Tummen mitt i handen

Det var kämpigt med måleriet. Jag har ont i mina händer nu. Men nu ger jag upp.

Jag fick inte upp locket. Det gick bara inte. Hahahahaha

Jag ska måla idag

Kan ni som känner mig se mig stå och måla väggar i en snickarverkstad? Jag ska göra det själv oxå. Att hitta kläder som man kan tänka sig att skita ner var inte lätt :p

Helt klart ingen idé att ha snygga naglar längre. Men jag saaaaknar mina naglar. Tur att man inte ser Sissi alltför ofta då. Hon ska jämt vifta med sina fixade naglar framför en ;)

Hannif, om du läser min blogg, var god att kommentera ibland :)

Fixa lite

Vi ska göra om lite i vår snickarverkstad. Ska ta en före och efter bild. Det ska bli lite mer av en hundkoja.

gissa

hur trött jag var på väg hem från jobbet imorse. Det har varit så sjukt rörigt med att ställa in sommartid. Vissa klockor ställer om sig automatiskt. Andra inte. För min del har det varit lugnt men inte för folk omkring mig. Varken för Christoffers chef, Christoffer eller min arbetskamrat som ringde till jobbet en timme för tidigt imorse och hade panik över att hon var försenad för att hon inte ställt om klockan. Jag jobbade sovande jour. Tur att den tjejen är så söt att man kan inte göra annat än att skratta. Eftersom jag var nyvaken så trodde hon att jag oxå hade försovit mig och talade om för mig att det var sommartid nu. Gulligt :) Men egentligen var hon ett dygn sen med att ställa in sommartid och dessutom så hade hennes mobil ställt om sig automstiskt, bara att vid den tidpunkten så var hon ute, full och festade och märkte inte att en timme flyttats fram, haha! Så söndagen sov hon mest bara och tog det lugnt då hon var ledig.



Trött, osminkad och pluuuffsig.

Torsdag i sthlm

Jag träffade Tobbe i sthlm. Vi gick runt i stan. Här e vi i kungsan.

Kolla in hussegrisen, Benza, de kelar :)



Sover på husses fot


Benza kan sitta fint oxå :)



Sen träffade jag Nina oxå. Kolla in storleken på pizzorna vi åt



Min kväll slutade hos Madde. Skönt att sitta där några timmar och prata.

Jag känner glädje av att få umgås med vänner :)

Vet ni vad?

*natt-mobil-bloggar på jobbet* En del själar förblir trasiga. Man får lära sig att leva med det.

Men då

Nu känner jag att jag svepte ölen. Jag är kissnödig. Det suger. Dessutom vill jag ha en till öl. Bättre att ta några tidigt, sova på tåget och somna tidigt ikväll. Jag ska upp 5:30 imorrn och jobba. JIPPI!!

Haha fredag ju

Jag gick inte till Maddes jobb. Har för mycket grejer att släpa på. Jag gick till O'learys här på centralstationen för att jag var hungrig. Folk festar ju där för fan. Festmusik och öl typ. Och så ser man alla killar som börjar bli smått fulla, hur de börjar stirra på en för att få ögonkontakt, haha. Jag åt helt enkelt inte där. Jag gick och svepte en stor stark själv. Bara för att mitt pissprov var igår så kan jag ta en öl idag med gott samvete. Jag svepte ölen och gick. Jag orkar inte med den världen. Öl, mycket folk och mingel. Men ni tjejer som gärna vill möta på en och annan snygg svensk, gå till O'leary's på centralstationen i sthlm, haha. Det räcker med att jag glömde min handsfree hos mina föräldrar och vartenda sliskpelle utan uppehållstillstånd börjar ragga på en. När jag lyssnar på musik så kan jag ignorera sliskpellar och låtsas att jag inte hör de iaf. Men jag sa att jag bodde i göteborg med min man och gick därifrån. Herregud vad svenska folket beter sig annorlunda på en fredag. Då är livet en fest. Skön stämning ändå.

Tjänar Sj några pengar längre med tanke på alla tågfel, förseningar, inställda tåg, specialbeställda taxin och bussar??

På väg hit så satte sig alla i fel vagn för att det stod fel nr på vagnen. En vagn hade bytts ut och vagn-numren fick en ny ordning. Detta var ordnignen: 6-1-2-3-4-5. Så ingen hamnade rätt!! Första vagnen var vagn nr 6 alltså och vagn nr 2 var vagn nr 1.

