Dåliga marginaler

Okej, jag erkänner, jag har dåliga marginler. Jag går ut med mitt pick och pack och tar en cigg nu. Rahat har ringt säkert 4ggr och undrat om jag börjat åka än. Det stressar ju upp en lite oxå.

Vi hörs snart igen.

Han åkte tidigt

Jaså Rahat har redan begett sig av mot flygplatsen. Bara för det så måste jag kolla upp exakt hur lång tid det tar med bil härifrån till Landvetter. Jag börjar bli lite nervös nu. Passet har kommit, det är nerpackat.

Det ska ta en timme enligt eniro. Christoffer jobbar till kl 14:00. Vi åker härifrån 14:30. PLanet går 16:25.

Wish me luck.

Dags att packa

Ja det e väl det. Jag har inte packat nåt. Det gäller ju bara en helg. Det mesta tar Rahat med sig från mamma. Jag hittar inte sandalerna jag vill ha på min inomhus på bröllopet. Min plattång är försvunnen. Tina, kan du skicka med en plattång med Rahat kanske? Värt ett försök att fråga här på bloggen ;)

Vi bor på en lantbrevbärarlinje. Så brevbäraren bör komma med mitt pass idag :D Jag har inte passet än.

Rahat ville inte ha skjuts av "en gammal bekant" så jag sa ifrån. Det får va. Vi klarar oss finfint. Jag erkänner oxå att Christoffer inte hade gillat om vi fick skjuts av den personen heller.

Så om det är dags att packa, vad fan sitter jag här för???

Förresten. otroligt kul att höra att Sissi och Madde umgås nu. Jag älskar er båda och ni står mig nära hjärtat.

Mission Impossible

Christoffers mamma fyller år 2 dagar innan mig. Jag har ingen som helst aning om vad vi ska köpa till henne. Hon har tydligen planerat nån present till mig ett tag nu. Hoppas att man hinner kolla efter nåt i England eller på tax-free kanske. Den kvinnan har allt. Hon är bra på presenter. Igår ringde hon för att önska mig en bra resa till england. Gulligt. Hur som helst, det här blir svårt!



Typiskt

Typiskt mig och Sissi att försvara varandras alla beteenden. Jag klagade på mina rökvanor. Hon frågade hur många cigg jag rökte per dag.. Mitt svar var ju "en". Då är det okej att röka tydligen :p Fast vad vet jag. Mitt svar roade Sissi iaf :)

Jessica e så jäkla söt som ringer typ.. varje dag :) Synd att fler vänner inte är så *pikar vissa*

Jag är såååå mätt. Kim är oxå väldigt mätt. Fattas bara att Christoffer får komma hem och äta.

Jag åker till england imorrn. Känns overkligt.



Ja just det. Jag och Christoffer skulle handla igår efter att han kommit hem från jobbet. Men han orkade inte åka hem emellan så han åkte och storhandlade själv. Han gjorde bra ifrån sig. Jag underskattade honom på den punkten. Jag såg inte vad han hade handlat för frysvaror men när jag kollade idag så blev jag imponerad. Synd att han var duktig för nu kan han storhandla själv ibland efter jobbet :p Men jag är glad för det.

Seeegt

Christoffer jobbar till kl 20 idag. Ska ta och dricka mer kaffe och fixa lite käk. Inte kul om Kim måste svälta när han e här. Han kom i tisdags. Kim och Christoffer har funnit varandra igen i Silkroad.



Steg 1

Nu är jag medlem i Kungälvs brukshundsklubb :) Betalat årsavgiften oxå. De hör väl av sig och bekräftar mitt medlemskap på nåt sätt antar jag. Sen ska jag kolla in vårens kurser :)

Nästa problem

Ja alltså det kommer alltid nåt nytt problem. Idag, äntligen gick bilen igenom besiktningen, tredje gången godkänt. Skönt det. Christoffers pappa är den som pillar och fixar bilen. Så det enda vi betalar är sakerna vi köper från biltema. Men men, nu funkar inte torktumlar-helvetet igen. Den snurrar inte längre.

