Jag vet ingenting

Helt ärligt talat, jag vet ingenting. Jag vet inte vad jag vill få ut av människor i min närhet. Så e det. Tips nån? inte för att jag orkar me nåt heller direkt. And life goes on...

image75


Take a chance

Vet ni vems tips o råd jag ska lyssna på? Jo, mina egna. Jag tror ärligt talat på att den största förlusten ligger i att inte ta nån risk alls. Jag vet att när jag faller, att jag kommer resa på mig igen. Jag vet verkligen det nu. Jag tror att jag har blivit mer härdad nu efter mina erfarenheter. Rädslan är mindre.

image74

För övrigt, va hemma hos en tjej idag för att våra hundar skulle träffas. Hon bor i ett radhus o har det jättefint, precis så som jag vill ha det!! Hon är ensam me sin hund och hon har det bara bra :) Jättesöt tjej. Det var kul att se henne och veta att man kan ha det bra ensam me sin hund i ett sött litet hus i ett mysigt område. Hon har iaf en fin springer spaniel :)


Förflutna

Jag får alltid en konstig känsla i magen när jag inser att folk går vidare me sina liv. Självklart gör jag det oxå... men när nån jag träffat, dejtat eller varit tillsammans med går och stadgar sig... är en skum känsla. Det skummaste va nog ändå när jag hörde att Alexis fått barn. Jag är glad för hans skull. Men det får en att undra vad som inte kunde funka mellan oss. Eller jag har alltid vetat att han ville ha en tjej från sitt eget land och det fick han. Grattis. Nu verkar Jonte hittat sitt oxå. Men det är som det ska. Det saknades nåt där från båda sidor. Jag har faktiskt kontakt me killen från mitt land, som bor i england som jag nästan gifte mig me för 5år sen.. han va ju fel för mig. Men han gifte sig 2 år efter vårt fiasko. Men han är olycklig och tror att han borde ha varit med mig. Skumt det oxå. Själv växte jag som person på många sätt me ex-kexet Tomas. Ojoj, I went to hell and came back. 

Slutsats är iaf att jag bara mår braaaa idag :) 

image73 

Envis kille me kamera

Kolla in mina fyllebilder, hahahaha, de säger allt om min lördag!!

image69

image71

Kolla ögonsminket på denna, haha, va snyggt!! Jag bjuder på denna :D

image72

WOW, helt klart fullast. Inte konstigt att jag blev tvungen att dra mitt i allt.

Så här får det inte bli igen. Fick de här bilderna nyss på msn av killen som tog bilderna. Därav att de kommer upp nu. En mycket snäll kille trots sitt envisa fotograferande :)

Citas natt hos Sara

Cita fick ju låna en korg av Hugo.

image68 

Hundbäbis :)

Technostate

Jag blev självklart för full igår efter att ha haft en jobbig vecka. Det var dåligt toasystem på festen o jag behövde självklart gå på toa stup i kvarten. Jag drog från festen mitt i allt. Det va inte meningen.

Förlåt Sonia om jag skrämmer upp dig ibland med mitt beteende. Glömde dessutom bort att hälsa Grattis i efterskott till dig från både Sissi och Sara men det får läsas här istället ;)

Jag är verkligen omöjlig att hålla reda på. Kul att se Spunky bejbi/Christian igen igår efter att han varit 3mån i Malaysia, även om jag va odrägligt full. Men han kallade det för att jag var gullig. Jag kommer undan för att han tycker om mejj ;)

Annars va helgen myspys för att jag va hos Sara o hennes mamma. De va hundvakt. Cita har lekt massa me Saras chihuahua Hugo. De e sååååå söta tillsammans. Sara e familj för mig.

Full som en kastrull på denna bild som en kille tog på mig när jag inte var beredd. Jag ville verkligen inte bli fotad. Men han va envis o lyckades till slut.

image66

Ensam del 2

Jag skrev inte så tydligt sist... jag va så trött bara. Jag ska uttrycka mig bättre nu. Jag vet vilka vänner som älskar mig och finns där för mig :) Jag syftade nog mer på att jag ensam har tagit på mig ett stort ansvar med min valp. Valp e som att ha en bäbis uppenbarligen bara det att man inte kan stanna hemma och "Vabba" när valpen e sjuk. Men klart jag inte är ensam annars :)
Pöss o kräm på er!!

