Blanda in pengar

Det är så himla tråkigt att behöva blanda in pengar i vår relation så tidigt som vi behövt göra. Men pengarna kom me i bilden redan första gången han köpte en tågbiljett till mig. De 3 första gångerna han åkte till mig. Sen har vi blandat in utgifter för lokal trafik. Det e mycket dyrare att åka kommunalt i gbg än i sthlm helt klart, men han lägger ut mer pengar på resorna till mig eftersom han åker på de lite dyrare dagarna fram o tbx. Sen betalar jag maten, han försöker betala spriten. Hemma hos honom så är det väl nog hans föräldrar som står för min mat.. Ibland handlar det om pengar till inträden och dricka när vi går ut. Jag har köpt täcke och lakan till mig själv hemma hos honom, köpt nya lakan till oss hos mig med. Sen så gör han så mycket för mig... världens snällaste. Bästa överraskningarna. Mitt ex betalade allt för mig. Exet innan det försökte leva på mig.. det e helt sjukt vad man varit med om. Men jag har lärt mig att pengar kan ta död på ett förhållande. Därför kan det kännas lite läskigt att ha blandat in pengar som vi har gjort. Jag försöker hålla oss jämställd med pengar. Men det är inte lätt. Han bor hemma, det gör inte jag. Våra situationer är så olika.. Jag vill inte framstå som snål på nåt sätt heller för det är jag väl inte..? Sen vill jag att han faktiskt får spara pengar och köpa en bil. Det skulle göra oss båda gott. Framförallt för att det suger att det e så dyrt att åka kommunalt i gbg. Han har en bild av att om vi håller ihop så blir det gemensam ekonomi vilket är gulligt eftersom det är han som tjänar mer.. fyfan vad det är trist att blanda in pengar *suckar*.. men av mitt grubblande nu så har jag kommit fram till att han bör spara pengar till en bil. Det är så otroligt gulligt av honom att ens ha erbjudit sig att köpa en bänkdiskmaskin till mig. Han menar att han oxå skulle använda den när han hälsar på hos mig.

Imorgon ska jag köpa en dunkudde till honom. Jag har inga dunkuddar för att jag är allergisk mot dun. Han e van att sova på dun. Han sov dåligt sista natten här.. han fick jätteont i nacken. Hos honom måste jag köpa en vanlig kudde eftersom jag e allergisk mot hans dun.

För övrigt så är han världens gulligaste. Han såg till att vi storhandlade och tvättade tillsammans sist han var här. Han tog oxå hand om Cita när jag va på jobbet. Jag får inte heller sova för länge när han e här. Han gör frukost och kaffe till mig, alltid.

Så... vad klagar jag på egentligen??

Han har även sagt nu att han kan tänka sig att flytta hit. Så lät det inte innan. Innan var tanken att jag skulle flytta dit om vi håller ihop. Nu är hans prioritering att fixa en fast anställning vilket då innebär att han kan tänka sig att söka jobb här med.

Nu har jag grubblat klart. Måste upp kl 7 och hämta Stina.

Godnatt

Lugnet + technostate

Jag är inte ett dugg orolig över mitt förhållande med Christoffer. Jag har blivit lugnare ju mer tiden har gått. Vi håller på och bygger upp nåt fint här.

Har iaf varit och handlat på systemet idag. På lördag ska det festas. Techbnostate. Sonias kille har slagit ihop sig me min favoritarrangör så det är kul :)


image204

Imorgon ska jag iaf köpa ett nytt soffbord med mamma. Plus lite nya lakan, kudde och annat. Jag ska börja inreda lite mer hemma på riktigt nu tänkte jag.

