21 dagar

Hm, mm, 3 veckor utan cigg och alkohol. Suget har släppt med. Den värsta ångesten har lättat nu. Det känns skönt. Det finns hopp för mig trots allt :) Skämt åsido, saker och ting blir vad jag själv gör det till. Så är det ju.

Köpeavtal el inte

Ja, idag fick jag besök från Skinnskatteberg, av Kitte, Hugos nya matte och hennes vän Eila. Ännu en gång fick jag skiljas från Hugo. Kittes vän Eila är pomeranian-uppfödare. Hon hade följt med bara för att få se Tara som jag då inte har hemma. Eila tycker att Tara har sveriges finaste pappa dessutom. Tara var ju den perfekta lilla pommen jag skaffade.. så nu mer än nånsin så vill jag ha hem Tara. Den som har ägande-rätten på sin sida är den som har stamtavlan, så funkar det. Mitt kära ex hade ännu en gång sagt att han skulle hjälpa mig, denna gång med Tara. Gissa hur det gick?? Det gick faktiskt som vanligt. Inget hände.


Det här är en bild jag på hanen som jag skulle vilja para Tara med




Så gulligt

Min pappa fick idag för sig att han och mamma skulle ut och shoppa kläder åt mig. Väldigt gullig tanke. Synd bara att storleken på kläderna var fel så imorrn ska det bytas. Tänk vad illa man hade tagit upp om de hade köpt för små kläder för att de trodde att jag var mindre än vad jag är. Men att de köpte för stora kläder.. tror de då att jag är större än vad jag är? Haha, där tänkte jag helt fel! Jag ska ta illa upp för att de köpte för stora kläder ju!! Haha! Hur som helst, gulligt av de. Det de köpte var en mysig mörklila morgonrock i sammet, en pyjamas, en mörklila stickad kofta med luva, en röd tunika, ett linne, ett par leggings.. jag tror att det var allt :) Pappa valde tydligen alla plagg. Jag var imponerad av att pappa valde just de leggingsen. Det var såna där svart glansiga wet-look.

Imorrn ska jag köpa en jacka. Jag vet vilken men har inte bestämt vilken av färgerna röd eller mörklila det blir.


Det blir en bra vardagsjacka. Färgerna är inte lika skarpa som på bilden. Det blir förmodligen lila eftersom det är en av höstens färger i år och som alla vet så varar ju hösten alldeles för länge i detta land.


Naruto Shippuden 137, Itachi vs Sasuke

Efter över 300 avsnitt så får man äntligen börja se bröderna Uchiha möta varandra. Man får rysningar om man nu är en sån Naruto-nörd som jag är :)




Slutat blogga?

Tanken har slagit mig men jag ska inte sluta blogga.

Hugo är tbx hos mig. Hans s.k nya ägare verkade inte vara så hundkunniga som de har utgett sig för att vara. De har ju Citas valp som har fått heta Louie. Louie började bli svartsjuk när de kelade med Hugo. I början sa Hugo inte ifrån men han hade börjat säga ifrån nu och de blev rädda att han skulle skada Louie. Hugo är ett år äldre än Louie. Louie är 4mån gammal och är en jobbig, kaxig, påträngande valp som testar sina gränser. Men men, jag la ut en annons på Hugo för första gången. På nån timme så blev jag bombad av mail och samtal av folk som ville ha Hugo. Jag har valt ut en familj som har en volpino tik hemma redan. Ett äldre par som bor i ett stort hus med stor tomt och hundluckor och hundrum hemma. Ett par som ägnar sitt liv åt hundar och barn sen många år tbx. De tar emot fosterbarn nämligen. Hur som helst, det var trevligt att prata med den här kvinnan. Jag ska träffa henne på lördag och jag har fått handpenning på Hugo. Jag har kollat upp tiken de har oxå. Det är en väldigt liten och fin tik så det blir nog ett gulligt volpino-par. Hugo väger 6.5kg. Cita väger 8kg. Hon är för stor för sin ras. Men deras tik väger 5kg. Det var hundsnacket det.


Jag mår dåligt och jag har haft väldigt mycket ångest på sistone. Därför har jag parkerat mig själv hos mina föräldrar. Jag har inte supit bort min ångest som jag brukar och jag har inte rökt än heller så det gör ju sitt oxå. Jag hade ett storbråk med båda mina föräldrar idag. Mycket av mina tonårs-rebell-känslor kommer upp. Just nu känns det väl lugnt...

