Bild




iaf, så e man magsjuk. det var värre igår. Jag är sugen på iskall öl ändå. Ska be killen ta hem några.

Sonia: Har en del bilder på facebook från dagen i ära om du inte sett det än.
Usch, vad mycket jag har missat med Sonias son Aaron pga dålig tajming. Han har hunnit fylla 1år redan. Vart tar tiden vägen?

Mår illa. Tack o hej.


Det svenska livet del 2

Jag kommer att leva mitt liv som vanligt när jag kommer hem. Är hemma runt den 18e feb beroende på hur lång flygresan är. Killen jag är med, han röker mer än mig, vi röker tillsammans. Vi ska väl smyg-supa i detta muslimska land i dagarna med. Det är mycket fördomar såklart att viga sig med en muslim från hemlandet. Det var det även från min sida. Men just de fördomarna stämmer inte det minsta på killen jag har nu. Jag kommer att vara tillsammans med min familj och jag kommer att kunna leva som vanligt i Sverige.

Nu över till presenter. De jag tänker köpa något till är Sonia och Sara. Det är de vännerna jag tänker på mest när jag e här som jag känner är som mina egna systrar. Själv får man så mycket presenter här... ska dessutom fira min födelsedag här så då blir det ännu mera presenter. Killen råkade ju avslöja att hans lillebror tänker ha en överaskningsfest med tårta o allt för mig. Gulligt :)

Jag får fortfarande ångest ibland på natten. Men otroligt nog, killen kan min personlighet ut och in, han lyckas sätta fingret på vad som orsakar min ångest och lugna ner mig. I många stunder känns det som att han känner mig bättre än mig själv. Skum känsla men fruktansvärt tryggt att nån tar hand om en så. Han uppvaktar mig gulligt oxå med rosor och presenter. Har fått ett jättefint smyckeskrin som är formade som dubbelhjärtan.

Iaf, allt är bra här :)

Jag och killens lillebror Nabil


Jag ser lite konstig ut på den bilden va? Hm, kan vara pga all vikt jag gått ner. Är rätt svag och trött av mig numera pga den snabba viktminskningen.


Writingtime

Vardagen här är lugn igen. Jag kommer att stanna här en månad till. Iaf till 16e feb. Ni som undrar om jag har blivit bortgift så är svaret nej. Ni som känner mig, vet att jag inte skulle bli bortgift. Men visst har jag träffat nån här. Rahat var precis här i några dagar och träffade killen oxå. De fann varandra direkt. Den här killen är någon jag verkligen ser upp till. Han imponerar mig som fan. Jag trodde att mina krav för hur en killes mentalitet ska vara, var för höga.. kanske behövde jag träffa någon från mitt eget land. Iaf så kan den här killen även hantera min pappa och bara det är wow. Mamma är charmad för länge sen. Hans sätt att hantera mig... jag är så jävla impad. Till och med när jag fick ångest igår.. Jag ser honom för den han är. Han ser mig för den jag är. Men för familjerna är vi 2 personer med bra status och namn och bla bla bla. Jag var ute och promenerade lite med honom idag. Varenda jävla människa känner honom i den här stan. Varför? Jo, för att han är en politiskt involverad advokat. Jag ser inte den sidan hos honom. Han fyller 29 i år. Vi är som 2 barnsliga skitungar tillsammans med samma humör och temperament. Vi har riktigt kul vad vi än gör. Innan jag åkte hit så hade jag svårt för att umgås normalt med någon. Det ska alltid vara att man kollar på tv, lyssnar på musik, fikar, äter ute, dricker m.m när man umgås. Här har jag fått klara mig utan det. Vi umgås, vi pratar utan andra faktorer inblandat (speciellt ingen alkohol då som jag alltid vill ha med i bilden annars). Väldigt enkelt och glädjefyllt faktiskt. Det var riktigt svårt i början. Då svarade jag inte ens i telefon när han ringde..

Det var lite uppdatering det.

en av alla många outfits här




henna-time


Det lockar

mer och mer att stanna här ett tag till. Iaf tills man slipper den värsta kylan. Vi åkte verkligen dagen innan den där hemska kylan slog till. Det var bara lite blask-snö och nån plusgrad när vi åkte. Skulle bli sjuk direkt om jag åkte till kylan nu.

Det har varit lite turbulent med hanen jag har införskaffat i bangladesh. Tänka sig att träffa nån med mer humörssvängningar än mig? Blä.

Kubbe la precis till mig på facebook igen. Visst visste jag att han var tillsammans med en Jessica nu men inte visste jag att det var min gamla arbetskamrats dotter Jessica. Anitas dotter Jessica. Hennes såg man ju nästan växa upp på gården jag jobbade på i 7år. Vad gammal jag känner mig...

Jag e för gammal för att krångla med något så jag håller mig lugn.

Ont i magen

Jag såg en bild på exet jag hellre hade klarat mig utan att se.. typiskt att jag var tvungen att snoka..

Lite oroad över samtal som inte kommit än..

Sverige lockar inte. Allt känns så jäkla misslyckat där.

Just me

Alltså oavsett vad som sker i mitt liv så behåller jag min identitet. Jag tänker fortsätta att vara den jag är. Jag måste bara helt ändra mitt invanda negativa tankesätt som verkar vara roten till mitt dåliga mående. Jag ser negativt på allt, jag letar fel överallt osv.. Jag måste börja tänka på ett annorlunda sätt för att må bra. Jag har alltid undrat vad fan det är för fel på mig.. dels vet jag att min uppväxt var otrygg som fan men jag förstod inte att mitt tankesätt var så katastrofalt som det faktiskt är.

Lustigt att mina läsare ökade i antal när jag tänkte sluta skriva :)

Lustigt att skriva på svenska.. Jag pratar bengaliska och engelska här.

Har ni märkt att jag måste säga lustigt om allt? :)

Cant stop

Fan, jag skriver än. Vart så jävla vilsen ett tag. Men nu vet jag vad det är med mig som ska ändras för att jag ska må bra..

I'm my own worst enemy.

Det svenska livet

Slutar här. Det gör den här bloggen med. Slutsats: de människor som betyder mest i mitt liv är: min bror, min mamma och min pappa. Jag behöver de och deras kärlek för att må bra. Jag satsar på min familj nu. Där finns min lycka. Jag har öppet skrattat från hjärtat de senaste dagarna. Jag är inte fylld av skuld och spärr pga valen jag gör längre. Wish me luck.

RSS 2.0