Allt e bra

Som vanligt så känns det bra att ha kommit iväg. Vi är hos Sara nu. Vi köpte en luftmadrass som är 183cm bred :D Vi tog med våra egna täcken och lakan. Hur som helst, vi umgås nu och pratar.

Ses ikväll, Sissi och Sonia :)

Allt e skit

Jag har ingen lust att åka till sthlm. Vafan måste Christoffer dra tusen lögner till sin arbetsgivare för? Helt jävla onödigt. De kommer att komma på honom. Vad e det för jäkla beteende? Helt onödiga lögner. Har han tänkt att behålla sitt jobb så är det inte så smart att hålla på och ljuga. Jag orkar inte gå igenom att han blir arbetslös igen. Den 19e jan börjar min fasta tjänst på 75% och jag ser fram emot att jobba lite mindre än vad jag har gjort. Med tanke på alla möten vi har så är det inte långt ifrån heltid man kommer upp i. Jag skulle hinna träna 3ggr i veckan med det nya schemat. Det ser jag oxå fram emot. Jag har kämpat, jag har gjort min del och lite till.

Mår man aldrig bra kring nyår eller? Nu åkte han iväg för att lämna hundarna på hundpensionatet, på sitt jobb alltså. Det kostar oss inget att ha de där. De ska inte med till sthlm. Dumt när det smäller så mycket där. Här har jag inte hört en enda smällare. Cita blir livrädd av smällare. Hundpensionatet ligger ännu mer avskilt än vårt boende. Så de bör få en nyår utan massa smällande och det känns bra.

Ska väl packa täcken och kuddar och ta mig nåt att äta.

See ya.

Aj satan!

Försök inte byta en nygjord piercing, samma dag som den är gjord för att den lite längre staven irriterar dig. Inget smart drag.

Piercing

Well, I did it, piercade underläppen idag. Jag har inte gjort det tidigare pga mina föräldrar. Men jag har velat ha den här piercingen sen... många år tbx. Ville ha den i tonåren. Så det var en sak jag bara var tvungen att få gjort för min egen skull. Jag har nålskräck så jag ville inte se nålen som vanligt. Jag frågade vad som gjorde mest ont, tungan eller läppen. Jag hade hoppats på att han skulle ha svarat tungan. Han sa: "Tungan är ett av de ställena som det gör minst ont på. Läppen är däremot ett av de ställena som gör mest ont på". Med de orden var det dags att köra nålen genom läppen. Jippi.

Aja, vi kör mot sthlm imorrn då. Christoffer färgar håret svart nu. Tror att det kommer att se väldigt bra ut på honom. Nästa steg blir väl att vi tatuerar oss.

See ya

Mina 2 sötnosar





Sen har Tara en tendens att vilja vara med överallt. Hon vet inte vad hon gör men hon ska alltid vara med :)




Bjuder på mig själv

Strax efter mitt förra blogg-inlägg så gick jag ut med hundarna i skogen. Tog en stund innan jag märkte nån typ av färgskiftning på mina skor. Detta fick jag se när jag tittade ner



hahahaha, ärligt talat, min hjärna är i koma. Och tur att man inte möter på människor härute :p

Så off

Jag e så off. Känner ingen energi till att fira nyår egentligen. Men imorrn åker vi till sthlm alltså då...


Klättrat på väggarna

Tror att det är lätt hänt att man klättrar på väggarna när man är ledig då jobbat för intensivt en period. Det känns som att jag har varit ledig hur länge som helst. Men jag jobbade i fredags 7-15. Jag har inte ens varit ledig i 2 dygn. Hmm, jag e alldeles för nykter nu denna årstid. Fullt ös medvetslös är väl det som brukar gälla för mig den här tiden.

Aja, jag har den bästa pojkvännen. Jag bor i ett hus jag älskar. Har mina fina hundar. Har ett bra jobb. Underbara vänner.

Synd bara att det verkar finnas nån kemisk obalans i huvudet på mig.