Jag är verkligen off men det hjälper inte att isolera mig från omvärlden så som jag har gjort. Visst träffade jag Sara härom dagen men vi deppade ikapp. Hon verkar inte må bättre än mig. Men jag orkar verkligen inte umgås med nån eller prata med nån... jag har inte ens orkat blogga som ni har märkt.

Men jag ska ta steget ut. Nån gång.

How

How do I find my way back?


We're going to Sara

Sara hämtar mig och Cita strax. Ska vara en stund hos henne. Hon kör hem oss sen igen. That is all for my saturday night evening.

Adios

All good things (come to an end)



"All Good Things (Come To An End)"

Honestly what will become of me
don't like reality
It's way too clear to me
But really life is dandy
We are what we don't see
Missed everything daydreaming

[Chorus:]
Flames to dust
Lovers to friends
Why do all good things come to an end
Flames to dust
Lovers to friends
Why do all good things come to an end
come to an end come to an
Why do all good things come to end?
come to an end come to an
Why do all good things come to an end?

Traveling I only stop at exits
Wondering if I'll stay
Young and restless
Living this way I stress less
I want to pull away when the dream dies
The pain sets in and I don't cry
I only feel gravity and I wonder why

Flames to dust
Lovers to friends
Why do all good things come to an end
Flames to dust
Lovers to friends
Why do all good things come to an end
come to an end come to an
Why do all good things come to end?
come to an end come to an
Why do all good things come to an end?

Well the dogs were whistling a new tune
Barking at the new moon
Hoping it would come soon so that they could
Dogs were whistling a new tune
Barking at the new moon
Hoping it would come soon so that they could
Die die die die die

Flames to dust
Lovers to friends
Why do all good things come to an end
Flames to dust
Lovers to friends
Why do all good things come to an end
come to an end come to an
Why do all good things come to end?
come to an end come to an
Why do all good things come to an end?

Well the dogs were barking at a new moon
Whistling a new tune
Hoping it would come soon
And the sun was wondering if it should stay away for a day 'til the feeling went away
And the sky was falling on the clouds were dropping and
the rain forgot how to bring salvation
the dogs were barking at the new moon
Whistling a new tune
Hoping it would come soon so that they could die.


Ventilerar

Jag har alltid skrivit av mig när jag mår dåligt och när jag mår bra så skriver jag inte alls. Så därför kan den här bloggen bara verka vara en massa elände och att livet aldrig verkar vara bra. Men så är det inte. Jag hoppas att folk förstår det.

Just nu gör det ont att veta vad min brorsa går igenom..

Spontan och envis

Jag har fått höra att jag är spontan och envis. Jag får för mig att göra saker spontant och sen försvarar jag mitt spontana val som en envis åsna. Det är en dålig kombination faktiskt.

Ännu en fredag gick... Jag blev lite rastlös och sugen på öl och cigg. Men nu har fredagen gått förbi och det blev inge öl o cigg.

Visst har jag gått ner lite i vikt men det är ju inte bara pga att jag hade mens. Det är en kombination av inget supande, nyttig kost, promenader.. och lite mens då.

Hoppas på att få lite kvalitetstid med Sonia och hennes son imorgon :)

Adjö


Vaccinerat mig

mot svininfluensan i förrgår. Igår hade jag svinont i hela min överarm och kände mig febrig. Idag så är det hårt och svullet kring där jag fick sprutan. Gör ont att bara ha en tröja på sig över det stället. Hela grejen med den här vaccinationen känns inte bra alls. Man känner sig som en försökskanin.

Jag kan vända dygnet rätt om jag vill. Jag har testat det. Bara det att jag tycker att det är skittråkigt att vara uppe tidigt. På nätterna så kan det finnas nåt bra på tv iaf. Idag var jag klarvaken kl 8. Gick ut med Cita, käkade frukost osv. Men vad fan ska jag göra nu? Kolla på barnprogram eller? Jag är iaf hos mina föräldrar sen några dagar tbx. Mamma gillar inte alls att jag är här med Cita men jag vill vara här. Att vara isolerad e inget smart drag.

