Bästa hunden. Krediten e snart betald och borta. Fast jag investerade i 1600kr i ett citronhalsband åt Cita i lördags. Och det va det värt. Min hund är en spets, en av de mest skälliga raser man kan tänka sig att ha. Citronhalsbandet funkar jättebra fast jag bara haft det i ca 4dagar. Hoppas man kan hyra ut det lite sen... räcker att använda den i en vecka för de flesta och man vill inte lägga 1600kr för det direkt. På fredag kommer C. Det ska bli mysigt. Fast jag har mitt hatpass på lördag, 8-11 och 19-22. På söndag har vi varit tillsammans i 2månader iaf.

Vi ska ses många dagar i Mars, framförallt 6 dagar över påsk. Jag ska till honom en helg i Mars men han är helt allvarlig med att boka in en extra helg nu när han jobbat in pengar till det. Han har redan 2 helger bokade. Men han vill komma den enda helgen vi inte ses i Mars nu oxå. Otroligt gulligt av honom. Pga distansen så är all tid med honom kvalitetstid.

Det här kan allvarligt talat visa sig vara den bästa relationen jag nånsin haft med en kille. Men det är inte bara pga av killen, det är ju oxå för att jag mognat som person och hanterar saker och ting annorlunda nu, jag gör mitt bästa för att allt ska gå så bra som möjligt. För övrigt e det ju oxå tack vare mitt ex som jag förstått vad jag vill ha för typ av kille. Jag ville ha en som gillar samma musik som mig, som gärna gick me mig ut på rejv, som vill lika gärna stanna hemma och ha mys-vin-kvällar. Och som självklart förstår att jag och min hund kommer i samma paket :p Christoffer passar in på allt.

So far, so good!

Kära dagbok :p

Jag och Christoffer är ihop *fniss*. Jag va hemma hos honom förra helgen och vi lekte. Det var roligt. Alla 3 hundar kommer bra överens nu.

Här är Cita och Pia som hittat varandra

image174

Känns som att jag inte hinner sätta på datan längre ens. De enda lediga dagarna jag har så har jag klämt in att träffa Christoffer på, varannan helg. Då är vi med varandra fredag-måndag, 4 dagar, 3 nätter. Vi har ett bra fungerande system på våra träffar nu. Vi har känt varandra i 3 månader nu. Ju längre tiden går, ju bättre det känns med honom. Har iaf träffat hans föräldrar 2 ggr nu eftersom han bor hemma. Så kan det va med yngre killar. Hans mamma e jättecool. Gillar henne stil som fan. Han har jobbat dubbla skift på jobbet de senaste 2 dagarna, sovit bara 3tim emellan. Han har jobbat 36tim på 2 dygn. Sen så nämner han på sms som att det är självklart, att han jobbar övertid så att han kan åka och hälsa på mig några extra ggr utöver varannan helg. Det är hur gulligt som helst och jag uppskattar det som fan. Men vart lite förvånad över att det var därför som han jobbade extra. Jag visste inte det. Under påsken har han bokat biljetter för att stanna 5 nätter, 6 dagar. Men han kommer nästa helg oxå. Och 2 veckor efter det åker jag till honom. Vi har bokat upp våra träffar för hela Mars månad. Han är väldigt bra på att visa känslor till skillnad från mig. Så fort jag känner mig osäker, mindre trygg eller tjafsar, så visar han mig mer känslor för att ge mig trygghet och stabilitet. Han har oxå lärt sig vad han ska köra för metod för att jag ska sluta tjafsa :p Och det funkar. Han tjafsar sällan emot men han är bra på argumentera och få mig att inse när jag har fel. Detta har resulterat i att vi knappt tjafsar, inte ens en gång i veckan och allt blir bara bättre och bättre. 

Hur som helst, när vi inte ses så jobbar jag 19 dagar i månaden, 20 arbetspass endast kvällar, är hundvakt 2 ggr i veckan kl 8-18. Och så har jag ju min egen hund att ta hand om såklart. Att äga en hund ensam innebär ett stort ansvar. När jag är med Chrisoffer så tar han hand om henne jämt. Jag kan koppla av då. Det är jätteskönt! När jag är hemma hos honom så slipper jag ta hand om Cita, laga mat och diska, jobba, vara hundvakt. Jag är helt ledig. Så Jag sov väldigt mycket när jag va hos honom sist.  

Ska lägga mig nu. Mamma ska skjutsa mig imorrn så att jag kan köpa hem 15kg hundmat. Det suger att bara köpa hem 2 kg åt gången men jag tänker inte släpa 15kg på bussen direkt.

Tack o hej.