image65


Varvar ner

Har tagit en tupplur. Jobbade tidigare idag oxå. Orkar man göra nåt idag? Kanske ringa Jimmy som bor i krokarna o kolla läget om han e hemma me folk igen? Måste ju ha me Cita. Ja, jag vet inte. Känner mig fortfarande rätt slut. Men kan äntligen varva ner. Är ledig fram till torsdag nu. Men vad ska man göra denna kväll... hmm...
Felix ringde idag efter att ha lekt död i 2mån.. jag förstår inte. Aja. Nu fick jag svar på sms från Jocke iaf. Ännu en konstig figur men en rolig festpolare.

image64

Att be om hjälp

Jag är dålig på att be om hjälp om jag behöver nåt... Nog därför vissa av mina vänner inte får chansen att ställa upp för mig även om de finns där för mig.

Cita fick dropp. Hon skrek som att hon höll på dö när de stack nålen i henne. Nålen halkade ur o de fick sticka den i henne 3ggr. Jag höll för öronen. Det var obehagligt. Hon fick specialfoder oxå. Sen åkte jag till Madde som satt hemma sjuk och höll på att klättra på väggarna av att göra inget. Hon har inte internet hemma heller för tillfället. Hon skulle passa Cita och så fixade hon matlåda åt mig innan jag drog till jobbet. Jag vet vad Madde går för, jag visste att hon skulle ta hand om Cita me kärlek. Hon är uppväxt med hund oxå så hon vet vad hon gör. Hennes mamma hälsade på Cita och erbjöd sig oxå att vara hundvakt, hon har 2 hundar hemma. Det är lite tryggare att låta nån som kan hundar att få ta hand om henne. Det innebär så mycket mer än man tror, iaf när det gäller valpar. En magsjuk valp e ännu värre. Hade jag inte jobbat där jag jobbar så hade jag varit helt lost gällande hundar. Efter jobbet åkte jag till Madde igen, hon fixade mat till mig igen, hon tog hand om mig :) Sen behöll hon Cita kvar över natten så att jag skulle få sova ut till idag. Jag sov i 12 timmar. Jag var helt utmattad.

Sara har hört av sig o messat o undrat om det e nåt hon kan göra. Hon ska ha Cita imorrn. Sara har sin lilla chihuahua Hugo som hon vill tuffa till lite. Cita e stentuff, hon kanske kan lära Hugo lite :) Huvudsakligen så behöver hundar, framförallt valpar, leka av sig med en annan hund.

Ska göra mig i ordning o gå jobba igen. Ikväll ska jag o Madde dricka vin :)

Jag e sjukt tacksam för vad Madde har gjort för mig.

Imorgon technostate. En fest jag verkligen kommer njuta av efter den här veckan.

Ensam

Cita e mitt ansvar som jag har tagit på mig. Jag vet vad jag har gett mig in på. Har 2 tuffa dagar framför mig med en sjuk hund och jobbet. Känner mig bara så utmattad för tillfället.. Klart det suger att va ensam ibland. Tror ibland inte på att människan är gjord för att vara ensam. Samtidigt som det är viktigt att trivas i sitt eget sällskap och att i första hand ha en stark relation till sig själv. Allt det här gör mig starkare.. trots utmattningen för tillfället...

image63

Tack Madde och Sara för stödet och hjälpen ni erbjuder mig. Helt ensam e man nog aldrig. Inte mer än man gör sig.

Gonatt

Cita sjuk

Ringde Haninges djurklinik för att kolla vad de tyckte att jag skulle göra me Citas magsjuka. De reagerade starkare än jag trodde. Hon e valp, hon måste snabbt få dropp så hon inte blir uttorkad. Men ingen hade tid idag. Farsta hade tid imorgon förmiddag. Tur att hon leker o e mer eller mindre som vanlig iaf. Något slöare. Det jobbigaste är att jag just idag har jobbat och imorrn och på fredag måste jobba. Och jag måste lämna henne ifrån mig. Jag har inte råd att stanna hemma. För tillfället e jag glad för den hundvakt jag har. Ung, duktig och uppmärksam tjej. Men jag ska jobba kvällar. Så jag tar henne till veterinären imorrn iaf.

Citas första kväll när jag fick henne:
image62

Hon kände sig hemma direkt, min hundbäbis.