Jag kommer aldrig att sluta röka. Jag behöver stressa ner med det.

Adjö

Uppdatering.
Åh, rem-helvetet är av. Skjut mig.

Härligt

Jag fick sms av Sonia idag. Det blev kejsarsnitt som jag trodde och en stor frisk välmående pojk. Hon mår bra och är hemma me sin bebis. Jag har så svårt att föreställa mig Sonia med en bebis. Vi har känt varandra sååå länge. 21år är en lång vänskap och nu har hon en bebis. Jag har funderingar på att vara i sthlm helgen jag fyller år. Jag behöver träffa mina föräldrar och jag måste få se Sonia och hennes bebis. Vare sig hon vill eller inte så kommer jag att dyka upp om jag är i sthlm. Det var skönt att höra att allt har gått bra. Jag känner en enorm glädje för henne :)


Blogg på jobb 27e jan kl 18

Idag fungerar det inte att logga in på nätet här. Har shoppat lite kläder idag innan jobbet. Var tvungen att köpa nåt jag kan ha på mig i helgen i England.

Fan vad trött jag är fortfarande.

Som nu märker så har jag en gnällig period nu. Klagar på något hela tiden. Jag är medveten om det. Usch, jag gäspar hela tiden. Ska vara vaken 5timmar till här. Dumt att dricka kaffe nu för då somnar jag väl inte sen. För övrigt så måste jag sluta röka. Otroligt dålig vana jag har fått det senaste året. Det förstör min träning och kondition. Jag kommer fan att åldras i förtid. Men jag känner beroendet nu som jag inte gjort tidigare genom åren när jag har feströkt. Egentligen ska man ju sluta tvärt, inte sitta och fundera på när rätt tidpunkt är att sluta. För det finns ingen rätt tidpunkt att sluta röka. Det är en nu-eller-aldrig-situation. Jag orkar bara inte med det ruttna humöret och dåliga måendet som kommer med abstinensen. Orkar inte vara en grinig kärring som är en pain för min omgivning. Jag lägger funderingarna kring rökandet på hyllan ett tag.


Jag ska låna lite kläder av mamma att ha på mig i helgen. Hoppas att det ser bra ut, att jag tar på mig det rätt, sari alltså. Undrar om man måste ha på sig tusen armband än eller om det har tonats ner nu? Modet ändras hela tiden för bengaliska/indiska kläder. Jag vill inte plocka ur mina piercingar heller. Men det kanske jag måste... Hoppas att vi har vett nog att ta lite bilder. Undrar om Rahat bokade samma hotellrum till oss? Undrar om en gammal bekant kommer att skjutsa oss till flygplatsen när vi ska hem sen. Hade tänkt att maila runt lite och få svar på min frågor nu men jag kan inte koppla upp mig på nätet som sagt.


Annars så ska nog jag och Christoffer måla om vårt sovrum. Det skulle vara kul att piffa till lite i hemmet utan att det kostar skjortan. Alla väggar hemma är vita och det är väldigt tråkigt. Men just i sovrummet så vet vi vad vi vill ha för färg. Vi är helt överens. Så det får bli Februari-projektet.


Saknar mig själv

Jag saknar den här sidan av mig själv ibland. Trivs ju inte ens med mig själv just nu. Men det visar jag inte :)





Michaela skulle kommit förbi. Hon hinner inte idag. Så det får man ta en annan dag.

