hatar nyårsafton

Det gör jag faktiskt. Jävla ångestfylld överskattad skitdag!!


Gott nytt år?

I år kommer jag inte att märka något av nyårsafton. Det känns så overkligt, allt med Sverige. Kylan, snön, nyårsfirande, fyrverkerier.. Ja, allt.

Imorrn el övermorrn anländer min killkusin från England. Det ska bli kul att se honom. Har glömt nämna att en av mina mostrar från england är här i staden oxå. Min andra mosters dotter, som gifte sig och flyttade hit, henne träffade vi igår :) Det var ett mycket känsloladdat ögonblick.

Tack för din kommentar, Hannah. Det är sånt jag verkligen behöver ibland för att komma på rätt spår igen.

Tänk för fan

Jag gillar när killar inte tänker efter innan de agerar ibland. Då deras agerande bryter mot skyldigheterna de har emot en som flickvän. Jag vart sne över en sak idag. När man vänder på situationen och undrar hur han skulle reagera om man själv gjorde samma sak.. ja då är det absolut inte ok! Då hajade han till. Jag gillar inte det.. Tyck vad ni vill men jag tar ett litet steg tbx redan nu. Lätt gjort faktiskt när man befinner sig i ett annat land.


Kul med hemlisar

Visst e det?

Vilket sätt att börja ett förhållande på va? På distans... ja nu kom elektriciteten tbx. Den brukar försvinna här ibland. Iaf, jag vet inte varför jag så gärna håller mig undan allt och alla. När jag kommer hem till Sverige igen så ska vi gå i ide för oss själva. Längtar till det. Klart man kommer få nån frisk luft med. Han jobbar och jag har faktiskt min älskade Cita som verkar ha det jättebra med Tobbe och hans hund Benza (Guccis valp) just nu.

Familjer alltså.. familjer kring en pojkvän. Jag fäste mig så mycket vid mitt exs familj. Jag var på Ullared med hans mamma och mormor för drygt ett år sen. Hur gulligt var inte det? Det är ett bra minne! Jag saknar hans familj. Min nya sötnos står sin familj väldigt nära. Men jag måste få hålla mig på min kant ett tag..

Hur som helst, min pappa verkar mest ivrig med att vilja åka hem tidigare så han kommer ju inte ge sig förrän biljetterna är ombokade. Är jag hemma tidigare så är jag fortfarande hundfri ett tag till. Så jag och min sötnos funderar på att åka bort en vecka eller så. Skulle vara väldigt kul om det blev så. Men det gör inget om det inte blir av heller. Dock måste jag säga att jag tänker satsa på särbo ett tag. Så det så :) Jag kan inte se framför mig att vi ska bo i något av våra hem tillsammans som vi har nu.

Har dagen precis börjat i Sverige... här är dagen slut.


Sleepless

Jag e vaken på nätterna här jämt. Fast kl i sverige är bara 21. Här e den 3 på natten. Oftast är det för att jag sitter och smsar med honom massa gull.

Alltså mina föräldrar kickade ut min killkusin för några dagar sen. Mina föräldrar har behandlat mina kusiner väldigt dåligt faktiskt och det gör ont i hjärtat att se och höra. De drar sig till mig och söker tröst. Att de har gråtit osv. Jag hatar hela status-grejen i vårt land. Pengar betyder mer än släktskap. Som ni kanske kan förstå så är mina kusiner fattiga. Det är ändå min pappas yngsta systers barn. Jag gav det en chans, hela bengal-grejen och kom bara på ännu mer varför jag flyr från detta. Jag vill ha kärlek i mitt liv. Det är nr 1. Det betyder inget hos oss. Det är bara status som gäller. Jag väljer bort det här helt nu. Utan tvekan. Min egen bror lär väl bli besviken på mig eftersom han har gjort det motsatta valet än mig. Så olika är vi. Men det är jag som ska leva mitt liv och ingen annan.

Min kusin Jasmin. Den tjejen kommer att älska ihjäl mig känns det som. Vet inte ens om jag haft pojkvänner som kramats så mycket som hon gör. Men utan henne hade det varit väldigt svårt att klara tillvaron här. Hon är en sån genomgod och fin människa.

