Mitt eget race

Jag har skrivit det förr och jag skriver det nu igen. Jag vet inte vad för typ av kille som passar mig. I vilken typ av relation jag skulle trivas bäst i. Hade jag vetat det så hade jag inte stått här, snart 26år och singel. Men jag hoppas att jag lärt lite om vad som inte passar mig. Nåja, man kan ju alltid hoppas att man lärt sig nåt av sina erfarenheter och inte går runt i en cirkel och gör inget annat än upprepar sina misstag utan att förstå det. Hur som helst, det jag är inne på nu känns helt nytt iaf. Därför förskjuter jag inte det även om det kan låta fel i andras öron att jag tänker prova och se om det här leder nånstans. Just nu, oavsett andras åsikter som jag jämt fiskar efter, så ska jag försöka köra mitt eget race. Jag måste sluta vara så passiv och ha mina egna åsikter.

Jag ser fram emot 7e dec.

Jag erkänner

Jag e nog deprimerad. Och jag låter det få utlopp i helt andra former än att bara erkänna och finna mig i att jag e deppad. Jag gnäller konstant. Jag grubblar för mycket. Jag har kort stubin. Jag är lätt-irriterad. Det dåliga tålamodet e sämre än nånsin. Skriver sms utan att ens se vad jag skrivit o vad innehållet är egentligen. Jag ser inte vad jag skriver här heller längre riktigt, vad innehållet är och hur virrigt allt låter.

Jag vill ta en paus, blunda en stund, samla ny energi och sen öppna ögonen igen.

Vissa människor bör helt enkelt gå på antidepp hela livet... men man ska inte behöva jaga skiten för att få tag på den. Vården i Sverige brister så hårt!

Saknar att sakna

Ibland saknar man att sakna nån. Ibland är det endast då man känner att man lever. Det är som att man behöver tjafsa ibland. Tjafs uppstår nog lättare om man aldrig hinner sakna varandra. Men finns saknaden så uppstår nog inget tjafs direkt... Ja, jag tänker nog lite på min käre arbetskamrat Sissi oxå och hennes situation som jag inte tänker skriva om här ;) Vissa är inte menade för ett vanligt svennsonliv. Iaf inte i början. Ibland växer kärleken fram när man får kämpa lite för den. Vissa behöver kampen för att utveckla känslorna oxå. Alla förstår nog inte mitt resonemang med att "känna att man lever". Men det behöver ni inte göra.

Orkar nån ens läsa min jäkla grubblerier denna tid på året? Aja, det spelar ingen roll. Det kommer va kul för mig att läsa mina egna tankar senare i livet.

Allmänt låg

Idag jobbar jag inte för att jag orkar inte hänga på onsdaxklubben med min förkylning. Sen e jag bara allmänt låg och vill inte ens gå lägga mig om kvällarna längre vilket är ju oundvikligt. Så gissa vilken nivå min utmattnig är på när jag väl somnar...

Kul att se Cita så glad av att få träffa Stina igen. Båda hundarna har inte fått träffa en annan hund på ett bra tag nu. Värre för Stina som e van vid hunddagis. Men Stina e skitseg, antagligen för att hon blöder som en stucken gris av att löpa. Fast hon verkar mest mammig me Cita för tillfället ;) Gulligt att se.

over 'n out

Jag vill ha besök

Från en ung herre från gbg :p

Undrar om han kommer att läsa det här? Det märker vi väl :D

Sjukdag

Det suger att ha en sjukdag idag. Efter mötet så skulle jag ha jobbat 17:30-20:30. Lättförtjänta pengar. Men nu förlorar jag tusen kr på att va hemma och det suger. Eddie glömde bort att han skulle va hundvakt idag. Jag hade kunnat anstränga mig lite extra och kontakta den unga tjejen här i Jordbro o ha henne som hundvakt. Hon har ju sin annons ute fortfarande och jag vet att hon slutar ca 14:30. Men sanningen är att jag började känna mig snuvig på väg hem på tåget igår, jag sov INGET hela natten, det lilla jag lyckades vila kallar jag inte för sömn. Idag e jag förkyld. Klart man kan jobba med en förkylning. Men jag valde att inte göra det. Jag behövde nog sjukdagen. Jag känner mig helt slut. Allmäntillståndet e inge bra alls idag.

