Tara hemma

Ja nu e hon hemma och klängigare än nånsin. Den lilla saken ligger på båda mina fötter just nu. Det är ändå här hon hör hemma, min lilla fluffis :)

Ekonomin biter oss i rumpan, sa Kim förut. Bra uttryckt faktiskt. Jag har idéer som funkar. Önskar bara jag fick mer stöd. Han är väl besviken för att jag inte stödjer honom i allt. Men jag kan inte göra det när jag inte tror på idén. Som en möbelbutik med dyra möbler för överklassen endast och 250 000kr som insats. Mitt i finanskrisen. Jag trodde inte på det.. Sorry. Jag själv försöker nå ut till folk som drabbats av finanskrisen och inte har råd med samma saker som förut.. Det tror jag är en bra målgrupp.

Ska ta och muntra upp lite, tror jag..


Nån gång

Måste jag väl få kunna ge upp? Man orkar inte hur mycket som helst. Ska det verkligen behöva vara så kämpigt? Va?

Jag är ju rolig

Jag har ju utan tvekan konspirationsteorier baserade inget egentligen. *förlåt Christoffers vänner för det konstiga inlägget tidigare*. Pratade med Madde innan och vi skrattade gott åt mina konspirationsteorier. Konstaterade lite oxå att det är borderline så det skriker om det. Jag skriver av mig när jag har mina konspirationsteorier här för när jag sen läser det lite senare samma dag så ser jag ju hur löjligt det är. Och jag kan skratta åt det :)

So messed up.

Gösta kom för att lämna Tara men jag frågade om det var okej att hon sov över hos honom ibland eftersom hon inte trivs med andra hundar här hemma. Hon har alla oddsen emot sig genom att vara minst och yngst. Synd att hon inte är äldst. Han såg ut att bli lite glad över det och svarade genast: Ja, det funkar!!

Bye

Bild på senaste hunden hemma hos oss :)


Apt idag

gick ut på att vi var på brandstationen i 3timmar på en kurs. fyfan vilka fula overaller vi var tvungna att ta på oss allihop. En grupp muppar liksom.

Jag fick Jessica J att posera lite lätt i sin overall


Härlig och rolig tjej :)

En liten gruppbild bakifrån på muppgänget: Kungälvs Räddningstjänt


Den här bilden är väl BÄST!! Haha


Ja det brinner där i bakgrunden för att vi fick öva på att släcka med olika typer av brandsläckare. Snällt av brandmännen att låta oss slippa ha världens fulaste mössor på oss då det var väldigt varmt ute. Vi fick även öva på att släcka eld på en brinnande docka med en brandfilt. till det krävdes dock fula vantar :)





Jessica J har en Iphone där hon kan surfa på nätet lite hur som helst. Hon klagade på bristen på bilder i min blogg. Så.. TADAA! Bilder!! :D

Jag vet ju

att C: s vänner har pratat om mig förut. Det är bara logiskt att de pratat om mig igen efter mitt psykutbrott på de förut. Newsflash: jag ÄR en jobbig tjej! Men ni får uppskatta det lilla, att jag uppmuntrar honom till att umgås med er och inte tvärtom. Däremot är jag rutten på egentid med C. Jag har ALLTID nåt att göra. Har jobbat kväll plus natt nu och ska på ett 3timmars personalmöte nu. JIPPI.

Lite funderingar

Jag har lite funderingar gällande vår lilla Tara.. det finns ju självklart en anledning till att hon hellre är hos Gösta. Jag funderar på om inte vi ska fråga om Gösta vill vara fodervärd. Ha henne heltid. Hon mår ju bättre där. Hon vill ha mycket uppmärksamhet och gillar inte när det e massa andra hundar omkring. Sån är hennes personlighet fast hon aldrig ens varit ensamhund.

Ska spinna vidare på detta..

Var e Christoffer, måste till min buss.

Alla fyra

hundar funkar jättebra ihop. Christoffer tog en långpromenad med den nya och Sally så att de fick vänja sig vid varandra. 2 tikar som är ungefär lika gamla.. men den nya är otroligt undergiven så det är ingen fara alls. Sally is still the boss ^^

Ny flik

Jag har en ny flik på min lilla hundhemsida som heter "Hundvakt/hundar". Det är en bilderbok man kan bläddra i. Kolla gärna in den :) Ja lite småstolt blir man över detta.

Kram på er

Min hemsida :)

Sen lön

Christoffers lön kommer försent som vanligt. Det är irriterande. Vi har räkningar att betala. Puckon! Jag har iaf betala även nästa månads elräkning så att vi slipper det då när C får endast halva sin lön. Det som ruinerar oss den här gången är bensinräkningen :(

Nu har vi 4 hundar hemma igen. Hade ett hundbesök tidigare oxå och det gick jättebra...

Åh, jag dör, Cita la av värsta fisen precis. Fyfan!!

Hur som helst kommer alla 3 hundarna bra överens. Tara har vi inte sett idag. Hon tror att hon bor hos Gösta.