Tuff dag

Man känner att nåt är fel.. det var ett tag sen jag sov så dåligt som jag gjorde natten till idag. Man känner det från topp till tå.

Idag var någons mamma här för att se om jag var något fru-material till hennes son *suckar*.

Jag är inte orolig över något. Jag känner mig säker på honom.. iaf när det gäller hans känslor. Men vi har börjat i fel ände och då kan man inte låta bli att undra vad som händer...

Dagens fejk-smile


Gullet

Han ska få vara en del av min blogg. Det blir en lite annorlunda och rolig blogg då. Jag längtar hem till Sverige. *mobilbloggat*

Lustigt med känslor

För några år sen när jag träffade honom och lärde känna honom så sa han att han älskade mig, väldigt tidigt. Jag trodde inte på honom då så det fick va... Tiden har gått, idag tror jag på honom.
Idag vill jag vara med honom.

Ödet e lustigt


All I need


Saknar

Jag saknar någon i Sverige. Men han har nog fullt upp att styra upp sina galna ideer kring julen..

Dagens bachelor: nej, tack. Hans syster var en otroligt jobbigt människa. Hans mormor ville behålla mig. Hade jag gett mig in i den familjen så hade jag helt säkert mördat hans syster en vacker dag. Men inget tilltalade mig hos honom. Möjligtvis längden. That's it.

Blir för övrigt en drink ikväll oxå med min killkusin Raju som för övrigt är min livslina här. Han bidrar med cigg, alkohol och benzo. Skulle fått totalt psykbryt annars av att vara inlåst och sysslolös.


Jag och min kusin Jasmin idag


Bachelorette

Today I'm going to be meeting bachelor nr 1. *lol*. I'll keep you posted on the happenings. Måste hoppa in i duschen nu. *mobilbloggat*

Favoritdressen

åkte inte på idag. Blev en annan.



Iaf, ska supa lite när alla har gått o lagt sig med min kusin. Vill man så kan man.


Just an ordinary nutcase

Det är jag det. Skitzad som satan. "Älskling? Ska vi ha en bebis eller ska vi resa lite först? Du får bestämma. Puss" Precis. Nåt sånt är mitt humör på idag. Kan min killkusin komma hem nu och ge mig cigg!! *mobilbloggat*

Jag kan inte

träffa en kille här. Mina föräldrar har hittat en kille de vill att jag träffar imorgon. Det känns inte bra. Jag behöver vara stark och hålla mig till det som jag vet är rätt för mig. Min mamma hoppas på att jag ska bli kär här...

Jag är iaf faktiskt något lugnare idag. Satt igår kväll och pratade massa med min killkusin samt såg till att få en cigg av honom :D Det var mycket behövligt. Men han vill inte ge mig något paket. Han kommer bara att ge mig en i taget när jag behöver. Kanske lika bra. Men lite alkohol hade behövts. Jag sitter i en jobbig sits. Men jag ska hoppa över alkohol-biten. Jag misstänker att min killkusin har en liten crush på mig och att jag skulle kunna få honom att utföra vilket ärende som helst för mig.

Iaf, imorrn blir det att klä upp sig och träffa den där killen då. Ska se till att iaf ta nån bild på mig uppklädd och lägga in här sen.


Jag bloggade

Det försvann. Jävla skit-internet här!!!

