Inge rave ikväll

Jag ska inte gå på festen... Va ute med arbetskamraterna på min nya arbetspats igår. Jag va så trött så jag va den som va minst fullast. Well, guess what, en kille som jag jobbar med är tydligen intresserad av mig. Jag va helt säker på att det bara var tillfällig sinnesförvirring i fyllan. Tydligen inte förstod jag efter att ha pratat med honom idag. Men jag jobbar där.... 8 dagar i månaden såg jag nu. Varav bara ett pass med honom. Jag tycker bara att man som arbetslamrater borde ha en gräns och inte intressera sig för varandra. Det är opassande.
Hur som helst, har så mycket mat hemma att jag måste ju laga nåt fast jag e skitseg. Får nog bli nåt med köttfärs eftersom jag inte hunnit frysa in den. Ska senare dra hem till en kär bekant som oxå skippar kvällens rave. Lite enklare när man e två som sitter hemma en lördag-kväll tillsammans som skippar sitt kära rave. Jag skippar festen ikväll huvudsakligen för att jag inte vill lämna bort Cita inatt. Hon har precis varit borta 2 nätter för att jag haft så mycket med jobbet, en kurs, storhandlat, hälsat på föräldrarna osv. Fast jag såg ju min söta Cita i fredags morse då jag va på hunddagiset för att kolla att det gick bra för henne att vara där med många andra hundar i samma rum. Hon hade bråttom in till hundarna där o glömde bort att jag ens stod där :)  Nuuu ska jag fixa mat... e sugen på en god sallad oxå.


Adjöken.

Fan, jag kan inte låta bli

image114

Besök

Christian/Spunky va här. Han va sugen på att gå på en promenad så det gjorde vi med Cita. Sen va han här och fixade min data. Han har mycket positiv energi faktiskt. Hans sällskap är aldrig fel. Gulleplutt. Madde mötte jag tidigare oxå. Hon e söt hon :) Nu har jag kaffe.
Imorrn e det jobb igen på kvällen. Cita ska va borta 2 dygn från mig. Jobbar till 22 imorrn där jag inte kan ha med Cita. På fredag ska jag på kurs 9-16, jobba 16-22 och sen gå ut med arbetskamraterna. Blir en superlång fredag. Det är en tjej till på min nya abetsplats som kommer ha lika lång dag som mig. Bara vi 2 som ska på den kursen. Vet inte om det e jobbigare för henne eller mig då hon jobbar på lördag morgon igen eller jag som jobbar till 22 kvällen innan. Båda kommer ju sova mindre en natt... men hon skulle komma till jobbet halv elva istället för 8 på lördagen. Hon kommer va bakis så det kanske är lite värre för henne. Jag är ledig hela helgen.  

Natti

Kaffeee

Hade som sagt inget kaffe hemma. Bad Madde köpa det åt mig så kunde jag möta henne på väg hem från hennes jobb o det har hon gjort. Så jag ska strax åka möta henne. Hon e för göllig :)

image113

Kaffe e min drog.

Låg

Känner mig låg idag. En svacka. Ledig idag *wow* men jag har storstädat hemma. Det har tagit tid på grund av mina tusen pauser. Jag e faktiskt inte klar än heller. Ska bara svabba golven... har dammtorkat allt. Mina föräldrar ska investera i en kontorsstol åt mig. Har kommit fram till att jag vill ha en byrå oxå. Kanske dags att fixa klart allt jag vill i min lägenhet. Har inte gjort det för att pengarna har gått åt annat istället. Måste ha ett nytt soffbord oxå. Det här e trasigt. Men nu när mina föräldrar faktiskt vill investera lite så känns det bra. Det va ju inte så förut. Men seriöst, va låg jag känner mig. Jag är så sjukt rastlös i själen.. har promenerat i skogen en timme me Cita idag oxå. Bra det iaf. Hennes ensamhets-träning har inte gått bra så jag måste börja fokusera mer på det. Jag har en deltidstjänst men kanske ska se till att jobba extra i fortsättningen oxå. Jag behöver få lite extra pengar om jag nånsin ska kunna nollställa mig själv o betala av krediten. Jag har inte orkat åka nånstans idag. Fast jag inte ens har kaffe hemma *katastrof*. På lördag ska jag nog träffa Sara. Vi ska gå byta våra stavar i tungan till en mindre. Hannah har ju en 13mm. Vill oxå ha det. Har en som e 16mm. Jag ska kanske passa på att pierca min underläpp då oxå. Bättre sent än aldrig o jag har velat det sen jag va 17 typ men inte gjort det pga mina föräldrar. Visst känner jag att jag vill ha sällskap här hemma ibland men jag e kräsen på vem som får va i min närhet när jag e låg o har en svacka. Typ ingen som får. Nu har jag bytt ämne tusen ggr och svamlat klart.
Tack o hej

