kortfattad uppdatering

Vi åkte till Skåne och parade Cita med Sveriges minsta avleshane i hennes ras. Vi köpte hem en ny hund oxå i samma ras. Hugo. Han är 11mån gammal. Han är mycket lugnare än Cita. Han har en fin stamtavla så förhoppningsvis så kan vi använda honom som avelshane. Hugo är inte den som parats med Cita men han kan i framtiden paras med en valp till Cita. Christoffer fick en dålig lön. Sen har han efter det varit sjuk oxå. Så han har väl jobbat 1 pass på 10dagar. Jättekul när han går på timlön och bara jobbar halvtid redan. Mycket faller på mig. Jag fattar inte hur han orkar gapa och tjafsa med mig över inget. Jag kämpar röv!  Min hundvaktsservice har gått superbra. Har nog kommit till ett läge där vi får börja säga nej till fler hundar nu. Christoffer trodde inte på min hundvaktsidé. Hans föräldrar var lite skeptiska oxå även fast de inte sa något rakt ut men jag vet att de tyckte att det var helt onödigt att bygga en hundgård därute i snickarverkstaden. Jag däremot, jag tror på mina egna idéer. Mycket tack vare mina föräldrar faktiskt. De har alltid sagt att jag kan klara av vad jag än bestämmer mig för att satsa på. De vet att jag är sån som person. Jag har faktiskt pluggat lite marknadsföring och konsumentkunskap i gymnasiet. Jag minns att jag sällan var där på lektionerna men på prov så fick jag alltid mvg just för att allt egentligen bara är ett pussel där alla bitar måste passa. Passar inte en bit så är det ingen idé att ge sig in på den affärsidén.

Fan vad jag svamlar.

Har uppdaterat mycket på min hemsida på www.123minsida.se/minaspetsar
Jag funderar på att fixa så att hemsidan bara heter www.minaspetsar.se

Hejdå.

Fakta

Fakta: Det är finanskris
Fakta: Många har fått sälja sina hem till underpris
Fakta: Vi har kvar vårt hem
Fakta: Vi båda har jobb trots allt
Fakta: Vi har valt att kämpa på
Fakta: Jag är tacksam för allt stöd omkring mig.
Fakta: Jag glömde Maddes födelsedag mitt i allt. Jag skäms.


Förlåt stumpan. Hade bara Irma i huvudet när det gällde dig. Puss.



Fullspeckad hundschema

Just nu har vi bara Cita hemma. Men i sommar har vi ett fullspäckad hundschema. Mest tikar, en kastrerad hane och även Westien Linus som åkte hem igår. Det är bara bra hundar. Vad jag vill säga är att det här gör att vi inte kan köpa hem en pojkvän till Cita. Men den uppfödaren har sveriges finaste avelshane att erbjuda oss iaf så det erbjudandet tänker vi tacka ja till. Hon hade oxå en unik mittelspitz tik att sälja till rätt hem som hon inte har annonserat ut. En helt vit en. Hon ville att vi skulle köpa den. Men vi har inte de pengarna. Dessutom vill jag hellre ha en svart eller en helt brun spets hellre än en vit som kommer se ut som Cita. Jag har oxå kikat runt på pomeranian marknaden i sverige, på nätet. Det finns typ inga valpar till salu. Eller så har de en väntelista redan på valpköpare. Vi hade tur att vi blev valda som köpare till Tara. Eller iaf jag som träffade Taras uppfödare.

Nu ska jag... äsch vet inte vad jag ska göra.

Så tröttttt idag

Började kl 7 idag. Fyfan. Jag vill hem. Okej, jag erkänner att jag drack vin hemma igår och vart full. Smart va? Idag åker Stillvi hem. För att hålla mig vaken här så har jag tagit med mig Cita till jobbet idag. Damp-Cita. Och det går väl bra... Plus att hundarna hemma slipper gå och försöka nuppa varandra. Bytte av Louise imorse. Trevligt :) Hon har lännat en skål med Polly godis. Mycket uppskattat med lite choklad och sockerkick när man e trött.

Ska jag hem snaaaart eller? Va?? Tur att man trivs på jobbet.

Vet ni vad jag verkligen vill?? Köpa en liten pojkvän till Cita. VI har hittat en oxå som inte är valp. Men han har redan en köpare. Vi hoppas bara att uppfödaren tänker om och låter oss köpa honom. Vi fick nämligen massa pluspoäng för att vi hade en pomeranian hemma och hon ville köpa en valp av Tara... Tara är för ung att avla på än så länge men kul att köpare redan finns. Hon skulle ringa idag ang hanen iaf. Hon ville ju att vi skulle komma och hälsa på med båda våra hundar. Varför göra det om vi inte får köpa hanen?