Tankar

Smsa lite me Joseph idag. Gav mig lite funderingar och distans till ett mönster man har, som upprepas. Att analysera. Överanalysera. Vilket man gör för att få svar. Istället för att få svar så tappar man greppet lite, man blir sin egen fiende. Oftast kan det hända att man överanalyserar nåt just för att man mår bra. Så bra att man blir rädd. Rädslan får en att tänka för mycket. Man glömmer bort att bara helt enkelt njuta av sig glädje. För sanningen är, det blir aldrig som man tror och livet är oförutsägbart. Men framför allt, man måste komma ihåg att njuta av livet. Självklart kan man göra bra och dåliga val i livet. Bra valen gör inte livet förutsägbart. De dåliga valen lär mig sig nåt av förhoppningsvis.

image61

Ser fram emot Technostate

Nypremiär

image60

Kolla, min älskling Sonias kille spelar "Kalimax". Sonia ska firas oxå för att hon fyllt år. Jippi :)

Virrigt. Ledig dag nr 6.

Min chef ringde idag o bönade o bad mig att hoppa in lite extrapass denna vecka. Så jag ska jobba ons-tor-fre. SKÖNT!

Virrigt var att jag skrev aldrig hur jag gjorde i fredags. Jag stannade hemma o gick o la mig.

På lördagen va jag på lite kalas för min kompis Hannahs kille. Han fyllde år.


Min Hannah i lördags, sååå söt. Vågar inte lägga ut en bild på hennes pojvän ifall att han skulle ogilla det. Hennes coola o mysiga mormor va me o drack o rökte vattenpipa me oss. Sen fick hon höra lite technomusik som hon verkligen blundade o njöt av, haha. Hon e ju för härligt, hennes mormor :)



Försökte ta en bild på mig med men man blir ju aldrig nöjd.



Sen va det rave i skogen som gällde. Årets sista utomhusfest. Hannah följde med faktiskt *kul*, vi mötte Janne och Angelica i gullmarsplan o sen va det feeeest. Mötte på Sebbe oxå, det va trääävligt :) Hade velat träffa hans kusins tjej men man hittar ingen i mörkret. Synd.

Idag har Cita fått leka av sig me en annan hund. Underbart. Tommy skulle komma o hälsa på men jag tror att han bangade ungefär när jag sa att jag behöver hjälp att gå handla. Haha. Han svarar inte nu iaf. Men jag vet vad han går för. Inget konstigt. Han e mer en festpolare ändå.

Dags att äta nåt. 

Time has come... ledig dag 4

Hannahs pojkvän ska firas. Så jag ska dit först. Drinkkväll, vattenpipa o myyyys me lite nära o kära. Inkl hennes mormor :)

Sen bär det av till kvällens fest, Time has come. Ska dit me Janne som det ser ut nu iaf.

Men först, lämna av Cita hos hundvakt :) kl 20.

It's all löööövly :)

Ledig dag nr 3

Jag hoppas att jag gjort saker när jag väl kommer till ledig dag nr 17 :p Illa e det annars. Funderar på att gå över till en bekant på hemmaplan me Cita idag. Han har lite folk hos sig som sitter o hänger.. Ska dricka lite vin o känna efter. Skönt när folk sitter hemma o småfestar o jag kan ta me Cita. Han har en katt hos sig sen ett år men han vet inte vems det är, den har helt enkelt bara varit där i ett år, haha :p

Josephs vin som dricks än. När ska jag ha kunnat besöka systemet me Cita... Tack Joseph för vinet du lämnade kvar :)

*slurp*

image56

Hångla

Tycker inte alla om att hångla? Det gör jag :) Med både killar och tjejer. Det står jag för. Men det är oxå allt.
image55


Ledig dag 2

Jag träffade inte Joy idag. Det känns... inte riktigt som det ska än fast jag inte sett honom på 2år. Jag är lite mer noga gällande honom. Tycker att man ska tänka sig för noga innan vi ses. Vi är från samma land, våra föräldrar känner varandra och våra familjer har varit bekanta sen vi var små. Han är inte en i mängden helt enkelt.

Får vi se om nästa planering blir av då.

För övrigt, älskade Hannah, när ska jag o Cita komma och hälsa p dig då? :)



*saknar*

Wow, svart mitt hår va på den bilden :D

Ledigt 15e aug- 3e sept

Idag va den första lediga dagen. Jag är utmattad. Så det har bara varit en vilodag för mig och Cita idag. Imorrn kommer Joy över. Har inte sett honom på 2år... Sen mot kvällen imorrn ska jag åka till Sebbe o hälsa på. Han va hos mig sist. Min tur nu :) Plus att jag är ledig och vill åka och hälsa på. Tänker inte fastna hemma.

image53

Hon växer... hennes nos har blivit lite spetsigare oxå som den ska. Hon härstammar faktiskt från vita rävar. Ej framavlad för att se ut på ett visst sätt. Vilodag som sagt. Jag har inte satt ut så mycket bilder på henne som jag trodde att jag skulle göra. Helt enkelt för att ingen bild kan visa hur söt hon verkligen är.