image112

Samtal mitt i natten?

Vem ringer kl 2:45 på en tisdag natt från hemligt nr? Den som visste det... Jag väcktes av det men hann inte svara.. är det viktigt så får man ju ta o lämna ett meddelande. Annars va det väl inte så viktigt. Iofs, jag brukade ju alltid vara nattmänniska, inte längre men det va inte länge sen man va det. Men jag gnäller för att jag e så trött o behöver min sömn!!

ZzZzzzz

Tröööött

Jag e så jävla trött hela tiden. Jag har ingen ork. Har inget tålamod. Är iofs halvkrasslig, har en förkylning som vägrar bryta ut helt. Har ont i halsen oxå. Jag vill inte gå upp ur sängen på morgonen heller. Känner mig inte det minsta utvilad när jag vaknar. Jaaa, jag gnäller av mig just nu. Vem vet om jag ens hade gått upp om det inte vore för Cita.. Kanske har en liten bitter period eller nåt. Man kan inte va på topp jämt.

image111

Se där

Från en sommarnatt i skogen på räääjv, med sminket på plats :) Thomas hade de på sin data så jag fick de precis :)

image109

Jag och Celina.

image110

Bara Jaaaag :)

En ny liten insikt

En nära vän till mig är målmedveten gällande att stadga sig. Men det är hon det. Jag har inte förstått det men det har påverkat mig mer än jag trodde. Alltså på så sätt att jag trodde att det var det jag oxå ville. Jag har börjat aktivera min egen hjärna nu. Vad e det som säger att hennes vilja är min vilja? Inget. Känner mig mest fånig över hur jag har betett mig gällande det kring henne. Men denna insikt är skön. Vad min vilja är ska jag klura på ett tag till. Tänker inte stressa heller. Och jag vill inte att nån har förväntingar på mig heller. Jag har inget att ge.

Denna bild får komma upp då.

image108

Den är lagom diskret. Nu ska jag duscha o göra mig klar för jobbet.

Niklas kalas

Det var en lyckad fest. Jättegod mat!! Jag blev inte ordägligt full heller. Jag såg Sonia och Tony vara fullare än mig ;) Det är ovanligt för mig att se Sonia fullare än mig :) Men jag va halvkrasslig, hade haft ont i huvudet hela kvällen verkligen. Att supa på det blir nog ingen lyckad fylla. Man e inte 18 längre ;) Hur blev bilderna på mig? Inte bra. Det va lite varmt o svettigt i lokalen så sminket höll sig inte på plats. Jättefint. Tur att det va likadant för alla o ingen tänkte på det då :)
Hmm.., jag vill ha receptet på den där röran me masa vitlök. Den va sjukt god!
Jag e sliten än idag... tur att man me ledig på måndagar.. men jag e hundvakt sen kl 8 imorse. Sitter här me 2 hundar nu. Ska jobba extra ikväll så jag ska promenera me dessa två till jobbet sen. Kommer ta minst 1tim. Men annars e jag ledig på måndagar egentligen :) Min hälsa behöver promenaden så det känns bara bra. Ska ställa mig o laga mat strax..