Måste kännas lite tomt hos Sissi nu. Hon hade Cita tors-fre kväll och lör-mån. Med andra ord: torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag. Det e mycket ju!

Jag ska va hemma ikväll bara och vila. Inte åka till en viss person fast det var en vecka sen man va där sist nu. Det känns bäst så. Ska kolla på desperate housewives själv ikväll.

image152

Hemma från gbg

Jag åkte me pappa Erik till göteborg över helgen och gick på fest. Det va en bra fest faktiskt. Blev väl bekant med 2 nya människor. Jag e gammal. För dessa 2 nya är 19år gamla. Skjut mig. Tant Ruhi liksom. Men som sagt. Det var en bra fest. Synd att man inte va smart nog att ta bilder eller nåt. Sissi hade Cita hela helgen. Jag tror att hon emot sina ursprungliga planer blivit kär i min Cita helt enkelt. Eller hon sa ju att hon är kär i Cita :) Tryggt som fan. Cita träffar ju Sissi på jobbet oxå. Hur bra som helst :) Cita sover som en stock nu när hon e hemma. Älskade lilla hund! Jag saknade henne ju!! Det känns helskumt att sova utan henne numera.

Tack o hej

Mina sömnvanor

Jag har alltid haft dåliga sömnvanor men det stör mig inte. Jag är nattmänniska. Det har gått att anpassa mitt liv kring det. Det funkar... så länge man e ensam. Jag o exet hade storbråk om det. Han brukade åka iväg kl 7 på morgonen o va hemma till 13 o jag brukar fortfarande ligga och sova då. Han menade att det nån gång skulle va trevligt att se mig vaken och kanske fixat lunch eller så eftersom jag ändå e hemma. Vilket är ett helt normalt krav kl 13 på dagen faktiskt. Tvåsamhet o dess problem o kompromisser alltså. Minns att Sonia berättade att när hon och Tony träffades i början så var ju han arbetslös. Hon jobbade för fullt. Hon kunde komma hem kl 17 och finna hela lägenheten nersläckt och han låg och sov fortfarande. Det brukade driva henne till vansinne, sa hon. Han e oxå nattmänniska Men han jobbar med taxi nu, på nätter har jag för mig... svårt att få bort den där nattmänniskan i en alltså. Det vi har gemensamt är faktiskt att vi har tinnitus antar jag. Svårt att somna, lättväckt osv. Hur som helst så sover jag borta ibland hos samma person sen ett tag tbx. Idag va det tjafs om mina sömnvanor och annat... Förstod iaf inte att han faktiskt har så otroligt svårt för mina sömnvanor som han har. Ja, det kom fram även andra åsikter oxå, igår och idag som jag inte hade en aning om. Där ser man. Jag är inte i nån riktig tvåsamhet iaf. Inte vad jag vet om.

image151

Motgångar

Vem orkar me det egentligen? Inte jag. Inte på nåt sätt alls.


Fattades bara

Läste att kennelhosta inte ska göra en hund hängig? Jag måste prata me en veterinär imorrn så jag vet lite mer. Nåt e knas me hennes ämnesomsättning har jag märkt idag oxå, hon gör inte det hon ska när hon rastas. Men nyss så spydde hon upp vad som såg ut att vara 2 av 3 måltider. Vet att hundar kan spy av kennelhostan. Men hon hostade inte ens. Bara vaknade upp och spydde. Skillnaden mellan att ha barn och hund är:
1. Läkarbesök för barn är billigare.
2. Man får stanna hemma för vård av barn "vab". Inte vård av hund.
3. Byta blöja eller gå ut varje dag i alla väder, flera gånger om dagen, vilket låter bekvämast?

Varför klämde jag inte ut en unge istället? Nä, okej, jag skojar, jag lovar. Jag ångrar inte en sekund att jag skaffade Cita och hon ger mig annat att tänka på än mina löjliga analyser och problem i livet. Jag kommer ju inte behöva oroa mig för vart hon håller hus om nätterna när hon blir äldre heller som med tonårsbarn *stackars mina föräldrar*. Inga storbråk, ingen som slår sönder saker i ilskan, ingen som måste shoppa osv. Listan e egentligen lång. Jag känner att jag skaffade en hund av de rätta anledningarna.

