Sysslolös

I 2veckor nu. Sjukt tråkigt. Finns inget att shoppa. Inga ställen att besöka. Ingen bok att läsa, ingen tv att se på. Får ont i ögonen och huvudet av att kolla på film på laptopen. Finns Ingenting. Deppigt värre. Mitt humör är för jävligt. Är en riktig bitch för min omgivning. Urk. Rädda mig. Skicka mig några öl. Cigg har jag.

Mobilblogg

Uppdatering lite snabbt bara. Var hos läkaren härom dagen pga att min hälsa kändes åt helvete. Läkarbesöket resulterade i akut-dropp på mig. Jag var otroligt uttorkad. Att den tanken inte ens slog mig, att jag kunde vara uttorkad? Aja. Jag mår bättre nu än vad jag har gjort på länge. Inge mer yrsel, migrän, extrem trötthet m.m. Sen har jag oxå hunnit fundera på saker som varit. Dvs nyårsafton, min förlovning och min födelsedag. Jag vet precis vart jag har mina vänner, vilka som grattat mig osv. Jag är så redo att komma hem till sverige nu. Jag kommer att ha sluppit 3mån kyla. Har aldrig varit borta från sverige så länge. Det har varit ett intressant äventyr. Inte bara ett äventyr utan även stora val i livet har gjorts. Jag är glad att jag och C har någorlunda bra kontakt. Jag är glad att jag vet att Tara har det superbra, likaså Cita. Jag blir mer aktiv med internet när jag är hemma i sverige igen. Resan hem bär av den 16e mars. Adjöken.

Inge mer spänning, tack!

Vi är på väg till huvudstaden Dhaka vilket är en bilresa på 5tim. Än så länge har vi varit nära på att hamna i bilolycka 2ggr. En gång för att bilen framför oss bromsade in kraftigt och den bilens bromsljus fungerade inte! En annan gång för att ett fordon såg inte att vi höll på köra om så det blev att tvärnita igen för att undvika frontalkrock. Inte fan använder man bilbälten här heller. Har säkert 3tim kvar på resan. Mina tarmar är svullna eller så har jag en cysta på äggstockarna. I vilket fall som helst så måste vi hela tiden stanna för att jag behöver kisspauser. Nåt gör rätt ont och trycker på urinblåsan. Offentliga toaletter är vidriga här. Skjut mig hellre. Snälla. Nån som känner sig avis nu på att jag slipper kylan? Förhoppningsvis inte. Min hälsa har varit dålig en tid nu. Fått besöka läkare, fått medicin men har inte blivit bättre.. Tog även en kisspaus i detta skrivande. *suckar* Det gör ont och ja, jag gnäller om det. Adjö.

Friends?

Friends may come and friends may go but nothing will last forever!


Alla hjärtans dag outfiten



Lite annorlunda va? Dock suddigt igen, jag vet. Det verkar som att mobilkamerans 5 megapixel är bättre än 8 megapixel. Eller så är jag bara ruggigt oteknisk :P


Attending a program?

Det fattas bokstaver pa det har tangentbordet.

Vi skulle ga pa ett program, som det sa fint heter har. Det var en konsert, en bengalisk konsert. Vi blev placerade langst fram pa VIP. Folk ar jatteglada att deras kommuns partiledare har kommit dit da han aldrig brukar ga pa sant annars. Konsertens arrangor stiger upp pa scenen och borjar prata om en nara van till honom. Gissa vem det var.. Mm, killen min. Han pa scenen talar om att vi ar nygifta, riktar stralkastaren pa oss och alla staller sig upp och appladerar. Urk. Konserten filmas oxa. Kameran riktades mycket emot oss. Vi stannade inte sa lange. Orkar inte med folkmassor. Far efterat veta att detta ska sandas i Tv i overmorrn. Urk igen.

Maste ga nu. Har mellanstannat har pa en dator pa hans vans affar eftersom bilhelvetet fick bensinstopp igen!!! Jag hatar sant!!

Hajdooo


surpuppa ellerrrr

Det är lite svårt att tala om för killen vad alla mina killbekanta heter som ni kanske förstår... men det fattar inte han. Så nu är han en surpuppa för att jag inte ville tala om namnet på någon han såg bild på som myste med en av hundarna. Orka.

Ska kanske ta och kolla på en film nu då.

28år!!

Iiiihhh, borde jag inte ha barnbarn vid det här laget?? Iaf så stannar jag en månad till. Till den 16e Mars.

Suddigt läge men ni hajar min outfit. Lehnga-style med Sari


Nämen så kul

Här tror man att det sugiga internetet inte lägger upp mina inlägg men istället får ni se samma jäkla bild på mig 3 ggr!! Skoojj!

Hur som helst. Jag börjar bli uttråkad nu. Saknar Cita. Shopping kan bli tråkigt med faktiskt. Killen har åkt till huvudstaden för att köpa en bil. Huvudstaden är 5timmar härifrån. Han kunde åka med en lyxbuss då min morbror äger ett antal såna som åker mellan huvudstaden och vår stad. Så det var trevligt. Pappa ska köpa mark här, han har hittat önskat område oxå. Men det är ett populärt område och många intressenter. Men så råkade säljaren vara killens kompis pappa så det löste sig. Pappa ska bygga nån lyxkåk där.

Har väl för övrigt massa kontakt med Nina, även C, Christian vill se bild på kåken jag bor i nu. Dario kollade läget med en oxå.

Underligt det där, att vara med nån som förstår en så bra. Lite kul oxå att han alltid velat träffa en liten argbigga med humörssvängningar. Jag passar in i hans mall och jag kan helt och hållet vara mig själv.

Todeloo

RSS 2.0