Cita utmattad

Jag har lekt me henne väldigt mycket. Nu sover hon bara. Vi har musik på oxå. Väldigt synd att jag missar technostate när Sonias kille spelar, även Hyppe spelar idag. Hade varit trevligt att fira nyår med Sonia. Men jag har skaffat mig en hund och det tar jag ansvar för.
Pojken i fjällen tycker om att rapportera alla steg han tar. Han är glad över att ha nån i sitt liv som vill veta om alla steg han tar. Han tycker nämligen att det är det man saknar som singel, nån som undrar vad man gör och hur man mår hela dagarna. Så på det planet funkar vi ihop bra.
Jag har druckit kaffe, ingen glögg eller alkohol alls. So far so good. Att han e där och jag här, att gå igenom det gör bara vår relation starkare.

We'll be just fine :)

Citas första nyår

Ja, vi får se hur det går då.. Hon verkar inte vara skotträdd men raketer skrämmer skiten ur henne. Jag tänker inte vara överbeskyddande på nåt sätt utan jag hoppas att hon kan vänja sig. Det kan inte bli tryggare för henne än att hon är hemma med mig. Om 5.5 timme är det nytt år.

Pojken är i fjällen. Han kunde lika gärna ha åkt på charter för fan. Jäkla after-ski-orgie liksom. Jaaa, jag gillar inte tanken på att han e där över huvudtaget och försöker bearbeta det. Har fan träffat en hel del puckon i mina dagar och vad säger min livserfarenhet mig? Att det inte finns många bra killar kvar därute. Men man kan ju inte ge upp heller. Jomen det e lugnt, jag ska bearbeta detta me glögg/vin och förmodligen valium. Vad ska man annars ha valium till om inte för att förhindra psykbryt. Yes, humöret börjar sjunka smått...

image162

Hundvakt på nyår?

Alltså jag vill gärna ställa upp med att vara hundvakt åt en kompis kompis. Men det finns för mycket som säger att det inte skulle funka. För det första så är det en valp som är en månad yngre än min. En hane man måste springa ut med betydligt oftare än med Cita. Att springa ut ofta kommer vara svårt med tanke på hur mycket det kommer att smälla imorgon på nyårsafton. För det andra, kommer 2 valpar komma ihåg att kissa och bajsa ute eller kommer de vara fullt upptagna med att leka med varandra? För det tredje, jag har aldrig träffat den här valpen, den har aldrig varit hos mig, en valp behöver ha gjort det innan den övernattar och på nyårsafton av alla dagar dessutom. För det fjärde så är chansen stor att valpen kommer markera revir här eftersom Cita finns här. Så som Cita och Hugo gjorde. För det femte, kommer 2 valpar kunna varva ner och somna tillsammans överhuvudtaget? Knappast när det smäller ute heller... och till slut så är jag sjuk. Jag e riktigt förkyld, ont i halsen, varit lite febrig. Jag har inte energin tror jag för att hantera att ta på mig en sån uppgift just nu. Jag behöver bli frisk och kunna jobba på nyårsdagen. Jag vet att Sara inte fick nån sömn när Cita sov över eftersom Cita och Hugo var uppe hela natten och kissade och markerade revir. Usch va jobbigt..

4 nätter

va han här. Mindre än väntat men.. han överskattade tiden. Han trodde att han skulle till fjällen med kompisarna dagen efter nyår. Men det vart ändrat till dagen innan. Han har åkt till fjällen varje år sen han va 5år gammal... han e nämligen galen i allt som har me snowboard, skateboard, wakeboard osv att göra. Jag va sur i ett dygn. Han lät mig gnälla o älta så mycket som jag ville. Han tror på att man ska få ut allt man vill säga så mycket det går, att prata ut om det. Så efter mitt sura dygn så va jag klar me att vara sur. När han väl åkte igår så va allt på topp mellan oss. Kunde inte ha varit bättre. När mina vänner har frågat mig om jag e rädd att han ska göra nåt i fjällen me nån annan så har svaret faktiskt varit nej. Problemet ligger hos mig och min rädsla. Av alla killar jag träffat, om det är nån som jag kan tänka mig att släppa iväg till fjällen utan att oroa mig så är det ju han. För övrigt så erbjöd han sig att strunta i att åka till fjällen. Det är jag som betyder något, inte fjällen. Men jag vill inte börja en ny relation på det sättet. Aldrig. Jag vill inte hamna i ett förhållande där den andra inte kan åka iväg och göra saker utan mig. Jag tycker inte att det är något bra förhållande så. 