Jag tror

På att goda gärningar lönar sig. Är det så fel av mig?

Jag och hundar alltså

Vi ska åka hämta en hund senare i Bergsjön. En akut grej som nån råkat ut för behöver hjälp. Jag har ju ett hjärta alltså.. även om Christoffer inte känner samma. Men men. Det är väl som det ska vara.

Varför

Kan han inte komma ihåg när han ska hämta mig på jobbet när jag sa det igår när han lämnade mig? Varför frågar han mig kl 1 på natten vart nudlarna är när jag har sovande jour o ska upp tidigt o jobba? Varför vet han inte när hans tandläkare är idag när han har det på påminnelse-sms? Jag vill ha en pojkvän. Inte en tonårsson. Jag vet vad ni tänker. Så går det när man e tillsammans med lammkött. Eller är det så att flickvänner helt enkelt ska vara en extramorsa? Ibland vill jag bara ta hand om mig själv.

Mitt liv behöver

Körkort och bil. Jag blir vansinnig utan det. Varför kan jag aldrig avsluta saker jag påbörjat? Hopplös man e. Det har ju straffat sig självt att jag inte tog det när jag hade chansen. Korkat av mig. Blä. Har sovande jour nu på jobbet. Godnatt

Blir galen

Av storleken på min mage. Livet är lugnare på jobbet än på min lediga tid. Jag mobilbloggar från jobbet just nu. Jag är sällskapssjuk så det var bara trevligt att sitta hemma med Christoffer och Kim igår. Mina meningar jag skriver, hänger inte ihop. Jag byter ämne vid varje ny mening. Jag MÅSTE stenhårt satsa på träna och motionera innan jag blir galen. Måste oxå förstå att jag får köra mitt eget race där utan något synbart stöd. Ska jobba nu. Hej.

Gäsp

Blev en lugn hemmakväll. Mobilbloggar lite från sängen just nu. Ville utveckla lite på mina tidigare tankar. Jag vill säga att det är bättre om jag endast utför harmlösa aktiviteter med vänner såsom att äta mat tillsammans, fika mm. Låt mig inte locka med er på aktiviteter som kräver alkohol. Det är slöseri på kvalitetstid ändå. Fattar inte varför jag jämt kommer in på det spåret.. AJa. Ska sova nu, jag och hundarna. Pojkarna är uppe och spelar Silkroad. Godnatt världen.

Vitrinskåp

Vi ska köpa den här på Ikea.


Ska bli skönt att kunna lägga in grejer där och börja tömma hyllor i köket.

Urk

Urk. Killarna är fastklistrade framför sina datorer just nu. Fast jag kan inte klaga. De har inte suttit vid datorn annars. Känner mig bara så.. meningslös ibland fast jag vet att jag inte är det. Det är jobbigt att ha ett inre krig. Men det har jag alltid haft. Det har bara tonats ner på äldre dagar. Ibland vill jag ta en paus från allt och då dricker jag.. när jag dricker så tror jag att mitt inre krig kommer lite till ytan. Aja, jag vet inte. Jag orkar verkligen inte tänka på att bete mig korrekt. Jag vill slippa göra det just nu. Då passar det bäst att sitta hemma som jag gör ikväll med 2 personer som tar alla mina krångliga sidor. De säger ifrån innan skadan är skedd. Jag förstår ju att folk har sina egna problem att ta itu med än att sitta och dalta med mina.

Imorrn ska jag jobba 15-8.30 igen. Nu ska jag ta en öl.

Adjö


Sug på den

Jag är en fin flicka på landet. Jag kan jobba i trädgården med mina fina naglar. Alltså jag tar ju på mig trädgårdshandskar :) Har hunnit med lite shopping. Jag tänker unna mig lite shopping. Jag jobbar hårt. Vi fick åka och hämta nån halvdöd Kim i Stenungsund. Hur som helst, jag har påtat i trädgården idag iaf... Vi hade hundbesök idag oxå. Det gick bra :)
 
Åh 2 puckon här. De vill att nån sätter på kaffe men de själva vill inte sätta på kaffet så då säger de att de faktiskt inte vill ha kaffe. Så då frågade jag om de skulle vilja ha om det fanns färdigt. "ja", svarade båda. Puckon. Jag hade faktiskt förutspått det så det fanns redan färdigt kaffe. Arbetsskada. De sprang iväg för att ta en kopp nu.

...Vi köpte en supersöt teservis idag. Jag och Christoffer. Vi har insett att vi behöver ett vitrinskåp. Vi måste nog göra oss av med min gamla tv-hylla. Det har tagit emot att göra sig av med den för att den kostade rätt mycket. Men den passar inte in här längre. Som sagt, vi behöver ett vitrinskåp.