Fotoperiod-->Sara

Jupp, jag har en lägga-upp-foton-period på min blogg nu. Ännu mer nu när jag skaffat en egen liten dator och har möjlighet att vara online mer nu. Idag bad jag om att få lite bilder av Sara på henne och hundarna. Jag fick ett helt fotoalbum :p

Här e några favoritbilder












Alltså hennes chihuahua Lyon är så lik min lilla pomeranian Tara. LIte kul ändå hur hundarna får posera :)

Ska träffa Sara snart i dagarna. Blir att sova hos henne över nyår.

Skoj skoj :)


Besöööök

Japp, vi har en gäst hemma sen några dagar. Kim.





Att Ruhi gillar tatueringar e ingen hemlis.

Ska kolla om jag kommer iväg för en piercing idag då.

Jag har begått en synd

Jag har ätit på O'learys utan Sissi här i Kungälv.

  

Det var inte samma känsla ;) Förlåt mig.





Det enda vita i år

Lite frost





Kanske blir snö nästa år då. Det har alltid varit djup snö när jag fyller år förutom förra året. Det visar verkligen att miljön nu är fucked up.

Julafton hos familjen Nielsen

Fast jag var inte där så länge. Jag började jobba kl 15. Vi fick massa bra presenter:)




           

Blev inte av att man tog fler foton.

Annars så jobbade jag 15-07 på julafton.

Mms från C på jobbet

Tror att Christoffer är uttråkad på jobbet idag :)


Uuuursäkta mina dumma frågor

Ursäkta att jag vill veta vad han får i lön precis innan jul såhär. För vi försöker ju inte ha råd med räkningar och fira nyår i sthlm och dessutom vänta 5 veckor till nästa löning. Han vill inte fråga sin arbetsgivare för han är så tacksam över att ens ha ett jobb just nu så han beter sig hellre som ett välgörenhetsfall. Så man får helt enkelt hoppas på att de inte blåser honom då. Fattas lite julklappar till hans familj. Men nu e jag sur. Så nu får han sköta julklapparna själv till sin familj. Så fort han började skrika i luren så la jag på. För jag undviker hellre honom än höjer min röst just nu. Den lilla energin jag har behöver jag till mig själv.

Jag vill poängtera att jag faktiskt skriver om svackorna i livet oxå för jag vill visa att vi är människor som alla andra. Om det finns folk som påstår att livet är bra varje dag.. så ljuger den/de. Eller förskönar/förnekar sanningen. Jag säger som det är. Vi tjafsar som alla andra. Vi tjafsar däremot väldigt sällan. Men försök själva att inte tjafsa med huslån, julrush och jobbkris ;)  

Ta gärna mina svackor med en nypa salt ibland då det bara är vanliga förhållande-sambo-tjafs ;) Dessutom är det bra terapi att avreagera sig på bloggen, det tycker både han och jag.


Födelsedag i Okt

Fick lite bilder av hans mamma idag från hans födelsedag som var i okt.









Finns ju sällan bilder där jag och Christoffer är med :)

Snart jul då

Lite kvar att handla. En present till hans mormor, morfar Lasse, farfar och en till liten sak till hans mamma.. Måste boka biljetter till sthlm... Okej nu har han lagt sig här på jobbet så då kan jag oxå göra det. Godnatt och kärlek till Sissi ;) Blir första gången jag och Sissi firar nyår tillsammans faktiskt. Vet inte riktigt hur vi kunnat missa att göra det tidigare.

Gårdagens Liseberg

Igår slutade jag jobba kl 8:30 på morgonen. Väl hemma så sov jag en stund. Sen kom Christoffer hem och vi fixade oss fina och åkte till Liseberg med hans föräldrar, hans lillebror, hans syster+ pojkvän. Jag e ju som en turist här. Man måste tydligen besöka Liseberg när man bor här omkring har jag fått höra av alla. Sen så var det en mysig familjegrej de ville göra tillsammans. Jag är riktigt dålig på att ta bilder på mig och Christoffer. Kanske får ta och skärpa mig på den biten. Hur som helst så kände jag mig fånig till en början i Liseberg. Kändes som att man var ute på nåt romantiskt tjafs. 