Här sitter jag och lallar. Vad gör ni?

Jasssåååå

Här kommer svaret på alla mina tankar och känslor den senaste veckan:

JAG FICK MENS IGÅR!!!

Jävlar vad det e jobbigt med så otroligt oregelbunden mens och man har nollkoll.

Idag har jag shoppat med mamma. Mycket trevligt.

Jag hann inte med Sonia och bäbisen denna gång. Det behövs en heldag för att åka dit. Igår träffade jag Tobbe och valpisen. Sen käkade jag med Nina. Sen var jag hemma hos Madde. Jag hann med allt eftersom min dag började i stan med pissprov. Tobbe mötte mig utanför. Mötte Nina i stan och Madde bor på hemvägen om man säger så. Så det var inte mycket åkande hit och dit. Rahat körde hem mig från Madde.

Tack för plattången, Madde-stumpan :) Den kommer att användas väl :)

Kl är 15. Mitt tåg går 17:36. Jippi. Jag sitter i stan. Mobbad som jag är. *snyft* Men allvarligt. Jag orkar inte pilla ut min piercingar stup i kvarten inför pappa. Det gör ont i läppen. Mamma släppte av mig här för att hon skulle åka och hämta mamma.

Hmm, Madde jobbar ju nu. Kan ju gå hälsa på henne kanske...

Tack Louise, för alla dina gulliga kommentarer :) Vi får ta och ses snart igen :)

Jessica, dags för nya tag på träningsfronten. Kanske börja hårt igen på måndag?

Kram på alla

Tjockaste jag

Tror inte att jag nånsin varit så tjock som jag är nu. Jag kan skylla på allt möjligt men det är bara jag som kan göra något åt saken. Simma, promenera, träna med Jessica. I samband med det här måste jag kontrollera maten. Sen när jag kollar runt i samhället så verkar folk vara tjockare än nånsin. De enda smala är väl några gymnasietjejer. Jag var oxå smal i gymnasiet. Så de gills inte. Det finns ju såklart några supermorsor oxå som håller sig snygga. Och jag skäms när jag är på friskis och svettis och ser vilken bra form damera är i och inte jag. Men det är ändå en minoritet, eller har jag fel?

Jag är i sthlm. Kom sent igår kväll. Tåget var BARA 45min försenat den här gången. Ska gå lämna pissprov kl 13:15. Sen ska jag träffa Tobbe och valpisen som fått heta Benza. Hon har tydligen växt jättemycket. Det kan jag tänka mig, valpkullens tjockis :) Sen ska jag hem till Nina och fika. Jag hinner aldrig med allt jag vill på ett besök i sthlm. Jag får alltid dela upp det på två. Men Nina står väldigt högt på listan just nu. Jag ska hem till henne och fika sen.

Ska göra mig klar nu. Måste missbruka mer kaffe först. Mer kaffe, inga cigg.

Tröööööööööööööttt. Sitter på jobbet

Jag jobbar till ca 11 idag. 20timmar är jag här alltså. Inte konstigt att det känns seeeegt. Jag åker till sthlm med 18:42-tåget från gbg idag. Jag vill åka hem relativt tidigt på fredag då jag ska upp kl 5:30 på lördag och jobba. Jag hoppas att jag hinner shoppa lite med mamma iaf.

På fredag ska vi passa en leguan i 17dagar oxå. Vi får lite ersättning för det. Lovely.

Gick och kikade lite på Justin Timberlake och Chiaras musikvideo precis. Trevligt.

Christoffer har rätt i att jag måste promenera varje dag om jag verkligen vill ha resultat. Promenera ibland är inget att satsa på. Så jag ska försöka promenera ca en timme varje dag iaf.

Solen lyser. Jag tackar för det.

I en bubbla

Jag är i en bubbla och har tappat greppet lite om världen utanför. Det känns fel att stå där jag står nu. Jag vill bara sova dygnet runt.. Jag gick inte ens på min handledning idag. Jag förstörde planerna jag och Jessica hade. Sa till henne att inte jobba idag så att vi kunde träna efter handledningen. Men jag gick inte dit. Jag har fastnat i nåt konstigt läge.