Hur som helst, för omvärlden och alla andra så är det han och jag. Mellan mig och han så jobbar vi på att få en fungerande relation först. Min rädsla måste bort. Måste känna en tillit till varandra. Som det ser ut nu, så har mitt gamla problem dykt upp igen. Jag ger upp för lätt för minsta lilla sak jag blir rädd för. Jag glömde bort att jag var så... att jag ger upp för lätt. Så det måste bort innan man kan säga att man är tillsammans på en stabil nivå. Så mellan mig och han så är vi inte riktigt tillsammans än. Han är så otroligt förstående och stödjande. Visserligen ligger problemet hos mig men han är ju den som vill hjälpa mig att bygga upp ett förtroende för honom.  

Jag e sjuk o orkar inte skriva klart.. Tur att man inte har några nyårsplaner.

Myskväll me Sara

Sara va här me sin lilla chihuahua Hugo. Det är så otroligt underhållande att se Cita och Hugo leka. Hugo är liten och smidig, han väger knappt 2kg. Cita är så klumpig, mitt lilla charmtroll. Hon förstod inte varför Hugo inte satt fast när hon fångat honom under sig. Kanske för att han va så liten att hon helt enkelt kunde stå över honom bara :p Hugo hade på sin sin lilla kamouflage-outfit. Ursöt. Fast han blir så knäckt när han måste ta på sig den för det betyder att han måste gå ut och det vill han ju verkligen inte.

Jag valde att inte gå ut ikväll. Jag kände inte för det och så vill jag hålla mig till det löfte jag gett mig själv, att jag sparar mitt festande till juldagen. Festa me Christoffer, Hannah, Sonia och Tony. Jag hoppas att Sissi följer med. Spunky/Christian kommer va där oxå. Angelica smsade förut och undrade om vi skulle ses där oxå. Och så är det så många som man bara vet kommer att vara där.

Den 28e el 29e ska jag o Christoffer äta julmat hos Christian. Han beställde ett extralass av sin mamma för att lilla jag skulle få julmat :) Christians bejb o hennes kompis kommer va där oxå. Jag får ta me Cita. Det kommer bli trevligt :) Gulliga Christian! :)  

Trötta hundar:
image160

image161

Inget löser sig

Om jag inte fixar vikarier själv till mellandagarna så blir det ingen semester där, just för att jag lämnat in min semesteransökan sent. Jag måste lösa alla 4 dagarna om det ska godkännas tydligen. Jag trodde att jag hade löst hundvakt på juldagen men får inget svar nu av den hundvakten. Såååå kul!!

Det som gör mig glad idag är att Madde ska hjälpa mig bära hem lite alkohol från systemet. Alcohol is the key to all the answers. Nä, inte riktigt :p

Jag har haft en natt full av insikt. Insikten av att jag har känslor som lett till att jag blir rädd o får panik. Så onödigt. Undrar om det inte är mer slöseri med tid att vara rädd än att ha oseriösa relationer? Förmodligen.


Tidens övertag?

Sakna lagom är okej. Lite mysigt. Sakna mycker är mindre kul. Inte konstigt att känslor utvecklas som ett resultat av saknaden man känner. Man räknar ner dagarna... Men tiden har övertaget. Det var inte mitt uttryck att säga att "tiden har övertaget" men ett intressant uttryck. Jag gillar det.

Latare än latast

Usch.. jag orkar ingenting. Jag gillar inte att gå ut i denna kyla men man har inget val nu när man har Cita.. vilket är medvetet egentligen. Det är bara dumt för en själv att fastna hemma flera dagar i sträck när man e ledig. Risken e större att man deppar ihop då. Imorrn måste jag köpa hundmat samt fixa alkoholen inför julafton och juldagen. Det jag mest drar mig för e ju att gå ut o promenera lite längre och trötta ut Cita först för att kunna lämna henne ensam sen när jag e iväg och handlar.
Fan att jag missade samtalet från min chef idag. Vill ju veta om jag fick semestern beviljad i mellandagarna eller inte.

Mina cigg e slut

Jag ska inte köpa några nya heller. Tror jag. Börjat bli lite smått beroende. Men jag måste alltid vara beroende av nåt den här tiden på året. Under nov-jan ungefär. Ett år var det vitt vin, annat år så flummade man på... I år e det väl bara vanliga cigg faktiskt... och ja, nåt glas rödvin ibland. Har inte fixat annat. Eller så är mitt kära lammkött mitt nuvarande lyckopiller helt enkelt. Han lyser upp min vardag på bästa sätt. Han är precis den jag behöver just nu helt enkelt.



image159                          image158

Morgonpass... urk!

Jag skulle ha jobbat förra lördagen 8-11 men bytte bort det med en tjej på jobbet för att jag hade ju Christoffer hos mig över helgen... Idag, söndag jobbar jag igen det. Så här sitter jag nu, sovit max 2timmar och ska va här 8-11. Ska senare idag jobba 15-22 på andra jobbet oxå. Oxå ett pass där jag e skyldig nån timmar. Numera e jag annars ledig på söndagar. Men men, pengar sparas och det går åt rätt håll me att betala igen krediten iaf...