Väntar på besök

Skulle fått lite besök vid 11. Kl är snart 12. Antar att hon kanske hade fler ärenden att gå än vad hon trodde. Hon skulle messa när hon började närma sig. Jag är bara hemma till 12:30. Kanske 12:45. Min powernap igår varade i flera timmar såklart. Jag sov därefter hela natten oxå. Jag vill fortfarande sova! Känns som att jag kan sova hur länge som helst. Men jag ska jobba 15:00-8.30. Eftersom jag inte vill köpa kläder så vill jag köpa smink istället. Måste fixa mig en schysst foundation som jämnar ut min hudfärg. Jag älskar makeup store.
Christoffer försov sig imorse igen till jobbet. Jag vaknar alltid av alarm på mobilen. Men jag har inte gjort det de senaste 2gångerna. Vilket jag tycker är kontisgt för att vara jag. Imorse löste sig det mysteriet. Christoffer stänger av larmet snabbt som fan innan jag hinner vakna och tjata upp honom. Smart va? Inte direkt. Ska sätta på mitt eget larm i fortsättningen.

Min chef ringde idag och sa att min semester till helgen är beviljad. Biljetter är bokade. Jag och Rahat ska åka till england över helgen och gå på min kusins bröllop. Känns bara så overkligt att vi ska åka. Jag kommer inte fatta att det är sant förrän jag sitter på flyget. Som vanligt är jag trög på att reagera. Med tanke på vår ekonomi så är det inte jag som betalar biljetten.

Undrar verkligen om jag har glömt min plattång hos Sara? Jag mår dåligt utan min plattång *snyft*.

Det var nog dagens tankar.


Detta kan vara min blivande tatuering. Inte texten såklart.

Hör och häpna

Jag skulle på kurs kl 9.30 idag. Men jag valde att åka in tidigare imorse och träna innan kursen. Eller ja, jag åkte med Christoffer när han skulle till jobbet rättare sagt. Så kl 7.40 stod jag i gymet och tränade. Nu är ni imponerade va :p Det suger att ha gått upp i vikt sen man flyttade hit och att jag inte får på mig mina gamla kläder längre. Men vänta och se. Jag kommer att komma i form igen. Efter kursen gick jag och Jessica runt lite. Vi käkade lunch. Spanade in läget på Sportlife i Kungälvs centrum om vi kunde tänka oss att börja träna där tillsammans. Men ärligt talat, jag vägrar träna där om jag inte får basta efteråt. Jag måste få basta och stretcha så att jag inte avlider av träningsvärk sen. Så det blir nog inte Sportlife i Kungälvs centrum då de inte har bastu. Känns för övrigt som man kommit igång med tränandet igen. Ska se till att träna 3ggr i veckan. Sen gick vi runt lite i affärer. Känns inge kul o shoppa kläder för tillfället heller längre. Men så hade vi inte fått lön heller än så det gör inget. Fattar inte vad Christoffers arbetsgivare håller på med. Han skulle ha fått lön i fredags. Sen sa de att han skulle få lön idag istället. Den har inte kommin in än. Man vill ju veta hur det kommer att se ut på kontot efter att räkningarna är betalda. Inte för att det finns nåt jag vill göra direkt. Så det spelar väl egentligen ingen roll om vi har pengar eller inte just nu... Jag bryr mig inte om pengar just nu. Min fokus ligger på att träna. Jag fyller år om 2 veckor så mina föräldrar skänker mig nog en slant som vanligt.

Jag bara svamlar just nu.


Är jävligt trött nu och vet inte hur jag ska orka vara uppe resten av kvällen. Nä fyfan, det blir en powernap nu. Sov bara 4timmar natten till idag ju!

Tack för en mysig dag, Jessica :)

Stjärntecken?

Skumt att få höra av mamma att jag skulle ha varit född den 18e jan. Knappt vattuman. Om det nu spelar nån roll. Weird. Och Christoffer föddes nästan en månad för tidigt. Alltså Jungru egentligen då eller.

Sonia får en vecka på sig att samla sina krafter lite. Sen vill jag höra av henne. Iaf hur hon mår. Jag vill veta hur hon mår. Jag förstår om hon är i en dimma nu och helt slut.

Aja.

Hejdå.