Ruhi vill ha en kennel vid sidan om sitt vanliga jobb som en extrainkomst. Plus att jag älskar hundar.


Hoppas att vi får hanen till Cita. Håll tummarna.

skumt...

Gissa vem som verkligen vill ha barn NU och har gått och tänkt på det den senaste tiden... inte jag iaf.

Det är jobbigt

med mina jobbiga paranoida stunder som är baserat på inget. Finns ingen pålitligare kille i hela världen för mig än Christoffer. Men nu börjar jag känna igen mina konspirationsteorier iaf. Så jag försöker hindra mig själv innan det går för långt, med att säga nåt dumt.

Men jag tycker ändå att Christoffer kunde ha skött det lite snyggare.


Korkat

är det oxå att han slog sönder sin jävla mobil härom dagen. Han har ingen mobil på sig.

Jag måste ta och göra lite grejer nu. Rasta alla 4 hundarna en sista gång. Kanske tända lampan hemma med då det är helt mörkt här.

Vart fan tar livslusten vägen ibland?

Klart man blir irriterad

när han ringer och frågar om han kan sova kvar. Vad är meningen med att fråga det när han redan har tagit en öl och inte kan åka hem??? Va?? De sa att de inte hade öl men det hade de. Vad ska man tro? Tara ska trimmas imorrn. Jag kommer nog bli tvungen att be grannen skjutsa mig till bussen i Skår eller nåt. Jag har varit allmänt bitter och sne idag. Rastlös som fan. Men jag kommer då fan inte ut. Imorrn kan jag inte göra ett skit för jag börjar kl 7 på lördag. Det är min jobbhelg. Det var jag som bad honom dra ut och umgås me sina kompisar en sväng. Nu känner jag att han inte behöver komma hem. Sjukt men ibland önskar jag att han träffade nån annan. Nån enklare tjej än mig. Jag är för krånglig. Jag orkar knappt med mig själv.

Nu ringer han lite halvfull och vill ha pengar på kortet till bensin imorrn. Nåt får han fan hålla koll på själv.

Åh, nu fick jag sms av en tjejbekant i gbg. Ska ut med henne nån gång :)

Men.. iaf.. det är bättre att inte prata med Christoffer för jag har inget snällt att säga. Det suger att inte ha nån öl eller nånting hemma.

Jag är sne.

Grabbkväll

hoppas jag att Christoffer har ikväll. Jag umgås med mina vänner utan honom. Han får göra detsamma. Han kommer dessutom upptäcka att han har det riktigt trevligt. Han har bara svårt att få tummen ur röven och ta sig dit. Själva resan e väl tråkig.

Har Tara hemma nu. Har badat och fönat henne. Hon blev supermjuk.


 

Sen håller vi på att rensa lite längs gången. Tar bort alla stora stenar för att rensa allt ogräs under och ta bort det dåliga plastet för att sätta dit riktig väv så att ogräset inte växer igenom igen.





Blir nog jättefräscht när det e klart. Bort me ogräset!!

Ledig?

Hmm.. ledig idag och imorrn. Denna rastlöshet alltså... vad gör man? Jag har redan använt en del av min energi i trädgården som man aldrig blir klar med. Christoffer försöker fortfarande få igång gräsklipparen och då e han i garaget så jag orkade inte pilla själv med allt i trädgården. Han som tjatade om att fixa därute tillsammans ju. Fyllde skottkärran med skit iaf. Som han får tömma om jag ska kunna fortsätta pilla därute...

Jävla kåta hundar. Cita löper och självklart har vi en kåt liten hanhund hemma nu. Jävla cirkus. Hon har tikskydd på sig så om jag skulle glömma hålla koll på de så kommer han inte in! Haha. Men han är bara här 4nätter och åker hem på söndag. Han är en jättesöt liten westie.

Ska ta hem Tara ikväll. Ska bada henne för att hon ska trimmas imorrn hos en hundfrisör.

Men... denna rastlöshet kommer snart leda till att jag är jobbig mot nån. Vet inte vem, men nån blir det.


Tiden går sakta...

Det var väl fan att Christoffer inte har mobil på sig. Jag behöver få ventilera mina tankar me honom ju!! Han jobbar bara 11-17 idag :p Men hur sakta kan tiden gå egentligen?? Väldigt sakta när han inte har mobil uppenbarligen.