Adjö så länge.

Den här tiden

Jag hatar tiden som närmar sig, tiden kring jul och nyår. Pliiiiz, se till att jag e medvetslös dessa dagar. Sup ner mig och droga mig så jag e väck tills det är 2008. Jag vill gå i ide. Och kan nån gå ut me Cita när jag e medvetslös oxå så skulle det vara snällt. Självklart e julen på en måndag, jag e ledig alla måndagar. Därmed är nyårsafton oxå på en måndag. Lyllos mig, NOT! Nej, jag e inte bitter. Inte alls. Jag lovar. (Försöker övertala mig själv). Jag tror inte det är hälsosamt längre för mig att vistas hemma ensam längre heller. Jag ska utnyttja sällskapsjuka människor. Finns många mer än mig som vill sitta bredvid nån i soffan o kolla på film, äta o sova tillsammans. Eller rättare sagt, jag ska fortsätta göra det me samma person jag redan gör det me sen några månader tbx. Haft lite avbrott ibland men nu e det nog mer stabilt än tidigare. Vardagslyx kallar han det för. Let's go! Han läser helt klart inte denna blogg. Han e upptagen me sig själv skulle jag tro. Men inga namn.

Nu ska jag fortsätta titta på värdelösa program på tv.

Hejjjdåååå

Överanalyser

Kommer man nånsin sluta me över-analyser? Jag skyller på pms nu iaf.
Rolig bilder:

image149


image150

Kennelhosta

Jo, hon fick den. Hon sover mycket och är extra-kelig.

Lördag kväll hemma

image147

image148

Nu måste jag lösa hur jag ska göra på tisdag när jag jobbar 14-22. Vart jag ska ha henne... det fanns inte i mina tankar att hon skulle få kennelhostan just för att det skulle bli så sjukt krångligt med allt. Jag måste jobba men får inte ta me henne för att hon kan smitta andra hundar. Min hundvakts hund Stina har ju oxå kennelhosta. *Suckar* Ja, det e inte lätt men det e sånt man får ta när man väljer att skaffa en hund. Man får ta sitt ansvar och vara väldigt glad för de vänner man har som hjälper en. Madde hade henne i lördags kväll. Cita sov hos Sissi i fredags. Och min nya bekanta Eddie har verkligen ställt upp oxå. Jag vet att de som kan, hjälper till.

Tack!

Hundvakt

Snaaaart e Eddie här. Fyfan va snällt av honom att åka ända hit till Jordbro från södertälje och va hundvakt. Plus att att han måste i s-tälje åka buss ner till tåget och från jordbro ta tåget upp till mig. Vikken resväg! Cita va lite rosslig imorse men det känns mer som att det va en hårboll då och inget annat. Nu mår hon ju bara finfint. Hon lär ha massa hårbollar så löjlig som hon är när hon kommer hem och är blöt o ska slicka sig ren. Hon har ju världens päls!! Okej, än så länge e det flyt. Cita sover hos Sissi sen. I have great people around me!!

Tack o hej

Sova själv

Ja, nu e det dags att sova själv. Hade besök av en vän som sov här i 2 dygn och sen sov jag borta igår till idag. Tur att jag hade Eddie här i tisdags som kunde va hundvakt när jag gick på personalmöte. Kunde inte ha Cita på hunddagis för att kennelhostan går där och hon kan för övrigt redan ha blivit smittad dessutom eftersom hon va där nyligen. Än så länge visar hon inga tecken på det iaf. Stina som jag e hundvakt åt har insjuknat. Så får jag inte ta me Cita till ena arbetsplatsen ifall att hon bär på kennelhostan för då kan ju deras 2 hundar insjukna. Så man har jagat hundvakter. Ikväll hade Sissi Cita. Men imorrn jobbar jag o Sissi tillsammans. Det e meningen att Eddie ska komma o va hundvakt. Jag hoppas att han kommer. Jag hoppas att han är pålitlig. Han får en chans att visa det imorrn, jag har känt honom galet kort tid. Men alla får en chans att visa vad de går för tills motsatsen e bevisad.

