Business

Så skönt. Det har ramlat ner en asbra idé i min mail om vad jag kan starta eget inom. Jag har redan pratat med den ansvariga inom det och det lät väldigt positivt. Får se om Sara vågar ge sig in i det oxå eller inte. Men jag känner att jag bara måste göra det. Det känns som rätt spår.

Vågar inte säga för mycket än. 

Vaaaaaaaaart vill jag bo??

Vart i sthlm ska man bo? Tips någon? Det ska vara ett område som passar mina hundar oxå.


Mycket skratt hos Hannah igår. Blatte-humor. Flempan-humor.


Lovely

Har träffat Sara och sen Nella och Ena.

Hundpromenad med Sara var mys


Nella och Ena

Sen på frågan vem som är Nella och Ena har jag inget svar på längre i dagens läge ;) Tack för en mysig kväll!

Nu ska det föreställa helg alltså. Folk drar antingen till Skogen långt åt helvete eller på 40timmars kryssning. Inget av de 2 sakerna lockar för min del.

Alla vet väl att det är lätt att missförstå varandra på msn? Det kan bli ännu mer fel på sms. Vilket det faktiskt blev nyligen med 2 av mina vänner. Men inte pratade man ut för det. Jag ringde faktiskt. Men så kul är det faktiskt inte när folk inte svarar medvetet.

Inatt drömde jag om grym separationsångest från mitt liv på landet. Mardröm.


Milda ord

Hahahaha, jag glömmer bort hur grov i käften Nella är alltså. Jag är en ängel jämfört med henne. Man skrattar som fan åt hennes ordval och peptalk, haha!!

Nellas sida

Man vet aldrig

Vilka känslor som plötsligt kommer över en nu när man inte går på antidepp längre. Det är olika känslor från timme till timme men ändå inget hysteriskt. Just nu sticker det till lite i hjärtat när jag tänker på de stunder som Cristoffer varit väldigt ledsen just för att han älskade mig så fruktansvärt mycket...

Mera valpisar

Har fått mail och efterfrågan på tikar såklart. Men vi har 6 hanar. Det kommer inte bli lätt.



Vem vill inte ha en Hugo som jag har? Han är så bäst. Jag har gett alla valpar namn och registrerat de nu. Christoffer ville att en skulle heta Murcielago efter en italiensk bil. Så skulle den få kallas Murre. MURRE!! Haha. Jag bestämde mig för enkla namn som går att läsa på stamtavlan ;)

heeeeeeeeeeejjj valpiiiii

Tänk att det finns 7 såna hemma nu.



Alkohol och cigg

Så otroligt bra för min hälsa. Verkligen.

Hade en jobbig natt.

Är jättetrött idag men tänker inte sova bort hela dagen för det.

Vet inte om jag kommer riktigt vakna till i huvudet idag.

Vaknade till sms om att vattenpumpen gått sönder i huset. Det suger hårt. Jag har blivit väldigt stresskänslig. Det går säkert över. Ska till restaurangen kl 18 idag och lära mig lite saker av Rahat.

Hejdå

Dessa stunder

då jag mår dåligt, finns ju fortfarande. Den här natten är en av de stunderna. Jag vill inte lägga mig. Det är inte lätt att bryta upp, flytta, byta jobb.. Mitt i allt det här finns ju känslan av ett misslyckande. En sorg. Ett ont.

Jag vill inte skriva för mycket längre. Jag är glad över det stöd jag har under den här perioden av mitt liv.

Inget gjort idag

Jag har inte gjort något alls idag. Men ska ta mig ner till Ica för lite cigg.

I miss this


Vilket förhållande som helst hade kunnat falla pga praktiska detaljer. Vi fick det inte att funka, ekonomi och hushåll. Men förhållandet var bra annars. Hans personlighet var väldigt bra för mig. Den bästa för mig.

Sen middag

Said and done, jag träffade Sara, vi drog på blommor och bin en stund. Träffade en massa roliga och snälla människor med störd humor:)  Fanns en del efterfester folk ville ha med oss på. Vi gick inte på nån av de. Vi gick och hade en romantisk middag på tu man  hand istället. God och billlig mat. Tapas i Hornstull. Jag hade till och med mig hennes födelsedagspresent som jag hade glömt att ta med när hon väl fyllde år. Kom hem rätt tidigt med.