Den 10e dec åker jag till Bangladesh. Är nog borta i ca 5 veckor. Det känns skumt det.. hoppas att man håller sig frisk då, då jag inte kunde ta något resevaccin. Jag har ju klarat mig förut utan det och vi vet ju hur man gör för att undvika att bli sjuk.

Om man skulle ta och sova lite till... :p Ska spela lite mafia wars på facebook först :D

La Familia

Jag och Cita är hos mina föräldrar i brandbergen nu. Jag var tvungen att skriva på lite papper så att mamma kan fixa visum till Bangladesh åt mig. Sen måste jag vaccinera mig mot svininfluensan innan jag åker oxå. Tur att man tillhör riskgruppen nu när det är lite brist på vaccin.

Har fan haft mens i 3 veckor nu. Minskat 3kg på vågen me. Tror pluffset på magen har minskat lite pga mensen.

... ja. det var det ...


I början av dec

blir det att åka till bangladesh. Nån gång första veckan i dec. Hundvakt för Cita löser sig. La ut en annons och fick många svar. Men Tobbe och hans tjej verkar vara intresserade av att ha Cita.

Jag drack inte i helgen och jag är fortfarande rökfri.

Det hade varit gott

med lite lakritsshots just nu..


Bort bort bort

Jag vill bort härifrån.


Ingen aning

om när jag kommer att somna idag. När jag la mig innan så vart jag så ledsen över Hugo...

Min Cita

Det var så länge sen hon var ensamhund. Det gick väldigt snabbt till att hon blev sitt gamla jag igen. Lugn, mysig.. inte alls stressad mer. Hon har länge varit stressad när hon träffar på andra hundar. Hon har gjort utfall mot alla hundar, för att skydda Hugo. Hugo var ju det största fegisen på jorden. Hon trodde nog oxå att han var hennes valp mitt i allt som har varit. Jag hade ju redan fått henne att sluta skälla vid hundmöte. Nyss träffade hon på en jack russel-hane härute för första gången. Hon skällde inte. Hon hälsade på honom och började leka. Verkligen skönt att se att hon blev lugn så snabbt av att bara vara ensamhund igen. Hon sov djupt i 6tim efter att Hugo var borta. Jag fick släpa med henne ut nyss. Cita har det bättre nu. Hugo har det oxå bättre nu.

My mind is at ease...


Hallå?

Hugos nya matte skulle höra av sig när hon kom hem med Hugo. Hon har inte hört av sig. Jag har smsat 2ggr oxå. Ska ringa henne nu o kolla..

Hon skickade sms samtidigt som jag ringde. Okej. Det verkar ha gått bättre än vad jag hade hoppats på iaf :)

Usch, Aj

Hur klarar folk av att sälja sina hundar? Jag mår asdåligt!!! Jag borde aldrig ha skaffat mig Hugo. Det var inte mitt val. Men det blev verkligen min hund. Vad bra att jag inte vill dricka och inte ska röka då. Men Hugos nya matte, hennes halvsyster är den första hundvakten Cita nånsin hade. Jag vet ju att han hamnar hos bra människor. Men han var ju min lilla snutt. Istället för att det ska ske något som tillför glädje i mitt liv så tas det mer glädje ifrån mig mer.. det lilla jag hade.

Det här var det bästa alternativet för Hugo.


Riktigt jobbigt

Om en timme hämtas Hugo. Jag vill inte bli av med honom.. det känns sjukt jobbigt. Ångest :(


Min hälsa

Jag äter nyttigt nästan hela tiden. Små portioner med. Har precis kommit på att det är väldigt gott att dryga ut vissa maträtter med kidneybönor oxå så jag måste införskaffa mer sådant. När det gäller drickandet så blev det ju ingen vit månad. Men jag har dragit ner enormt mycket på mitt drickande. Att jag har druckit 2ggr på 3 veckor är inte mycket (för att vara jag :p).. och mindre ska det bli. Och när det gäller rökandet som sagt, det måste bort. Helt.