Tiden står still

Finns inte så mycket att skriva. Christoffer va här fre-mån precis. Vi va ute på en fest på lördagen och hade jävligt kul. Vi funkar ihop ute på fest väldigt bra. Vi e inte ett sånt där par som klänger på varandra och måste vara med varandra hela tiden. Vi båda beter oss rätt lika och springer omkring lite och festar på. På festen i lördags så kände jag knappt nån faktiskt. Så det va lika för mig och honom. Kanske var mitt tjejragg lite onödigt bara, haha. Så knäppt. Christoffer trodde förut att han skulle ha nåt emot att se mig pussas me en tjej. Nu tyckte han bara att det va en jävligt cool grej, att hans flickvän raggar upp en tjej. En tjej som såg bra ut oxå. Jag gillar hur jag och Christoffer funkar tillsammans. Vi e lika knäppa båda två :)

Stinas matte har träffat C nu oxå. Vi var hos henne en stund i lördags när vi lämnade Cita där. Stina satt me huvudet i hans knä o myste. Gulligt. Han noterade oxå att Stina hade 2 olika typer av päls på sin bruna och vita färg. Okej... inte ens jag hade märkt det tidigare men han nämnde det för Stinas matte iaf. Så hon fick ju bra intryck av honom.

Jag vill inte visa upp honom i min värld. Jag gillar inte min värld så mycket längre. Han är för bra för min värld. Men han va nog lite besviken över hur lite inblick jag fick i hans värld när jag var där. Jag åker till honom på fredag. Typ imorgon. Kanske dags att festa me honom i hans värld och träffa hans vänner som han vill att jag ska göra.

Kan han få sin rast på jobbet och ringa nu då...

Lediga måndag + inget födelsedagsfirande

Hade Stina idag iaf. Känner mig off idag. Jag e sämst på att stiga upp ur sängen när jag inte måste. Jag och Christoffer sover om varandra för tillfället. Vi har olika sovtider. Känns lite ensamt då. Ensamhet i en tvåsamhet.? Distansen gör inte saken bättre. Tror inte att någon av mina vänner trodde att jag skulle klara av att ha ett distans-förhållande. Nä förresten, rättare sagt JAG trodde inte att jag skulle klara av att ha det. Hade ju bestämt mig för att aldrig ha det igen. Men det var för 5-6 år sen. Jag fyller 26år på lördag. 26år?? Vad hade man för bild när man var yngre av vart man skulle stå i livet vid 26 års ålder? Bo ensam med hund? Inte direkt. Pojkvännen är såpass många år yngre att jag har svårt att se honom stadga sig nu även om han visat sig vara mognare än majoriteten av äldre killar man träffat. Man förändras så mycket från hans ålder till min ålder. Men klart jag håller fast vid honom. Han är bra för mig och jag tycker mycket om honom.

Hur som helst, jag tänker inte fira min födeselsag i år. Så att ni vet. Jag har firat på alla möjliga sätt tidigare. Nu får det va. Får se om man åstadkommit nåt mer i livet till att man är 30år då eller bara skaffat en till hund.

Tack o hej

Det snöar + 1månad

Ja, jag ska promenera iväg strax me Cita i 20 min. Sen ta en buss till min hundvakt. Eftersom jag bara behöver hundvakt en gång i månaden nu och jag ska ha Stina 2 dagar i veckan fortfarande så kommer hon betala mig för det. Varför inte, låter okej för mig. Jag har Stina gärna ändå för då måste jag promenera en timme och så har min hund en bra hund att ta efter oxå eftersom Stina är väldigt väluppfostrad.

Jag missade att ringa Nina och höra av mig till Benny igår. Pratade me Allen och Christian på msn och hade en lååång telefondejt med Madde. Måste ha en telefondejt me Nina. Hon har hunnit vara i Indien 2 veckor och hunnit fylla år.

Vi har känt varandra sen Nov. En dag i Januari bestämde vi oss för att satsa på oss. Så grattis till en månad tillsammans för mig och Christoffer. Det funkar väldigt bra än så länge. Nu har jag bokat mina biljetter till honom den 15e-18e feb igen.. Jag vet, vi ses 2 helger i sträck men jag ville pricka in min enda hela lediga helg i månaden som vi ses på. Helgen efter det som vi skulle ha setts på så ska han ha en operation. Så vi skulle ha missat den helgen iaf. Så länge det inte går 3 veckor mellan träffarna så e jag nöjd.

image172


Jag lever

Och jag lovar att ringa upp Madde, Nina, Allen och Christian ikväll. Ni har ju ringt mig... men inte fått tag på mig direkt. Sen ska jag smsa Benny oxå.

Men jag lever. Jag vill bara att de 3 första veckorna på antidepressiva ska gå först bara. 6 dagar kvar. Jag känner mig lugnare som person nu men inte så mycket gladare än.. Just nu går all min energi för att orka jobba. Har en rejäl jobbsvacka. Ska jobba ikväll och imorrn. Imorrn har jag mitt hatpass. 8-11 och 19-22. Så 3 pass till innan 2 dagars ledigt. Blä.

Tänkte va duktig och diska och dammsuga o sånt. Sen stoppade jag ner handen i en låda för att lägga ner en kniv och skar mig på fingret på en annan kniv som redan låg där och blodet började rinna. Så då tappade jag lusten att diska o dammsuga. Så nu sitter jag här, pimplar kaffe innan jobbet istället.

Jag har börjat lära Cita va ensam kvar på jobbet när vi åker iväg på aktiviteter. Så som det ser ut just nu så behövs min hundvakt bara EN dag i månaden. Jag har slutat mesa me hennes ensamhetsträning nu.

Nästa fredag kommer Christoffer.

image171

RSS 2.0