Äsch ska väl äta något.

Idag kom en ny hund till oss. Han ligger i soffan och  sover nu :) En liten westie. Första gången hans ägare lämnar bort honom. Han är 6år gammal. Det känns jättebra att de valde att lämna sin ögonsten hos just oss :)

Dålig sömn

Har sovit riktigt dåligt de senaste 2 nätterna och jag vet inte riktigt varför. Men jobbigt är det. Jag vet inte om jag fått hunden Bomita i huvudet... Vi lämnade tbx henne igår. Jag ville verkligen inte vara nån halvfodervärd. Eller dela vårdnaden. Lite jobbigt är det då man hade mycket planer för henne. Men hon var väldigt krävande. Hon funkade inte ihop med amstaffen Stillvi heller. Vi skulle inte ha möjlighet att vara hundvakt åt andra hundar om vi hade haft kvar Bonita. Hon var ju trots allt en pitbull.

Ska tvinga i mig lite mat nu fast jag inte är sugen alls.

Underlagskräm

E min nya bästa vän i livet.



Sånt som andra redan har klurat ut för länge sen liksom.

Smiiiink

Idag åker jag till stan (gbg), ska bli sminkad av Magdalena. En tjej på jobbet. Alltid kul att vara sminkmodell :)

Christoffer slog sönder sin mobil igår så nu har han ingen mobil. IGEN.

Lite peptalk från coach Kim gällande träning satt bra! Tackar :) Jag brukar alltid ha svar på tal. Det har han med tydligen.

Nu blire kaffe och dusch.

Jag är inte den

som brukar hålla saker och ting inom mig men på sistone har jag inte haft något annat val. Jag måste komma underfund med mig själv och mina egna tankar innan jag delar med mig av det till någon annan. Jag vill kunna stå för det jag säger. Jag vill inte ändra mig hela tiden bara för att jag talar innan jag tänker. 

7km

promenerade jag hem från Skår imorse. Imorrn kommer Stillvi...

nu har jag haft så många samtal och planerat kvällen att jag inte ens minns vad jag skulle skriva om. Pratade med Christoffer, Stillvis husse, Bonitas ägare, Sanna, smsat med en granne som ska låna vår moppe ikväll... hm, ja det va en del det.

Helgen blir öl, sällskapspel, fiska mm. Ser fram emot det :)

hemmasittarna

Egentligen borde jag följa Christoffers och Kims hemmasittar-stil. Man sparar pengar. Det är bättre att välja festerna man går på. Då skulle man kanske ha råd att åka på Köpenhamns-rave med Erik och hans tjej. Erik har ju oxå körkort så både han och Christoffer skulle köra då. Jag ska lämna in semesterlapp idag så att jag kan gå när Kim ska spela iaf. Svårt att låta bli när han rakt ut säger att han hoppas att jag fixar ledigt då. Christoffer är redan ledig då har jag för mig.

När det gäller ekonomin så har jag lite nya funderingar och planer på hur man kan tjäna pengar.. Jag har en liten fungerade verksamhet nu men har lite andra bättre idéer som ger mer. Måste oxå sätta mig ner med Sonia nån dag och planera lite :)

Måste åka och jobba nu. Blä.

Hejdå

Gäääääsp

Man orkar inte sitta hemma jämt. Vi behövde småhandla lite och Kim var hemma och depserat efter choklad. Så åkte till Kim med choklad trots allt gnäll från Christoffers sida. Men klart han tyckte det var trevligt att vara där. Han gnäller väl över själva vägen dit. Men väl där har han det trevligt. Vi hade med oss Cita och Bonita. Sally har åkt hem nu. Christoffer hade ju nåt jäkla projket på G med kräftor och fiskar i vår damm. Men alla kräftorna hade rymt. Hahaha, stackarn. Han har gått runt och letat efter de. Aja, nu e man hemma igen. Jag tyckte oxå att det var trevligt hos Kim.


Hahaha, nu kom Christoffer in igen efter att ännu en gång ha letat efter sina kräftor i dammen. De var fortfarande borta.
Okej, det räcker, orkar inte filosofera kring vart kräftorna tog vägen. Men lite kul är det. Nu letar han på nätet efter vad som kan ha hänt kräftorna.


Äckligt.


På söndag kommer amstaffen Stillvi igen för att stanna i 7dagar, jippi :D

Den här gången

tänker jag inte tjata. Han ligger inte på steg 1 längre. Han ligger faktiskt på steg 3. "Steg 3. Han skjuter upp saker som han sagt att han ska gör för att sedan "glömma av det" varje jävla gång. Vilket gör mig riktigt irriterad och jag blir den största tjatkärringen på jorden".

