Hade besök i helgen

Jaa, Sara var här me sin lilla hund Hugo. Hon kom i fredags och åkte hem i måndags. Visserligen satt vi mest här o slöade, man orkade inte göra mycket annat pga värmen. Vi badade lite första dagen men det var lite svårt med alla 4 hundarna. Taxen Leo e här nu ju. Sen åkte Sara hem i måndags för att på tisdag förmiddag hämta hem sin nya hundbebis :) Det är en chihuahua. Hon ska ha 2 chihuahua-killar nu :)



Men ser ni färgerna vem han liknar?



Det skulle vara skitkul att se de här 2 tillsammans!!

Det var iaf jättemysigt ha henne här.

Vi ska vara hundvakt

Ja, vi ska vara hundvakt åt en liten tax från och med nu på torsdag och 11 dagar framåt. det ska bli skoj :) Det är Christoffers arbetskamrat och hans fru som ska resa bort. de var här nyss och hälsade på. Det är alltid kul att se folks reaktioner när de får se vårt hus.

Har jag nämnt förresten att mina arbetsplatser ligger på 2 olika ställen? Det ena ligger i Ytterby och det andra ute på ön Marsstrand. Jag kan ju säga att det på Marsstrand känns inte som ett jobb. Snarare semester. Det är en bit att åka men förhoppningsvis har jag körkortet till vintern. Jag har skrivit in mig på en trafikskola och bokat upp körlektioner nu iaf.

Cita är en pinsam hund som jämt ska skälla och springa över till grannarna och in i deras hus!!! Hon har gjort det med 2 grannar hittills. Varav ett av de var nyss. Christoffer sprang efter och hämtade henne. Dock tror han att han råkade störa det gamla paret medan de hade sex. Haha, allvarligt alltså, jäkla hund.

Lite jobbigt att jobba kväll+natt 3 ggr och 2 dagpass inom en vecka. Man blir skittrött. Jag menar, jag slutade jobba kl 7:30 imorse och imorgon börjar jag kl 7. Hur bra är det för kroppen? Dessutom har jag ett dagpass och ett kväll+natt kvar denna vecka innan jag är ledig i 4 dagar. Undrar om Sara kommer denna helg.. Skulle va kul :)

Goodbye

Första spontana reaktioner

Jag har fått mina barndomsdrömmar uppfyllda och det känns rätt. Jag har lämnat rave-inavels-kretsarna oxå. Skönt skönt. Jag ska tbx nån gång och kolla läget såklart, men inte just nu när alla åker till Fullmoon-festivalen och röjer loss. Jag hoppas på att jag kan åka dit nästa år. Technostate-arrangörerna hyrde ju buss och åkte ner. Christoffers kompisar bilade ner. Jag vill oxå dit!! *suckar*. Men man kan inte göra allt på en månad. Köpa hus, skaffa ny hund, börja nytt jobb och dessutom hitta tid att resa. Det funkar inte så.

Mina senaste allvarliga funderingar ligger på min mongo-personlighet. Jag tjafsade nyss med Christoffer om hur min självständighet känns överkörd av honom och hans familj. Sanningen är ju egentligen att jag varit besatt av min självständighet för att vara fri från mina föräldrar. Visst har de hjälpt mig men.. inte utan baktanke. Jag har blivit skadad av den processen i min uppväxt. Det är inget fel med att få hjälp av hans föräldrar. Jag överreagerar just för att min första spontata reaktion sen 26år av mitt liv är att de tar min självständighet med en baktanke. Min frihet berövas. Men så är inte fallet. Hans mamma berättade ju att hon oroar sig mycket för oss och överreagerar pga allt som hände när hon och Christoffers pappa köpte hus. Hennes exakta ord var: "den dagen vi skrev på papprena för huset var den dagen som helvetets portar öppnade sig". De har haft det svårt och möttes av mycket otur och problem och hon vill bara inte att det ska hända oss.
 
Så jag måste skärpa mig lite och inse att jag lever nu och inte i det som varit. Jag måste tänka efter än att låta mina gamla invanda spontana reaktioner ta över. Allt är annorlunda nu. Allt är precis så som jag vill ha det.

Fiskade härom dagen

Min mobil tar rätt bra bilder.

Dags att fiska


Såhär ser sjön ut närmast oss




Hundarna doppade tassarna




Fina Cita :)



Tara e lite klumpig och ramlade i sjön flera gånger från bryggan. Hon har hunnit förstå att man simmar iland och går upp iaf :) Hon blir så ful när hon e genomblöt, haha :D





Annars vet jag inte vad det finnas att rapportera från mig o mitt liv direkt. Visst tjafsar vi om hushållet precis som alla andra men det är inget allvarligt. Idag har vi trimmat baksidan av huset i timmar. Det är helt genomvuxet där me jättehögt gräs. Det gamla paret som bodde här innan hade inte orkat sköta om det på länge. Ska ta lite bilder på det oxå sen :)

Lediga lördag i nya huset

Kl e mycket men... snart kommer några kompisar till Christoffer. Det är tänkt att det ska komma ungefär 6-7pers men man vet aldrig. Men jag vägrar ha ett fint hus ingen hänger i, haha :p Hoppas det funkar för hundarna, att när jag väl går och lägger mig så sover hundarna me mig. För det är ju en del som inte ska sova alls utan bara festa lite hela natten. Ja, här blir ju annat att hänga i för hans vänner än i hans rum :p haha!

Vi gick upp kl 9 idag. Vi var så trötta efter veckans pendlande till jobbet. Först kom det gamla paret som ägde huset förbi för att vi skulle reda ut lite grejer. Sen kom hans föräldrar med vänner hit och kollade in huset lite. Däremellan har vi pillat i trädgården och städat och småfixat i huset.

"Later". (som Sissi brukar skriva) :)

Idag :)

Nä, jag orkar inte skriva så mycket än.


Mitt lammkött och Tara framför datorn:)

Lite bilder jag tog nu på huset

Utsikt från fönstret i vardagsrummet. Gången som leder till garagen man ser en liten skymt utav.


Första uterummet man ser vid éntren. Lite stökigt nu ;)


Uterummet vid sovrummet. Det är en damm utanför.


Liten skymt av huset samt paviljongen vi satt upp. Det är berg och skog bakom huset.


Här har vi altan och uterummet som leder till sovrummet. Vi har byggt upp staket för att lätt kunna släppa ut hundarna på morgonen, en liten hundgård. Dammen är på vänstra sidan där.


Vy från hundgården. Man ser våra förrådsbyggnader.


Vårt mysiga sovrum :)


Och så det tredje inglasade uterummet som leder ut från köket :)



Så. Det var lite bilder på vårt nya vårt nya hem som vi älskar :)

Internet igen

Igår fick vi internet här... jag tänkte börja blogga idag men jag orkar inte. Nu går jag och sätter mig i soffan med Christoffer.

RSS 2.0