Nu kom tjejen jag ska jobba me.

Tack o hej.

Bokat!

På juldagen kommer Christoffer igen. Det är technostate som gäller då :)

image156

Ja, Sonias kille, Tony spelar oxå. Hannah ska oxå me på det här! :)

Julafton ska jag och Cita fira hos Hannah!

Jag ser fram emot allt detta! :)

Skrivandet

Jag är inte så pigg på att skriva så mycket för tillfället. Skrivar-svacka kanske? Eller så känner jag bara för att gå i ide ett tag helt enkelt.

Ha det bra så länge allihop.

Helgen med C

Min helg med Christoffer har varit riktigt bra. Idag åkte han hem till gbg igen. Nu får man ju känna efter...

Äldre och yngre

När det gäller våra åldrar, när en ung kille träffar en äldre tjej, ja då är han nog rätt cool, alla tycker att det är ok osv. Men i den äldre tjejens omgivning så är det mer vanligt med en reaktion som: "Vad i helvete håller hon på me, är hon helt ute och cyklar eller"?
Haha, ja så ser det nog ut skulle jag tro :) Jag menar då inte bara 2-3 års skillnad på åldern. Utan lite mer :)

Skönt att det funkar i rave-kretsarna iaf. Där får man vara knäpp o knasig. Nu har C bokat biljetten och kommer på fredag iaf och vi ska ut hänga lite i just de kretsarna faktiskt.

Anställa hundvakt

Jag ska låta Alex ha Cita igen. Minska på massa slumpmässiga hundvakter och ha några få. Jag kommer betala henne. Men nu vet jag ju vad andra vill ha betalt o hon är en ung tjej som inte tar mycket. Hunddagiset tar nu 300kr per strö-dag. Alex kommer ta 100kr för 2 kvällar. Jag bestämde priset och det är mer än vad jag betalade henne förut men ändå billigt. Fördelen med Alex är att hon kan ha Cita även när andra hundar e sjuka eller även om Cita skulle va sjuk. Det va ju det som sprack hårt mellan mig och Stinas matte när våra hundar insjuknade i kennelhosta. Vi hade ingen reservplan. Men man lär sig. Det enda jag tänkte var ju att det va så smaaaaaaart att ha en hundvakt som oxå har hund. Inte tänkte jag längre, att hundarna skulle bli sjuka o inte fick ses. Men man lär sig som sagt. Alex e ju dessutom villig att hämta och lämna av Cita hemma hos mig. Väldigt bekvämt. Det som hänt nu är att hundarna på jobbet blivit sjuka lagom till att Cita e frisk. *suckar* 

December

Jag vill bara ta mig igenom dec me psyket i behåll. Varken mer eller mindre. Men jag hatar denna förlängda äckliga höst. Höstväder med äcklig kyla. När det är snö så är det en annan kyla o den har jag inga problem med. Men som det är nu... Usch. Ska promenera en timme strax med hundarna och i samma veva lämna av Stina till sin matte och ta bussen till CRT för att handla lite hundprylar me Cita. Spännande.

Förändring

"Saker och ting förändras inte bara för att man går omkring och grubblar över det".



image154

Jaha, fastnat på denna skumma serie som visas på Ztv från kl 00-06. Ergo Proxy. Ett 25mins avsnitt i taget. Jag e ju fan tv-beroende alltså men allvarligt.. Men jag tror inte att den kommer visas på vardagnätter iaf. Men spelar roll, på vadagarna kollar jag på nåt annat i nån timme som börjar runt kl 3 på natten. Vet inte vad den serien heter. Varför har de börjat visa massa sånt här på nätterna? I den andra serien e denna min favorit:

image155

Vad omogen man känner sig. Ja, självklart e det trevligt med kontakten på nätterna med Christoffer man har, han jobbar natt.
 
Nu ska jag kolla vidare på Ergo Proxy. Men jag vill inte va uppe till kl 6, ska va hundvakt kl 7:45 ju. Rutten självdisciplin man har.

Fler fiskar i sjön?

Heter det att det finns fler fiskar i sjön eller tänker jag på kortleken "Finns i sjön"? Eller heter det att det finns fler fiskar i havet? Hur som helst, en fisk bestämde sig för att simma ut i havet igen och det passar mig utmärkt. Jag vill ha en fisk som hellre stannar frivilligt. Som framförallt visar och ger tid, energi och engagemang. Har en fisk i åtanke oxå. Fin jämförelse va? :p

image153

RSS 2.0