Btw Christoffer ska plugga till elektriker. Han har pratat med en syo. Han vet vart utbildningen finns och vart han ska söka. Det var något han kom fram till själv så det beslutet stödjer jag :)

Biljettknas

Jag skulle ha åkt hem igår men biljetten var felbokad. Jag tänker inte peka finger här på bloggen och tala om varför :) Jag åker hem ikväll. Mår inte så jättebra. Börjar bli lite sjuk. Christoffer jobbar. Men Kim håller ställningarna hemma med Sally och Cita! Jätteduktigt. Tara är med mig. Jag förtjänar snygga naglar. Mm. Wait and see :) Är hemma hos Madde nu.

Halvtid

Idag har de sagt till Christoffer att han får gå ner till halvtid. De har inte råd att ha honom mer än så. Helt otroligt vad dåligt deras verksamhet går. De har verkligen kört en fungerande verksamhet i botten. Halvtid är bättre än ingenting. Mitt extrajobbande lönar sig oxå.

Jag är fortfarande off. Ska gå ut med 3hundar nu. Jobbar idag 15-8:30.

Värmer hjärtat

Jag och bäbis Aaron



Låtsas som att ni inte ser min mage på den bilden. Tack på förhand.

Första gången

jag raderade bort ett inlägg. Ja, är man lite lost så är man.


Såna här dagar

har jag inget vettigt som helst att säga. Verkligen. Bara massa onödigt svammel. Som ni kanske märker. En sak som tjejer gör men inte många killar är ÄLTAR. Hatar det.

Ni killar

är tydligen likadana. Ett missförstånd i helgen beror på att 2 killar satte sig ner med några öl och överanalyserade som 2 skvaller-kärringar. Inget de kom fram till stämde. Irriterande nog. Men det är utrett nu.

Tänkte blogga lite till men blev sugen på mer kaffe och ett samtal med Sissi.







Den här bilden tog jag på Sissi för några år sen. Fin va :)

Sissi och Madde, jag vet att ni håller på och gullar ihjäl varandra men spara lite kärlek till mejj meeee!! :D


Vi brudar

Vi har det i generna eller nåt. att överanalysera inget. Man gör en höna av en fjäder. Detta leder till mycket dramatik över inget.  Hur kommer det sig egentligen? Vi ska ju vara det starkare könet :p

Bye bye

Stillvi. Idag åker hon hem. *snyft* Kommer att sakna henne. Har precis duschat henne med hundschampo och allt så att hon e fin och fräsch för husse. Hon har rullat runt lite här och var hos oss :) Ska dricka lite kaffe nu och sen borsta tänderna. Sen åker vi.

Sen kommer C:s föräldrar för att hjälpa oss med deklarationen. Vi är nog rätt hopplösa på att ta tag i saker, båda två.




Vi

Jag har skrivit det förut och jag skriver det igen: Ta inte min blogg på så stort allvar. Den är till för att avreagera mig på och underhålla er som läser. Som Hannif så fint påpekat idag, jag satt en hel dag och studerade en bajsnödig leguan, haha, hur normalt är det egentligen??

Det blev en väldigt rörig kväll igår. Där fick man för att man tyckte att Christoffer borde umgås mer med sina vänner. Jag lägger ner det projektet. Jag fick höra saker jag inte ville veta om Christoffers förflutna. Jag fick höra annat oxå som jag inte gillade. Men skitsamma. Livet går framåt. Jag har mina vänner stabilt vid min sida. Christoffer är hellre hemma ändå så då får det vara så. Han trivs bra med hemmalivet. Allt var rörigt igår men det fick oss och inse hur mycket känslor vi faktiskt har för varandra. Vi håller ihop genom allt. Allt han vill ha är lite kärlek från mig och jag har inte varit bra på att visa det. Jag ska ändra på det nu. Då får även jag den responsen jag vill ha här hemma. Det är inte svårare än så egentligen.
Jag tycker fortfarande att Christoffer är den bästa killen för mig.



En bra kväll... Trodde jag

Vi har kramats. Vi e sams. Nu ska vi ha en bra kväll med hans vänner... Ja jag E kanske lite väl dramatisk ibland. Jag vet att Christoffer inte ångrar husköpet på riktigt heller:) Sorry om jag skrämmer upp folk lite för mycket ibland.. Ja jag är glad med en öl i handen nu:) vi är på väg till Lundgren nu... Trodde jag. Vi fick bensinstopp nu. Christoffer hade inte tankat. Nu e jag sur igen. Hejdå.

Sober


Som sagt

inget funkar och det är inte lönt att prata om det längre. Christoffer ångrar husköpet.


trodde att jag drömde

men visst fan kom Christoffer hem på sin lunchrast och lagade mat. Till och med fullkorn. Ni förstår, efter mycket om och men så läste han min blogg till slut igår, när jag var på jobbet. Innan hade han sagt att det räcker med att bo ihop med mig, han behöver inte läsa bloggen oxå. Han kom till lite insikt när han läste min blogg. Men fortfarande går det för långt innan han reagerar. Han reagerar när jag har gett upp och varken tjatar, tjafsar eller visar några känslor alls för då är jag bara så trött.

