Dagens läge

Det går jättebra me Cita. Har lärt mig förstå när hon behöver rastas. Som ett samarbete. Hon kommer bli rumsren väldigt snabbt. Egentligen gäller det att förstå att de vid vissa tillfällen inte kan hålla sig även om de vill. Cita vill verkligen inte kissa inne. Det märks. Duktig valp!

J va här igår me sin Rex. Som förväntat och vilket man redan visste så gillar inte hans Rex valpar men det gör inget. De kan vistas i samma rum ändå.  Fast Cita verkar lite smygkär i Rex fast han sagt ifrån. Annars så va allt myspys.

Idag pratade jag me min chef som va tbx från sin semester. Jag har ju bara en fast tjänst på halvtid fast jag har jobbat extra upp till heltid denna sommar. Hon frågade hur jag vill jobba o jag sa att jag vill jobba en halvtidstjänst på ett annat ställe oxå varannan vecka. Och varannan vecka jobba där jag jobbar nu. Jag vill ha variation. Det funkar i längden för mig. Min chef sa att det gick o fixa. Och så var hon tacksam över att jag vill jobba fredagar på det andra stället eftersom ingen annan där vill det så det var uppskattat.

Allt i mitt liv är bara bra nu. Ja, förutom att min familj inte vill ha me mig att göra för att jag skaffat hund. Men jag valde min väg i livet för länge sen och det gäller inte bara hund. Jag ångrar det inte heller.


Valpen

Hon heter Cita o e världens finaste utan tvekan. Ingen bild kan göra henne rättvisa :)

Nattbussen 28e Juli

På väg hem från -- Yack Fou -- Bzo & Tribalism. Trött o sliten o glad att man kan ha solglajjor o dölja det me.

image37

Kl va faktiskt strax efter 6 på morgonen, därav att det är ljust.

Idag kl 15:50 får jag min valp. Nervöst. Pirrigt. Lycka. I veckan kommer J hem oxå. Inte sett honom på 3 veckor nu. Det ska oxå bli kul.

Man blev hemma idag, orkade inget annat. Jobbat 8 kvällar nu.

Sängdags. Natti

Ett förhållande/relation bör baseras på

Kommunikation? Dödsallvar? Sex? En-dag-i-taget-inställningen? Hur vill man ha det?

Jag ska berätta vad jag vet gällande mig. Inget jävla dödsallvar. Jag har fått nog av det riktigt ordentligt. Om ni bara visste... Fuck kommunikationen oxå, det e där dödsallvaret börjar. En dag i taget? Nä, det kan sluta me att det är slöseri me tid. Lite framförhållning vill man ha så att man inte slösar sin tid. Att veta att om det skulle bli nåt så skulle det funka i framtiden. Man e vuxen nu, jag fyller 26 nästa gång. Jag vägrar slösa min tid. Bara sex? Oxå slöseri me tid, haha. Så vad är mitt svar på vad ett förhållande bör baseras på? Jo, det återstår att se :p Jag har ju uppenbarligen inte hittat den fungerande metoden för mig ännu, haha :D

Jag har väl allt bra skumma funderingar på natten alltså :p

image36


Löning

Så kul att jobba för kommunen då man får lön efter alla andra. Jag får alltid den 27e varje månad. Så snaaart e det löning o jag ska göra nåt så spännande som att betala mina räkningar direkt. Att skaffa hund gör att jag går lite back i ekonomin. Okej, min livsnödvändiga shopping gör inte saken bättre får jag väl erkänna. På söndag kommer valpen. Jag kommer knappt kunna handla mjölk på en månad då. Så förhoppningsvis hinner ekonomin ikapp mig. Och att jag en vacker dag blir skuldfri :D

De där stunderna

Jag har ofta de där stunderna. På kvällen. När jag e uppe sena nätter. De ensamma stunderna. Nåt saknas. På söndag får jag min valp. Mina tankar är mest på att det ska vara jag och min valp. Jag vill inte släppa in nån annan. Ingen kille. Jag har de jag behöver i mitt liv. Familj och vänner. Vissa mer än andra. Jag vet oxå att det blir aldrig som man tror. Så det som händer får hända. Man kan göra sina val men man kan inte styra allt. Vi får se vilka valmöjligheter som kommer i min väg o vilka val jag gör. Just nu har jag en sån där stund där jag känner att jag vill ha min valp nu o resten får bara vara... Jag vill bara stänga ut hela världen för jag vill inte ha nåt eller nån som gör mig besviken. Ingen ska få möjlighet att göra mig besviken. "De där stunderna" är alltså mina svaga stunder. Jag vet om att jag har de, men jag vet oxå att de går över.