 





Vandra på på Liseberg i romantiska gångar me romantiska ljus liksom. Kändes som att man var med i nån fånig romantisk film. Jag vet inte vad det är för fel för mig men jag har svårt för romantik som ni kanske märker. Men jag gjorde det bästa av situationen och hade kul tillsammans med familjen Nielsen. 

Jag och Christoffer försökte vinna en stor sån här men det gjorde vi inte :(


Men hans syster Jennifer och hennes pojkvän Johan gjorde det


Kul hur jag alltid lyckas slänga upp för många bilder på en gång... eller inga alls ibland på mina blogginlägg :p

Här åkte vi upp 110m över marken i nån typ av hiss. Mysigt.


Ja och så var jag ju självklart tvungen att se alla lamporna på träden alla tjatat om. De var fina :)




Vi spelade spel emot varandra i spelhuset oxå.

Jag vet att det är normalt att umgås med sin familj och hitta på saker tillsammans under högtider. Men jag har inte vuxit upp så. Det här är vanligt beteende i de flesta familjer. Aja, hur som helst, det var en lyckad kväll på Liseberg :) På julafton så ska jag jobba 15-07 så igår var nog min julafton faktiskt. Utan julklappar då, det kommer sen :)

Tack för mig, turisten Ruhi


Glömt min mobil

Hos Jessica och Christian igår. Ska åka och hämta den strax. Vi sov hos de igår med hundarna. Jag och Jessica var ute och tog en krogrunda oxå. Hade jättekul :) Berättar mer sen.

Don't worry, be happy.

Vädret imorse

var ett hån mot människan. Kl var 9.





Bilderna blir oftast lite skeva eftersom jag ligger på en altan och tittar uppåt och tar en stress-cigg... en stund för mig själv, morgon eller kväll beroende på när mitt arbetspass är.


Sovande jour

Här e jag igen då. På jobbet. Åkte direkt hit från tåget. Ja, Christoffer skjutsade mig. Måste faktiskt säga att jag uppskattar min ledighet på ett helt annat sätt nu. Njuter mer av det. Har för övrigt funderingar på om det är migrän jag har fått. Har vid två tillfällen fått så ont i huvudet att det har gjort ont att andas, har känt mig yr och mått illa. Det har dunkat hårt i tinningarna. Efter nån timme har det släppt om jag ligger och blundar en stund. Jag får kolla närmare på det när jag e ledig.Godnatt




Tågsällskap

Jag åkte tåg in till centralen med Madde idag. Hon skulle jobba och jag ta tåget hem/till jobbet. Fixade en biljett på Tradera för 92kr. Efter en dusch och mat så räknade jag ut att 18-15 faktiskt är 21tim och inte 23tim :p Sen så kunde jag få sluta vid kl 12 istället. Alltid nåt. Bara 18tim på jobbet idag istället för bara 8tim imorrn som egentligen var planen.

Okej, jag tänkte sno en bild från Maddes album på Facebook där hon oxå har sin fiiina Fjollräven på sig men jag upptäckte att hon hade några hundra foton på sig själv (Madde, du är kär i dig själv, spegelkåt), så jag tog den som var närmast till hands.

Kram på dig, gumman!

 

Går inte att sitta och vila på min plats i tåget. Jag sitter vid gången bredvid nån arab. Sitter nu i bistron och testar vår nya bärbara dator lite som mina föräldrar har sponsrat och som Rahat har fixat fram för ett bra pris.

Fan, jag mår illa av att sitta här. Jag tror att min syn är sämre än nånsin faktiskt. Hade bokat en tid på Synsam imorrn men det funkade inte i och med att mina arbetstider hela tiden görs om.

För övrigt vill jag lite smått tillägga att jag ännu en gång hade en pinsam fylla i lördags på ett rave. Sissi följde med. Finns inte så mycket att säga. Men jag borde ha me mig Christoffer när jag går ut helt enkelt.

Urk, jag mår illa av bara kaffedoften här i bistron.

Tack för mig.