Jag såg en film idag på Canal plus som heter Brick Lane. Handling: "En tonårig flicka i 1980-talets Bangladesh tvingas flytta till London och gifta sig med en medelålders man". Otroligt bra handling som verkligen relaterar till min verklighet. Hon fick barn med den här mannen, 2 döttrar som sedan i tonåren är så trötta på att deras mamma aldrig säger emot deras pappa ang nånting och är arga på pappan som har fastnat i en gammal tid och lever gammalmodigt. Mamman träffar faktiskt en annan man i England som hon blir kär i. Hon tänkte nästan skilja sig för honom med. Vid slutet så kom hon i underfund med att hon har fått lära sig att det finns 2 sorters kärlek. Den ena sorten är stark i början men som sedan med tiden dör ut... och den andra sorten är en kärlek som inte direkt märks i början. Den tar sin tid. Man märker lite varje dag. En växande kärlek... Hon stannade iaf med sin man för att hon älskade honom.

Jag tänker på killen jag inofficiellt var fölovad med när jag var 19. En bengal. Han var verkligen ett otroligt hopplöst fall. Han blev bortgift för 6år sen och nu i år, för första gången i sitt liv så kände han att han är lycklig med sitt liv. Det tog honom 6år att bli det, i sitt äktenskap. För i år fick han barn. Han älskar sin fru nu, det vet jag. Jag är bara väldigt imponerad av vilken typ av människa hon är. En väldigt trygg, lugn och stabil tjej. 2 kaos tillsammans funkar inte bara.. Vilket både han och jag var.

Rahat var oxå kaos när han träffade Tina :)

Mycket kaos kommer av tryggheten man inte har i sig själv.. Min trygghet i mig själv är länkad till mina föräldrar väldigt mycket. Så är det bara..

Nu har jag skrivit lite mer än vad jag har gjort de senaste dagarna...

5e dagen

utan att röka... Så länge jag röker så behöver jag inte bemöda mig att ta mitt arsle till något gym.

Vaccinerade Hugo idag. Mamma körde mig till djurkliniken.

Jag vill ha en cigg nu!!

Iaf, jag trivs faktiskt med min ensamhet numera. Det är inget konstigt med att vara ensam längre. Tyvärr så drar jag mig för att vara bland människor nu. Får lätt ångest av det. Har fått en del problem med ångest på sistone.

Det finns inget att vara glad för längre...

Jag vill

följa med mina föräldrar till Bangladesh en månad, nu i dec. Ska försöka hitta en hundvakt i en månad för Cita nu..

Imorgon

bor inte Hugo hos mig längre :(


Det är inte hållbart

att vara som jag är nu.


Mobilen

Jag pratar inte i telefon längre.

Sms går bra.


Inkasso-skit

Mina räkningar är helt åt helvete. Men den enda inkasso-grejen är fortfarande den gamla hyran som inte blev betald. Den som jag hade väntande på mig hemma när jag kom hem från England. Kom ett brev om det idag, att hela summan inte var betald och att den var sen igen. Förhoppningsvis är jag av med den skiten helt nu.

Min värld rasade samman förut.

Jag hoppas att jag är lite muntrare när Sonia flyttar hit på måndag.. På fredag åker Hugo till sina nya ägare. Imorgon ska jag vaccinera honom. Jag vet inte vad jag ska göra åt Tara längre men hon är min.


Anyday

Jesse Williams



Måste ladda ner senaste avsnittet av greys anatomy..


Hemligt nr

svarar jag inte på..


Yeah

Whatever


Nej

Jag tycker inte om livet.


A new day...

*Välja kläder
*Sminka mig
*Rasta hundarna
*Åka och äta middag med Hannah

:(

Jag mår dåligt igen. Jag och mamma pratade om min morbror idag. Hur min morbrors son, min kusin alltså, för några dagar sen fick ett toppenjobb på en bank i england och min morbror fick inte uppleva det. Min kusin tog nyligen examen... Min morbror missade sina 3 barns uppväxter för att han befann sig i england i sååå många år, utan uppehållstillstånd. Så hans fru och barn bodde i bangladesh under all den tiden. Jag var i bangladesh när jag var 8år gammal. Inte ens då var han hos sin fru och barn i bangladesh, utan i England. Det var bara för nåt år sen som hela familjen kunde bo i england tillsammans igen, utom hans äldsta dotter.. Hans äldsta dotter som är ett år äldre än mig, flyttade till Canada för att studera för rätt många år sen, så han missade hennes uppväxt helt. Hon bor fortfarande i Canada.