Jag vill blogga

Men det är jobbigt via mobilen. Kanske att man får internet imorgon kväll. Får se. Måste lämna in min dator för att fixa lite annat som krånglar på den oxå. Jag har inte bestämt mig för vad jag vill. Om jag ska leva ett svenskt liv eller ett bengaliskt liv. För min identitet är faktiskt splittrad. Men min släkt är oxå väldigt splittrad. Min tjejkusin i england som jag växt upp mycket med får inte ha kontakt med sin mammas sida av familjen mer pga en komplicerad historia. Hennes far dog med parkinson. Hennes mor, min moster är djupt deprimerad utan kontakt med sin dotter. En annan gifte sig med en italienska. En tredje är ansvarig för allt skit men han fattar inte det själv. Min favorit-morbror dog. En annan morbror i bangladesh som jag brukade se som en fadersfigur har flyttat till USA. Pappas sida av familjen tänker bara på pengar dygnet runt. Men jag har faktiskt två jättegulliga kusiner som bor här med oss och tar hand om oss. De är guld värda! Men livet i sverige.. Jag håller mig på min kant. Jag känner mig rätt säker nu på vad jag vill. Det gäller att jag känner samma sak när jag kommer hem. Hans envishet hjälper. Han känner mig ut och in. Han ser igenom mig.. Han säger till när jag e helt ute och cyklar.. Jag känner faktiskt hans kärlek. Men jag har en tendens att känna mig lätt kvävd, rädd och därmed fly.. Jag har inte bestämt mig för nånting alls även om han vet vad han vill till 100%.. Jag tänker hålla mig på min kant. Jag tänker inte ge mig in bland nya människor igen. Men jag gör en lista på saker som är viktigt för mig som jag vill göra. Nr 1 på listan är att lära känna Sonias son:) *saknar er*. Jag saknar oxå min Sara. Det här dagens osammanhängande bloggande. Tack o hej.

Lustigt

Är inte allt bara lustigt. Känslor. Kärlek. Ovisshet. Att vara vilsen. Att det aldrig blir som man tror. Alla fel beslut som man tar... Osv. Är inte allt bara lustigt?

Mobilblogg. Bd.

Hade en superjobbig flygresa. Vi stannade en natt på lyxhotell innan vi åkte till vår slutdestination idag som tog 5tim till med bil. För övrigt blev det hotell en natt pga min hälsa. Verkade ju ha influensa.. Fy fan, säger jag bara. Iaf, så har jag ju fler kusiner än vad jag nånsin kommer att kunna hålla koll på. Träffade idag 6 kusiner varav jag bara kände till en av de :-p Vi ligger iaf 6tim före så jag ska sova nu. Imorgon ska vi fixa internet till min dator. Jag mobilsurfar iaf på ett sim-kort härifrån som knappt drar nån krona alls :) Iaf, godnatt!

I'm already gone

Till C...


Skygglapparna på

Så trött så trött så trött så trött på människor. Jag stänger av. Jag stänger ut. Folk ogillar mig redan som det är och värre kommer det att bli. Jag ska leva det lugna hemmalivet. Jag tycker om det. Jag stod och kollade ut över folkvimlet på krogen härom dagen och jag kunde för allt i världen inte förstå vad som kunde vara roligt där. Jag kommer att hålla mig hemma. Privat. Nöjd. Nöjd med att ha lite men som är värt så mycket!! ... Sitter fortfarande på Dohas flygplats...

Doha i Qatar

Jag hade aldrig hört talas om staden Doha. Inte heller om ett land som heter Qatar. Men här ska vi byta flyg. Väntetiden var 6tim men har nu fått veta att planet är drygt 2tim försenat. Jag kämpar på med feber, hosta och förkylning :( tur att jag inte träffade Sonias son i fredags. Jag vaknade sjuk dagen efter. Aja. Adjö.

Resan i torsdags

Gick åt helvete! Vi missade faktiskt planet i Bryssel och det fanns inget lämpligt att boka om oss på. Så vi fick åka hem till Sverige igen. Så vi har bokat om biljetterna och gör ett nytt försök att resa imorrn bitti.

Sen vi kom tbx igen, i torsdags, så har allt bara gått nerför.. Vem är jag? Jag har förändrats så mycket på sistone. Jag känner faktiskt inte mig själv längre. Så det gör det svårt för även mina vänner att känna mig. För jag vet verkligen inte vem jag är längre. Men en sak vet jag, jag har skjutit på att gå prata med en psykolog. För det är vad jag borde ha gjort för länge sen.

Nu går vi på

Hejdå.

Det var inte min dator som var kvarglömd :)

Jag vill inte åka

Planet skulle ha lyft 6.50. Kl är strax efter 7. Pga tekniska problem så kan vi inte gå ombord och mer info får vi om 20min. Skitkul. Vi ska byta plan i Bryssel. Frågan är om vi hinner då vi har en timme på oss att byta där.

Många av mina skönhets-produkter beslagtogs och kastades i kontrollen. Kul. Sen är det nåt jäkla snack om att det är standard att vara på plats 2tim innan flygets avgång. Men flygplats-helvetet var ju stäng när vi kom hit. Det skulle öppna 5:30. Jag är helt slut redan innan resan har börjat..