I helgen när han vägrade lyssna på något jag hade att säga så han till slut:"Stick om du inte trivs här". Gulligt. Han sa oxå att jag säkert ville gå ut för att hitta en kille att ha sex med (förfinad version) och sen kunna flytta in hos honom. Jag sa att om jag flyttar så vill jag bo själv igen och bara ha mig själv att ta hand om. Ja då sa han att då får väl han hitta en tjej att ha sex med (förfinad version igen) och flytta in hos henne. "Gör det", var mitt svar. Han hade kanske velat ha en annan reaktion.



Kaffedags nu.

Jag kom hem

trots allt. Jag var helt slut imorse och jag visste faktiskt inte hur jag skulle klarfa av att få igång moppen. Igår fick jag ju ta i som fan. Idag skulle jag inte orka. Men det var ett problem jag fick ta itu med själv. Lyckligtvis såg buschauffören mig och tyckte väl säkert att jag var en tragisk figur med en moppe ;) Så han kom och hjälpte mig :) Och därmed kom jag hem. Ska sova lite nu. Senare idag ska jag uppdatera Sallys matte via mail hur det går med Sally oxå :)

Trodde aldrig att den här dagen skulle komma. Segt som fan har det varit men nu är det HELG för mig!!!

Del 3

Men där har jag gjort fel. Jag har haft för höga förväntningar på en 20-åring. Jag tycker att han kastade in sig i allt ansvar me hus o hem för tidigt. Han borde levt livet ett tag till. Nu ska jag hem o gulla lite me Stillvi. Fick veta av Jessica imorse att C hade kört galet förra helgen med Stillvi i bilen o hon hade ramlat hårt i bilen. Det var därför hon hade ont dagen efter. D va inte träningsvärk som C sa när jag märkte att nåt va galet med Stillvi. Kim berättade d för Jessica. Imorrn ska Stillvi hem.

Del 2

Hade hoppats på några tröstande ord när han väl läst smsen på morgonen eller senare på dagen. Hörde inte ett ord. När vi sågs på kvällen så frågade jag om han inte sett att jag mår dåligt. Han svarade:"jo jag läste smsen". Och det var allt. Var är killen jag blev tillsammans med? Jag har suttit och diskuterat allt med honom så gott jag kan. Men han lyssnar inte. Han beter sig som en tonårsson som borde bo hemma. Jag vet att han bara är 20år gammal. Men han vill inte bli behandlad som en 20-åring.

*mobilbloggar*This is my space

Och jag skriver vad jag vill här. Om nån tar illa upp so be my guest. Jag har alltid kört mitt eget race. Hade jag inte gjort det så hade jag varit bortgift till någon import-bengal för länge sen. Mina tankar nu handlar om vem man vänder sig till när man mår dåligt. Jag har alltid haft svårt att prata med nån när jag mår dåligt. Jag är uppvuxen annorlunda. Men jag har lärt mig, sakta men säkert. Idag ska jag kunna vända mig till C. Men det går inte. Härom natten hade jag ångest på jobbet och smsade honom.

Jävla huvudvärk

Ja det kommer gnällas en del här uppenbarligen. Fick svinont i huvudet av att bråka med Moppen. C hade inte laddat batteriet. Jag måste lära mig själv hur man gör om det ska bli gjort tydligen. Han hade 5dagar på sig och jag påminde honom om det flera ggr. För övrigt så mobilbloggar jag en hel del utan att skriva att jag gör det. Som jag gör nu på bussen. Jag är hemma rätt sällan och därför kommer det inte upp så många bilder.

Inget funkar bara

Nä, det gör inte det. Luften har gått ur mig. Vi har inte tjafsat nu. Inget sånt. Men jag tycker bara inte att något funkar. Det är ingen idé att säga till heller för han förstår inte. Bara en enkel grej som att jag behöver min sömn klagar han på. Då har jag ändå stigit upp och rastat och matat hundarna innan jag vill vila igen. Jag jobbar rätt mycket. Mer än mina ordinarie pass. Även om vi hann gå ut i söndags så hade jag jobbat lör-sön. Varför räknas inte det jag gör? Varför beter han sig som att allt jag gör är hemma och sover? Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Som sagt, luften har gått ur mig.


Lite om adhd

"Barn med ADHD kan bli psykiskt sjuka som andra, men just ADHD:n behandlas inte som en sjukdom utan med en anpassning av barnens livsmiljö för att de ska utvecklas till friska vuxna. Anpassning måste ske i barnens närmiljö inom hem och skola. De bör så tidigt som möjligt få det specifika stöd de behöver och med hjälp av andra strategier för inlärning i hem och skola, för att kunna kompensera för svårigheterna det innebär att till exempel inte kunna koncentrera sig på skolämnena och ändå lära sig..Under sådana former har barn den gynnsamma effekten att de får färre negativa erfarenheter och därigenom kan klara både skolan och sitt sociala liv bättre.