Bara det att jag tänker inte tjata den här gången. Jag säger till ett par ggr sen gör jag det själv. Vem bryr sig om jag jobbar jämt och han nu jobbar 3 dagar i veckan. Tydligen inte han iaf. De dumma bortförklaringarna har börjat. Jag glömde ta med det i mina steg. Idag har han "hållt på att vakna, njutit av sin lediga dag som man ska göra när man är ledig" mm. Det har svaret varit när jag undrat varför han inte gjort det han sagt att han ska göra. Jag har jobbat idag. Sovit en stund, gått upp och fått göra sakerna själv med tvätt och disk. Jag har även matat hundarna idag. Han har ingen aning om hundarna fått mat eller inte.

Visst, mitt inre skriker MEN jag orkar inte den här gången ge mig in i det. Jag försöker gripa efter sådant i min vardag som gör mig glad...



Besök i Sthlm och hemmalivet i Västerlanda

I sthlm hälsade jag på hos Sonia och fick umgås med hennes superfina underbara sötaste son, Aaron. Vilken glädje och lycka det lilla livet skänker en. Du oxå Sonia ;) Hoppas att du har fått mitt lilla paket nu som är till Aaron även fast det var adresserat till dejj. Men min lilla present ska underlätta lite för Aarons mamma i vardagen :)





Samma kväll sprang jag in i Sissi och James på Söderkällaren. Träffade Amos och Eddie me. Min och Sissis kärlek blommade upp å nytt. Jag hamnade av nån konstig jävla anledning på MAMA AFRICA. Hahaha. När jag frågade vakten vad det var för typ av människor där så svarade han: "Svarta killar och tjocka vita tjejer". Haha. Jag gömde mig bakom vakterna från den sliskiga köttmarknaden den kvällen. Vakterna var mina nya bästa vänner i livet. Sissi har bilder från den kvällen men är seg med att få upp de på nätet :)

Jag åkte hem i lördags men innan dess kom pluttinutten Christian till Brandbergen, på sin nya leksak/kärlek i livet och sa hej :)


Väl hemma i gbg så tänkte jag dra på fest så jag blev hämtad av Erik på tågstationen i gbg och vi åkte hem till hans tjej Sara. Christoffer och Kim ville sitta hemma och mysa istället. Men Sara var för trött för att gå ut, så jag och Erik åkte själva och kollade läget på festen men bestämde oss för att det inte var värt att gå in. Så då blev man hämtad av fruarna Christoffer och Kim.

Dagen efter då hade Kim bestämt sig för att det skulle rensas i rabatterna hemma hos oss. Efter att vi först varit hemma hos honom så att han kunde mata sin katt och jag fick den underbara uppgiften att plocka bort fästingar på hans katt. Jag trodde att han skojade men tji fick jag. Gösta kom förbi en sväng när vi höll på att rensa, med Tara. Måste ju få pussa på Taris ibland nu när hon är hos Gösta dygnet runt. Jag är jätteglad över att Gösta har henne. Hon mår så bra där :) Kim passade på att fråga Gösta om vi kunde låna en gräsklippare så han kunde klippa gräset på framsidan av vårt hus. Gulligt.
 
        

Christoffer är på jobbet nu. Han har fått för sig att fånga kräftor och fiskar och lägga in de i vår damm. Han kom hem med några igår och kommer hem med ännu fler idag. Vad gör han på jobbet egentligen? Fiskar? Fiskarna verkar trivas i vår damm iaf.

Det var den uppdateringen det :)

Dålig uppdatering

Men imorrn blir det massa bilder och ord.

Krääm

Hej hopp

Sitter på bussen på väg till Sonia nu:) har strosat runt i gamla stan själv en stund. Mysigt. Ska senare till Söderkällaren och träffa Amos och förhoppningsvis Hannah och hennes sambo:) Men först ska det klämmas på Aaron!

Tipsen

Att Sonia tror på mitt och Christoffers förhållande är värt guld för mig. Hon har känt mig längst.