Måste kolla att jag fått me min data. Tydligen en kvarglömd dator i kotrollen..

Adjö.

Äntligen har jag min nya mobil

Synd att man ser ut som fan och inte vill ta bild på sig själv. Ska ta en dusch och kanske gå shoppa lite mer smink? Jag är inte riktig nöjd med min nyinköpta concealer. Jag hade den här:


Men använder bara en av dessa tre färger och den funkar skitbra på mig. Men just den färgen jag använder är slut hemma så jag köpte en enskild färg bara. Det som är synd är att färgerna i denna burk inte finns en och en. Så jag köpte en färg jag använt förut men den känns inte alls bra. Så jag kanse får ta o köpa samma burk igen då.. *hm*..


Darker than black season 2

Kom ut för ca 9-10 veckor sen. Avsnitt 9 kom ut i veckan. Jag gillar den serien. Hoppas fortfarande på att det kommer en säsong 2 på Ghost-07.




Äckligt

Det var faktiskt riktigt äckligt med cigg så det är inget jag kommer ta upp igen. Tog nåt bloss och hoppades på att det skulle sluta smaka äckligt. Men men, den känslan man var ute efter, fanns inte där.

Iaf, nu närmar sig resan. Panik nr 1 är att skiljas från min Cita. Hon är en del av mig ju! *suckar*, livet står inte still längre...

Det är kört!!

Nu går jag och köper ett paket cigg!!
Jag klarade mig drygt 4 veckor iaf. Just nu finner jag ingen som helst anledning till att inte dricka eller röka.


Att säga nej

Idag är jag bara arg.. Besviken på mig själv för vissa val som jag har gjort som har visat sig vara dåliga. Så nu säger jag nej.. Jag är värd bättre. Jag är värd mer...

Jag är faktiskt förvirrad

över hur jag ska leva mitt liv. Men jag måste leva på det sätt som jag trivs bäst med. Mitt ex ger sig inte.. och det förvirrar mig. Vill bara åka iväg nu.. men snart så. 10e dec-18e jan. Bangladesh.

I don't know

"Jag vill ha tillbaka dig 
Jag vill vara med dig
Du var min själsfrände egentligen.. du var perfekt"

Det gör mig ledsen att höra det här från C...


Lite söndagsångest

Har jag allt. Bakisångest. Smått panik inför resan som är såå snart. Smått panik över vad jag lämnar här och att inte veta vad jag kommer tbx till. Nej förresten, det är inte alls det jag är rädd för. Livet kommer att stå still här hemma. Jag är rädd för mig själv... Vem jag kommer att vara när jag kommer hem igen.

Igår var en sån där kväll då jag var full och tog rekord i sms-bombande. Det har jag ångest över. Men det var min reaktion på ett beteende hos någon, som jag vart less på. Konsekvenserna är väl skitsamma.

Not feeling good today...


Fyllelylleee

Alltså allvarligt. Jag har bara druckit en halv flaska vin. Alkisen i min kropp vill supa fram till torsdag tills jag åker. Eller nåt. Jag e sne. Men inget jag orkar göra något åt. Anyway, just keep the wine coming!! har ju halva flaskan kvar så det e nog lugnt, haha!!

Somewhere

En självplågarlåt. Jag är ju en smyg-själv-plågare så :p


Dagens händelse

Har väl vart mina humörssvängningar. Men det var faktiskt ett tag sen jag ens hade humörssvängningar. Jag har mest bara känt mig död inombords. Idag har jag varit arg, ledsen, frustrerad, irriterad.. fått utbrott, lugnat ner mig 10min senare och nu är jag bara lugn. Vad det får för konsekvenser vet jag inte. Jag har kommunicerat med en vägg känns det som. 

Jag har hunnit ta en sväng till systembolaget idag. Kan ju säga att jag inte köpte en box vin som var klassiker förut :p Jag köpte bara en flaska vin. Som man normalt bör göra, haha.  

Gissa om jag orkar gå ut. Nä.

Jag har en extremt rastlös själ. Det finns inte många jag har träffat i mina dagar som kan lugna min rastlösa själ heller. Men det verkar alltid ha funnits en person som kan det...