Taris nya leksak

Hon har en ny leksak på hunddagis. Christoffer tog en bild och skickade det till mig. Han säger att hon drog iväg med den till sin korg och att det var det fulaste han sett. Han e dum. Men ja.. leksaken är typ lika stor som henne. Knäpphund.


Åker hem idag

Jag borde ha åkt hem igår och inte skolkat från hanldedarkursen/gruppterapin imorse. De visste ju inte att jag var här i sthlm. Det var okej att jag missade kursen men nu använde de timmarna emot mig och konstaterade att jag var skyldig kommunen timmar. Förra veckan låg jag på 10.5 timmar plus men det gäller inte den här veckan. Hur som helst så var det kris på jobbet och de var desperata. Om jag inte ville jobba frivilligt så fick jag allt beordras in. Jippi. Så jag åker inte ens hem emellan. Jag åker till jobbet direkt och jobbar 18-15. Japp, ett 23 timmarspass. Jag längtar till den 19e jan då jag ska jobba en tjänst på 75%. Då börjar det nya schemat. Då åker jag till jobbet endast 10ggr i månaden. Den senaste tiden har jag fan tagit rekord med att jobba mycket på kortast tid. För övrigt låg jag ju på mer än 10.5 timmar plus förra veckan men resten valde jag att ta ut i pengar. Jag delade upp min övertid. Jag som tyckte synd om Jessica som skulle jobba 24 timmar ons-tor. Hon har ju vetat om det passet ett tag. Men jag hinner alltså med ett pass på både 25tim och 23tim innan hon ens kom till sitt dygnspass på schemat.

Får bita ihop till den 19e jan. Fast o andra sidan så har jag en veckas semester snart igen. Så jag kan väl jobba på som fan i 2 veckor fram tills dess.


Mobilbloggar, buss 807

Det är så mycket känslor inom mig som bubblar just nu. Mycket positiva känslor. Jag känner glädje. Jag har precis träffat Sonia och fått klämma på hennes mage :) Oj vilka sparkar det var:) 2008 har varit ett bra år faktiskt. Jag ser fram emot 2009. Min ålder enligt mig är nu 25. Jag ser inte yngre ut än så längre och det är okej. Jag vill inte se yngre ut. När jag är i stockholm så saknar jag Christoffer o hundarna. Jag saknar inte sthlm när jag inte är här. Imorgon åker jag hem till min lilla familj:)

Försenad

Försenade jävla tåghelvete! Jag tar x2000 för att slippa åka i hundra År. Men det här tåghelvetet är en hel jävla timme försenad pga signalfel. Det här suger. Orkar jag verkligen gå ut ikväll? Ser iaf fram emot en ny jacka av mina föräldrar iaf. En fjäll räven. Aldrig mer frysa.

På väg del 2

Verkade finnas en gräns på hur mycket man får mobilblogga. Tror jag. Iaf så är min poäng att jag måste omprogrammera mina känslor och tankar i år. För i år är mitt liv bra. Visserligen Ska jag jobba på julafton men jag ska till Liseberg med familjen Nielsen den 19e dec. För första gången så känner jag att jag ska fira jul i mitt eget liv. Eller Ja, vi alla vet ju hur det gick när jag försökte fira jul med exet. Jag har nog inga egna riktiga högtidsminnen med min familj. Idag är Christoffer min familj.

På väg

Får se här om det går att mobilblogga... Jag har segat mig med att åka till stockholm. Men nu sitter jag på x2000 iaf. Vill bara skriva av mig lite som vanligt. Varje år samma tid så blir jag riktigt nere. Deppig. Jag tror att det kan ligga i att mina förhållanden brukar gå åt helvete den här tiden på året. Ensam jul och nyår, brukar oftast jobba frivilligt då. Förra året var Cita min prioritering. Hade precis lärt känna Christoffer men han firade inte jul eller nyår med mig då...

Tom

Tomheten kastar sig över mig ibland fortfarande. Det är nåt fel på mig psykiskt och det har det alltid varit. Ska se om jag kan gräva fram nåt fiffigt att ha på mig vid utgång imorrn.