Jag funderar fortfarande på att åka bort en vecka ensam på en sista minuten och bara vara..

Blommor och bin

Det är Blommor och bin-event idag. Jag känner mig inte så sugen på att gå dit. Sonias son har feber så kalaset är inställt. Jag får träffa de när Aaron e frisk igen. Christian festade länge igår tydligen så nu är han hemma och sover. Ser även att solen kikar fram så det är väl bra..

Okej. Jag pratade lite med Sara nu, Vi går nog till blommor och bin en stund iaf. Men vi ska nog huvudsakligen gå ut och äta middag. Kan bli mysigt det :) Måste komma ihåg att ta lite bilder.

Jag missar allt med valparna men Christoffer håller mig uppdaterad iaf :)

Tänkte efter

Jag drack lagom på söderkällaren igår. Jag tänkte efter. Jag ska hålla mig borta lite från rave-svängarna i sthlm oxå. Hade ju beslutsångest innan ang en fest ikväll men jag valde att inte gå. Det kändes som rätt beslut. Christian åkte dit. Han skulle messa mig sen om vilken bra fest jag missar :p Imorrn är det kalas för Sonia. Kl 16. Christian följer med. Måste prata ihop mig med Hannah lite oxå.

Har inga cigg. Har inte varit smart nog att köpa några idag fast jag varit iväg på ärenden. Ska gå sno några av Kubbe strax. Är lite översminkad nu. Ovanligt för Kubbe att se.


Jag har en lugn fredag kväll :) Jag är på jakt... efter mig själv.

Mina två

Vem är vem? :)


Posing

Christian säger att jag måste lägga upp den här. Min käre bror skäms o tycker att jag e fånig men jag bjuder på den. Benvärmare som skydd. Fult.. men men..





Lugn

Mina antidepp tog slut för några dagar sen. Jag mår inte så dåligt som jag trodde att jag skulle göra. Känns snarare som att jag fått en chans att själv hantera mig. Jag ser oxå vilken jäkla argbigga jag varit på sistone. Jag är lugn nu.

Jag var på Söderkällaren igår med Christian, Amos och Danne. Min kväll slutade med att jag tog en promenad från medborgarplatsen till gullmarsplan och nattbussen hem.

Trodde att jag skulle träffa Kubbe idag men han verkar frånvarande. Blir nog o leka med Christian igen.


Förlåt Sissi och Madde för att jag varit sån omöjlig person på sistone. "Omöjlig person" sammanfattar väl det mesta :)

Kräm



Christian och Danne visar sig manliga. De kände sig tvungna att dämpa sin manlighet genom att dricka cider med sugrör, haha!

Den nya bloggen

Åker i soporna. Jag vet inte vart jag har nån längre. Jag är så trött. Ni vänner som ser att jag beter mig helt galet, säg det till mig. Låt mig inte löpa mok.

Det här är nog ändå lite av en emo-blogg som Christian säger. Den har använts till att ventilera mig på. Lite fel kanske. Blir så negativt då. Jag ville bara visa att livet kan vara svårt, att det inte är en dans på rosor. Jag kunde oxå ta att folk dömde mig. Men inte att det skulle vara de som stod en nära, utan att säga något till mig.

Fördelen med att jag och Christoffer är ifrån varandra som nu är att vi är snälla mot varandra. Jag hade ett bra samtal med honom igår. Jag hade ett riktigt bra samtal med hans mamma Ilona härom dagen oxå. Det kändes bra.

Nifii aka Hannif aka Herr Nyblom, jag gillar att du visar dig när jag har mina motgångar, år efter år. Men det kan vara för att vi har en ålderkris-deal, haha! *internt*.

Jag är inte vaken än.

Lyssnar på indisk musik nu. Alltid lika uppmuntrande :)

*suckar*

Jag mår inte bra.

Åka hojjj

Idag var jag först i stan, på mitt förhoppningsvis sista besök på körkortsmottagningen. Alla papper är nu inskickade för att ansöka om körkortstillstånd, igen. Hoppas inte att Länstyrelsen krånglar. Jag har bevisat nu i 6mån att jag inte tar droger. Lite pinsamt hur dålig min syn var.. men man får ju vara halvblind för att köra. Gjorde ett nytt syntest eftersom det inte får vara mer än 2mån gammalt.