Fuck, jag måste kolla upp allerigtabletterna jag började gå på för en vecka sen. Det kanske är rena sömnmedlet. Gick och köpte en variant på apoteket jag aldrig testat förut.

uppd.
Verkar inte som att jag kunde skylla på allergitabletterna, om jag inte tillhör de mer sällsynta fallen som är extra-känliga för då drabbas jag av dåsighet. So maybe it's just me, med ännu en av mina OFF-perioder.
Synd bara att det skulle drabba folk omkring mig, när jag e off. Det ska det inte behöva göra.

Jag feströkte i fredags men det kändes onödigt. Inte rökt sen dess. Jag kör på att lura mig själv, jag låtsas som att jag aldrig har rökt. Jag räknar inte rökfria dagarna heller. Ja, jag e lite konstig men det är inget nytt. Idag ska jag jobba 15-10:30.

Hejdå.


Öppet hus

En fördel med att det finns flera ställen att träna på i Kungälv är att de under olika perioder låter folk träna gratis för att locka till sig nya medlemmar. Denna vecka har Sportlife öppet hus. Gratis att prova träna allt hela veckan. Så jag och Jessica ska först till gymet och prova på maskinerna för att därefter gå på ett Core-pass vi har bokat in oss på :) Mycket trevligt det :)

Nej, jag gick inte och la mig. Solen lyser väldigt starkt. Då kan man inte lägga sig med gott samvete.

Madde ska rädda mig i min svåra kris genom att skänka en plattång till de behövande, dvs MIG :D

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤


Idag hatar jag

vår ekonomi. Christoffer drar ner mitt humör oxå genom att hela tiden planera för utgifter. Jag agerar mer än vad jag skriver om. Jag vill bara kämpa för mina idéer ett tag och kolla om det funkar innan jag skriver om det. Jag försöker planera för mer inkomster.

Nu går jag o lägger mig igen.

Duktiga killar

De var duktiga idag ute på tomten. De tog även bort ett träd jag inte ville ha kvar. Ett projekt det.

Rensar dammen

 

Vårtecken från i fredags


Kim har åkt hem nu. Han skulle visst jobba imorrn. Han tyckte det kändes konstigt att stanna hos oss en så kort tid den här gången, fre-sön bara. Snäll kille. På äldre dagar uppskattar man folk som tänker på andra. En gullig gest är att han går in i en kiosk för att köpa cigg till sig men kommer även ut med en varsin glass till alla. Kim var dessutom mycket trevligare tv-sällskap än Christoffer. Christoffer satt som vanligt klistrad framför datorn.

Imorrn blire träna med Jessica:)

Inte mycket skrivet

Som sagt, i fredags var jag ute med Jessica och hade riktigt kul :) Kim kom hem till oss i fredags oxå. Denna gång har han parkerat sig på övervåningen med sin data. Han har sovit i soffan. Vi har umgåtts alla tre i 2dygn... Kim pratar non stop just nu. Jag hänger inte med i allt svammel. Nu sa han nåt om att inte ens stockholmarna gillar stockholm och då är det illa. De har iaf rensat vår damm idag och byggt lite på staketet i hundgården så att Cita inte ska kunna hoppa över mer. Så kan man nån gång lämna hundarna hemma nån gång med tillgång till hundgården. Jag ska göra det riktigt mysigt för de i uterummet. Jag har tagit massa bilder men det sätter jag upp senare. Imorrn sitter vi nog hemma igen. Vi är alla lediga. Det har faktiskt varit en riktigt trevlig helg :) Men jag föredrar att ingen annan får röra min fjärkontroll. Jag bestämmer vilken kanal vi ska kolla på :D De bad precis om lov att få kolla på Wipeout sen. Jag sa nej. Haha. Skoj! Nu ska jag kolla på Gossip girl och det får de oxå göra.

Ingen sthlm

Det var för dyrt. Åker på onsdag istället.

Ska gå ta en kopp kaffe nu.


Ops

Den biljetten jag budade på, på tradera, förlorade jag visst. Ska vi se hur det går med nästa då.

Var ute med Jessica igår. Hade väldigt kul :) Hon var full och kärleksfull :) Kan fortfarande inte sluta skratta åt hennes killes dans "golvmoppen", som den så fint kallas :)

Jaha. Om en kvart vet jag hur det gått med nästa tågbiljett.