Förhållande-nojja

Tycker att det e ett bra ord. Det passar mig. Under de 2 senaste veckorna har jag träffat en del nya människor, utbytt intressanta ord och jag har känt efter... att jag har förhållande-nojja. Mitt ex var en riktig missbrukare inom flera områden när jag träffade honom. Sen gick han på behandling och den gick jättebra... sen åkte vi till Thailand och allt sprack. Missbrukarnas paradis= Thailand. Hade ju ett besök här förra veckan som sov på min soffa. Han var verkligen en yngre version av mitt ex. När han satt och talade om sitt liv... ja jag antar att nojjan för min del ökade. Kriminalitet är ett annat "missbruk". De vet inte ens gränsen mellan lagligt och olagligt. Och alla de här olagliga sakerna de gör... eller sjuka grejerna som att åka motorcykel på bakhjulen och ramla tusen ggr innan de lär sig, eller sno ett fallskärm och flyga in i ett träd... de är stolta över att ha gjort de här grejerna. Riktigt stolta. Man ser praktiskt taget ögonen glöda när de berättar om det oxå. Mitt ex var 11 år äldre, han hade iaf äntligen börjat förstå att skadorna kroppen fått ta genom åren var sjukt plågsamma numera när man inte va hög längre. Han hade helt enkelt fuckat upp sin rygg totalt o hade säkert en massa diskbråck nu. 

Aja, hur som helst. Jag antar att jag grubblar mindre nu och har mer svar. 

image146

Tycker att den här bilden säger... att det alltid finns ett ljus i mörkret... 

Fars dag?

Min pappa firar inget.

Va iaf hos mina föräldrar en stund idag. Va hos en kompis i Tyresö och mina föräldrar bor på vägen hem därifrån. Sen skjutsade min brorsa hem mig från föräldrarna. Men vi mellan-stannade hos min brorsas tjej så att jag fick se hur hon bor. De är så söta tillsammans, min bror o hans tjej. Min brorsa har extra-nyckel till henne. Så gulligt. Jag e inte van att se honom så. Så kär. De firade 1 år nyligen. Jag är glad för deras skull. Själv hade jag en filmkväll igår, en torr helg utan alkohol och fest. Det va nog alldeles lagom. Ibland är man tacksam bara man träffar nån som inte tar ens energi. Höga krav va? Och jag vill inte att nån har förväntningar och krav på mig heller. Jag klarar inte av det. Känner mig bara kvävd o får lite ångestkänslor då. Imorrn är det tänkt att min bästa killkompis sen barnsben, Allen, ska komma över och hälsa på en stund. Ska bli trevligt :) Han är bra på att hålla kontakten. Vi har ändå känt varandra i 18år. Gick i samma klass 1-9. Så e det :)


Shoppingterapi

4 nya tröjor, leggings, nya hörlurar till min mobil och vinterskor blev det. Mina  föräldrar sponsrade det. De e ju för gulliga. Jag mår bättre. Denna fredag kväll orkar jag inte åka nånstans iaf. Om nån vill komma över så välkommen.

Tack o hej.

Mitt mående

Det framgår inte hur jag mår riktigt tror jag. Jag vill iaf sluta känna, sluta bli besviken, hamna i en dimma och bara sväva förbi livet helt passiv. En person jag lärde känna förra helgen... ja, nog för att folk kommer och går ur ens liv men snälla... jag hade inte energi för att hantera det där... Jag hade ingen energi för någon typ av motgång alls.


Mitt besök igår sov på soffan, inget mer med det. Märker väl om han hör av sig eller flummar vidare... Jag vill oxå bara flumma.


Önskar att jag slutade att vara helt passiv och tog tag i att åka hem till folk jag bryr mig om och som bryr sig om mig... och låta de pyssla om mig ett tag bara.. för helt ärligt talat. Jag e så slut. Helt jävla slut. Utbränd.