Sen hämtade Christian mig i gullmarsplan. Vi åkte hem till hans föräldrar i och med att har sin motorcykel där. Käkade lunch. Sen vart det åka lite :) Mycket skoj, rolig kick. Kom upp i max 220km/h. Han har en ny hoj sen sist jag träffade honom. Jag behövde det här. Fast jag höll på att banga som vanligt (sorry).  






Jag glömde/orkade inte ta med min lilla dator så att han kunde fixa den.

Rahat drog ut för att spela lite basket med en kompis. Jag går nog ner en sväng för frisk luft och en cigg.

Tack för idag, Christian  :)

Är i sthlm

Hos mina föräldrar nu. Min bror har redan visat mig lite saker jag kommer får ha som aretsuppgift i restaurangen. Bra va?

Idag hade jag det pinsamma samtalet med min chef. Jag skötte det så snyggt jag kunde. Jag sa sanningen utan att avslöja för mycket om privatlivet. Fick beröm för att jag ringde det otroligt pinsamma samtalet fast jag skämdes ihjäl och det tog emot. Verkar som att jag kan ha räddat mitt tim-vik jobb i Kungälv ändå.

Imorrn ska Christian få fixa min söta lilla dator. Sen hoppas vi på bra väder så vi kan leka/åka hoj.

Jag sa inte hejdå till mina hundar idag. Jag har en grym separationsångest vilket de känner av. Så länge som jag kommer att vara borta från de nu, har jag aldrig varit.

Jag trodde att jag skulle ha fått prata med Kubbe idag men han har lekt död. Igen. Oh well, people don't change.

Jag ska ta en attarax och fortsätta läsa en bok jag fastnat i. Ibland e det jävligt avkopplande att försvinna in i en fantasy-värld, i böcker. Måste ta en attarax för att jag e irriterad på olika saker och det bubblar av irritation i mig.

Pengamässigt

Jag åker till sthlm imorrn. Jag vet inte när jag kommer tbx. Men jag är här inför flytten o allt. Jag kommer inte röra en enda krona från våra gemensamma konton. Det var ett tag sen jag ens hade ett bankomatkort till det. Så allt kommer att lämnas till Christoffer att hantera. Även den lilla lön jag får i Aug stannar där.

Cigg-tajm.

Jag är förvirrad

Förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad förvirrad


Sanningen

Ibland har man sina små stunder då man förstår vart den största ångesten kommer ifrån. Det är inte Christoffers fel att jag inte vågat älska honom fullt ut. Jag vet att han känner det och är väldigt sårad av det. Jag har inte bearbetat saker som hänt mig i det förflutna.

Dagens bloggande

Vad fan ska man ha för rubrik egentligen??

Idag är tanken att kanske träffa Mikaela. Erik har erbjudit att komma o hämta mig och att jag kan sova i frölunda så kan jag dra direkt därifrån till tåget imorrn.

blablabla, hade skrivit mer men det försvann.


Hahaha

Jag är ledsen men jag kan inte godkänna alla kommentarer här :) Men av stilen att döma så tror jag att jag vet vem stödet kommer ifrån. Tack.

Jag missade 24timmars jobb den här helgen. Det var mina sista pass där. Det känns för jävligt att inte ha dykt upp på mina sista pass. Jag kan säga att mitt extrajobb som timvikarie här är åt helvete iaf. Så inget mer jobb på den här sidan av Sverige. När det gäller pengamässigt så skulle de tusenlapparna inte täcka min del av räkningarna iaf.

Ja, jag hade skrivit gulliga sms till en kille i fyllan. En kille vid namn Tobias. Christoffer har snokat i min mobil förut och visste att jag hade kontakt med en Tobias. Jag har frågat Christoffer flera ggr förut om han vill att jag slutar prata med Tobias. För då hade jag slutat prata med honom. Det hade varit enklare om han bara sagt att han ville det. Jag förstår att Christoffer flippar på att se mig skriva gulliga sms till nån annan även om de inte betydde nåt. Det hjälper inte att han hade hunnit dricka innan han smög iväg med min mobil. Så ja, det kan tyckas vara mitt fel att jag blev lämnad i sticket ute på landet så att jag inte kom iväg till jobbet. Men vet nån ens varför det har varit slut i 2mån nu mellan oss??? Det har varit slut i 2mån. Som sagt, de pengarna skulle inte täcka min del.

