Vikken söööööt en

Den här ett år gamla pomeranen finns på blocket tydligen. Så otroligt söt. MEN jag kan inte köpa henne. Tänk er 2 spetsar tillsammans, skäller dygnet runt för minsta lilla ljud och som dessutom jagar upp varandra. Aja, så e det. Cita är ju min egen lilla nr 1 :)


image224

Finns bara en sak att göra

Jag behöver lite shoppingterapi :D Det är uppmuntrande.


image223

Sorg?

Jag fick höra en gång att vissa människor föds med en sorg i hjärtat. Dessa människor brukar ha svårt att klara av att leva en vanlig vardag som alla andra. Man försöker... men ibland faller allt samman bara. Det känns rätt oförklarligt. En annan förklaring jag kan tänka mig är att vissa människor har för låg seretoninhalt och att man bör ta läkemedel för att leva en vanlig vardag. Då menar jag antideppressiva. En tredje förklaring är ju självklart att det beror på hur man växt upp. Jag har växt upp utan en trygg grund och självklart präglar det mig. Jag är en vandrande kulturkrock som inte hör hemma nånstans. Vart jag än går så känner jag mig aldrig hel. Hur är man hel? Jag har försökt att vara hel och trygg i mig själv men.. man behöver det i sin barndom till att börja med. Ibland känner jag mig hel, vissa korta stunder och det är när jag tyvärr inte är beroende av nån annan. Vilket kan förstöra en tvåsamhet... Så vart tar jag vägen egentligen? Man vill bara koppla bort sitt medvetande.

image222
 

Good vs Evil

Sökes: Lugn och ro i kropp och själ. Sinnesro. Ibland vill jag bara komma bort från mig själv. Jag verkar ha 2 personligheter. 2 personligheter som är raka motsatsen till varandra. Lugnet och kaoset. That's me. Good vs Evil. Jag skulle självklart aldrig vara elak mot Christoffer på nåt sätt. Men vissa kriser jag har inom mig är inte menade för att han ska förstå. Jag vet att han vill finnas där för mig på alla sätt. Men det går inte alltid. Min uppväxt och det jag gick igenom med mitt ex går inte att beskrivas bara i ord för att alla ska kunna förstå det. Speciellt de som inte upplevt det på ett eller annat sätt. Jag lever inte i det förflutna, jag tänker framåt. Men ibland måste jag få stanna upp, ta en paus och få må dåligt helt enkelt. Det är jag som person, det är en del av mig. Jag söker inte tröst eller uppmuntran. Och nej, jag vill inte gärna prata om det. Jag vill bara försvinna lite grann.

Just let it be. Vill jag prata så gör jag det. Men fråga inte. Ni som känt mig länge, ni vet redan hur jag funkar.

Paniken

Klart jag känner panik vissa stunder över allt som händer i mitt liv. Men jag vet att allt är på väg åt rätt håll... Att känna panik ibland såsom jag gör är nog bara mänskligt.

Vilken tur man har

Ja, jag gick till tvättstugan för att boka tvättid och det fanns en tid kl 13-16 redan imorgon. Mirakel. Jag börjar jobba kl 17 så det e ju perfekt liksom :)

Idag har jag försökt lösa saker. Jag har pratat med min chef, pratat med nya chefen i kungälv 5 ggr, varit hundvakt och promenerat en timme med båda hundarna, äntligen vågat meddela frun på jobbet att jag sagt upp mig efter att ha jobbat där sen 2002, gått ärenden på arbetstid. Men restiden till nya jobbet har inte varit kul att få veta. Men fick senare veta att det inte var så långt som jag trodde och Christoffers mamma eller Christoffer kommer skjutsa mig dit tills jag vänjer mig så det känns bra. 

Jag har sagt som det är, gällande att ta körkort, det har blivit världens ångest-grej nu då jag skjutit på det så länge. Så dumt av mig och nu är jag faktiskt rädd att jag inte kommer klara av att ta det. Men för tusende gången så ska jag verkligen försöka igen. Låter bara så jävla tjatigt!! Ni som känt mig länge, ni vet min historia kring det. *suckar*

Rensade bort gamla papper från 2005 tills nu. Vem fan sparar på gamla räkningar och allt sen 2005?? Jo, jag!! Fy fan va jobbigt. Äntligen när jag trodde att jag var klar med rensningen så hittar jag självklart en kartong till! 

Hur som helst, de relationerna jag kommer känna att jag saknar är ju de jag är van att träffa via jobbet faktiskt. Vännerna utanför är ju inga man träffas regelbundet med iaf så. Ja, Sissi, jag kommer att sakna dig! ;) Haha, vad fint jag klämde in det här :) 

Kanske ska svänga förbi mina kära föräldrar imorrn då som jag så fint nog är osams med. Pappa ringde idag. Tänka sig, min pappa ringde!! Första gången nånsin. Tur att pappa inte är så dramatisk som mamma. Jag köpte en söt liten present till mamma förra veckan när jag var i Stenungsund för att visa att jag tänker på henne... men men, hon kan väl få den men jag har ingen som lust alls att prata me henne. Och bror min... vi har gått skilda vägar verkar det som. Och det är en riktig sorg för mig. Det gör ont i hjärtat på allvar. 