Min poäng är, att min morbror träffade sina syskons barn regelbundet i england. Dvs säga mig, min brorsa och mina andra kusiner. Han missade sina barns uppväxt men han träffade oss regelbundet. Han älskade oss så mycket och vi hade en speciell plats i hans hjärta, som han egna barn...  

Jag och mamma pratade om hur vi var bland de sista som träffade honom innan han dog. För mina mostrar som bor i England tänkte hälsa på igen dagen efter. De skippade att besöka honom just den här dagen.. som råkade bli hans sista dag. Min yngsta moster svimmade när hon fick höra sen att det var försent..

Så det här är vad man tar itu med när man e helt nykter och ensam en längre tid.


Twilight

Jag har kollat på filmen Twilight!!



Jag vill leva i en film...

Fast hade jag vetat att det var en fortsättning-följer-film med 3-4 delar till som ännu inte filmats så hade jag inte kollat. Hatar sånt. Strejkade emot Sagan om ringen oxå tills alla delar hade kommit ut. Jag vet att man kan läsa böckerna..


Black blood brothers

... Undrar vilken anime man ska kolla på inatt då? Igår kollade jag på en riktigt dålig en. Ändå kollade jag på alla 12 värdelösa avsnitten.

Kolla inte på Black Blood Brothers nånsin.

Hemma igen då

Det var trevligt hos mina föräldrar. Det känns bra när man kan sitta och snacka lite och skratta tillsammans. Jag, mamma och pappa :)

Sen undrar jag varför jag i helvete vill ha en vit månad i Nov under den sämsta årstiden nånsin. Fast allvarligt, jag oooorkar inte med baksmällor. Det är sällan värt det faktiskt.

Tur att man har 2 hundar. De är väldigt bra på att underhålla och trötta ut varandra. De  mår bra av varandras sällskap.


Inga mer nej?

Jag drar till mina föräldrar nu en sväng ändå. Imorgon ska jag äta middag med Hannah.

Adios!

Lugn kväll del 2

Jag måste bryta mitt isolerade jäkla mönster. Jag sa nej till Tobbe idag. Jag sa nej till Hannah och Modi med som ville ses idag. Sen sa jag nej till Sara o följa me på middag till Hard rock café. Sa nej till att träffa mina föräldrar... det har varit många nej idag. Usch o fy vad hemsk jag är... Jag skadar bara mig själv och ingen annan... eller jo, klart det påverkar de jag säger nej till oxå.

Lugn kväll kanske

Jag bangade på allt. Tobbe hittade på annat. Han åkte till norrköping istället. Har inte träffat mina föräldrar heller. Har inte gjort nånting.

Bleach Movie 3, Fade to black

Jag börjar bli anime-blind eller nåt. Men jag gillar ju Bleach. Alltid.



Den här var oxå bra. Men däremot så stänger jag av sånt skit som jag tycker verkar dåligt... så jag kollar inte på dåligt skit.


Om man plöstsligt slutar ta Lyrica

"Så  kan man få sömnproblem, huvudvärk, illamående, diarré, influensa-liknande symtom, nervositet, depression, smärta, svettning och yrsel"..

*ops*. Det förklarar ju ett och annat.. men jag är på väg uppåt nu. Typ.

Och nej, jag ska inte behålla Hugo.

"Have a happy period"

Finns det nån därute som har haft "en glad mens"? Please do tell me then.

De som ska ha Hugo ska hämta honom den 13e Nov men började tjata om allt möjligt idag. De ville hämta honom imorrn. Jag har lite att fixa med honom innan den 13e Nov och nu fick jag förklara det oxå... men jag orkar inte me sms-bombandet. Så nu funderar jag på att ge honom en hormonspruta och behålla honom. Han sover till och med under sängen så det är inte ens jobbigt att ha honom på nåt sätt... sms-bombandet fortsätter medan jag skriver.. Hugo och Tara kan säkert fungera som bra sällskap för varandra medan jag går på kurser med Cita.

Ayakashi

"Ayakashi is the Japanese word for a ghost appearing at sea during a shipwreck" vilket tydligen hade absolut inget alls att göra med den här serien upptäckte jag, ha ha!!

Den här animen har 12 avsnitt och kom ut 2006.

Avsnitt 1-4 är bra. Avsnitt 5 är så otroligt rörigt och osammanhängande... men resten är ok.



Godkänd


To-do-list

*Kolla upp vart min post tar vägen innan alla fakturor hamnar hos kronofogden.