C var hemma och hämtade typ alla sina kläder idag. Han köpte faktiskt ett paket cigg till mig så det tackar jag för.

Att rensa huvudet i min ensamhet har varit väldigt nyttigt för mig

Rättelse: Jag missade 25.5 timmars jobb.
Skulle ha slutat 8:30 och inte 7. Det kom jag på nu när Jessica.J smsade och trodde att vi skulle jobbat min sista morgon tillsammans imorrn. Skoj.

...

Man orkar inte alltid hålla uppe sin fasad. Jag är ledsen. Jag mår dåligt. Jag är sårbar, jag är mottaglig. Ni som vill utnyttja läget, varsågod. Jag bjuder på den. Klart jag oxå gör fel. Jag är bara människa. Det är bara inte så lätt att analysera sig själv som det är med andra. Mina antidepp är slut. Jag ser ingen mening med att börja med de. Attarax vid behov får duga. Som nu till exempel.

Jag

har diskat. Tömt soporna. Lagt in rena kläder. Tvättar ektorps-överdragen. Jag ska dra fram lite flyttkartonger och packa ner saker från hyllan i köket och vinterkläder, tänkte jag. Finns ingen mening att massa böcker och skit är uppe nu. Jag ska oxå lägga in lite annonser på valparna i olika tidningar.

På lördag ska Hannah följa med mig till Sonia och fira hennes födelsedag med lite grillning. Hoppas på bra väder.

Jahapp

Jag kommer få en usel lön. Jag kollade kontot nyss och det har visst använts en del pengar igår.. Skoj. Jag kan bara lova att betala min del den här gången. Jag är inte arg. För det drabbar inte mig att han slösar bort pengarna. Men han har ju ett extrajobb. Så det ska väl gå.

Fel och fel

Jag hade en jättejobbig natt. Jag skäms som fan inför jobbet... Det finns alltid 2 versioner av allt. Eller fler. Det är svårt för mig att skriva ner Christoffers syn på det hela här. Så det ni läser är min version. Jag är inte opartisk. Jag kan inte sitta och skriva ner mig själv och höja honom till skyarna. En enkel förklaring är att vi inte passar ihop. Därav allt skit som händer.

Mikaela har erbjudit sig att komma över och vara lite sällskap till mig. Jag orkar nog inte.

Jag är rätt urladdad just nu.

Ni ska se valparna. De har alla öppnat ögonen och vinglar omkring hejvilt :)

Ska fixa mig lite kaffe och kolla på valpisarna.

Jag behöver

en ny fräsch start i livet. Börja om på noll. Ensam. Jag vill inte att det ska vara möjligt för mina handlingar att påverka nån annan. Jag vill inte att det ska bli krig hemma bara för att jag äter upp en räksallad. Jag vill att det bara ska vara jag. Jag är inte bra på att vara ensam men jag har bra vänner att umgås med. Jag fick jättebra uppmuntran och stöd från Mikaela igår. Hon vet precis.. hon talar om för mig hur jag ska tänka för att hämta energi. Det hjälpte jättemycket.

Det bästa vore om Christoffer är borta tills på tisdag. För på tisdag åker jag till sthlm.

Fick kämpa idag

För att inte mörda honom. Han kan vara så fruktansvärt elak när han har fått för sig nåt. Full var han oxå. Jag vill inte veta vad som skulle hända om jag flippade oxå. Jag borde ha låtit den där killen han nitade sist, polisanmäla honom. Han hade ju kunnat driva igenom det utan problem. Men nejjj, jag ville fortsätta vara lojal här. Jag känner mig så otroligt jävla dum i huvudet. Han har knullat andra. I början när vi träffades. Nyligen med. Vem vet vad mer. Jag brukar tro på karma. Jag brukade tro att om jag är trogen så är han trogen mot mig. Eller iaf att jag förtjänade en bra kille. Jag e helt dum i huvet. Just nu tänker jag göra allt för att nånsin slippa se honom igen. Hans familj håller nog med.

Det är jobbigt faktiskt

när man är sin egen fiende och inte nån annan. Man krigar me sig själv och alla sina inbillade teorier.

Går nog ut en sväng ikväll med Jessica.J. Hennes kompis fyller år.

Sorry alla som drabbats.


*suckar*

Jaså, där kom mensen. Typiskt.