Rejv-kalas

Ikväll ska jag få festa lite me min älskling Sonia. Sonia är beroende av min blogg *fniss* så då kan jag lika gärna säga här att jag kan va på jobbet till kl 23 ikväll eftersom det är då jag egentligen slutar. Jag kan gå vid 22 för att nattpersonalen kommer då. Men jag kan stanna kvar o piffa till mig lite då :) Så nu vet du det älskling. Att det är lämpligt att mötas vid kl 23:45 om du vill och kan. Eller tidigare. Upp to you, honey. Ska ta en treo nu. Så jäkla bra mår jag inte. Herr X skulle ta me sig kameran ikväll. Superbra. Han har tagit bra bilder på mig förut :) Som dessa:

image106

Den här bilden blev sjukt bra med tanke på hur dåligt man mådde då, på min födelsedag.

image107

Och så har herr X tagit denna oxå. Får vi se om det blir nån bra bild tagen ikväll då :)

Ska för övrigt så ska jag nog va lite försiktig me vilka jag nämner här. Folk kan ta illa upp fast jag inte menar nåt illa. Men det har nog o göra med hur väl man känner mig oxå. Christian/Spunky e så tooookig så han bryr sig nog inte. Han läser inte här heller :) Men han vet att han nämns här ibland. Bäst att den token dyker upp ikväll.
Just det, min treo ja.
Ska åka lämna Cita hos M strax innan jobbet.

Kalaaaas ikväll. Har köpt ett jättegulligt grattis-kort till Niklas :)
Ha en bra lördag allihop!

Adjöken

Jävla väder

Igår hade jag för mycket kläder. Idag hade jag för lite kläder. Tack Sebbe för förkylningen oxå. Vadå att han va täppt i näsan men visste inte varför. Dummer.
Hoppas man orkar me Niklas rejv-kalas imorrn. Skulle va kul att festa me Thomas faktiskt. Se honom full och mer pratig :)

image105

För mycket jobb

Va på jobbet idag och ser på schemat att det finns 3 pass där jag inte blivit informerad om att jobba. Det betyder att jag plötsligt ska jobba 9 dagar i sträck, varav en natt där jag slutar kl 8 på morgonen och börjar kl 15 igen samma dag. Och den 9e dagen ska jag på utbildning om autism 9-16 och jobba 16-22. 9-22 den dagen alltså. Kan det va så att de kör me mig? Min chef vet att jag skaffat hund och fått outväntade utgifter. Hur många dagar får man jobba i sträck? Måste man inte ha 11 timmars vila mellan arbetspassen?
På lördag sover Cita hos min nya hundvakt M iaf. Som det ser ut nu så e jag inte ledig på söndagen som jag trodde. Aja, det e som vanligt, man börjar kl 16 på söndagen... som jag enligt schema inte ska jobba längre o det har blivit en miss. Det blir isåfall att jag jobbar sammanlagt 20 dagar den här månaden. När man jobbar helg så ska man ju jobba max 18 dagar... it's all so wonderful. Speciellt eftersom min chef är sjuk o går inte att få tag på.

Sleepingbeauty

image104

Ta fel på min hund..

Många tror att det är en samojed-valp jag har. Och ja, hon ser ut som en samojed-valp faktiskt. Men om 2mån e hon färdigväxt och blir alltså max 2kg till.

Samojed

image102

Volpino italiano

image103

Jag vet inte om likheterna syns på bilden men i verkligheten är det lätt att missta sig. På denna bild ser volpinon större ut än vad den är.. men den är säkert runt 7kg bara.

Quotes

"A friend is one who knows us, but loves us anyway"




"Friends are needed both for joy and for sorrow"




image101

Vikken päls

Cita kan komma att få en sån här päls.

image100

Det här e en annan bild på volpino italiano som jag hittade på nätet. Från en kennel som Citas pappa kommer ifrån faktiskt. Hon lär ju få världens päls då jag valde tiken som va lite rundare och hade finare päls.

Nu ska jag duscha, sen promenera me Cita. Ska försöka hämta mitt pass o leg som kommit oxå, om jag hinner innan jobbet.