Jag sjunker...


image145


Ännu en ny bekant

Hade besök igår av nån jag lärde känna i lördags innan jag drog ut på fest. En kompis kompis kompis typ, haha. Jag satt och lyssnade på hur han lever sitt liv. Helt klart en yngre version av mitt ex. Det syns på vissa att de e kriminella, farliga och förmodligen har ett temperament. Ja, det e mitt gamla mönster det där, kriminella flummare som jämt e ute me polare o härjar runt på ett eller annat sätt. Helst me bilar, cross eller motorcyklar. Nåt ska brinna oxå för det ger en kick. Bryta sig in. Osv. Riktiga bad boys antar jag e vad jag har dragits till. Coola killar på alla möjliga sätt. Ser kyliga ut, arroganta, inte sociala i vanliga sammanhang, verkar helt ointresserade av en, pratar inte mer än nödvändigt. Men så träffar de en tjej som verkar intressant och då är de BLYGA. Jag tycker att den kombinationen e så sjukt gullig. Ja, jag vet att jag e knäpp. Men det va iaf kul att bara bli påmind om sin skumma smak man har ibland. Mitt ex såg ut som världens kyligaste människa men aldrig mött på en större gos-sjuk människa i hela mitt liv typ. Kul att få besök igår iaf. Jag vet inte om vi ses igen. Vi har inte tänkt nåt alls.

Tribalism i fredags

Ja, det kändes som att man hade alla odds emot sig. Efter jobbet (slutade kl 22) så tog det 1tim 45min att bara åka till Hannah o lämna Cita pga olika problem me trafiken. Nina stannade hemma o följde inte med. Sebbe bangade oxå med festade med mig på lördagen istället. Jag började verkligen tappa lusten att dra nånstans i fredags. Sonia och Tony skulle dit men de va på förfest hos Niklas och jag ville varken ta en omväg eller gå in på¨festen själv. Sen snackade jag me Tony (från Haninge) som va på ungefär samma humör som mig. Vi bestämde oss för att mötas upp o dra dit iaf. Tur det för det va så sjukt jävla kul!!! Jag hade på mig indiska kläder faktiskt. En kille Tony kände drog in oss gratis o bjöd på groggar oxå. Kl 10 på morgonen snubblade jag in hos Hannahm fortfarande full, haha o la mig i hennes säng *kärlek till henne*.

Lördagen däremot, herregud, kom inte till Sociallys fest förrän kl 4 typ där Sebbe mötte mig. Allt som hände innan dess orkar man knappt dra upp.

Idag e jag bara död på alla sätt.

Hejdå.


Jag o Nina ska festa ikväll

På Tribalism. :D

image144

I Lööv U :)

I min soffa

Ligger nån i min soffa och snarkar. Jag får inte nämna nåt namn. Han har dessutom mina hemmabyxor på sig, haha. Gölligt. Jag e lite lullig. Jag kommer va sliten för festen imorrn. Kommer inte klä ut mig heller. Har ingen lust alls för helgens festande. Man går mer som en plikt. Helt sjukt. Men aja. Så blir det.

Slurpar lite lätt på denna

image143

Kanske ska ta o bädda ner min gäst snart tillsammans med Cita. Båda har lagt sig för natten.

Spunky-besök

Yeeeyy. Christian kom hit igår. Man blir alltid glad av att se honom. Även om han har en tendens att mobba mig lite för småsaker för att roa sig själv. Knasboll. Han hjälpte mig välja vad jag ska ha på mig imorrn. Blir rööötttt. Men det e ingen utklädnad direkt. Jag har inte möjlighet att gå köpa nåt. Nu e Christian borta så nu ska jag försöka sova en timme till. Jag o Sebbe kanske skulle hitta på nåt ikväll, han e ledig imorrn så då får han åka hit isåfall. Men jag tycker att vi borde festa tillsammans imorrn helt enkelt bara. Han lär ju ha efterfest ändå. Christian ska oxå på Tribalism. Det blir massa skoj imorrn. Lovely :)
Ja just det, Christian läser inte min blogg men han vet att han nämns ibland. Yeah, right. Nu kom det fram att han smygläser den ibland :p Plutt.

image142


RSS 2.0