Rensat

bort ca 20 pers på min facebook nu. Lika bra. Livet går framåt.

Lösenordsskyddad

Ja, det var bara tillfälligt. Jag behövde fundera på hur jag skulle göra med den här bloggen. Den får finnas kvar men jag har en ny.. Christoffer satt förut och läste igenom hela min blogg, även från tiden innan vi träffades. Jag vill inte att de man träffar i framtiden ska kunna sätta sig och läsa om min och Christoffers tid tillsammans. Det har de inte med att göra. Så det kommer inte stå här vart jag tar vägen sen.. den här bloggen var mer från min och Christoffers tid.

Dagens funderingar är kring framtida boende. Det är dumt som fan att bo i hus själv! Ska prata med Sara sen, hur det går för henne med 2 chihuahuor i lägenhet. Man kan tro att det är bättre att bo långt ner när man bor i lägenhet, så att man snabbt kan springa ut. Men det är då man hör mycket mer av människorna i porten och hundarna reagerar på det. Sara bodde på första våningen eller bottenvåningen innan. Det funkade inte. Hundarna skällde för allt. Eller hennes ena hund iaf. Nu bor hon på 5e våningen och det verkar funka mycket bättre. Sen beror väl det på vad man har för grannar oxå.. Först t'nkte jag på lägenhet i bottenvåning med egen uteplats. Men kan ni tänka er vad mycket hundarna skulle skälla på förbipasserande då??

Sara ringer snart.

Hej.

På tisdag

åker jag till sthlm och är borta mellan minst 18e-23e aug iaf. Låt mig vara tills dess. Trampa mig inte på tårna. Jag är inte på bra humör.  Jag mår inte bra men jag är snäll här hemma mot Christoffer. Nöj er med det.

Personen Christoffer nitade förra veckan har ringt upp honom, vill träffa honom och prata. Han vill inte anmäla Christoffer. Men han skulle vilja ha en ursäkt. Sånt där vuxet beteende, ni vet.

Varför försvann solen nu för när vi tänkte gå bada..?

Okej...

Tänkte jag verkligen ta en promenad i den här värmen?? Hoppas inte. Jag duschade av hundarna med vattenslangen istället. Christoffer sover. Han hämtade mig på jobbet imorse, 40min försent, sen kom han hem och la sig igen. Jag tror att han var uppe sent igår. Han blir lätt nattmänniska när han inte har några arbetstider att passa. Funderar på om jag ska ta och doppa honom och mig i sjön lite i den här värmen. Nog bra om vi passar på att bada här innan vi flyttar. Utnyttjar vårt guldläge lite liksom. Att simma lite är oxå bra, på många sätt.

Jag lägger fokus

på helt fel saker.

Jag ska ta och rensa min garderob på kläder som inte är värt att behålla.
Jag har avmaskat Cita.
 Det verkar hända saker i Göteborg nu. Jag e lite sugen på att spana in "Tjörn runt".
Jag har inte bestämt mig ännu om jag ska på "hatten" imorrn eller inte.

Kaffedags. Och kanske en liten promenad med Ajax. Att gå ner i vikt sköter inte sig självt.

Ja just det, jag skiter i Christoffers facebook. Jag skiter i vad andra har att säga omkring oss. Jag ska lyssna på hans åsikt och ingen annans. Han har snokat i min facebook me förut. Men men, som sagt, jag skiter i detta.

Datorn

får va hemma. Jag har ett liv.

Hejdå.

Om man

precis fått höra av nån att det står mycket negativt om Christoffer på min blogg, då åker man nog hem och läser det och kommenterar det. Speciellt om det är nån som är intresserad av Christoffer och som dessutom försvarar honom emot mig?? Snacka om att ha nollkoll på läget.

Christoffer har på senaste mått dåligt över att jag inte verkar visa nån större reaktion på att vi ska separera. Men igår så reagerade jag av den där kommentaren. Christoffer ser det som bekräftelse på att jag bryr mig om honom. Så när jag gick omkring och var irriterad så var han typ glad. Lustigt va? Men så är det.

Jag är inte mig själv för tillfället. Jag känner att jag är kapabel till att göra saker som jag inte hade gjort annars. Men jag hatar när folk är respektlösa emot mig. Det triggar min ilska som fan.

Den här datorn följer me till jobbet. Så att jag kan fortsätta terapi-blogga av mig.