Höst o jobb

Nu kommer han hem, han jag jobbat hos i 5år. Låter inte 5år länge? Han har iaf varit borta i 6 veckor. Ikväll kommer han hem o jag o Sissi ska ta emot honom. Jag jobbar ju på 2 ställen nu. Så nu börjar det ordinarie jobbet. Nu e det höst på allvar på alla sätt.

image99

Hundvänner

Idag va M hemma hos mig me sin springer spaniel Stina. Mycket trevlig tjej. Vi la upp ett hundschema för Okt till att börja med iaf. Prövo-månad. Klart det finns några luckor än. Ska fråga M om hon inte kan börja ha Cita nu på lördag redan. Det borde gå bra. Kanske ska kolla med Hannah först om det e nu så att hon och Wamidh tycker om att ha henne så är det ju självklart de ska få det. Malin sa iaf att jag gärna kan haka på henne nästa gång hon storhandlar. Hon har ju körkort o bil.Varför skulle ma tacka nej till det? Hundarna kan tillsammans va hemma eller i bilen då. Det har inget att göra med hundvakts-schemat. En annan promenadkompis är en tjej som heter Carmen. Hon o hennes kille har precis skaffat sig en engelsk staffe. En svart ursöt liten sak. Råkade möta på henne idag igen och kom fram till att det e för stökigt att sitta med 2 valpar samtidigt så vi ska inte vara hundvakter åt varandra. Men däremot promenera o låta hundarna leka av sig med varandra, trevligt trevligt :) Hundnätverket börjar ordna sig. Har ju Sara o hennes Hugo oxå. 

M e en tjej på 35. Jag säger tjej för att hon ser ut o va i min ålder eller yngre. Hon hade sambo i 8år, så de måste flyttat ihop när hon va 27år. Nu e hon singel. Det är intressant att se o höra andras situationer, de som ligger några steg före... tror man. När sanningen är att man kanske inte kommit nånstans när man e 35 heller. Men hon mår bra, är jättesöt, kommer inte ha problem att träffa nån ny om hon vill det. Hon har det sötaste lilla radhuset hon bor i själv. Hunden skaffade hon faktiskt med exet, inte själv. Hon jobbar inom resebranschen. Lite kul när hon beskrev alla som jobbar där. 80% kvinnor, 15% homosexuella män och 5 % män som är 50+ och som är deras chefer, haha, Helt fel miljö om man vill träffa sin blivande man, sa hon. Det är många som alltså går i dessa tankar, tankar om framtiden. Lever man nånsin i Nuet? Det är lite där jag vill börja ha fokus på. Att leva i Nuet. Se där, jag kom fram till ännu en klok grej som gäller bara mig :)      


Vad vill jag

Jaaa, det är mig själv jag ska ställa den frågan. Inte Hannah, Sonia, Sissi eller Rodde m.fl. Jag är inte målmedveten gällande framtida relationer. Jag vet inte om jag ens bör ha ett svenssonliv, att det är det som skulle göra mig lycklig. Eller ett bengaliskt liv. Det är mer saker som man "borde" rikta in sig på. Hitta nån seriös och stadga mig. Visst, jag vill inte slösa min tid men det kan jag lika gärna göra olycklig i ett svenssonliv. Så vem vet vad slöseri med tid innebär för just mig.

Det ska bli fokus på Cita och människor som får mig att må bra och tar mig för den jag är. Jag ska sluta förklara mig hela tiden gällande de vägar jag tar för det låter som att jag jämt försvarar mig. Bättre att jag står på mig istället o helt enkelt säger: Jag vill göra det här. Visar det sig vara ett misstag så är det väl jag som ska lära av det o ingen annan.
Visst kan man undvika att göra misstag. Vissa misstag är värda att göra faktiskt. Man lär känna sig själv bättre då framför allt.

Tack Sonia för samtalet igår :) På lördag ska vi ha kul! Ser fram emot det.

