Hans jobb

Har jag glömt bort att skriva att han har fått jobb? Det verkar så. Han fick jobb dagen efter vi var ute och festade för 2 veckor sen. Han började jobba förra lördagen. På ett hunddagis/hundpensionat. Han har ansvaret där. Ett jobb han fick via nån som kände nån som kände nån osv.. Det ligger inte alltför långt ifrån oss heller. Så ser det ut för oss med jobb. Det flyter på.


Jobbändring del 2

Är lite seg på att uppdatera mig ibland. Efter att jag skrev mitt senaste inlägg så ringde jag till kommun-växeln här och bad att få bli kopplad till den ansvarige för Funktionshindersverksamheten/Handikappsomsorgen här. Fick prata med nån och jag sa att jag sökte jobb. Skulle då bli uppringd av en enhetschef senare, fick jag veta. Tog ca en minut innan jag blev uppringd. Pratade lite och blev garanterad jobb och bokade tid för att träffa den chefen nästa vecka. Ni förstår, jag jobbar inte i kommunen jag bor i pga att jag blev lite felinformerad förut och jag sökte jobb i fel kommun. Så nu ringde jag till det som ligger närmare. Så det var skönt att jobb löste sig så snabbt. Dagen efter fick jag ett samtal från min samordnare, den som sitter under min chef, min chef var ju sjuk hela veckan. Hon ringde för att muntra upp mig lite, talade om att jag var en jättebra personlig assistent som de absolut inte ville förlora, att de gärna placerade mig hos nån annan. Hon talade oxå om att de uppmärksammat att det är personen jag hade hand om som är jobbig och svår att hantera.

Hur som helst så sitter jag nog med för mycket jobb än för lite. Så det är inga problem där.


Jobbändring

Jag vill inte jobba mer på en av mina arbetsplatser. Jag måste ta mig själv i första hand. Men här finns cheferna tillgängliga ifall jag vill prata av mig. Och det är inte ens min chef som sagt att jag kan komma förbi och prata ut om situationen på den arbetsplatsen så att jag slipper tänka på det i helgen, för min chef är sjuk hela veckan. Det är en annan chef på kommunen. Folk kanske tror att man är erfaren genom att ha jobbat inom vården i 8år. Och det stämmer. Jag vet precis när det är dags att ta mig själv i första hand, speciellt nu när jag gått vidare med livet från mitt gamla jobb så vill jag inte fastna på samma sätt igen. Jag vill inte bli en bitter gammal kärring som så småningom går in i väggen med ett utbränt psyke som så många gör inom det här yrket. Sen så vill jag inte jobba därborta heller för resvägen dit är fan inte mänsklig. Bussarna stämmer aldrig heller. Så ligger det till. Jag vill inte tbx dit.

Tack och hej

Inget psyke

Det är lugnt när jag e ensam. Övrig tid vill jag bara kryppa ner under täcket och inte stiga upp igen.


Dagens 2 positiva besked

Jag fick en bra lön.

Christoffer tog teorin idag.

Nästa vecka kör han upp. Han har lättare för att köra än att göra teorin. Snart blir livet lite lättare igen.


Dåliga odds

Är att åka moppe i mörkret, den branta backen är belagd av is och moppen har sommardäck.

Min arm dog.


Förhållande-svacka

Det är jag som har det. Inte han. Jag har letat fel i varje hörn och vrå som går och tjafsat. Men som Madde sa idag, det låter inte ens som att jag är osäker på vart jag har honom. Nä, jag kan knappt tvinga fram en osäkerhet gällande honom. Jag känner mig bara så låg och sårbar den här tiden på året. Jag skjuter bort honom från mig en hel del. När det dessutom gäller min ena arbetsplats så har jag en rejäl svacka där. Hon tar sjukt mycket psykisk energi. Vi får se om jag stannar kvar där eller inte.

Hur som helst, en glädje i vardagen är att Sonia får barn om ca en månad. Jag vill oxå känna på hennes mage när bäbisen sparkar!! Kanske ska dyka upp hemma hos henne snart nån dag plötsligt.

Tror Christoffer väntar på datorn.

Tack för idag.

Teater

Ikväll ska jag jobba 15-07. Vi ska på teater, Lorensbergsteatern och kolla på något som heter "Kuta och kör". Ska bli kul faktiskt att få göra något sådant via jobbet.


Utekväll förra helgen

Okej, vi var ute och röjde lite förra helgen med hans vänner i stenungsund. Nori tog massa bilder. Först var vi hemma hos Cillan och Lundgren. Sen drog vi ut på ett ställe som heter Plankton.


Hemma hos Cillan och Lundgren, jag och Emelie


Jag och... Amanda?