En moppe i delar såld

Kymcon, den sönderbrända utan avgasröret såldes precis. Haha, jag e inte van vid småstadskänslan. Personen som kom och köpte den var busschauffören jag brukar åka med. Haha, lite lustigt :)

Jag kämpar röv för att komma på idéer för att få in pengar till hans jävla fortkörningsböter på 3200kr. Har massa annonser ute på blocket med diverse olika saker. Han försöker sälja nån gubbe på ett spel. Det skulle minsann vara sååå lätt att få in pengar till böterna. Men det krånglar bara.

I helgen ska han vara med Kim. Han hade 2 uppgifter innan han skulle hämta Kim. Ta med sig hundmat från jobbet (han erbjöd sig själv att göra det) och köpa bröd. För av nån anledning så köpte mjölk och smör imorse bara. Inget bröd.


*suckar*

Lika bra att öppna en flaska vin. För jag röker ju inte längre. Måste lugna ner mig lite. För första gången nånsin så brände jag maten precis oxå. Lovely.


Helg+sthlm

Imorrn blire sthlm. Orkar aldrig åka på fredagar när jag slutat jobba kl 8:30 på morgonen. Vill hinna vara hemma lite oxå när jag har helg.

Jag kan ha varit paranoid på jobbet utan anledning. Men allvarligt, ska man bli knäpp för att man slutar röka plötsligt? Det kan väl inte vara det?



Som ni ser så är livet ohållbart utan plattång. Måste införskaffa en sådan snarast möjligt!

Daganteckning

Har börjat bli bättre nu. Fast jag sov knappt något natten till idag. Det är helt omöjligt att somna helt täppt i näsan och försöka att endast andas genom munnen. Urk. Jag tog inte med Cita till jobbet idag. Jag var så trött. Jag kom i tid till jobbet imorse iaf. Men Christoffer gnällde ju senare om att  han inte hann dricka kaffe på morgonen ens. Mitt tips är: Gå upp tidigare, som mig!! Jag går alltid upp typ 20min innan honom.

Idag var jag omogen och skrev allt möjligt i blocket på jobbet. Det är alltid så mycket indirekta pikar emot mig eller Jessica. Vi är nyast in. Jag jobbar flest timmar där av alla i personal-gruppen så det var väl oundvikligt att till slut dras ned i gnället och börja gnälla, jag med. Jessica har jobbat 4,5 år som personlig assistent. Hon kan nog sitt jobb, hon med. Jag e väl inne på mitt 9e år.. Tant Ruhi. Hur som helst, omogen var jag iaf. Till skillnad från de andra så kan jag faktiskt ta saker öga mot öga. Jävla smyganteckningar i blocket som man självklart läser när man e ensam gör mig bara så irriterad.

Okej, allt det här kan bero på att jag var astrött på jobbet idag och jag försöker sluta röka! Jag är säkert bara allmänt bitchig pga att jag inte rökt nåt. Ja, så e det väl.

Ingen frukost

Okej jag visste att mjölken var slut. Så jag tänkte ta en macka. Den tog tydligen Christoffer slut på igår. Så jag gör gröt men då är sylten slut för den tog han oxå slut på igår. Ingen mjölk till kaffet. Jag hatar hur den här dagen börjar. Har packat ner gröten i matlåda. Ska lägga några kronor på jobbet och låna lite mjölk där. Det är okej att saker och ting tar slut men det suger när man inte vet om det förrän man ska ha de och det inte finns!!

Nu får han FAN TA OCH GÅ UPP!! Jag tänker inte bli sen till jobbet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ruttna jävla dag. Förkyld fortfarande.

Hahahahahaha del 2

HAHAHAHAHA. Linda Rosing. HAHAHAHAhahahaha. Programmet pågår medan jag skriver det här nämligen.

Den enda vettiga killen lämnade tävlingen precis.