Anpassad pedagogik och eventuell medicinering kan alltså leda till att symptomen lindras eller ändras med åren men det betyder inte att personen "tillfrisknat" eller är "botad". ADHD har man hela livet, det är ett medfött tillstånd. Man kan jämföra med en medfödd hörselnedsättning, som inte växer bort även om ett hörselskadat barn får hörapparater och andra hjälpmedel och lär sig andra strategier för kommunikation än att lyssna.
Barnet och dess familj lär sig vad de kan göra precis som alla andra och när det behövs någon särskild hjälp. Svårigheterna minskas och en person som träffar den nu vuxna personen med hörselnedsättning kanske inte märker av funktionshindret. Men hörselnedsättningen i sig har inte försvunnit, personen är inte "botad" eller "tillfrisknad" utan har lärt sig sätt att hantera de flesta situationerna i livet. ADHD-barnen kan uppfattas som högljudda, störande, besvärliga eller bråkiga, vilket de ofta blir då vardagen är normalt ostrukturerad. För att hantera deras oförmåga till koncentration måste närmiljön rensas på störande egenskaper, schemat i skolan måste vara tydligt, antalet lärare och kamrater begränsat och alla instruktioner anpassade till vad som krävs för den aktuella uppgiften. I takt med att barnen blir äldre så kan de utveckla egna strategier för att hantera sin vardag utan att funktionsnedsättningen påverkar livet negativt"


Blandrastiken Sally

Hon kom i fredags och ska vara hos oss i en månad. 3år gammal. Hon är otroligt kelig och tror att hon är en liten knähund. Fre-sön sov hon med Kim. Han börjar bli en hundexpert nu från att inte ha kunnat nånting om hundar. Hon och Stillvi kommer inte överens men det var något jag förutspådde så jag hade köpt hem lite galler att ha emellan de och det funkar bra att de hälsar på varandra genom gallret. Sally har nyligen löpt innan hon kom till oss så hon kan vara dräktig. Ska bli kul att se :)


Inte så udda

Det som är udda är att jag fortfarande är i ett förhållande. Jag och C pratade ut lite igår och det kändes bra. Har för övrigt för mig att Jessica sa att hennes killes kompis är hos de varje helg, sover över osv. Så det kanske är rätt vanligt ändå.

Måste börja meditera eller nåt. Hur ska jag annars klara mig...

Under ytan

Det är alltid tufft när nån lär känna en under ytan. Speciellt när personen får se mina värsta sidor. Som Kim har fått göra.

Den 7e April sa läkaren att jag skulle dubbla min antidepp-dos. Det skulle ta ca 2-3veckor innan jag blev stabil. Men herregud vad jag har mått för jävligt. Stackars människor som fått se det. Förhoppningsvis lägger det sig snart och man blir stabil igen.

Vi har en till hund hemma nu, Sally. En underbar blandras på 3år. Hon ska vara hos oss i en månad. Hon har ätit Cita och Taras mat nu så jag får ge de mer strax.

Christoffer är en väldigt odramatisk kille. Lugn och stabil även när han e deppig. Kim har helt enkelt fått vara hans backup här hemma när han själv inte orkat med nåt och det är ju snällt av Kim att hjälpa till. Vi alla trivs ihop och det är huvudsaken. Onödigt att fundera mer över den lite udda situationen.

Jobbat natt, kom hem nyss, har matat alla hundarna och rastat de. Ska sova lite nu.

Jag och mina psykoser

Ibland vet jag varken in eller ut. Har ingen aning om vad jag säger. Vet inte vad jag menar heller. Helt lost. TACK ni som står ut med mig och finns vid min sida under mina jobbiga stunder. Ni är GULD värda.

Poff

Snart kommer allt att explodera för mig. Christoffer är deprimerad över sin jobbsituation. Medan jag är upptagen av att tjäna pengar.. Stödjer vi varandra eller har vi blivit självupptagna? Har vi ingen energi till varandra längre? Jag tror att det var bra att vi kom ut i söndags till slut för vi alla hade kul!!

Men jag känner mig inte riktigt på topp alltså... 

Ska duscha. Ska jobba 15-8.30.

Kram på alla nära och kära

Kära vänner

Jag är medvetslös idag. Vi kom iväg och festade igår. Vi festade hårt till kl 5. En kompis till Eriks tjej hämtade oss.

Så vi hörs när jag är vid medvetande igen. Det har varit en intensiv helg. Blöder smått näsblod idag. Skumt.

Lego leguan åkte hem idag.

äsch

jag och mina inbillningar och konspirationsteorier som vanligt. Allt är bara bra här hemma. Jag tror helt enkelt att Christoffer tar ett steg tbx och låter Kim göra hans del i hemmet. Lite småskumt men men, whatever works, works :) Bara det att han jag jobbar hos, hans mamma träffade Christoffer och Kim igår. Hon trodde att Kim var min pojkvän eftersom han var den som höll i hunden och verkade ha ansvaret. Vi hade med oss Stillvi, amstaffen alltså.

Kim säger att han oxå vet hur mitt humör mitt humör funkar redan. Så det är väl bra.

Hm. Jag är hungrig nu. Ska koka lite ägg.