Hannah, jag förstod precis vad du menade med din kommentar på mitt inlägg förut. Problem löser sig inte själva utan kommer tbx om man inte löser de först innan man går vidare. Vi har haft bra perioder och dåliga perioder men ändå återkommande dåliga perioder. Det kan vara för att vi inte har löst gamla problem ibland. Utan bara blivit sams efter storbråk och börjat om och gått vidare. Nu har vi pratat. Vi båda ser våra brister och fel. Vi pratade länge och allvarligt härom natten och det kändes bra. Vi lyssnade på varandra. Och kramades massvis :)

Hur som helst så har jag alltid vetat att om jag nån gång väljer att satsa på en affärsdé så kommer det att funka. För jag vägrar ge mig in i nåt som inte funkar. Ännu en gång så körde jag mitt eget race. Christoffer trodde inte på min idé men han sa att han stödjer mig om det skulle gå bra. Vilket han gör nu, helhjärtat :) Visserligen handlar det bara om att ha hundar hemma men det har gått otroligt bra med intresset från folk som vill lämna sina hundar hos oss. Det är oxå bara bra hundar. Vi tar inte emot hundar som inte passar in.

Måste sova nu. Är hos mina föräldrar nu. Imorrn ska jag klämma på Sonias Aaron igen  :) Jippi!! *saknar*

Förresten Rahat och Tinas kärlek är one of a kind. Bara en idiot kastar bort något så värdefullt. Det är min åsikt det.

Jag fascineras ständigt

Av hans kärlek. Hans starka känslor för mig som gör att jag aldrig behöver tvivla. Jag har aldrig trott att hans känslor minskat nånsin oavsett om vi är sams eller osams. Hans kärlek har en tendens att ge mig energi när jag känner mig extremt låg. Den inspirerar och motiverar mig. Han ska aldrig tro att han inte har något att ge mig när jag faktiskt är med honom för att han kan ge mig det som betyder mest. Kärlek.

Duuuuuktig :)

Idag har Christoffer varit duktig :)

Jag åker till stockholm ikväll. Jag är inte supersugen på att umgås med folk. Men jag ska träffa Sonia och Aaron utan tvekan. Orkar inte med saker och ting som tar energi... Synd bara att jag inte tar me mig nån hund. Lika bra antar jag, kan inte välja vilken av de det skulle bli.

uppdatering.
är på väg till sthlm nu. Vi har helt klart bestämt oss för att inte ha kvar Bonita. Vi har redan 2 hundar om behöver vår kärlek.

Jag och Christoffer ska ska skaffa oss en whiteboard för att komma bättre överens och planera saker. Det är lättare för honom att komma ihåg saker så oxå. Även för mig. Vi kommer komma överens om saker och skriva upp det som ska göras osv. Det som inte har blivit gjort kommer helt enkelt stå kvar skrivet på white-boarden tills det är gjort. En spalt för Christoffer och en spalt för Ruhi :) Bra va? Jag tror det kan funka iaf. Så det är en åtgärd för att bättre kunna komma överens.

Pratar i tel nu.

Tack och hej

Japansk körsbärsträd vs magnoliaträd

Det var trevligt på mötet idag. Fick se Veronicas nya lilla valpis, en yorkshireterrier som heter Doris. Efter mötet stod jag och "Jessicorna" och snackade lite och då kom Louise gående oxå :) Så jag var hemma och käkade och fikade hos Louise en sväng innan C hämtade mig. Jag sa att han kunde hämta mig i Skår senare men han skulle köpa nåt i Kungälv ändå. Iaf, försökte förklara för Louise om hur Magnoliaträdet ser ut som blommar hemma hos oss. Hon undrade om det inte var ett japanskt körsbärsträd och beskrev hur det såg ut. Det lät ju väldigt likt det vi har fast jag har för mig att vi har Magnoliaträd då. Har kollat upp det nu. Dock var jag för lat att ta ett foto på vårt egna träd.

Japansk körsbärsträd




Magnoliaträd



Det är samma färger på de båda och de blommar likt varandra. Men vi har ett magnoliaträd hemma :)

Jag har läst Sonias och Hannahs kommentarer.. de vet vad de pratar om. Jag har bett om semester i helgen så att jag kan vara i sthlm 5-6dagar nu. Jag behöver få träffa mina vänner där och prata av mig lite.

Jag är glad för de vänner jag har fått här. Men jag är fortfarande rädd, lite smått paranoid över att de inte förblir vänner. Knasig som man är.

Ska kolla på CSI nu.


Det e la lugnt

Ska fokusera mig på livets positiva sidor igen. Han är ju faktiskt på steg 1 just nu.

Ska iväg på personalmöte idag. Ja, det är möten hela tiden. Men bara ett möte i månaden ingår i schemat. Resten är övertid.