Fällan

Pratade/pratar lite på msn me en gammal dejt. Han e på andra sidan jordklotet o kommer va där minst ett halvår till. Jag dissade honom o började träffa hans kompis istället förut. Borde jag inte anat att han skulle försöka hämnas? Hur som helst, jag gick rakt in i en fälla då och han lyckades totalt med sin hämnd. Grattis Kubbe. Det väckte obehagliga känslor i mig just nu. Vilka grejer man går igenom...

Rodde, du har rätt. Vi försöker gå framåt i livet, inte bakåt. Och jag vill inte vara en oseriös tjej. Jag måste satsa på mig själv. Inte kompromissa med mig själv när jag träffar nån som inte är på samma nivå som mig. Och framförallt, sluta vara så feg och passiv när det gäller det seriösa. Kommer inte komma nånstans om jag är min egen fiende.

Planeringsdag del 2

Sissi hade kunnat ta Cita när hon jobbar då hon ska vara vikarie/övertalig på det nya stället jag jobbar på då vi i den personalgruppen ska vara på kommunen på planeringsdag. Men jag tänker skippa planeringsdagen. Jag kommer missa ett viktigt möte men jag litar på att de andra i gruppen kommer informera mig väl. Jag är ny och fortfarande flexibel, har inga rutiner direkt som fastnat än. Cita skulle varit lite i vägen när de gör morgonsysslorna och jag vill bespara Sissi det. Men verkligen snällt av henne att kunna tänka sig ta Cita ändå. Och jag har inte fått vara ledig på riktigt sen jag va i stugan aka villan. Har plötsligt jobb 3 helger i sträck inkl stugan. Helgen efter stugan borde man ha fått vara ledig. Men jag jobbar 2 helger efter det oxå. Rodde frågade hur mycket jag skulle kunna betala för att han ska ta Cita. Inget är mitt svar. Men jag förstår att han undrar... Erik undrade samma sak en gång. Men Madde, Sissi, Hannah och Wamidh, Sara och hennes mamma har haft Cita gratis. De har överaskat mig positivt och det är jag verkligen glad för. På onsdag kommer tjejen me sin springer spaniel hit. Vi ska göra schema för när vi ska ha varandras hundar. Kommer bli bra det :) Dock funderar jag på att skaffa en kalender/schema att sätta upp på väggen och ha hundschema på. Det blir för rörigt i min filofax att ha det där.
Imorrn trodde jag kanske att jag skulle få besök men jag borde ha vetat bättre. Ödet vill inte att en viss träff blir av bara. Men det gör inget. Det är som det är. Då är frågan vad jag gör imorrn. Eller ja just det, jag måste köpa nytt puder o handla mat. Jippi, så skoj.

För övrigt va det skojsigt o mysigt att få festa me världens bästa Christian/Spunky. En dryg jävel, haha men han har sina sidor ;)

Måste ta fler bilder me mobilen o sätta upp här.

Over 'n out

Planeringsdag

Sånt har jag inte räknat med. Att behöva gå upp till chefen på möten o sånt på dagtid ibland. Det råder total hundförbud på kommunhuset. Så imorrn när det e planeringsdag kl 8:30-15:30 så har jag inte lyckats fixa en hundvakt.

Beskrivning av min helg: Mycket jobb, för lite sömn, hårt festande- Carl Cox, fylle-svartsjuka, fylle-sms, mys, rejäl baksmälla, för mycket pengar slösade osv. Inget nytt denna helg :p  

Koll på läget

Ger jag intrycket av att ha koll på läget? Verkar jag veta vad jag pratar om? Övertygar jag er om att jag verkar ha koll? Vill bara säga att skenet bedrar. I know nothing. Lugn på utsidan, kaos på insidan. Take it or leave it.

Klurat

Sissi hade Cita igår kväll, åkte dit efter jobbet och drack te och pratade om livets viktiga frågor och kläder ;) Vet ni vad vi kom fram till efter att ha klurat, funderat och tänkt lite? Jo, att sluta klura, fundera och tänka, haha, vem fan orkar. Man kommer aldrig ha svar på allt och stenkoll på livet även om man tror sig ha det vissa stunder. Det är bara en illusion.