Mina 2 bejbs 24/3, 08

Han har precis varit hos mig i 5 nätter. Han åkte hem idag. Men kommer till mig igen på fredag.

image201

image202

image203


Cita och syster Molly

Igår åkte jag och Christoffer och träffade Citas syster Molly. Valparna kommer från en kull från en stad utanför Göteborg egentligen. Så det är lite kul att en syster har hamnat i sthlm.

image197


image199

image200


Lägger ut favoritbilden som gör mig glad

Den togs faktiskt i Januari. Första gången jag va hemma hos C. Ja, Cita löper där och har sina fiiiina trosor på mig och så är hon helt rufsig efter allt bus me C.

image196

Bilder gbg

Suddig. Trött. Full. Glad. Och Christoffer missade sig själv lite på denna bild ;)
image193

SKÅL!!
image194

Bakis. Trött. Lite full.
image195

Fortfarande i göteborg

Mmm. Christoffer e på jobbet. Har suttit och skvallrat lite om honom me hans föräldrar. Ska åka hem senare ikväll. Igår var det en fin vårdag och idag är det djupsnö! Det är helt sjukt. Nu behöver man knappast allergitabletter.. hoppas inte tågen krånglar när jag ska hem ikväll pga vädret.

I lördags spelades det sällskapsspel. 2 och 2 i varje lag. Jag hamnade i samma lag som Christoffers lillebror. Otippat. Sen var vi hos hans kompis Andreas och hans tjej Cillan. Drog på lokalkrogen där. Christoffers mamma hade Cita och det funkar jättebra mellan hundarna nu.

I fredags drack jag och Christoffer hemma. Jag va ju inte här förrän halv ett på natten. Denna gång missade jag ett tåg för att jag hade glömt att jag hade bokat ett tidigare tåg till honom än vad jag gjort förut. iaf, i fyllan i fredags så hade jag nog ett värre psykbryt än tidigare. Får en sån jävla panik av att ha ett fungerande förhållande. Men paniken och rädslan ska fan inte få vinna över mig... Jag och Christoffer har det bra.  

Naruto vs Bleach

image192

Naruto va nice när man inte hunnit ikapp de avsnitten som går idag. Skitsegt. Naruto jagar Sasuke som inte ens vill veta av honom. Låter lite meningslöst.


Skönaste karaktären enligt mig i Naruto var Gaara. Och han e inte aktuell längre direkt.
image189




Jag ska nu ge mig på nästa anime- serie. Känner inte till alla karaktärer än i denna serie som heter Bleach.
Bleach har en heeeelt annan handling. Rätt cool.


image190

Detta verkar vara huvudpersonen i Bleach iaf. Jag återkommer med mer om favoritkaraktären när jag vet lite mer.

Adjö så länge

Nallebud

Jag gick upp idag för att jag hörde nåt konstigt tryckas ner i min brevlåda. Vet ni vad det var? Jo, min plutt hade skickat ett nallebud i fredags när jag va som grinigast. En söt liten kartong va det. Och inuti var det en söt liten nalle med ett gulligt kort. I kortet hade han skrivit massa fina saker. Bästa priset för konsten att överaska går till Christoffer. Han hittade den bästa o mest passsande presenten enligt mig där tanken räknas.

www.nallebudet.se

   


image182


image185

Jag vaknade helt klart på rätt sida idag. Glad som satan!!

*Tack och puss, Christoffer*

Jag ska inte...

Jag ska inte krisa och kämpa emot mina egna känslor som jag har en tendens att göra ibland. Allt går ju faktiskt väldigt bra mellan mig och killen. Men ibland kommer de där stunderna då man blir rädd. Framförallt de helgerna vi inte är med varandra. Men rädslan är mild numera och den blir mildare ju längre tiden går. Jag klarar inte av att han ska må dåligt pga mig så vad man än små-tjafsar om ibland så blir det aldrig långvarigt. Han är en sån bra kille och såna ska man bara vara snäll mot och inget annat :)

Helgens planer är tydligen att spela spel med hans föräldrar, hans syster och hennes kille. Förmodligen tar man sig nåt att dricka och även kollar på film, kan jag tänka mig. Tur att hans syster o hennes kille har varit tillsammans kortare tid än oss så att det inte känns alltför spänt och man är inte det nyaste paret in i leken ;)  

Klart jag blir väldigt rastlös ibland. Vissa kvällar kryper det i kroppen på mig för att jag vill att det ska hända nåt. Allt står för still ibland. Imorgon ska jag börja träna styrka igen. Förhoppningsvis ska det få mig att bli mindre rastlös.