Hård arbetsdag igår

Först o främst myste jag me hunden på jobbet, Goliat som ni ser här nedan



sedan lärde jag honom att posera me sin anka



Jaa, jag va uttråkad.

För övrigt, Sissi hade rätt, det finns en viss tjusning att inte höras varje dag me någon man är intresserad av :) Blir ju mer speciellt när man väl hörs. Man ska inte låta osäkerhten ta över bara.

Sömnproblem

Inget nytt när det gäller mig. Vet ni vad som kan vara läskigt? Efter det jag har gått igenom så är det läskigt att bara må bra :) Det är precis det jag gör just nu. Jag mår helt enkelt bra :) Jag vågar må bra o jag tänker inte va rädd för att glädjen ska försvinna. För alla har sina dåliga dagar. Jag vet att om jag faller, så kommer jag att resa på mig igen.

Natti

Bilddagbok

Skapade en bilddagbok istället för festbilder o så.

http://ruhi.bilddagboken.se/

Tack o hejj

Baileys och Baileys

 OCH

Av väldigt privata anledningar som ingen säkert förstår *ironisk* så ska inte min valp få fortsätta heta det sen :p


Tok-intresserad

Jag tror att jag har fastnat i en ond cirkel. Jag kan bli tok-intresserad av en kille och jag visar det oxå. Vilket kan ge killen för mycket luft och han kan bete sig lite nonchalant o ta mig för givet... vilket då leder till att jag tappar intresset väldigt snabbt eller helt enkelt lägger ner för att jag inte blir behandlad rättvist. Jag vet att majoriteten kanske ser mig som en tjej som e svår att få grepp om o hemlighetsfull men blir jag så tråkig när jag visar intresse? Det e svårt när man har 2 sidor på det här sättet.


Hålla intresset vid liv del 2

Okej, jag e trög. Ni som känner mig vet att jag är trög. Ni som inte känner mig, vet det nu. Här sitter jag o pladdrar om att allt ska va på lika villkor osv. Om jag verkligen är intresserad av denna kille, varför försöker jag inte hålla hans intresse vid liv då? Varför e det bara upp till honom att hålla mitt intresse vid liv? Jag kan inte påstå att jag skickat några positiva sms heller :p Haha, men just nu är bådas intresse vid liv iaf :)

Hålla intresset vid liv

Minns när man va yngre, man drogs till utmaningar. De svåra killarna. Helst skulle man få en "player" att bli kär o bra oxå. Ärligt talat, vad fan höll man på med då? Jag vet att jag numera dras till de som visar intresse, lägger ner tid o energi på en. Som har engagemang. Som är snälla och uppvaktar en för att de själva vill uppvakta en. En kille som vet vart han står och själv sätter sina egna gränser. En som inte skulle tillåta sig själv att bli överkörd. Jag tycker att jag själv har mycket att ge till rätt person. Så det ska vara på lika villkor.

En kille hade fångat mitt intresse nyligen, sen reste han bort o nu har han inte hört av sig. Gissa om det håller mitt intresse vid liv? Inte direkt.