Christoffer vill ju behålla hunden Bonita. Eftersom hon känns som hans egen. Hon är helt tokig i honom. Hon sover på saker som doftar honom när han inte är hemma. Själv har jag Sally hack i häl. Hon har högst rang bland hundarna och vill inte att de andra hundarna ska få umgås med mig. Cita avgudar Sally och fjäskar dygnet runt för henne. Tara sover över hos Gösta ibland men när hon e hemma så får hon lite special attention nu. Hon är den enda som får sova i sängen nu :)

Vill oxå meddela världen att jag kommer att avlida av mina allergier.

Den räkningen som dödade oss nu var bensinräkningen. Rekordräkningen. Så det är bättre om vi inte tankar full tank varje gång, inte tankar med jet-kortet utan smyger in den utgiften i vår vardagliga ekonomi så klarar vi oss nästa månad. Alltså ingen bensin-räkning och ingen el-räkning nästa månad. Månaden efter kommer väl skattepengarna. Månaden efter det så lägger vi om lånet. Strax är vi klara med avbetalningen på crossen. Så vi klarar oss ju.

Nu ska jag käka nåt och sen sminka mig lite.

Tara kör bil ;)
.

Lite klarare nu

Vi följer ju ett mönster i vårt förhållande.

Jag minns hur det var när jag var singel. Har faktiskt alltid skrivit dagbok innan jag började blogga. Minns hur jag kunde se ett visst mönster jag följde i livet genom åren.

Nu ser jag mönstret vi följer i det här förhållandet. Ska försöka skriva ner våra beteenden i olika steg.

Steg 1. Allt är på topp. Christoffer satsar på att vara perfekt. Han gör för mycket.
Steg 2. Han har börjat tröttna på hemmasysslorna. Vilket irriterar mig smått.
Steg 3. Han skjuter upp saker som han sagt att han ska gör för att sedan "glömma av det" varje jävla gång. Vilket gör mig riktigt irriterad och jag blir den största tjatkärringen på jorden.
Steg 4. Han väljer selektiv hörsel. Han hör inte mig längre. Men han låtsas lyssna genom att visa respons som:"Mm, aa, ja just det" och slänger även en blick på mig för att visa att han lyssnar. Jag själv blir argare och argare för vare dag som går då jag på nytt får upprepa gång på gång sånt jag redan sagt föregående dagar då absolut inget blivit gjort från hans sida. Jag blir som en tickande bomb. Minsta lilla grej får mig att totalt överreagera.
Steg 5. Nu när jag överreagerar på precis allt så säger han att jag bara letar efter anledning att tjafsa fast det inte finns något att tjafsa om.
Steg 6. Jag mår sämre och sämre för varje dag som går. Gråter ofta. Han lyssnar fortfarande inte.
Steg 7. Slutligen kommer det ett jättestort bråk där jag känner att jag ger upp och orkar inte kämpa ensam längre. Att jag inte vill vara kvar. Jag fullständigt bryter ihop.
Steg 8. Han börjar att lyssna och börjar på steg 1 igen!!!!!!! Han vill inte att jag lämnar honom. Det är jobbigt att jag måste må så dåligt och det måste gå så långt innan han lyssnar.

Vet ni vad han klagade på nyligen? Att jag förstör vårt förhållande genom att jobba för mycket. Jag som trodde att det var viktigt att klara av sina utgifter. Så det vill han inte heller stödja.

Jag är såå trött.

Im nobody

so please just ignore me.

Jag har planerat hela sommaren med hundar här. Det kan man inte bara avboka och gå ifrån.

Hundpersonligheter är underbara.


Som ett par

så verkar vi inte funka ihop och vi förpestar vår omgivning för tillfället. Vi är inte ens trevlig att umgås med längre. Ledsen för det.

Time out

Jag behöver en timeout. Han behöver oxå en distans från mig eftersom att det inte går att prata med honom längre. Jag ska ta mig sommaren till att tänka och känna efter. Kommer nog vistas i sthlm en hel del. Nu när han bara ska jobba 3 dagar i veckan så klarar han nog hundarna.

Har inget mer att skriva.

Väntar

På jobbet. Att Jessica H ska komma och byta av mig. Hon är på väg och skulle va här lite tidigare än hennes pass. Behöver en cigg. Christoffer sover tydligen fortfarande. Kl är strax 14.30. Jag är så trött på allt. Riktigt less. Ligger iaf på altanen utomhus och njuter av vädret. Så skönt när man trivs på jobbet. Alltid nåt det.

RSS 2.0