Kan inte sova

Jag mobilbloggar från sängen. Tony har smsat. It's done now. De måste vara helt slut. Jag tänker anta att allt är bra med Sonia. De får höra av sig när de har återhämtat sig lite. Grattis mamma Sonia och pappa Tony! Har kollat min mobil så många ggr den senaste tiden. Till slut hade det smset jag väntat på, kommit. Kommer inte att skriva några personliga detaljer här. Det får förbli privat... Ska väl ge sömnen en chans nu igen. Natti

Spaweekend

Jag och Jessica planerar en liten weekend. Vi ska åka bort. 2 nätter blir vi borta på ett spa. Ska bli riktigt skönt.

Spaweekend


Satsa på mina hundar

Steg 1 är att gå med i en brukshundsklubb. Det lutar mer åt Kungälvs Brukshundsklubb än Lilla Edets. Kungälv är en mycket större kommun och känns mer professionella. Steg 1 är att gå med där och sen anmäla sig till vårens kurser. Vi tänkte börja med att gå på lydnadskurser med båda hundarna tillsammans. Allmänlydnad. Därefter är tanken att låta Tara gå agility då hon har visat sig lättlärd inom det. Finns en agility-bana på Christoffers jobb som hon klarat av bland de första försöken. Cita har konstiga fobier. Hon skulle aldrig klara av att springa igenom en tunnel. Knasigt. Men hon älskar att lära sig saker så kanske kan man tävla med henne i lydnad nån dag. Förmodligen. Har mailat runt lite gällande Tara. Jag behöver veta hur fan man friserar den fluffen om man ska ställa ut henne.

Nästa vecka ska jag iaf bli medlem i en brukshundsklubb. Måste få lön först. Den 27e.

Skräp

Vi har så mycket skräp vi måste slänga. Det måste slängas idag. Annars blir jag galen. Jag vill att vårt hem ska se ut som ett hem och inte ett förråd av skräp!



Inga tröstande ord

Jag har inget att säga och kan inte tänka mig att många har något att säga heller när en vän säger:

"How many lives
Will I lose on the battle ground
inside of my mind?
I think I've had enough"







Man lär sig

Det tar 2-4dygn för förstföderskor att föda efter att deras vatten har gått fick jag veta av Tony på msn. Min älskade Sonia har det inte lätt nu.

Ska betälla lite nya piercingar på nätet nu. Jag vill ha svart stål.

Tiden går sakta...

Sms 01:27

"Wow! Mitt vatten gick precis!!! Ska åka in till förlossningen nu!! :) sorry om jag väckte dig men tänkte du ville veta ;)  puss"

Drygt 12 timmar sen Sonia skickade det. Jag väääääntarrrr. Jag blir orolig för Sonias mående. Jag vet att föda barn e nåt vanligt i den här världen. Men ändå. Jag vill att processen ska vara över nu. Jag tror att hon kommer bli tvungen  att göra kejsarsnitt. För hon e så mini och pojken i magen gick 11-12dagar över tiden och pojken bara växte och växte.

Sonia, kom igen nu!!

Ut med vattumannen!! :)

Vad hade man skrivit egentligen?

Ringde på min mobil igår, ett nr jag inte kände igen. Det vad Michaelas kille, Linus från sitt jobbnr som undrade lite om en sak som stod på min blogg. Jag har lagt till henne på msn men glömde bort att jag heter mitt bloggnamn på msn. Och de visste inte att jag heter Ruhi. Så de undrade ju vems blogg det var och det första de ser är ju namnen på sina hundar i senaste inlägget :D Haha, en liten chock då jag hade skrivit en hel del om deras hundar :D Så första tanken var:"Åh nej, har jag skrivit nåt dumt?, Har de tagit illa upp att jag har lagt upp bilder på deras hundar utan deras tillåtelse". Men det var inget sånt. Jag mindes inte riktigt vad jag hade skrivit heller. Jag skriver ju alltid det jag tycker och tänker så jag kan alltid stå för det dom står. Jag kom bara inte ihåg alla detaljer i den här röran som varit.