HAHAHAHAHHA

HAHAHAHAHAHA

Linda Rosing. HAHAHAHAHAHAHAHA

Extrainkomster

Jag vill ha extrainkomster. Vänta och se.. jag kommer nog på något fiffigt... :)

This is it

Jag tänkte faktiskt inte sluta röka. Det jag tidigare skrivit var ett försök att övertala mig själv till att sluta röka men jag lyckades inte tro på mig själv. I torsdags blev jag sjuk. Kunde inte ens svälja vatten så ont det gjorde i halsen. I det läget, när man har astma, så är det som att sätta spiken i kistan om man röker. Emot min vilja så har jag inte rökt. Ciggpaketet ligger framme här hemma och visst fan e jag sugen men jag låter det vara. 5 dagar utan cigg är en början iaf. Bara dumt att röka igen när man blivit frisk. Imorgon ska jag på en kurs via jobbet. Jag går med Jessica. Vi skulle egentligen ha tränat efter det men jag bör inte träna med min dunder-förkylning. Jag tar med mig Cita till jobbet på onsdag och promenerar 1,5timmer efter jobbet. En lugn och försiktig promenad. Vill inte bli sjukare. Men jag måste få röra mig.

Strax läggdags.

Natti

Mardrömmar

Jag hade mardrömmar. Men så jag vaknade av att Cita klättrade på mig och pussade mig på näsan. Jag öppnade ögonen och såg en glad Cita som viftade på svansen för fullt. Min fina myshund. Känslig hund som känner av mina vibbar, bra som dåliga. Har haft en mysdag hemma med Cita idag. Tara e på jobbet med C.


Dagens tankar

Jag kan inte träna för att den här jävla förkylningen vägrar ge med sig.

Något banklån för att renovera lite hemma verkar inte vara möjligt just nu. Men om vårt hus är värt 350 000kr mer än vad vi betalade för det så skulle vi bli av med topplånet. Vi måste fixa badrummet själva så att huset e värt nåt över huvudtaget just nu.

Jag vet inte vart Michaela och Linus har tagit vägen men hoppas att de har det bra. Det är nog bättre att låta det vara då det är en röra med hundar, Christoffers jobb, ekonomi och allt vad det heter. Kan vara nån anmälan genom länstyrelsen på gång pga allt som hänt. Vilket kan drabba Christoffer oavsett hur de gör. De måste göra det som är rätt för de. Och vi måste försöka hålla oss flytande, vi med. Så det krockar ju lite fast det aldrig varit meningen att hamna i den här soppan för nån av oss. Otroligt trevliga människor men synd att man inte lärde känna de genom en annan situation. Det är de som har brytit från oss för övrigt. Det här är vad jag tror iaf. Om det inte sämmer är svårt att veta då de inte säger nåt själva. Det går inte att få tag på de och de hör inte av sig heller. Så det här är den enda teorin jag har.

Igår var vi hos Christoffers föräldrar och firade hans lillebror, Robert. Hoppas att Robert gillade sin present. Sen så känner jag att vi måste ta tag i att umgås me Christoffers syster Jennifer och hennes kille Johan nån gång. Johan skulle försöka fixa biljetter till ett äventyrsbad i Örebro, Gustavsvik som vi alla kunde åka på. Även Christoffers föräldrar och hans lillebror Robert. Så det hoppas jag verkligen blir av :)

Dags att äta något.

Adjö

 

Det låter som krig

Vad är det jag hör? Är det krig? Jag hör skrik och jämrande. Jag hör hur nån kämpar för sitt liv. Det låter som att nån är allvarligt skadad.

Äsch, det är bara Christoffer som försöker laga pytt i panna i köket och har problem med att öppna påsen med pytt i panna. *suckar*

Husplaner del 2

Jaså. Så trög man är ibland. Banker erbjuder ju redan dessa typer av lån:

"Större renoveringar?
Nytt kök? Ny värmepanna? Bygga till?
Renoveringar som ökar värdet på din bostad kan vara lönsamma. Gör en värdering efter renoveringen så kanske ett eventuellt topplån kan lösas med ett större bottenlån".

» Bolån - med bostaden som säkerhet
» Privatlån - med eller utan säkerhet
» Direktlånet - upp till 150 000 kr utan säkerhet
» Byggnadskredit - när du ska bygga till

Så det ordnar nog sig. Nu ska jag plåga mig själv lite med att jobba 15-07 fast jag e sjuk.

Adjö

Husplaner

Vi måste först och främst bli av med topplånet. För att det ska kunna ske så behöver vi en omvärdering av huset. För att vi ska kunna värdera om huset så måste badrummet byggas klart. För att bygga om badrummet så behövs det pengar. Vi behöver ett litet lån till att bygga om badrummet. Det tjänar man igen på omvärderingen sen.