Sommarbild. 070714

Fest i skogen, fulla o mysiga. "Family gathering"

image37

No more kläd-shopping

Jag behöver inte mer kläder. Så då blev det dagens andra livs-nödvändiga inköp istället som ni ser här nedan:

image36

Hur ska man klara sig utan dessa saker? :D

Lördagens höjdpunkt

Regnet öste ner. Jippi, jag hade långkjol. Smart. Sissi tappade sin femhundring. Hon letade efter sina pengar hysterisk på denna grusväg vid skogen mitt i natten. Gav upp letandet o sörjde med att supa ännu mer. Vi va ju inte direkt fulla redan, nejdå, inte vi inte *ironisk*.. Vi började gå mot festen o då funderar Sissi på om hon nånsin ens tagit ut en femhundring. Hon ringde telefonbanken o kollade. Guess what, hon hade aldrig tagit ut pengar. Så man hade letat efter en icke-existerande femhundring, hahaha. Hur vi hittade till festen är ett mysterium. Vi kunde inte ens gå rakt i det fina tillståndet :p På tåget hade vi haft sällskap av Kevin och Viktor iaf. På skogspromenaden ringde iaf Erik o Niklas några ggr o undrade hur det gick för oss, smått oroliga, så gulligt :)
Hur som helst. Det var kul på festen iaf :) Erik o Niklas betalade vårt inträde då Sissi ej hämtat ut pengar *gulligt av de*. Vi ska på Niklas fest på lördag så de ska få tbx sina pengar då.

*bilder borttagna av mig*


Lördagens pusskalas

Festen "Family gathering"

image24

Fler bilder sätter jag in senare ikväll. Måste iväg och handla nu.


Fjortis-vin

Det e ju lättdrucket, det här :) Jag o Sissi e laddade me 3liters lådvin. Ikväll blire fest :)

image23

Men först måste jag jobba. Nu ska jag ta en dusch.


Roligt sms, haha

Jag gillar folk me lite störd humor. Först får jag ett fylle-sms av en bekant som undrar vad jag har på mig för att i samma veva säga att han skojar o bara e dum i huvudet just nu. Så då frågar jag på skämt vad han har på sig. Svaret är: Jeans, tshirt och munktröja. Samt spets hotpants:)

Haha, när man börjar läsa smset så tror man att man fått ett seriöst svar. Men icke :) Jag blev road i min tråkiga tillvaro i iaf. Plupoäng för denna herre :)

Fredagen den 13e

Spännande dag. Jag har jobbat. Efter jobbet ville jag ut och supa bort en viss irritation men... *klappar mig själv på axeln*.. jag tog promenaden hem jag lovat mig själv att göra. 45mins promenad. Lika bra det. Helt onödigt att supa idag när det e imorrn jag ska på fest. O jag hade förmodligen ångrat mig om jag gått ut idag när jag stått på jobbet imorrn kväll. Imorrn ska jag på fest me Sissi och Erik skulle jag tro. Möta Nina och eventuellt Kevin om inte han åker till Jönköping då.
Imorrn tar jag fler bilder att lägga in :)

Ni som är ute denna fredag den 13e, jag hoppas att ni har kul :)

Han åker bort ---> kommande helgens fest

Dumma J som åker bort imorrn bitti o jag förstod det idag. O så e han väl borta kanske 2 veckor, han visste inte exakt. Han skulle åka till Norge o Halmstad. Har ingen bild att sätta upp på denna kille än men jag skulle få ta bild o sätta upp det senare sa han :)
Denna helg ska jag på en fest. Lite finare techno-variant. Jag ska nog strejka lite från mina vanliga fester då polisen förstör så jäkla mycket. Roligaste av allt e att min bebis Nina ska dit. Vi festar aldrig tillsammans. Vi ses typ aldrig heller. Men man behöver inte alltid träffa de riktiga vännerna för att veta vart man har de :)  

Moget beteende

När jag blir besviken på nån, sur eller liknande, då raderas alla sms, msn och ibland även den personens mobnr  :p Moget va?

Jag tror inte jag är den enda i världen som gör så iaf ;)

Hundvakt

Nu sätter jag ut en annons om att jag gärna går långpromenader me andras hundar. Det är rätt många som har hundar i min port. Tanken är oxå att lära känna andra me hundar i denna port som i framtiden kan tänkas vara hundvakt åt mig och vice versa. Ingen dum idé va ;)

Jag



Japp, taget nu. Trött flicka. Försov mig till jobbet idag. Eller rättare sagt, personalmötet. Stressade iväg till personalmötet. Men det va inget möte idag. Så istället va jag helt enkelt 1timme försenat till jobbet. Jippi. Skulle haft inskolning på ett nytt ställe imorrn kl 8-16 men jag avbokade det. Ska jobba mycket den här månaden redan som det är. Dessutom har jag inga dagpass på det stället jag skulle inskolas på. Bara kvällar. Ja, det va ett tråkigt inlägg det här.