Livet går framåt... som Kubbe så fint påpekade en gång och det var kloka ord. Man beter sig ofta som att livet går bakåt och lever i det förflutna.

   

Lite bilder från min vecka i stenungsund

Stenungsund

image213


Citas plats i bilen, framför mina fötter men ändå vid växelspaken så att hon inte tappar bort Christoffer heller. Hon vill alltid ha koll på oss båda. Hon vet inte om att hon har somnat här vilket hon alltid gör när hon åker bil :)
 
image221


varm dag på en äng

image214

image216

image217


Christoffers mammas hundar:
Lilli

image218


Pia

image219


                                  
                            Det var allt för denna gång. Tack för mig :)

Hemma igen

Det var den veckan det. I Stenungsund. Jag har fått jobb :) Och jag kommer som ingångslön tjäna minst 1000kr mer än vad jag tjänar nu. Känns jättebra. Helt otroligt vilket flyt vi fortfarande har :) Idag sa jag upp mig från mitt nuvarande jobb. Min sista dag här blir den 28e Juni. Men under betald semester from den 26e maj ska jag börja jobba därborta, i Kungälv. Alltså igår när vi träffade ägarna så förstod vi att huset kommer stå tomt redan i Juli så därför blev vi sugna på att flytta in tidigare. Sara har erbjudit sig att hjälpa till. Sa till min lillebror att han får ta bäddsoffan från min källare som han har där. Men ingen skulle ha den. Så jag kunde få den. Ska ner och kika hur den ser ut. Så nu har vi en bäddsoffa till :) Nu har vi 3 soffor. Vi försöker undvika att behöva köpa möbler nu genast. Vi måste lägga pengar på kontantinsatsen, hyra lätt lastbil och flytta mina saker från stockholm till huset kommer kosta mycket, fixa listerna i badrummet, ha en åkgräsklippare, staket.. ja det är vår prioritering. Sen i andra hand blir det att köpa diskmaskin. Hur som helst, jag ville jobba som timvikarie men verkar bli erbjuden fast jobb. De skulle återkomma med ett förslag på schema där jag kommer få jobba heltid. Min referens, min chef hade talat jättebra om mig. 

Nackdel idag har varit allt tjafs med mina föräldrar. Men jag ska leva mitt liv nu. Jag ska få bo i hus som jag alltid velat. Jag mår bra.   

Min vecka i Stenungsund

Jag kom hit i förrgår. Igår träffade vi ägarna till huset och mäklaren och så blev jag uppringd från ett av jobben jag sökt. Jag har en jobbintervju på fredag redan. Jag angav i min ansökan att jag faktiskt har en månads uppsägningstid så det vet de om. Men det bästa är väl att söka nytt medan man fortfarande har ett jobb. På fredag ska vi till banken oxå. Handpenningen måste betalas nu och det står banken för oxå. Imorrn får vi hem kontraktet och på måndag är allt klart. Jag har mest umgåtts med Christoffers mamma här eftersom Christtofer inte är hemma mellan kl 13-24. Idag drog han tidigare eftersom han själv hade en arbetsintervju för fast jobb. Han har ju jobb till slutet av Augusti bara. Jag antar att vi har haft tur att vi fått lån med tanke på att han inte har fast jobb och att jag har fast jobb i sthlm men köper hus utanför gbg. Och alla medgångarna vi har haft är ju bara för bra. igår var jag och hans mamma iväg och köpte ett marmorbord vi sett på blocket oxå medan han va på jobbet :D På fredag skjutsar hon mig till min arbetsintervju oxå :) Vi kommer bra överens iaf, jag och hans mamma, Ilona. igår va jag ute och promenerade ca 1tim, 20 min me Ilona och hans syster Jennifer. Trevligt :) Och 3 hundar oxå. Till helgen ska vi försöka åka till Skara och se Citas mamma och syster på utsällning. Ska även träffa min bästa killkompis Allen som finns i Orust nu på praktik. Allt flyter på och de är bara medgångar i allt hittills. Visst ska det här föreställa min semester men jag e helt värdelös på att koppla av. Jag storstädade Christoffers rum idag oxå. men men.... jag ska försöka kolla på tv nu som lite avkoppling.

Skogsfest

Jupp. Ikväll blir det skogsfest på samma gamla vanliga ställe som man brukar hänga på under somrarna. Christoffer har varit hos mig sen i onsdags. Han har redan åkt rill festen me Billy och Erik för att grilla lite tidigare o så. Själv har jag jobbat. Jag åker senare. Kommer dit sent som vanligt. Vill inte lämna Cita ensam för länge. Räknar alltid timmarna hon e ensam. Max 6timmar är min gräns känner jag. Än så länge iaf. Hon har varit ensam 6 timmar nån enstaka gång bara. Max 3 ggr än så länge. Okej, kl e inte så mycket, hade verkligen inte räknat med att få gå hem tidigare idag som jag fick göra från jobbet. Ska träffa Sonia sen. Hennes kille är kvällens live på den festen nämligen. Skojsigt.

RSS 2.0