Nåt känns galet

här hemma. Bättre att Christoffer och Kim får umgås själva. Jag orkar inte med att C är så grinig och snäser av mig hela tiden. Han verkar inte märka det själv. Och när jag på ett vettigt sätt försöker tala om det för honom så säger han att jag gnäller.

Jag tänker hålla mig undan och vara ensam.

I förrgår blödde jag världens näsblod på jobbet. Det verkligen forsade. Nåt är nog galet med mig oxå men det finn nog inget utrymme för någon i min omgivning just nu att fundera över det. OCh jag orkar inte.


Ventilera

Ta mina små vredesutbrott med en nypa salt. Jag ventilerar mig bara för stunden och som en ren impuls-handling. Jag och Christoffer somnar aldrig osams :)

Nu till nästa irritationsmoment. Jag hatar mopeder. HATAR! Eftersom våran har stått ett tag så var ju naturligtvis batteriet slut. Då bör man kickstarta igång den. Men i vägen för kicken är ju själva.. det där stödet, när man vill ställa moppen. Då menar jag det där stödet som lyfter upp moppen så att hjulen inte nuddar marken. Tror ni klena lilla jag lyckades få upp moppen så för att komma åt kicken???!!! Moppe-helvetet var för tungt för mig att ställa upp så. Inte ens med min vikt lyckades jag ställa upp den. Sen så väger ju moppen dubbelt så mycket som mig oxå. BAJS!

Ja, jag har en hel del humörsvängningar. Det skiftar snabbt. Känns alltid bättre att ha skrivit av sig lite.

Nu till nästa ämne. Jag visste ju att amstaffen Stillvi påminde om nån hund. Well, grannarna såg det direkt. Claes och Karin, de närmast oss som inte själva har någon hund, de utropade:" Det är ju en sån, Daddy, som Ceasar har, Mannen som kan tala med hundar"! Det har de fan rätt i oxå. Med kuperade öron och allt.

Nu kommer C, som får skjutsa mig ändå, stackarn.

Hejdå

trötter

Ska ut med mitt lilla zoo nu på en liten promenad. Imorrn kommer en till hund som stannar en månad. Det ser jag fram emot. Än så länge känns det skitbra att ha lite extra djur hemma när folk reser bort.

Vilken grå och tråkig dag. Har ingen lust att jobba idag, 15-8:30.

urk.

Love my zoo

Jag gillar mitt zoo hemma. Lego ska hem på måndag redan :o Stillvi har hittat den minsta valpleksaken jag äger och ligger och leker med den. Hon verkar ha skitkul. Hon tuggar inte sönder den, snarare nafsar lite på den och dreglar ner den. Ibland ligger hon och gnyr efter lite uppmärksamhet och kärlek. Klart man måste klappa hennes tjocka mage då.

Christoffer trivs inte på sitt jobb längre alls. Är väl därför han e butter och jag hamnar i skottlinjen. Normalt är han tusen ggr mer noga med detaljer än vad jag är. Nu är han inte sig själv. Han är egentligen en perfektionist.. som sin mor ;)

Jävla attityd

han har idag! Vi köpte en maskeringstejp som inte sitter kvar på väggen, en bred tejp. Så då målar han utan tejpen så att det blir kladdigt på sidorna och säger: "det blir inte bättre än såhär. Vad gör det om det e lite kladdigt". Han tvättade inte penslarna ordentligt förra gången vi målade så de är spretiga nu oxå. Man kan faktiskt köpa hem bättre tejp innan man målar än att få skit-resultat. Sen har han tjatat om att köpa hem mögeltvätt till taket. Och vad händer när man väl har det hemma? Jo, han slarvar som fan för han visste inte att det var så mycket som behövde tvättas på taket som det visade sig behövas. Det var för jobbigt. Jag menar, man skulle väl inte ens köpt mögeltvätt om den inte behövdes? Dessutom rann mögeltvätten ner på väggarna vi målat innan. Jag frågade honom om det inte är dåligt för färgen på väggen att den rinner ner. Nä, det trodde han inte. Självklart har den lämnat rinnande blekta strimlor efter sig nu på de flesta väggarna. Så allt är bara skit. Jag behöver ingen hundgård och extrapengar. Vi delar upp lönerna så blir det bra. Jag kämpar med pengar helt i onödan!!

Jag behöver inte skjuts längre. Det är moppe-tider nu. From aug kan jag satsa på körkortet igen oxå. Så jag kan luta mig tbx och köra mitt eget race. Så som han helt klart redan verkar göra. Ibland känns verkligen inte det här som en tvåsamhet.

Personlighetsstörning

Det kunde jag nog lista ut med röven att jag hade. Dock måste jag nog inse att jag går omkring med konspirationsteorier en del och måste lägga ner det. Träffade en schysst läkare igår. Det är inte hans område men han håller med om att psykvården i Sverige brister. Så jag pratade med honom en hel del. Det gjorde gott.

Dock vet man inte vilket område som är mitt problem.