Va på julbord med jobbet idag. Det var trevligt. Fick skjuts dit och hem av en arbetskamrat, Sofie. Synd att Jessica jobbade direkt efter julbordet, annars hade man kunnat hitta på nåt. Nån propp har gått här. Hoppas C kommer hem snart och fixar det.

Ska se om jag kommer iväg till stockholm ikväll då.



Mådde inte bra på denna bild, helgen vi bråkade, han sov hos sina föräldrar då. Cita har en förmåga att alltid känna mitt mående. Tara däremot är bara korkad ;)

Värdelös på msn numera

Jag har blivit dålig på att logga in på min msn. Jag är helt värdelös på det numera. Måste skärpa mig. Satt nyss på Christoffers msn istället och chattade med hans kompis Kim. Knäppa Ruhi. Eller nåt.


Leker frisör

Brukar leka frisör på Christoffers hår. Har gjort det igen. Hoppas han blir nöjd då. Lilla hårbögen... va söt Cita är som numera sover i min garderob när jag sitter här. Ja alltså vårt extrarum har alla spegelgarderoberna och datan här. Cita är min lilla svans. Mattegris nr 1. Tara är bådas. I bilen måste hon sitta mellan ratten och Christoffer.



Ja, Cita insisterar på att vara i mitt knä. Lite svårt att ta bild på det.

Taras nya kompis

Cita och Tara har ju följt med till hunddagiset med Christoffer. Av alla hundar så var Tara nyfiken på en katt.



Här myser de tillsammans i Lill-husses knä :)


Lite leeedig

Min första lediga dag nu efter 75 timmars jobb på en vecka. Jag har det i blodet, arbetsnarkoman. Har varit så sjukt rastlös idag hemma. Har möblerat om lite, städat, tvättat...

Finns så många jag vill träffa när jag åker till sthlm i helgen. Men jag har överbokat mig själv. Planerat in för mycket. Så jag kommer inte hinna träffa alla. Men jag och Christoffer åker tbx sen till nyår igen. Vi ska sova hos Sonia och Tony i några dagar då. Den här gången åker jag själv, till mina föräldrar. Jag hoppas verkligen att jag får vara i sthlm när Sonia föder. Jag önskar det av hela mitt hjärta. Hon kommer att föda inom en månad. Tiden har gått snabbt.

Så hur har det gått mellan Christoffer och mig? Han mådde dåligt av att sitta hemma en månad i sträck och dessutom inte ha körkort. han var fast här ett tag. Sen gick det ut över mig. Ja, vi slogs. Men jag tror ärligt talat att jag har en annan syn på slagsmål än vad svenskar har, eftersom att det är en del av den utländska bakgrunden för de flesta. Eller så sitter jag nu bara och försvarar det just för att jag är kvar här i det här föhållandet. Vad vet jag. Det är väl ungefär som när folk förlåter otrohet kanske. Jag skulle däremot aldrig kunna må bra i ett förhållande igen om han hade varit otrogen. Tilliten och tryggheten måste finnas i grunden. Christoffers pappa var iaf besviken som fan på honom att han ens lyft ett finger emot mig. Han har talat om för Christoffer att om det händer igen så kommer han att åka på så mycket stryk... och att det dessutom var igen hot utan ett löfte. 

Hur som helst, livet går väl framåt antar jag. Eller ja, klart det går framåt. Det gör det alltid. Det jag däremot har kommit fram till är att barn är helt otänkbart för oss att skaffa i nuläget. Jag tycker inte att vi är tillräckligt stabila för det.

Vad mer? Jo, igår efter jobbet så drog jag hem till Jessica, min arbetskamrat en stund. Jag slutade jobba kl 8:30 och skulle ha personalmöte kl 12:30 så jag skulle inte hinna åka hem emellan. Så jag vilade hos henne en stund. Sen fixade hon frukost och senare lunch innan vi drog till mötet. Hon och hennes sambo kommer att hälsa på hos oss nån dag. Och nån gång om vi vill ut och festa tillsammans så kan vi alltid ha bilen hos de och sova hos de. De bor centralt i Kungälv iaf. Vi planerar oxå att gå på en make-up-kurs på make-up store i Jan nån gång. En kul grej. Vi har ju gemensamma intressen så det är trevligt. 