Christoffer hänger knappt med här i mina små trådar. Tråkig han är. Han får skylla sig själv. Bara han inte undrar en vacker dag varför det står nån och bygger om härnere.

Slumdog millionaire

Jupp, filmkväll här. Inte mitt val. Men det är rätt passande. Jag är sjuk. Har fått världens jävla förkylning och det suger hårt. Vi har precis kollat på Slumdog millionaire. Jag tyckte väl inte att den var superbra. Jag misstänker att amerikanerna inte hade nån annan indisk film att jämföra med heller. Nu ska vi kolla på nästa film. Tydligen ska vi kolla på Valkyria. Jag trodde att vi skulle kolla på Changeling men tydligen inte.





Romantiken lever

Satt här och rakade mina ben med en ladyshave. Alltså en sån där rakapparat för kvinnor när man torrakar. Sjöng en liten visa för mig själv om att jag höll på att "klippa gräsmattan". Christoffer tyckte inte att det var så hett, haha.

Och ni trodde säkert att romantiken var död här :p

Sjuker

Känner feberfrossa på gång. Jag vill ha mammas mat gjord med kärlek och omtanke *snyyyyyyyyyft*.

Jag äter inte + lite gnäll

Idag vaknade jag med svinont i halsen och öronen. Vaknade flera ggr inatt av att det gjorde ont att svälja. Men jag gick upp och gjorde mig i ordning för jobbet, i god tid oxå. Men jag gav upp när jag insåg att jag inte kunde svälja mitt eget saliv och ännu mindre ta en morgonkopp kaffe. Jag sjukanmälde mig och lyckades dessutom fixa in en vikarie själv oxå. Kontoret är obemannat till kl 7:30. Mitt arbetspass började kl 7. Det ordnade sig iaf.

Jag pratade med vårdcentralen. Åkte dit för att träffa en sjuksköterska lite snabbt. Hon konstaterade att jag var väldigt röd i halsen och i öronen. Men ingen läkare hade tid att se mig idag. Men de har drop in mån-fre kl 8-9 på infektionsmottagningen och då tar de prover och man får träffa läkare.

På väg hem, när vi skulle svänga in från vägen så tog inte svängen och vi gled rakt ner i ett dike och träffade en stolpe. En granne såg det och kom direkt och bogserade upp oss. Allt det gick inte ens på 5min. Helt otroligt snälla grannar. Ingen skada blev det på bilen heller. Men så var det för halt på backen för att bilen skulle orka upp så jag fick promenera hem den sträckan. Gå världens uppförsbacke och med mycket snö. Man blir så knäckt i sin ensamhet när man promenerar på ren viljestyrka och ingen ork. Imorgon hos doktorn så lär de se att jag e sjuk, speciellt efter den promenaden. jag trodde att våren var på ingång för nån dag sen men icke sa nicke.



Jag vill jobba i helgen.

Mina antidepp tog slut för 3veckor sen. Första  veckan hade jag humörssvängningar. Nu är jag bara lugn och låg. För lugn, tycker Christoffer. Jag bara är. Jag visste inte vad jag skulle svara när sköterskan undrade hur jag mådde. Var bara helt blank. Jag rörde inte heller en min när vi åkte in i stolpen idag. Reagerade inte ens. Christoffer undrade typ om jag ens märkt att vi åkt ner i diket, rakt in i en stolpe. Ja, det är väl klart att jag hade märkt det. Men hur ska jag reagera??

Aja, kan knappt svälja nåt idag men jag försöker.

Det var det inlägget det.


Jag äter

och äter och äter... och äter lite till. Men jag försöker verkligen äta nyttigt. Jag äter en tallrik havregrynsgröt och nån macka till frukost. En bra lunch. Tidigt middag. Jag försöker se till att inte vara hungrig eller sugen på nåt senare till kvällen. Ikväll är jag sugen ändå. Jag kokar ägg nu. Ska äta ägg, keso och lite kaviar till. Christoffer har ätit nån superstor pizza med dubbeldeg. Jag får vara glad för det lilla och det är att jag tycker att pizzan han köper är enligt min smak asäcklig! Jag hatar ananas på pizza. Han älskar det. Usch.