Borderliner
Bipolär sjukdom
Manodepressiv

Eller en svag mix av alla. Jippi.

Men men.. det blir bra.



Jag gillar bilder som talar.

Idag är för övrigt en bra dag, jag mår bra :)

Gulligt :)




Alarmklocka

Christoffer kom fram till att han behöver köpa en alarmklocka. Han vaknar numera oftast 8:30 fast han börjar kl 8. Han har envisats med att han larm på mobilen funkar tills idag då. Efter att ha försoit sig ett antal ggr.

Nu har jag varit ute med alla 3 vovvarna. Inga problem alls :) Stillvi är lugn, väluppfostrad, stabil, lydig... ja allt möjligt positivt. Dock är hon väldigt förtjust i Tara och kan vara för lite på. Men Tara har alla möjliga ställen i huset att gå till där ingen kommer åt henne. Sen sover hon där.

Jag skulle skriva nåt mer men har glömt vad det var.

På nästa inlägg kommer lite kärleksfulla bilder på paret Christoffer och Kim upp.

*internt* Sissi, ingen kommentar, tack, haha.

Dagpass

Jag föredrar att jobba kväll+natt för att få ihop så många timmar som möjligt och slippa åka fram o tbx så mycket. Nu har jag bytt till mig såpass många såna att jag inte har ett dagpass förrän 25e April och dagpasset efter det är 13e Maj. Det innebär ju oxå en massa extra timmar då jag jobbar dubbelt så många timmar än ett dagpass dessa tillfällen.  Jag kommer nog säkert upp i heltid ändå fast jag bara har en tjänst på 75%. Lovely :)

Lego Leguans skitdag

En leguan skiter tydligen en gång i veckan. Man märker på hans beteende när han är skitnödig. Som idag. Sist jag bad Christoffer ta ner honom till duschen så att han fick skita så ville Christoffer inte det. Istället tog han ut Lego i huset på en liten promenad. Observera att jag sa att han skiter en gång i veckan. Och visst fan sket han, rakt på vår matta. Han prickade in mattan. En hel veckas skit. Idag verkar han skitnödig igen. Jag funderar på att ta honom själv idag, så att det blir gjort iaf. Men då stänger jag in hundarna i köket så de inte hoppar på mig. Ska observera hans beteende en stund till.

Wish me luck. Jag hade hoppats på att slippa ta i Lego ens. Men inget blir riktigt gjort då.

Uppdatering: Lego har redan skitit. Han prickade in tidningspapprena i hans terrarium som är till för just det. Skönt.
Tiden går snabbt då han redan har varit här i 10dagar.

Nu ska jag maila Louise lite innan jag ska äta :)

Vilken dag

Vi gick upp imorse för att åka till gbg för att hämta en hund. Bilen börjar krångla så vi åker hem igen. Christoffer drar åt lite skruvar runt generatorn. Sen verkar batteriet slut så det går inte att starta bilen. Men vår gulliga granne, Gösta är på plats direkt för att kolla om vi beöver hjälp med något. Guld värt. Han gick och hämtade sin bil och vi startade vår bil med startkablar. 50min sena så hämtar vi en hund jag registrerat som en "staffe". Klart jag funderade på om det var en Staffe eller Amstaff. Men jag visste iaf vad hunden hade för personlighet. Det är nu en sådan vi har hemma:



Det är inte hon på bilden, det sätter jag in senare. Men hon ser ut såhär. En 6år gammal tik.

Hur som helst så ringde vi Christoffers pappa, Christer som fick komma för att rädda oss igen, tillsammans me Ilona, Jenni och Johan. Hundarna var hemma med Kim. Däremot hade vi en amstaff i bilen. Men hon var väldigt lugn och sov väl mest bara.
Christoffer körde en tiopoängare genom att låna min mobil och ringa "pappa". Vems pappa tro ni att han ringde? MIN såklart! Christoffer började prata på när min pappa svarat tills han hör att något inte stämmer, kollar på mobilen, förstår vad han gjort, får panik och slänger mobilen över till mig. Jag hör någon i luren fråga:" Vem är det här", men en utlänsk brytning. Jag la bara på luren, ringde mamma och gjorde en damagecontrol. Pappa har inte mitt nr i sin mobil så han trodde bara att det var någon som hade ringt fel. Min mamma skrattade åt hela händelsen bara.

Iaf, vart väl en liten sväng till Biltema och köpa "laddningsregulator", väl hemma fixade Christer och Christoffer bilen. Tur det för det upptäcktes att framvagnen är så dåligt inställd att vinterdäcken var så utslitna att det inte ens var lagligt att köra med de. Dessutom så gick det att sticka hål i de med ett litet tryck eftersom tjockleken på däcken var bortslitna. Inte tryggt alls. Nu är sommardäcken på. Vi måste iväg och ändra framvagnen nån dag, snarast möjligt.

Blev alltså en lång dag.