Tack för idag. 

Jobb jobb jobb, snart långledig

Hinner inte skriva här längre. Har fått jobba över som fan under jobbkris i helgen. Från onsdag-onsdag kommer jag att ha jobbat 75timmar. Ett pass råkade bli 25 timmar långt pga av att en vikarie sjukskrev sig. Men efter onsdagen är jag ledig fram till nästa torsdag. Då blir det att besöka Stockholm och träffa vänner. Måste åka nu.

Kram på er

Gårdagens positiva och dagens

Han klarade faktiskt sin uppkörning igår. Så nu är körkort och bil med i leken igen. Mindre bra var att hans bil inte gick igenom besiktningen men han får köra den en månad till.

Idag har jag följt med honom till jobbet en sväng för att kunna få skjuts till mitt jobb vid kl 8. Jag hjälpte honom rasta lite hundar. Gick ut med nån rotteiler, labrador, flatcoated retriever, cockers spaniel.. och säkert några andra. Sen jobbade jag på mitt jobb några timmar. Efter jobbet så tränade jag. Väldigt skönt att äntligen ha kommit igång med att träna på gym!! Sen hämtade han mig och jag följde med till hans jobb igen och hjälpte lite till med rastandet igen. Idag var Cita och Tara med på hunddagiset för första gången. De vande sig rätt snabbt där. Gissa om de ligger helt utslagna hemma nu. Sen var jag uppe hos min chef en sväng för att få mitt nya schema då jag inte gick på mötet igår. Jag blev posotivt överaskad av mitt nya schema. Jag trodde att jag skulle få behålla endast de få timmarna jag har hos den andra personen jag jobbar hos vilket motsvarar ca 35-40% sysselsättningsgrad. Men de hade gjort om mitt schema och satt mig där på en 75% fast tjänst som börjar gälla den 1a Jan. Känns verkligen jättebra att de gör allt de kan för att behålla mig. Innan jobbade jag ca 85% men det blir egentligen 100% med alla möten och extrapass. Så lär det bli nu oxå. Så skönt att jag slipper åka den jävligt långa vägen till Marstrand nu. Det ligger åt helvete från mig och bussarna tajmade aldrig.

Mina närmaste planer för framtiden är att jobba extra och träna. Känns ju helt klart bättre att hundarna är med honom på hunddagiset nu oxå.

Hur som helst, jag och Christoffer har alltid i grund och botten haft en stark vänskap och den lever vi på just nu. Jag vill ha lite avstånd på den intima fronten just nu. Jag älskar ju honom helt klart. Så det ordnar nog sig. Jag orkar inte tjafsa iaf. Lägger hellre min energi på att tjäna pengar och komma i form. Det är mina prioriteringar just nu.

Bubblan har spruckit

Allvarligt talat, var det nån som kunde se mig i ett normalt förhållande en lång tid framöver? Ni som känner mig måste väl ha vetat att bubblan skulle ha spruckit förr eller senare och att kaos utbryter..

Känner mig rätt tom. Orklös. Han har varit jobbig att leva med sen han slutade jobba på Proffice. Mitt tålamod tog slut och vi hade världens jävla bråk. Ja, vi slogs och polisen fick komma till slut. Det gick för långt. Förhållandet är inte sunt längre. Det är inget förhållande längre. NU har han sett sina fel och brister. NU vill han göra allt som går för att rädda vårt förhållande. NU? NU VILL HAN LYSSNA!! Inte alla andra gånger den senaste tiden då jag försökt tala om allt jag är missnöjd med och han har bara kastat det tbx i ansiktet på mig och sagt att jag ska sluta älta och va tjatig.

Nu trippar han på tå bakom mig och talar om att desperate housewives har börjat om jag ville se det.

Nu när jag har fått nog.

RSS 2.0