Nu ska jag väcka Christoffer och även berätta att jag har varit inne på hans facebook. Ja, vi kan varandras lösenord.

Hej hopp

Tara är hemma en sväng :)

Jag jobbar min sista vecka som fast anställd nu men jag har bett om att få fortsätta som timvikarie och det finns mycket jobb det närmaste. Om det inte skulle finnas mycket jobb i sthlm nu alltså. Så jobb löser sig hur som helst.

Jag kommer fixa mig ett eget litet hus i sthlm. Inte direkt men kanske om ett halvår. Då kommer jag att ta hem Tara. Jag har redan pratat med grannen om det.

För övrigt, mina vänner som läser min blogg, de känner mig. De dömer inte Christoffer. Många av mina vänner säger saker som hjälper mig att förstå honom. De vet hur jag kan vara. Riktiga vänner talar om för en när man gör fel. Det är såna vänner jag har. Jag tror att de flesta av mina och Cristoffers vänner hade önskat att vi fortsatte att vara tillsammans. Vem vet hur vi känner när alla våra problem med hus och ekonomi är borta.

Nu ska jag dricka kaffe.

Ip adress

Vi spårade Ip-adressen till den som kommenterat min blogg. Vi kunde bara komma på EN person som befinner sig på Orust just nu. Ingen idé för henne att prata med Christoffer igen iaf.

Badat

Jag och Christoffer tog med oss Hugo och gick och badade i sjön här, i förrgår. Det var så varmt. Det var skönt att ta sig ett dopp. Hugo vågade inte dock.

Är det sista avsnittet på Prison Break som går nu?

När det gäller valparna så sköter Cita om de jättebra nu. De är inte krävande alls än så länge. Men det kommer snart..

Jag var lite upprörd innan men det har gått över. Men vi kom fram till att Christoffer kanske har en anonym stalker. Bara det att när nån sätter sig och skriver en sån kommentar i min blogg gör att jag och Christoffer kommer närmare varandra. Så jag får väl tacka den som skrev det för det kom nåt gott ur det. Tack.

Imorrn börjar jag jobba igen så jag slipper klättra på väggarna och överanalysera allt onödigt mellan himmel och jord.

Lätt att döma

Anonymt. Skriv inget anonymt, tack. Blir så barnsligt då. Väldigt fegt. Christoffer har läst och kommenterat det oxå nu. För övrigt så fick jag en kommentar om vad jag gör för fel. Det var en bra fråga faktiskt och jag tänker faktiskt skriva ett inlägg senare om vad jag gör för fel. Så gott jag kan.

För övrigt, vem sätter sig och läser hur många sidor som helst på min blogg och sen försöker hota anonymt??

För övrigt har jag bara varit hemma idag. Både jag och Christoffer har varit på rätt bra humör.

Jag skäms över vilken låg nivå min blogg har sjunkit till, ha ha, ingen stil alls längre men det kan väl va gött det me :p som underhållning.

om ett halvår

så fyller jag 28. Så kul. Just nu är jag upptagen med att gå några steg bakåt i livet.

Hemma..

Så länge jag är hemma och inte ute nånstans så är allt frid och fröjd.

Jag har fått ett mail från någon som vill låna Hugo till parning. Bra va?

Jag jobbar på tisdag igen.

Blir det Fars Hatt på torsdag, mina Jessicor??

Riktigt dåligt med bilder på min blogg numera.

Nu är det nog bra

När vi struntar helt i varandra. Enklast så.

Tack

Alltså

visst målar jag fan på väggen ibland fast det inte behövs. Men sen så är det min blogg och ingen annans heller så.. Jag kommer att ventilera mig här. Ibland blir folk säkert upprörda av det ena och andra. Men det enda jag verkligen kan göra är att sköta mitt eget beteende och ingen annans. Jag håller mycket inom mig. För att det ska se bra ut utåt sett. Men inom mig bubblar det av negativa känslor.

Punkt.

Rätt och korrekt

Vem orkar bry sig om vad som är rätt och korrekt när ingen annan gör det.