Oh well :) Shit happens


Missade samtal

Va inte från Benny. Jag gillar min mobil verkligen då jag inte kan komma åt min telefonbok. Det var Danne (Proxxans) nr. Men numret verkar stå skrivet på en "Benny" så helt lost e jag inte. Jag upptäckte bara att när jag smsade Danne idag så blev det leverat till Benny, jag hade alltså samma nr sparat 2ggr på 2 olika namn.

Jag har varit sugen på att hitta på nåt idag. Det är inte svårt att hitta nåt att göra men man är kräsen... Jag har oxå varit igång sen 8:30 så jag lär ju vilja gå lägga mig lagom till att folk börjar festa :p Jag hade velat träffa Sara idag men det verkar inte bli så.

Mitt privatliv krånglar som satan och det är fruktansvärt irriterande men det är väl som förväntat... hoppas inte att jag flippar på det ikväll bara. Jag vill helst bara släppa det men det är inte så lätt att kontrollera sig själv...

Cry


Passande låt för mig, för 10 år sen

Till min första kärlek :p Som jag faktiskt tror läser min blogg :D


No good

It's a no-good-day and I'm up to no good. I think.

Måste dricka kaffe.

Allmänt irriterad idag

Ja, det är nog bra att man känner något än inget alls. Man känner ju att man lever igen om inget annat. Jag orkade inte gå ut igår. Men så tänkte jag att eftersom det ändå var Kubbe jag skulle träffa och han skulle ringa när han var på väg till Haninge igen, så var chansen stor att han inte ens skulle ringa. Så jag gjorde mig aldrig i ordning för att gå nånstans utan jag gick och la mig. Det stämde att han inte ringde ;) Tror för övrigt att han läser min blogg med men vad gör det. Jag hade missade samtal igår natt, kollade upp numret och det var från Benny så det var kul att han hade ringt. Jag hade oxå ett sms från mitt tjejragg som jag träffade på Medusa för en månad sen. Tydligen finns det en bild på oss "förevigade" på nätet. Sånt har jag inte koll på, rock-mingel-bilder. Det var dessutom en smygbild som togs. Jag hånglar med tjejer, det är inget nytt. Jag föredrar nog det till och med.



Hur som helst, min irritation gäller annat som jag inte skriver om...


Hoho

Blä för facebook. Inget ska tas på allvar där. Jag åkte dit på en skämt-grej iaf :) Det var rätt åt mig. Där fick jag för att jag snokade. Jag kommer inte att snoka mer nu. För egentligen så undrar jag inte. Jag vet redan hur det ligger till. Jag känner det... Men jag håller mitt privatliv privat nu. Men jag tänker mig för mycket innan jag agerar. Det jag gör, tar jag på allvar. Det pågår mycket i mitt huvud nu. Det blir bra med att resa bort så att jag kan... vad fan har Lady Gaga på sig?? Har tvn på i bakgrunden. Iaf, resan blir bra för mig. Alltså jag orkar inte hitta på nåt ikväll med nån... Hemsk jag e som kommer att banga igen... fast det skulle vara nice med en liten fylla ikväll.

Ska unna mig lite hårinpackning nu iaf.

make up store

Härligt härligt sen de började ha det märket på Kicks. Det är mitt favoritmärke på smink. Men när det gäller krämer och annat så är det ju annat märke som gäller. Mycket Clinique just nu men även lite Lancome. Ny parfym, nya kläder, ny väska från Esprit. Bla bla bla. Har egentligen ingen lust att shoppa men mina föräldrar insisterar med att komma hem med nya kläder till mig i fel storlekar så att jag måste åka tbx till butiken och byta det. På så sätt blir jag lurad iväg till shopping. Mamma har i förväg redan kollat ut kläder hon visar mig. Men det var rätt trevligt att äta lunch ute med mamma idag.

Iaf, efter mycket om och men så ska jag försöka att vara social ikväll med Kubbe. Han bor nära så det kan bli lagom för mig. Han skulle först på julbord med jobbet. Han ville att jag skulle ringa upp honom sen eftersom jag tydligen är rätt omöjlig att få tag på...