Jag o Cita ute idag

image92

image95

 

Än så länge e det sol... fast det e höst. Det är mysigt.

Presentabel

Jag har träffat en del som är yngre. Varför det har blivit så vet jag inte. Kanske för att jag själv ser yngre ut? En som var mogen för sin ålder verkligen var ju Jonte iaf. Jag tror att det är rätt viktigt för mig att träffa nån som är presentabel. Social, trevlig och intresserad av mina vänner. Inte nån som är blyg, ointresserad och tillbakadragen iaf. Det e mycket som ska stämma. På lördag hoppas jag på att kunna äta middag o dricka lite vin hemma hos Hannah, med henne o Wamidh. Jag skippar lördagens fest. Jag har inget leg. Bara att acceptera läget. Jag ska ta me en gammal bekant dit. Nån som jag inte hittat på nåt tidigare me av olika skäl. En äldre och mogen kille jag har höga tankar om. Nu väntar man bara på klartecken från Wamidh :) Jag e nog lite trött på mina oseriösa kretsar. It's been fun men jag skippar festandet denna helg. Har ju min Cita att tänka på och nu har jag fått mitt nya jobbschema och ska jobba som vanligt igen.

image91

 

Bilder från Citas helg med Hannah och Wamidh

Tack för att ni har tagit så underbara bilder på min underbara valpis :)

image82

image83

image84

image89

image90

Finns ju fler myspysbilder men dessa fick komma upp här :)

Jag

Seriös
Cita
Ravekultur
Jobba
Middag-vin-kvällar
Vardagsromantik
Träna (jag ska bättra mig inom det) :)
Dansa
Mingla
Träffa vänner

Ja, osv, ingen särskild ordning på det. Jag har min identitet. Ta inte ifrån mig den. Repektera mina önskemål och min vilja eller låt mig vara. Som sagt, jag har lärt mig av mina tidigare misstag.

Hemma från Hudiksvall

Det bort faktiskt folk där. Här va jag fast i 7 dagar

image78

Det va mysigt. Fick lite tid att reda upp mina tankar, tänka på gamla misstag man lärt sig av osv.

image79

Hunghagen där Cita fick stå ibland. Min lilla mini-hitler gillar inte att vara begränsad iaf. Valparna där gick inte ihop. Finns en valp och en äldre hund hos de jag jobbar nämligen.

image80

En vit liten räv?

image81

Nu vill jag tacka min vän Rodde för de bra tips o råd jag fått av honom gällande mina funderingar kring lite saker... :)

Nu ska jag o Cita gå lägga oss.

Skiiiittrött

Hannah och Wamidh e underbara. Åt en jättegod middag hos Hannah igår me henne o Wamidh. Sen tog de hand om Cita o jag gick ut. Idag skjutsade de hem mig och Cita. Jag e så sliten. Men jag e inte den enda som e sliten. Mitt festsällskap e lika slitna. Pluspoäng till Sebbes kusin Andrea som gick o handlade mat o lagade mat till 3 slitna människor. Jag vill oxå ha en sån kusin. Jag ska upp kl 6 o åka imorrn till Hudiksvall o jobba måndag-söndag. Jag vill verkligen inte åka. Jag villlll inteeee!!!! Men man är vuxen nu och vissa saker måste man bara göra. Man kan inte bete sig som ett barn o komma ur det här bara för att man vill det.

jag hade velat skriva mer om hur glad Hannah o Wamidh har gjort mig denna helg genom att vara så gooooa men jag e för trött.. ville iaf skriva nåt om det innan jag åker bort denna vecka.

Gonatt

Kvällens hundvakt är:

Tada, min älskade Hannah :) Jag känner att det här e nytt för mig, att be mina vänner om tjänster.... sådär plockat bort min sko från Cita. Iaf, jag är en konstig person. Varför skulle inte mina riktiga vänner hjälpa mig? *Mm, tänk på den, Ruhi*
 
image76

RSS 2.0