Känns som en rätt viktig grej att göra.

Jag försökte tala om för Tobbe att jag har en vit månad och inga pengar. Men vi ska minsann umgås imorgon, säger han. Hans tjej och barn ska sova borta imorgon så han är helt ledig och vill komma hit. Eller ja, enligt honom så ska han komma hit. Men jag ska träffa mamma först. Ska köpa en tv-bänk.

Jag måste vaccinera, avmaska och ge Hugo droppar innan den 13e Nov. Den 13e Nov så ska han till sina nya ägare :( Känns hårt.

I och med att min post inte har kommit fram så undrar jag vart fan mina tågbiljetter är som jag har bokat för att åka och hämta Tara. Säkert en obetald faktura där med! Åh, jag blir knäpp.

Nu är mina mobil-batterier slut och jag orkar inte ladda just nu.

Det slår aldrig fel

Man möter alltid på nån man känner när man smink-strejkar faktiskt. Fast idag var det bara Sissi :)

Kubbe ringde och ville ta en kaffe i Haninge centrum imorrn till lunch. Jag sa att jag förmodligen sover då. Han skulle ringa mig iaf och se till att jag tar mig till Haninge centrum imorrn. Min ringsignal är ändå avstängd så... Får se hur det blir alltså.

Ska fortsätta kika på "unga mödrar" nu och vara glad över att jag faktiskt inte har deras problem.

Det är svinkallt ute. Storm, snö, hagel.. you name it. Usch.

Btw, jag har ytterst lite koll på min mobil.

Jag smink-strejkar idag

Typ mer än så har inte hunnit vara aktuellt idag. Eller nja, hade 5 sms från Tobbe som tänkte komma över. Rolig kille. Men jag vågar må dåligt i hans sällskap. Men kl vart för mycket innan jag svarade på sms. Sen ville Amos ta en öl på söder. Jag ska ha en vit månad. Nu ska jag åka handla hundmat. Sånt som måste göras.

Baj baj

Bleach 244

Den hade kommit ut:) Äntligen efter väldigt många avsnitt så dyker en gammal favorit-figur upp igen.
Zaraki Kenpachi.



Ichigo är mes. Kommer alltid att vara det.


11Eyes

En anime baserad på ett spel. Endast 4 avsnitt har släppts hittills.. Den är väl okej. Finns ju sämre.




När det gäller Bleach så väntar man på att avsnitt 244 ska komma..


Pull myself together

Jag har börjat kolla på lite scheman för att börja gå på bodypump igen. Bäst att testa innan man avvisar det pga min svaga fotled som fortfarande konstant värker och saknar kraft.. Jag har pratat med mamma om att börja ta en långpromenad tillsammans varje dag, om det går. Det skulle göra oss båda gott så imorgon går vi vår första promenad tillsammans, med hundarna såklart.

Det är Nov nu. Inte långt kvar till jul och nyår.. men vet ni vad? I år finns Sonia i Haninge. Hon kommer nog inte direkt stå på nån stor fest på nyår med sin son Aaron. Men kanske kanske nån trevlig mysig familje-sammanställning och kalas för Tony? Sonia är en del av min familj. Sen om Tony vill ut och fira och festa så behöver Sonia inte vara ensam med Aaron heller. Jag finns ju :) Även om hon förmodligen firar jul hos Tonys mamma så kanske hon är hemma juldagen? Hon är iaf mammaledig året ut. Jag vill gärna kunna avlasta henne om det behövs. Ni kommer snart se oss fika i Haninge centrum med en barnvagn :D

Jag hade inte klarat av att skaffa barn ute på landet, på andra sidan Sverige. Jag hade blivit en väldigt ensam mamma utan min familj och mina vänner.. Jag behöver de mer än jag trodde.


Chaos head

Jag har precis kollat på en anime på 12 avsnitt som heter Chaos head. Den rekommenderas faktiskt inte. Asfånig.

Jag undrar verkligen

vart min post tar vägen? Jag får den iaf inte. Jag står iaf reggad på rätt adress när jag kollar upp mig själv på eniro. Har jag glömt att eftersända min post? Då borde ju mina föräldrar få det. Den kanske dyker upp nån dag då.. eller nåt.

Another Cinderella Story

Jag och canal plus e bästa vänner denna höst/vinter.