"Jag klarar mig"

Jag tror att de orden har missbrukats av mig när jag växte upp. Här står jag nu. Men hur kommer det sig att ingen nånsin undrar om jag är oskadd? Om jag lever? Om jag kommit hem som jag ska? Bara för att jag klarar mig, är jag då stålkvinnan som inget ont kan hända?

image52

Jag minns för några år sen när jag träffade en kille och jag frågade honom faktiskt varför han aldrig frågar om jag kommer hem oskadd då jag varit ute o supit och åkt nattbussen hem själv som jag brukar. Han svarade faktiskt med att jag är en sån som man vet alltid klarar sig. Sanningen är att jag är oförsiktig, jag tar stora risker.. men vad spelar det för roll? Jag klarar ju mig alltid. Sissi är mycket tuffare än vad jag är. Vi båda klarar oss alltid. Tydligen. När jag o Sissi går ut, vi är aspackade, vi går till ett ställe tillsammans men vi går endast in på stället tillsammans. Sen har vi ingen aning om vart den andra tagit vägen, när den andra åkt hem osv. Ingen koll what so ever. Man åker alltid hem ensam på nåt sätt oxå. Mitt i natten. Måste faktiskt påpeka att mitt ex hade vett nog att se att vi var 2 vilsna, oförsiktiga puckon i fyllan. Han såg alltid till att både jag och Sissi kom hem som vi skulle. Jag gillade verkligen den sidan hos honom. Sen så gillar jag faktiskt de FÅ, VÄLDIGT FÅ killkompisar jag har som är lite överbeskyddande när man e ute o festar. Jag är trots allt tjej o det kan jag inte ändra på. Nån man kan ge creds till på rak arm som jag kommer på nu är ju Erik. Den goa göteborgaren :) Men vem mer? Jag menar inte att det är någon annans ansvar att ta hand om mig men snälla, lite omtanke skadar inte. Som att kolla om jag lever.



Jäkla kväll

Slutade jobbet kl 22 igår och åkte och hälsade på Robert. Sen skulle jag åka hem, ska då byta buss i Haninge centrum men den bussen jag skulle ta där så hade sista bussen redan gått. Kl var 0.35. Första nattbussen skulle gå 2-10. Skitkul. Det värsta var att jag var verkligen dödstrött igår. Hur som helst så tar jag taxi hem. Taxi-chauffören skulle prata om livet och framtiden me mig i en halvtimma oxå när jag väl var framme hemma. Längtan till min säng var stor! Går till porten, börjar rota efter mina hemmanycklar, får då en minnesbild av hur de ligger på jobbet i en fåtölj. Vad gör jag då? Jo, först ringer jag min brorsa som har min extranyckel. Men han vägrar svara o skriver bara att han inte kan prata. Jippi. Varför kunde han inte det? Jo, för han e utomlands o kommer hem på onsdag. Lovely! Sen ringer jag mamma men vad kan hon göra så sent på natten? Så jag ringer taxi. Olika taxibolag för att kolla om nåt bolag har en taxi i haninge men det har de sjäääälvklart inte. Så jag får vänta ett tag på en taxi. Åker slutligen och hämtar mina nycklar på jobbet. Det va ju inte alltför kul att ha me Cita i allt det här heller.

Jag vill avsluta med att säga: Jag älskar min säng!!!

SIM-kort inaktivt

Vet inte varför mitt SIM-kort inte funkar plötsligt. Kan ju inte direkt ringa och kolla heller. Ska jobba 4 timmar ikväll, 18-22. Så jag får väl ringa från jobbet och kolla.

Ni som inte kan få tag på mig, jag bryr mig inte. Ja, om det inte är Sissi typ. Hon skulle kunna flippa om hon inte får tag på mig :D Så hoppas hon läser det här då :)

Pyssla om mig

Jag festar för hårt ibland. Jag e död idag. Har jobbat. O så har jag fullt upp me min valp oxå.

Så.. pyssla om mig. Jag behöver det.