Oj, nu är reklamen slut. Jag kollar på "Trebarnsmamma och hög på cannabis". Hon testar att röka på en månad i Amsterdam för att se hur det påverkar en. Skitroligt ju!

Jag röker inte ens på och det känns som att jag har "the munchies" jämt!



Bekräftad oro

Jag bokstavligen tjatar på att Christoffer ska hålla hastighetsgränsen när han kör. Jag säger till varje gång att han ska sakta ner. Han åkte fast igår och fick 3200kr i böter när jag inte var med. Om han har tur så gör de inget körkortsingripande senare. Min käre bror gjorde de ett körkortsingripande på för mindre. Men han fick tbx det nån månad senare då han inte hade prövotid. Christoffer har ju fått körkort indraget permanent bara i somras. Försvinner hans körkort igen så tänker jag inte bo kvar här. Så enkelt är det bara. Jag har aldrig velat på så långt ifrån kollektivtrafiken från början. Jag hade rätt på den punkten.

Lite kärlek

till Sissi som åkte hit och hälsade på hos oss emot alla odds.


Rave på ålderns höst

Tant Ruhi och tant Sissi ska på rejv i götet ikväll. Vi har inte alls likadana kläder på oss av en ren slump. Olika färger som tur är. *suckar*. Ska väl försöka sätta in en pinsam bild på det sen.

hejdå.

Träääna+ ett gott skratt

Jag började träna i nov med lite uppehåll i julas.. Men sen en månad tbx så har jag börjat träna med Jessica. Det är mycket uppskattad. Vi tränar i ett motionsrum i en simhall, vi är nästan alltid ensamma där. Vi tränar hårt då vi har ett mål.. det är att få basta efteråt. Så jävla skönt. Ja okej, vi tränar för bättre hälsa oxå såklart. Och att se bra ut :D Igår var Jessica lite besatt av att hitta något sätt att få träna insida lår på. Hon kom på det oxå. "kissande hunden". Hon ställde sig på alla fyra och lyfte upp ett ben i taget som en kissande hund. Hon kunde inte riktigt hålla balansen. Det såg otroligt roligt ut. Det var skönt att få skratta gott och kul att hon bjuder på sig själv så :)

Ja okej, jag går väl skriva om min lilla "handduks-incident" nu då, då jag skriver om kissande hunden. Jag hade glömt att ta med mig handduk en gång så jag köpte en ny. Jag hade tydligen inte memorerat hur den såg ut riktigt. Vilket bara kunde leda till pinsamhet. Jag tog fel handduk och satte mig i bastun. Plötsligt kom en tjej in i bastun och utbrister:" Har du tagit min handduk"? Självklart hade jag det. Folk i bastun kollade lite konstigt på mig och jag kunde ana att vissa höll sig för skratt. Det är nog bara jag som kan råka ut för denna typ av pinsamhet. Men jag bjuder på mig själv, jag med. I det här fallet hade jag inget annat val :p Jag kunde bara säga till tjejen som ägde handduken att jag inte hade hunnit torka mig än, haha!

Så, nu var det nerskrivet :)

Bra va, Jessica? :)

Helgens besök

Madde och Sissi skulle ha fått skjuts hit från Sthlm av Sia.  Det knasade sig. Sia drog. Ingen kommentar.

Ska försöka hitta en biljett till Sissi som funkar.

Tycker det är synd att det blev så. Synd att Madde inte kommer. Jag vet att det inte är hennes fel. Hon har ett gott hjärta och vill bara tro så väl om alla.


Missade apt

Medvetet. Jag menar, jag orkar inte ha apt 9.30-12-30 och sen jobba 15-07. Jag måste gå upp kl 7 för det. Gissa hur trött jag är på jobbet på kvällen när han sitter uppe till ca kl 23. Men jag pratade med de på kontoret.  Skulle bara lämna in en lapp och ta ut det på komp. Inget mer med det.

Tänkte ju köpa matta till undervåningen men om man blåser upp luftmadrassen så skulle inte mattan synas iaf. Så man kanske kan skippa det.