Det var nattens tankar det..

image177

Nybadad Cita

Lördag kväll så badade jag Cita. Igår kväll alltså. Hon blir så kall av sin blöta päls att hon skakar och fryser. Fick linda in henne i handduk och filt och så somnade hon i mitt knä i nån timme.
Myshund.

image175

image176

Mer spännande än så blev inte min helg.


Hemmatönt

Nä, nu e det dags att börja festa lite igen för fasiken. Undrar när Christian har inflyttningsfest? Måste kolla upp. Min tur att höra av mig till honom.. Idag va Cita hemma i nästan 5tim själv och det gick bara bra. Jag kan börja gå ut igen och lämna henne hemma utan hundvakt.

Då va det sagt. Ska ta ett bad nu.

Farewell

Hemtelefon

Glömde nämna att jag skaffat hemtelefon nu. Efter att ha fixat naglarna i söndags så investerade jag pengar i en slagborr/borrmaskin och en telefon. Såna där bra saker som är bra att ha hemma ;)

Nån som vill ha mitt hemnr? Jag kommer förmodligen smsa ut det till de som jag vill ska ha det iaf.

Måste börja ta ett varmt bad varje kväll innan jag lägger mig. Spänningarna i axlar och nacke är värre än nånsin, jag får nackspärr och kramp ibland. Dags för ett bad nu. Bada badkar. Det är steg 1. Min sömn måste bli bra så att jag kan börja träna styrka innan jag jobbar mina kvällspass nån gång... har inga som helst muskler i ryggen.. eller kroppen känns det som.. vill ha lite styrka i hela kroppen samt att kroppen blir fastare. Vikten och hur kläderna sitter på mig är jag nöjd med just nu.

C
har precis blivit förflyttad till att jobba dagpass istället för nätter för tillfället. Så han sover på nätterna nu. Måste jag oxå börja göra.

Ska upp och hämta Stina kl 7.20 oxå.

Nattinatt

2 månader

Grattis till våra 2månader i söndags.

Hade jag varit lite bättre på att uppdatera mig här så skulle jag inte behöva skriva så mycket på en gång...

Förra måndagen va jag hemma hos Madde. Hon lagade en god middag. Satt o snackade massa strunt och hade en trevlig  kväll. Jag umgås så otroligt sällan med vänner utan att festa. Jag festar knappt längre heller så..

C va här under helgen och vi hade det mysigt. Jag fick naglar av min plutt. Jag känner mig hel igen :D Han hade ringt och bokat tid för mig att göra naglar utan att jag visste om det. Han gjorde det när jag låg och sov i söndags morse. Sen fick han me mig till centrum för att jag behövde hjälp me att köpa en ny lampa till mitt sovrum. Plötsligt stod vi i salongen och han pratar me tjejen där om att han ringt och bokat tid. Så nu har jag naglar igen. Så skönt. Han hade även pysslat me ett kort på oss på datan o gjort den fin och skrivit in våra datum och "grattis till 2månader".. sånt där romantiskt tjafs som jag inte är bra på. Tur att vi båda inte är dåliga på romantik. Det hade varit tråkigt. Jag tycker om honom mer och mer för varje dag som går. Den 14e Mars åker jag till honom igen. 

Jag har blivit intresserad av att inreda min lägenhet igen. Speciellt eftersom C är händig och kan hjälpa mig me allt. Jag vill dessutom köpa en bänkdiskmaskin nu. Jag gillar min lägenhet. Synd att man blivit så dålig på att ta bilder och har inget nytt att sätta in här. Måste skärpa mig lite, känner jag.

Har varit hos mina föräldrar tidigare ikväll, efter jobbet. Liftade me Sissi upp till de. Gott me mammas mat ibland numera. Sen skjutsade mamma hem mig. 

Det var allt för idag.

Tack och hej.

RSS 2.0