Har haft ett bra snack med Sara idag oxå. Det var behövligt.

Hm

Ska ner till haninge centrum me mamma en sväng.

Idag är en lite bättre dag. Idag ska jag se till att få saker och ting gjort.

Skriver mer sen. Pappa ropar..

Det är rörigt

att bo i en storstad. Livet står egentligen aldrig still även om man vill det. Möjligtvis om man isolerar sig men det är då inget liv värt att leva isåfall. Det där med vänner alltså.. jag är ingen vän för någon att ha just nu. Men de jag har, vet jag vart jag har. Vännerna är alltid fler än jag tror iaf. Men för tillfället har jag stängt ut 99% av mina vänner ur mitt liv. Jag har lever i min bubbla. Jag svamlar bara massa... den här hösten alltså. Lite sol kommer att göra mig gott. Åker om 6 dagar.

Mobilpriser

Alltså.. det känns ju lite löjligt att lägga så mycket pengar på en mobil.. då den ska kosta extra pga färgen. Jag kanske ska ta och skippa den rosa färgen. Jag lägger hellre pengar på... ehh.. ingen aning faktiskt. Kanske bör lägga pengar på just en mobil egentligen. Får se. Ni märker när jag har en ny mobil. Då kommer jag börja lägga upp massor av bilder igen.

Jag åker om en vecka...

Måste kolla upp vad det är för tjat på nätet om sony ericsson Aino och satio, vad de har för funktioner. Om man nu ändå bör lägga pengar på en mobil så.. jag kollar även upp recensioner och omdömen. Inte bara funktioner.

uppdatering.

Väldigt dåligt att Satio saknar uttag för hörlurar? Skumt att skapa en sån mobil. Den är förmodligen bäst när det gäller att ta bilder med 12.1 megapixel men brister istället på andra områden.

Aino är tydligen inte prisvärd. Den är en kombinerad touch screen och knappsats. Men touch screen går bara att använda i samband med musik och kamera. Allt annat måste man använda knappsatsen till. Tydligen ska den ha en del coola funktioner men de är väldigt svåra att komma igång med. Ingen smidig telefon alltså.

c905 har som nackdel att den har lite dålig batteritid.. hmm..

Nu ska det bli en ny mobil för mig

Jag har kikat runt. Jag vill inte direkt ha marknadens nyaste mobil utan bara en hållbar, lagom söt och med en bra kamera. Jag har bestämt mig för att skaffa Sony ericsson c905 i rosa :) Den ska tydligen ha en stegräknare oxå, haha. Men framför allt så vill jag kunna ta bilder spontant. När man är med sina vänner och man tar fram en vanlig kamera så vill inte folk alltid bli fotade. Det är enklare att bara stå och pilla med sin mobil och ta bilder utan att göra så stor sak av det. Då är chansen större oxå att man får bilder på vänner :)


Söndagen och min identitet

Igår var jag hemma hos Sonia i deras nya radhus. Det var ett jättefint radhus! Jag vill oxå bo så! Hennes son Aaron är så söt. Han var lite rädd för Cita i början men det gick rätt snabt över. Han har skitroliga humörssvängningar. Men han går igenom en tuff tid då han precis har slutat amma. Han var inne på dag nr 3 utan att få amma så han var lätt-grinig.

Nästa torsdag åker jag till bangladesh. Jag hade hört fel ang när vi ska åka hem. Vi kommer hem den 18e jan och inte 8e jan. Ska vara borta i nästan 6 veckor. Jag ser inte fram emot det på samma sätt längre. Det finns saker som mina föräldrar säger och gör som gör att jag kan känna mig överkörd. Men på så sätt kommer jag ju faktiskt på att jag har en identitet att bibehålla. Jag tror inte att det skulle funka att träffa någon i bangladesh och sen ta hit honom. Jag tänker inte ändra på mig. Hundar är mitt intresse och jag tänker inte bli nykterist. Jag kommer alltid att ha killkompisar. And so on.. Det som har gjort mig rätt arg ändå är hur min pappa kör över mig helt ang hur jag vill bo i framtiden. Det var det som fick mig att vakna till och inse att jag har kämpat för att vara den jag är och har inga planer på att ge upp det.

RSS 2.0