Separationsångest

Snart kommer hundvakten o hämtar min Cita. Jaaa, jag får separationsångest juuuu. Kommer kännas konstigt utan henne. 

Privat fest

Denna fest lockar lite mer...

"Privat fest för att inviga den nya VIP och Loungeavdelningen i Speedfreak Goocart"

Valpvakt fixat o klart. Har hittat en bra tjej här i Jordbro :)

Niklas/Privatcrew ringde o bjöd mig, gulligt. Och nyss ringde Tommy o sa att han möter upp mig när som helst o vart som helst om jag ska dit. Det gillar jag :) Av nån anledning så vägrar jag gå på en fest själv. Även om det e vanligt att folk på rave gör det eftersom alla känner alla och man vet vilka som är där.

Joseph va här igår. Jag tycker verkligen om honom som person. Det är inte många jag kan vara mig själv med, med mina fel och brister. Han är nog en av de få man kan det med. Jag är inte rädd för att han ska döma mig på nåt sätt.

Ska åka jobba strax.

Fredagsbesök

Imorrn kommer Joseph på besök. Ska bli treeeevligt :) Så ska han få träffa min Cita oxå. Vi träffas alldeles för sällan.

image50

Citat från film

"Every story has an ending, but in life, every end is a new beginning"

image49

Modellprogram på tv

Kul att höra att Claudia Schiffer var i Bangladesh och hjälpte svältande barn. Visste inte det. Kul att Bangladesh inte är helt bortglömt bland fattiga länder.

image48

Nya naglar

Skönt. Det behövdes mitt i allt me min valp. Verkar ha hittat en bra hundvakt. Är de bra så betalar jag gärna. Så jag kom iväg o köpte skor, gjorde nya naglar och handlade mat idag.


Utan blixt

image45


Med blixt

image47

Och självklart ser de bättre ut i verkligheten när man ser alla naglarna på en gång o inte bara fyra :)

Färdigkrånglat me lägenhet

Pratade me nån på bokontoret idag. Tackade nej till 3:an. Hennes tips var att jag väntar till det finns en sån lägenhet jag verkligen vill ha. Jag har ju inte sagt upp min lägenhet skiftligt heller, de ser till att man inte gör det förrän man hittat nytt boende. Tur det. Fick hennes mailadress, lättaste sättet att få kontakt me henne tydligen. Och så ska jag maila ett visst datum varje månad och fråga efter önskad lägenhet. För kring det datumet så sitter de och fixar med månadens uppsägningar på lägenheter nämligen.

Anyway. Nån som vill kramas lite? :)

image44

En 3a

Står me en lägenhet som är en 3a. Som jag ska lämna besked om jag vill ha eller inte, imorgon. Jag ska nog tacka nej och be om en 2a på bottenvåningen..  så slipper jag krångla me nån annan. Det e väl bäst så?

Kollat lyan

Jag va o kollade på lägenheten. Den ligger i ett lugnt område, på bottenvåningen som jag ville ha det på, i ett tvåvåningshus. 2 sovrum, det ena va lite mindre men hade garderober utanför rummet o låg närmast till badrummet. Det andra rummet va större men garderoberna låg i sovrummet. Man går in till det sovrummet via vardagsrummet. Och torkskåp, vem vill inte ha torkskåp!! Och plats för tvättmaskin. Badkar. En bra balkong. De som bor där nu sa att de kunde lämna kvar speglarna längs väggen i hallen om jag ville och en extra frys.

Detta e min psykos för tillfället.

Maybe yes, maybe no

Ska vi skaffa en lya tillsammans på 80kvm? Poängen är att spara lite pengar. Man vill inte bo på mindre yta tillsammans me nån. Man e lite kräsen ändå o vill ha sitt space.
Ska gå kolla en lya ikväll. Min teori är att allt som e större än vår arbetsplats kommer att funka. Jag vill gärna tro att jag o Sissi kan konsten att reda ut problem som kan komma att uppstå mellan oss i samband me detta. I första hand e det ren arbetsskada. Sen är det ju en vänskap med en bra grund. Det vill säga, påtvingad vänskap på jobbet :p

Tidsfråga gällande boende

Det va väl en tidsfråga innan jag o Sissi fick funderingar på att flytta ihop. Båda vill spara pengar. Vi ska till bokontoret o kolla läget imorrn. Detta tror jag skulle vara ett riktigt fungerande koncept. Vi e så arbetsskadade som det är redan så..