Nori, jag, Robin och Christoffer












Det var väl festligt? :)

Jäkla bastu

trodde jag att det skulle vara avkopplande... kunde det har varit kanske om det inte var en sambastu. Killar och tjejer i samma bastu, "handduk på" står det på dörren in till bastun. Funderar redanpå att byta gym. Hm.

Jag e trött

Normalt bukar jag vilja ta semester när hösten kommer. Jag blir höstdeppig, det är ett faktum. Min vardag är jobbig. Christoffer har inget jobb och jag tycker att han kan försöka mer än vad han gör. För jag orkar inte jobba som jag gör just nu och sen dessutom komma hem och han mår dåligt. Jag skriver hans cv, jag måste tjata eller tjafsa innan nåt blir gjort. Hans mamma försvarar självklart sin son, inget konstigt med det. Hon ställer upp jättemycket men jag tycker inte att han är särskilt tacksam. Men vad gör inte mammor för sina barn?

Vi gick varandra på nerverna nyss, jag, han och hans mamma. Men jag e så trött bara. Det var väl mest de två emot mig för att jag tjafsade om att det faktiskt var Christoffers fel att min dator kraschade förut. Hans mamma menade att det är meningslöst att tjafsa om något som varit och inte går att ändra på och det stämmer ju. Men jag tjafsar nog inte om datorn egentligen. Utan jag är bara så trött. Jag får aldrig va me mina hundar ens.

Idag va jag på gymet och gjorde nypremiär. La upp ett personligt schema med en gym-instruktör. Jag hoppas att jag får min egentid där och att det får mig att må bättre, lite iaf. Att basta efter träningen och bara ha en liten stund för mig själv, där allt kretsar runt mig och inga bekymmer finns den lilla stunden.

Gissa vem som vill följa med till jobbet?

Aldrig haft henne där förut. Hon har smygit ner där själv :)



I forgot

Christoffers mamma mår ju inte bra eftersom att hennes ena hund Pia har cancer och kommer förmodligen inte att klara sig. Det kostar 25 000kr att göra operationen och man vet inte ens om Pia klarar sig då heller. Så det kanske inte är värt att låta Pia lida i onödan... Hon är 7år gammal.

Cita och Pia



Facebook

Jag tror att alla har facebook. Utom Christoffer och Sissi. Bara så att ni vet ;)



Dagens mys


Kalasfylla i sthlm för drygt 2 veckor sen



Min fylla ledde till att en treeevlig polis på stan sa att jag fick välja mellan att åka med till polisstationen eller att ta en taxi hem. Förr hade jag aldrig sett det som ett alternativ, att ta en taxi hem, av ren snålhet. Nu hade jag nån hemma som var orolig för mig så jag tog en taxi faktiskt. Övertrasserade kortet såklart då vi inte har pengar.

Detta är dagen efter



Halloween

Jag kände inte för att spöka ut mig innan utgång i lördags. Vi var ute med Erik och hans tjej Sara. För övrigt så slutade kvällen med att killar limmade på en stenhårt. Christoffer blev galen av svartsjuka och ville kasta glasflaskor i huvudet på de. Erik hindrade honom från att göra det. Så han krossade glas mot ett bord av ilska och fick 3-4 vakter på sig. Jag pratade oss ur det hela och så åkte vi hem Lite mysigt vart det med Eriks tjej... men sån är jag. Myser lite med tjejer ibland på fest.






Visst tjafsar vi

Klart vi tjafsar ibland, vilka par gör inte det? Om det är något par som inte tjafsar så är det inte riktigt hälsosamt. Härom dagen hade jag jobbat ett dygn, kom hem och blev irriterad på att Christoffer inte hade sökt något jobb ännu. Jag skickade ett sms till hans mamma, tänkte att hon kanske orkar tjata på honom lite. Reaktionen jag fick av henne var för mycket. Hon dödsdömde vårt förhållande helt. Så nu strejkar jag emot henne. Visst har hon ringt mig efter det och smsat. Hon har dessutom talat med vår bank och sett till att vi får amortera 2000kr mindre nu. Vad trevligt. Det hade jag oxå kunnat ordna. Sen Christoffer träffade mig så har jag uppmuntrat honom till att ha en god relation till sin familj. Nu tänker jag strejka från hans mamma. Om han nu väljer att inte upprätthålla den goda kontakten me sin familj så är det inte mitt problem. För jag tänker hålla mig på min kant.



Frosten e här

Vi var hemma igår. Imorse gick vi på en höstpromenad tillsammans med hundarna. Det är mycket frost och löv... och solen skiner. Det är vackert ute. Så det var en skön promenad. Man får ta vara på de små lyckliga stunderna när man ser förbi sina problem och bara mår bra :) När man för stunden låtsas vara bekymmersfri.


RSS 2.0