Var på en liten hundkurs om grunderna för första-gångs-utställare igår. Mycket lärorikt. Cita har goda chanser. Tara kommer att bli diskvalicerad direkt då domaren måste få titta på tänderna och de får inte hugga efter en då. Tara är i stadiet då hon försöker begå mord. Cita var faktiskt mycket värre förut än vad Tara är nu. Bara det att när jag var ensam med Cita så övade jag ständigt på alla saker. Som till exempel: borsta pälsen, klippa klorna, kolla tänderna och lärde henne att endast tugga på tuggben. Hon har aldrig tuggat sönder en sladd eller så. CIta var rent ut sagt mordisk gällande allt men det blev bra med ständig övning. Nu tycker hon att det är roligt med allt. Borsta pälsen är som att leka och klippa klorna är som att få visa att man är duktig så att man får lite godis sen. Men Tara fick vi när hon var 5½månad gammal. Den första tiden då man ska lära de detta var redan körd. Tara är en liten bitch. Hon gillade inte ens Guccis valp. Helt egotrippaad liten sak.

Orkar folk ens läsa mina långa inlägg om mina hundar? Vet inte. Nu ska jag käka. Tanken är att promenera 1.5timme sen.

A D J Ö

Bloggar i mitt huvud

Jag har skrivit dagbok sen jag var liten, varit beroende av filofax sen jag var 13 och nu är det väl blogg istället för dagbok. Jag älskar att läsa böcker men numera får jag ont i huvudet eller ögonen av det.. så jag måste få tummen ur röven och kolla upp det. Jag använder uttrycket tummen ur röven rätt ofta nu har jag märkt.

Jag har blivit lat med bloggandet. Jag bloggar i mitt huvud istället men det kommer aldrig ner i skrift.

Mikron är ren nu. Gud föbjude att någon i detta hushåll skulle använda den som en förbrukningsvara igen och när den är tillräckligt skitig, ja då börjar man prata om att köpa en ny mikro. Det funkar inte så, Christoffer.

Nästa ämne.
Nu när Sissi och Madde kommer på besök i helgen så är jag inte nöjd med något av vår inredning här hemma. Knasigt. Eller kanske ledig och uttråkad igen. Vi har äntligen börjat med projekt duschrum. Rivit bort massa skåp för att göra uttrymmet större. Eller ja, Christoffer har rivit bort det :) Till nästa steg behöver vi hans far till att guida oss rätt med kaklandet. Vi kanske borde välja en våttapet oxå. Men man kan fortfarande använda duschen utan problem.

Tobbe ringde igår, han hade precis varit hos veterinären med valpisen. Det gick snabbt :)

Jag måste köpa mattor till nedre våningen. Golvet är så kallt.

Ja just det, känsliga Sissi undrar säkert hur de ska sova här. Madde sover gott hur som helst ändå ;) En av er får sova på dubbel-luftmadrass och en av er på bäddsoffan som oxå är dubbel. No sharing ;) Täcken och kuddar har vi så det räcker och blir över :)



*mobilbloggar* En blick bakåt

Till gårdagens inlägg. Var tvungen av kika om jag skrivit nåt galet i fyllan. Verkar inte så. Lovely. Är på jobbet nu. Nästa helg kommer Madde och Sissi och hälsar på hos oss. Ärligt talat, måste ni verkligen komma? *skojar bara* Jag ser fram emot att få mysa med er. Måste försöka sova nu. Har sovande jour. Godnatt

Valpen har fått ett nytt hem

Tobbe åkte från sthlm till göteborg och hämtade hem valpen jag tänkte ha från början. Jag bestämde ju mig för att inte ta den. Han och hans tjej ville jättegärna ha den och så blev det :) Valpen har fått ett nytt hem nu hos de. Det känns rätt att valpen hamnade hos de. De är så otroligt glada över det. Under tågresan sov valpen och så är den lugn nu hemma hos de oxå. Valpisen funkade jättebra ihop med Tobbe.      
Otroligt gulligt av Michaela och Linus att låta de få valpen. Det har gjort valpens nya ägare väldigt lyckliga.

På väg till tågstationen för att möta Tobbe (i bilen)


Väl framme hittade valpisen snabbt sin plats i väskan hos Tobbe







Även när vi tog ut henne från väskan, tänkte att hon kanske skulle rastas innan ¨tågresan till sitt nya hem så gick hon bara tbx till väskan och kröp ner där. *söt* :)

(Jag e lite full nu)

Tack och hej



RSS 2.0