Godnatt

Jag orkar inteee

Jag hade hoppats på att det som hände i förrgår skulle lämnas bakom oss och att vi gick framåt. Men jag förstår att man inte kommer undan med vilket beteende som helst. Jag börjar tappa hoppet om att man ska kunna ta sig ur det här på ett bra sätt. Men man kan inte gå slå nån ute utan nån riktig anledning och sen tro att det inte får konsekvenser. Fyfan vad jag inte orkar med konsekvenser. Det är inte jag som har slagit nån.

Ja, just det. Christoffers gamla jobb berättade om oss till länsstyrelsen för att ha hundpensionat utan tillstånd. Men ärligt talat, underskatta inte mig. Jag ringde upp djurkontrollanten på Länsstyrelsen och pratade oss ur det på nån minut. Fick prata med en väldigt gullig kvinna där. De försökte säkert dölja att det inte var de som sagt nåt men det kom fram att de tipsade Länsstyrelsen om reportaget i tidningen. Do whatever, jag visste redan att vi inte skulle bo kvar här när reportaget gjordes och ingen fortsatt "hundpensionat" skulle pågå. Jag ville ha reklam för Citas valpar och det fick jag!

Ärligt talat, sug min....

Hejdå.

Ärligt

ingen idé att blogga om vad som pågår. Bloggen är förstörd sen ett tag.

Sålt

och klart. Om 2mån flyttar vi isär.

Ska ta en öl nu.

Totalt psykbryt

Jag fick totalt psykbryt igår. Jag har hållt masken och samlat på mig mycket aggressioner för länge. Jag lyckades slänga in en ölflaska i ett fönster och krossa rutan. Jag har ringt och ordnat att den blir fixad och mina älskade föräldrar tar den fakturan. Idag är det öl och cigg för hela slanten. Kommer inte ens vara nykter när jag skriver på de där jävla papprena idag. Han fattar inte hur mycket han provocerar mig eller hur mycket han har skjutit bort mig. Så, ja, jag sökte uppmärksamhet på annat håll och har börjat prata med en kille en hel del. Det var så länge sen jag kände mig som en kvinna. Känt mig som en jävla arbetshäst bara. Sliten och död. Men det förstår inte Christoffer. Säkert pga hans adhd-diagnos. Det är inte hans fel heller.

Ska försöka orka ta mig en dusch.

Hejdå

Supa sig lite

Vi har varit vid sjön och låtit pitbullen Puma simma o ha sig lite. Hon behövde aktiveras. Jag tror att vi drar till Andreas och super lite.

Här kommer lite tankar jag delar med mig av till er läsare. Jag har aldrig nånsin trott att Christoffer skulle varit otrogen mot mig när vi var tillsammans. Men att bli respekterad och hörd är viktigt för mig. Även att vara självständig. Han skulle aldrig ha gjort något med nån annan tjej. Även nu om han träffar nån annan så skulle han jämföra henne med mig, hans "största enda och riktiga kärlek" enligt honom. Om han skulle ha sex med nån så skulle han förmodligen bli äcklad av personen efter det. Hur som helst, jag har aldrig tvivlat på hans trohet. Det här var det bästa och längsta förhållandet jag nånsin har haft.

Nu ska jag göra mig fin innan vi drar iväg.

Kram på er

Jag går vidare

MED GOTT SAMVETE!!!


Fattar inte

Varför han spelar så oskyldig när han själv raggar runt. Nu har han verkligen ingen talan. Dagens jävla dubbelmoral suger!


Coolt

Läget är coolt hemma. Jag har tröstat honom. Hannif ringde ca 5min efter mitt förra inlägg för att kolla läget med mig. Och för att påpeka att jag bör närvara vid försäljningen av huset och skriva på papper. Han sa oxå mycket kloka grejer som jag delat med mig av till Christoffer. Som att hur den ena alltid går vidare före den andra när det är slut. Hur känslor kan dö på ett sätt att man inte kan hitta tbx till glädjen man hade tillsammans förut. Vilket det gjorde för mig på midsommar. Då jag helt enkelt vart riktigt sårad av respektlösheten och hur överkörd jag blev. Men att han sen fortsatte att flippa, gång på gång, gjorde att jag inte ville hitta mina gamla känslor igen. Så ja, jag är den som känslomässigt går vidare först. Men som sagt, jag har tröstat honom och varit snäll, trots allt.