Har precis kollat på Another Cinderella Story. Jag kunde inte släppa tanken på hur otrolig ung den kvinnliga huvudrollsinnehavaren, Selena Gomez, såg ut. Hon såg helt pluffsig ut i ansiktet som en barnunge. Så jag kollade upp åldrarna nyss. Den manliga huvudrollsinnehavaren, Andrew Seeley är 82:a och Selena Gomez.. tadaaa: är 92:a. Not cool.




Stannarrr

Jag orkar inte lämna min hemort. Inte ens för att hälsa på hos mina föräldrar..

I tid och otid

Portionerar jag ut känslor som behöver bearbetas. Har varit vaken hela natten igen men jag har inte mått dåligt den här natten. Börjar bli lite klarare i huvudet igen.

I fredags hade jag det riktigt trevligt på Högbergs med Hannah, hennes kille och min Sara kom oxå dit lite spontant. Av gammal vana så drogs jag till fest efteråt. Jag stod utanför Münchenbryggeriet med Sara, såg folket, hörde musiken men kände att jag bara ville åka hem och sova. Vilket jag gjorde oxå. Jag var nykter redan på vägen hem. I lördags var jag bara hemma som sagt. Alkoholsuget har försvunnit så jag kan lika gärna ta en vit månad. Att ha flyttat tbx till min lägenhet här.. det är inget enkelt steg jag har tagit. Det har tagit på mig. Men att bearbeta mina känslor på ett bra sätt har aldrig varit min starka sida. Men jag försöker nu.. Det gör jag verkligen.

Anime

Aldrig lätt att veta vad nytt man ska kolla på när man e klar med en serie. Det finns så många. Ghost 07 är den bästa jag nånsin har sett. Sen kommer Bleach. Jag följer väl Naruto med men den är inte lika spännande. Jag har sett Ergo Proxy oxå och Darker than black... Jag verkar ha hunnit med fler än vad jag trodde.

En annan populär anime som gått är Berserk. Den är faktiskt helt jävla skruvad. Var ett tag sen jag såg den så jag ska kolla på sista avsnittet igen nu. Ni som har sett den känner nog igen den här skumma melodin.



Hur i helvete kan det inte finnas fler avsnitt?? Usch, fy, äckligt.. man måste nog läsa mangan för fortsättningen...


Jai ho

Jag har suttit och lyssnat på den indiska versionen och pyssycat dolls version, av filmen Slumdog millionaires låt: Jai ho. Jag stör mig på hur pussycat dolls uttalar "Jai ho". Ja, jag sysslar med spännande grejer här. Mhm.

Men jag kommer aldrig komma över när det fanns en reklam på tv för butikskedjan Indiska och man använde en arabisk låt till det. Det har satt spår i mig.

Läs detta spännande inlägg med en nypa salt ;)

Haha, kollar lite på olika reviews om indiska filmer. Vissa e rätt roliga.

"Unfortunately by the end of this movie the only victim is you"

"This is good for a couple of laughs after a really long day at work"

"The first half of the film is bad and the second half gets worse and too violent to tolerate"

"A slippery script with an aging hero is a perfect cocktail to just pass some time"

"This film is a no-brainer, but even no-brainers used to be fun once upon a time"

"Not worthy of your time, stay away from this inflammable factory"

Vill inte

jobba som personlig assistent mer. Lite typiskt kanske då jag vaknade till ett meddelande som sa att jag fick jobbet.. Heltid.

Don't know what to do...

Alla mina sidor

Vet ni hur många sidor jag har? Inte jag heller. Jag menar, orka lära känna alla de sidorna liksom.

Ge mig en vecka

Jag var tvungen att börja på antidepp igen för en vecka sen. Tar ca 2-3 veckor innan det går uppåt men det gör först neråt och för tillfället verkar jag ha utvecklat en trevlig form av social fobi. Får ångest av att sitta på tåg eller buss även fast det knappt är några människor på. Jag kände/känner att det är dags att gå på det då jag når en nivå där jag för allt i världen inte vill stiga upp ur sängen eller när jag har varit ute med hundarna, så går jag och lägger mig igen. Jag sover för många timmar per dygn. Depp-sover.

Jag har total-strejkat emot Halloween i år. Var hemma igår.

... 2


...


RSS 2.0