Jag orkar inte skriva ner allt. Hemma så gillar väl inte Cita riktigt att en äldre tik kommit in här. Men det funkar. Tara är Tara. Liten och feg. Men amstaff, Stillvi, hon är rätt självständig. Hon är inte oss i hälarna utan hon går och lägger sig i sin korg i köket och sover. Vi märker knappt att hon e här. Förresten så förstår hon bara grekiska :p

Nu hinner jag inte träna med Jessica imorrn pga allt vi inte hann göra idag. Ska för övrigt jobba lite extra i veckan, sammanlagt 52 timmar. Lite extra över påsk. Hoppas nu att Skärtorsdagen är en storhelg då.

Orkade ni ens läsa allt detta?

Påskbord

Det var tydligen påskbord hos Christoffers föräldrar. Vi jobbar nästa helg, över påsken så hans föräldrar hade påskbord för oss idag istället :) Gulligt. Hans syster+kille var oxå där. Det var mysigt. Nu sitter jag hemma, druckit lite.. det händer aldrig att vi går ut längre. Skumt ändå, att dessa 20-åringar, Christoffer och Kim inte har något intresse av att gå ut och festa. Men det är ändå bra, tycker jag. Jag vill ut och festa av gamla vanor. Men jag vet att när jag väl kommer ut så tycker jag att det är tråkigt. Numera vill man göra annat som känns mer kvalité. 2 ggr har jagf varit ute med Jessica och det har varit kul men hade man gått ut varje helg så hade man tröttnat. Vi ska träna på måndag :) Jag trött-fylle-svamlar lite. Jag var sur nyss på Christoffer för att han spillde öl över den bärbara datorn. Den strejkade lite men nu funakr den som den ska. Ja, alltså han satte öl i halsen och sprutade öl över hela datorn. Det var ju inte direkt meningen. Men jag är inte den som skriker och tjafsar på ålderns höst. Snarare sansad. Vår värsta perioder var veckorna innan han fick körkort, då hans föräldrar även kämpade för att hålla ihop oss. Vi har mött på en del motgångar men vi har hållt ihop. Allt är lugnt, tryggt och stabilt
nu.

Ska lägga mig nu, ska hämta en hund imorrn kl 10 i gbg. Ska även bli lite småkul att se vad jag skrivit nu, i efterhand.

Gonatt

A good day

Vi har varit och handlat lite på systemet. Haft besök, en hundträff. Vi ska iväg till Christoffers föräldrar strax. Kim är här. Han får helt enkelt haka på planerna. Eller ja, de båda hakar på allt man säger. De tycker det är skönt att slippa tänka och laga mat. De är mätta och belåtna. Ni skulle ha sett de fixa varandras hår innan, haha, som ett gulligt gay-par. Lägger in bild på det senare :)

Helgen börjar dåligt

Jag har redan tappat humöret pga griniga Christoffer. Så åt helvete med den här helgen. Jag har inte lust till nånting längre. Han e ju trots allt den som har körkort. Inte jag. Fan vad jag är på dåligt humör. Jag ville faktiskt aldrig bo såhär jävla långt från kommunikationen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hemma och helg

Jag gick upp från bussen idag. Herregud, min kondition existerar ej längre. Jag måste kämpa på för att få tbx den.

Jessica är en smart tös som går superbra ihop med mig. Hon höll sig lite borta när hon märkte av min svacka helt enkelt. Helt rätt tänkt. Jag kommer ju alltid tbx sen :)

Jag ska nu ta och dalta lite med Lego Leguan och mata honom lite med grönsaker. Han kan äta själv men jag vill vara säker på att han gör det.

Hallå liksom

Jessica.H, vart är du?

Kraaaaaaaam

Ruhi uttråkad och seg

Ska ta en powernap


Sovgris nr 1! Anytime, anywhere!


En vanlig hemmadag

Jag tvättar, plockar, fixar med disken.. Slutade jobbet kl 7 imorse.
Våren är här.
Vi måste köpa listfärg och måla i snickarverkstaden. Även måla tak och dörr. Men Christoffer jobbar till kl 20 ikväll och nu är han så inne på att pyssla med målningen att han inte vill att jag ska få göra det själv. Bra övning faktiskt. Nu känner jag mig bombsäker gällande att måla sovrummet sen. Snickarverkstaden var sååå sliten så att andra rum ser lätta ut nu.

Hemma är jag, Cita, Tara och Lego leguan



Ja just det, jag gjorde en comeback för tusende gången gällande träningen igår. Tränade styrka på Friskis och Svettis, på gymet igår. Skönt. Mellan personalmöte och jobb. Har oxå fått höra nu att handledningen inte ens är obligatorisk. Bara det att kommunen har betalat mycket pengar för det och vill att vi går. Fast sånt får man luska fram som vanligt, att det inte ens är obligatioriskt. Jag går gärna på den bara det inte är på en dag där jag är ledig i 4.5timme efteråt och sen ska jobba 15.00-8.30. Ett dygn har bara 24timmar. Jag har inte möjligheten att åka hem emellan som andra. Jag måste stiga upp kl 6 de dagarna dessutom.

RSS 2.0