Första valpen är tingad nu iaf. 6 hanar kvar :)

www.minaspetsar.se

JÄVLA SKIT

Han har ingen rätt att bli sne på mig för vad jag skriver i min blogg. Och han har absolut ingen rätt att snoka i min mobil. Nu är han skitförbannad igen. Så jag drar nog till sthlm utan att skriva på några jävla papper iaf gällande att sälja huset. Han säger bara massa elaka saker igen. Jag skriver nån jävla fullmakt hans föräldrar kan skriva på att de vittnat om.

Fuck this shit.

Lyrica och öl nu.


Volpino italiano tik

Vi har redan fått svar på någon som är intresserad av att köpa vår enda tik-valp. Skoj. De mer seriösa annonser kommer jag lägga ut när valparna blivit större och man kan ta söta bilder på de. Som den här på Cita som liiiiten.


What's behind the mask?






Vårt minsta problem

är att placera bort Tara. Det handlade mer om ifall jag skulle ta med henne till sthlm eller lämna henne där hon är som lyckligast. Jag hade funderingar på att Christoffer skulle ha henne hemma hos sina föräldrar eftersom hans mammas hundar gillar henne. Hans mamma hade en gång skämtsamt sagt att hon får komma o hämta Tara till sig eftersom hennes båda hundar har tumörer.. så jag trodde att hon ville ha Tara. Utöver det så var det inget annat. Vi letar inte efter ett hem till Tara. Både jag och Christoffer kommer att låta henne vara där hon är nu eftersom att hon är lycklig där. Det gör ont i oss att inte själva behålla henne. Men det är inte bra att hon byter hem flera ggr. Det Gösta och hans fru ger henne är mer än vad vi hade kunnat ge. Vi går även efter vad lilla Tara har för personlighet.

Anyway, dricka kaffe och städa ur bilen är det som gäller nu.

Lite bilder i efterhand

Från blommor och bin på långholmen den 18e Juli

Jag och Christian har badat :)


Var hundvakt en stund åt Guccis valp Benza som jag fortfarande träffar ibland när jag åker till sthlm. Hon har oxå badat med husse


Och så vårt lilla valpgäng vi har hemma nu. 1 vecka gamla

Ja just det

Har ju pratat en del med Christian och Dario med, om saker som händer i mitt liv. Christian är gullegull. Dario och jag har nog pratat om allt mellan himmel och jord, till och från i 9år. Snacka om brutal ärlighet gällande allt. Sånt behövs. Vi skulle aldrig prata i tel eller över en fika direkt. Utan det har varit en msn-grej.

Jag vill bo i ett hus. Inte lägenhet. Jag har funderingar på att lämna Cita med Christoffer. De funkar bättre ihop. Tara får vara kvar hos grannen. Min Hugo ser ingen annan människa än mig. Jag är hans allt.

Läggdags.

Konsten att

sova bort allt skit är nåt jag gjort på sistone. Jag sover för att slippa känna. Klart det känns jobbigt när man vaknar. Men då får man försöka somna om. Vilket brukar gå bra. Skulle kunna sova nu med.


Blogga

Nej, jag har inte bloggat. Jag har jobbat i helgen. Nu är jag ledig en vecka. Lite semester. Tanken var att åka till sthlm men jag måste vara med och skriva på papper på onsdag för att sälja huset. Det är rätt beslut. Jag och Christoffer har en bra vänskaps-relation just nu.Han flippar inte längre. Han fick nog när jag kom hem med bitmärken på min arm från sthlm sist.. jäkla fyllegrej. Men mycket av de känslor han hade kvar, dog då. Så nu är han lugn och vi är vänner. Han säger att det är fritt fram att dejta andra. Han skulle inte bry sig annat än att han hoppas att jag träffar en bra kille. En sak vi inte kommer göra är att ta hem nån hit. Det här var vårt hus tillsammans. Ingen annans.

Citas valpar växer som fan. Hon är jätteduktig med sina valpisar.

Stillvi är här igen. Sen har vi Prinsen och Puma. Imorrn kommer japanska spetsen William igen. Fullt upp. Just nu åker Lego Leguan hem. Han har varit här en månad.

De vänner jag har pratat mest med är faktiskt Sara och Hannif. Haft en del kontakt med Kubbe oxå. Men men.. alla har sina liv och problem att ta itu med. Lite tomt har det känts faktiskt på dem fronten. Mamma pratar jag mycket med oxå.

Nu ska jag upp till övervåningen med Stillvi.

C ya.

RSS 2.0