Hur kan denna bild va från nov 2005? Vart har tiden tagit vägen???? Tell me!!!

image43

Valp-misstag

Jag gjorde ett misstag som tog me min Cita på rave så jag åkte hem me henne efter några minuter. Jag glömmer bort hur fulla människor beter sig när de ser en söt hund. Alla ska pilla, peta o klappa. Hur ska hon miljötränas när hon inte får chansen. Väl hemma fick hon sova i min säng. Vaknade av att hon lekte me mitt hår, så sött :)

Valpvakt

Trodde att jag hade valpvakt för kvällen-natten. Jag hade fel. Jag ska ta me henne ut idag. Miljöträna henne helt enkelt. Wish me luck.

Jag vill

image42

Besöksfredag

Först va Sissi här o gosade lite me Cita :)

Nu väntar jag på Sebbe. Vi har typ lika bra lokalsinne båda två så vi får se om jag kan guida hit honom då han åker bil :p

P-piller

Tänker inte skaffa nya p-piller. Det finns ingen användning av de för mig alls.

image41

Hur som helst

Allt jag citat o liknande jag skriver om handlar inte om mig. Tycker inte man blir mer ensam än vad man gör sig.

Jag ska flytta in i en 3a o ha inneboende. Kommer få en chans att spara pengar då. Den här idén dök upp av en ren slump faktiskt. Eller rumskompis? Vad heter det när man delar lägenhet men man är inget par, man är inte vänner, man är inte inneboende heller? Äsch, jag kallar det för en bra lösning iaf.

Min vän Tony gillar inte människor särskilt. Han gillar djur bättre. Jag förstår honom.

And life goes on...

Natti

Loneliness

   
                                                                           image40


Loneliness Is An island In The middle Of  A Sea Of people

Hittat...


Att älska är att riskera att bli avvisad.
Att leva är att riskera att dö.
Att hoppas är att riskera förtvivlan.
Att försöka är att riskera ett misslyckande.
Men vi måste riskera.
Bara den som tar risker är fri.
För den största risken av allt...
Är att inte riskera någonting.


image38


Nitlotter

Vet ni hur många nitlotter man åker på innan man träffar en vinst? Många iaf..

Annons

Ville ju bli av me min lya till 1a sept o slippa uppsägningstiden på 3 mån för att ta lägenheten jag vill ha 1a sept. Så jag la ut en annons. Jag har fått ca 40 svar. Borde inte underskattat folks vilja att ta över ett förstahands kontrakt. Schysst egentligen av de på bokontoret att ge mig den möjligheten. Antar att alla blev charmade av min lilla Cita. Men jag har alltid tyckt att de som jobbar på min bostadsförmedling, min fastighetsskötare o alla e hur coola o trevliga som helst.

Jag o Cita nu. Kul me folk som vill hälsa på oss iaf.

När det gäller killar o intresse.. Ibland kan man träffa nån som e lugn o stabil, bra på alla sätt. Sen kan man fråga sig om det funkar så jäkla bra me mig? Jag är intensiv och impulsiv. Jag vill höras varje dag, jag vill ha svar på mina sms. Och framför allt, jag vill fortsätta bli uppskattad även efter att jag visat intresse. Jag vill ha vardagsromatik. Ledsen om jag förstör spänningen o spelet när jag visar intresse men sån är jag. Ta mig för den jag är eller...

Uppsägningstid

Blä för det. De sa att om jag kunde fixa nån som ville ta över mitt kontrakt som de godkände så skulle det funka. Inflyttningsdatum på den lägenheten jag vill ha va nämligen 1 sept. Det tajmar inte me en uppsägningstid på 3mån. Har frågat en kompis om han vill ha min lägenhet, annars så sätter jag ut annons helt enkelt. Han skulle kolla upp lite saker och sen höra av sig.

Ny lägenhet?

Wish me luck. Jag ska ta min Cita, sätta mig på bussen o åka till bokontoret. Har sett att de har en 2a på 66kvm ute nu, på bottenvåning o förmodligen me nån altan. Folk vill inte bo på bottenvåning men det vill jag. Det blir mycket bättre så när man har hund. Jag hoppas att man slipper uppsägningstid på 3 månader då jag vill byta lägenhet inom samma förmedling. Hyran är 900kr mer än min nuvarande lägenhet på 50kvm utan balkong.

Nu ska jag dricka kaffe.

RSS 2.0