Nya bilder på min efterlängtade valp

Fick idag fler bilder på henne. Hon ska kanske få heta Nikki. Ska känna efter. Jag e iaf kär i dessa bilder :)

       

Helgen som gick


Det blir knappt några bilder från helgen. Polisen stängde ner world freedom tour på lördagen och på Morph 8.0 så tömde de baren, belslagtog all alkohol o det va mycket, o arrangörerna gick kraftigt back. Jag hann för övrigt knappt ta bilder på Morph men det va mycket folk o skönt drag. Men jag dök upp på world freedom tour kl 5 på fredag natt o musiken skulle sluta spelas kl 6. Fast de körde ju lite övertid. Här e lite bilder från kl 5 på morgonen.

     

okej, 2 bilder från min position i baren dååå, på Morph 8.0

 

Tack o hej, bättre lycka för mig nästa gång.


Byta arbetsplats?

Jag lämnade ett meddelande på min chefs tel-svarare idag om att jag vill jobba halvtider  på 2 olika ställen. Men nää, nu när jag tänker o känner efter, jag vill byta arbetsplats. Jag vet vart jag vill jobba. Jag skulle vara en tillgång där. Det finns 2 heltidstjänster lediga där. Jag ska lämna ett nytt meddelande till chefen nu. Jag har stannat längre än vad man borde och orkar där jag är nu. 5år har de fått. Det enda jag måste kolla är om jag får ta me mig hund till den nya arbetsplatsen. Men det lät som att det var ok när jag frågade personalen där.. måste bara höra om det stämmer me den som bestämmer det.  

2 blogg

Jag ska behålla min gamla blogg för de mer privata tankarna. Och den här för de mer offentliga. Ska klistra in lite inlägg från den sidan här. Imorgon ska jag berätta om helgens fester.. Kan ju tala om att polisen har enligt mig har fått storhetsvansinne som förstör dessa fester..

Friendship goes bothways

Man skulle kunna tro att folk visste om det. Att vänskap ska vara på lika villkor. Men ni vet ju att det sällan verkar vara det. Förut engagerade jag mig mest i en vänskap, kändes som att man fick jaga vissa vänner. I dagens läge vet man bättre och har vänner som e värda ens tid och energi. Som Sissi sa, tur att man utvecklas. Till det bättre dessutom ;)

Vad ska min hundflikka heta?

27e Juli e hon leveransklar. Men vad ska hon heta? Hon heter Bailys nu men det tilltalar inte mig.




Förlslag?

Jag fick välja mellan denna och hennes syrra Sally. Men den här runda mysiga lilla saken va tydligen lite mer framåt. En liten tuff flicka och systern lite blygare och mindre.

Detta e systern som inte är såld än. Alla andra e sålda redan och de va 6st från början.


World freedom tour och Morph 8.0

6-8 Juli. Hit ska jag på fredag. X antal kr kommer att skänkas till krigdsdrabbade barn. Jag kommer ta bilder och lägga in här sen :)

http://www.worldfreedomtour.se/

På lördag ska jag på Morph 8.0. Min väns fest. Jag ska stå i baren kl 21-05. Kommer ta bilder här med :) Jag är kär i min nya mobil :D

http://www.technopolitan.se/~morph/


Nr 1

Nr 1 på denna bild e efterlängtad.

image2

Ny blogg

Jag startar en ny blogg med mitt namn. Enklare för mina vänner att komma ihåg det blogg-namnet. Här kommer jag publicera en hel del bilder på mig, vänner o fest.


Haha, så här såg det ut när jag testade min nya mobil o kameran på den igår. Första bilden :P Bilder i fortsättnignen kommer va lite me skoj :p

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0