Mycket gott vin, tack Michaela och Linus :) Jag hoppas att vi håller kontakten. Ni verkar vara helt underbara människor.





Nu ska jag jobba till kl 15. Sen ska jag träffa Jessica. Vi ska gå på relaxyoga tillsammans ikväll.

Jag hade tänkt sminka mig på jobbet men jag glömde allt mitt smink hemma. Det suger. Så går det när man byter väska.

Jag gillar de

Michaela och hennes kille Linus kom förbi med alla hundarna faktiskt. De har köpt hus i Stenungsund. Vi fick jättegärna lämna våra hundar hos de om vi skulle resa bort nån gång. De hade lite småpresenter med sig för att visa sin tacksamhet :) De verkar för övrigt komma från en rik familj. De erbjöd sig att kolla jobb åt Christoffer nån annanstans. De är 23år gamla faktiskt :)



Nu kom Christoffer hem från jobbet. Ska fixa mat.



Valparna har öppnat sina ögon nu. De morrar, frustar och går omkring massvis nu :)

Soppa

Michaela smsade att hon kan komma förbi här en sväng. Så det blir bra. Att vi kan prata direkt med varandra och slippa höra alla saker via andra som leder till missförstånd.

Jag tänkte skriva mer här men innan jag loggade in här så råkade jag komma in på en singelpappas blogg. Han är singel för att han var med om en bilolycka och förlorade sin fru och 13dagar gamla dotter men lyckades rädda sin dotter. Det kändes, att läsa hans blogg.

Singelpappans blogg

Vi försöker iaf

Äntligen har vi börjat träna tillsammans. Hur skönt som helst. Vi behövde det :) Man kan inte leva på att antingen bara vara hemma eller jobba. Man behöver något annat oxå. Christoffer tyckte att jag såg gullig ut när jag satt vid träningsmaskinerna och pumpade, haha!

Cita har varit superlugn med mig idag. Varit ute utan koppel oxå. Hon har inte skällt en enda gång idag. Jag tror att hon helt enkelt behöver mig som "flockledare". Hon och jag var ensamma från början. Hon verkar trivas bäst när vi är ensamma nu oxå. Min underbara pluttiga hund :)

Veterinären som undersökte Gucci, valparna och hanen Hubbe tänker tydligen anmäla Hundpensionatet. Jag tror inte att vi kommer få nån ersättning för att vi hade Gucci och valparna och det gör mig inget. Jag är nöjd med att ha fått bekräftelsen av veterinären att Guccis valpar inte hade klarat sig om vi inte tagit hem de. Blev dock lite orolig att Guccis matte Michaela kanske tyckte att vi hade gjort nåt fel ändå. Kollade läget via sms och fick ett gulligt sms tbx. Hon hoppades att vi skulle hälsa på vovvarna snart och att vi skulle pratas vid lite imorrn. Jag e ju rädd att nån ska skylla Hubbes hälsa på Christoffer. Men Michaela är glad att Christoffer ens började jobba på Hundpensionatet, annars hade nog inte Gucci klarat sig. Ingen hade nog upptäckt att hon var dräktig.

Det är inte bra här hemma

Det känns som att nåt har fallit bort i det här förhållandet. Jag är ledsen. Jag är ledsen över att det känns som att han inte förstår mig längre. Det känns som att jag lever det liv jag levde innan jag träffade honom. Ta hand om hemmet, jobba och pyssla med Cita. Han sitter bara och spelar data varje ledig sekund. Han tar med sig datorn till jobbet. Han ska vara med Kim i helgen och spela data hela nätterna. Jag känner ingen tvåsamhet. Jag gillar min tid med Cita. Hon är lugn och stabil med mig. Jag tänker acceptera att nåt saknas just nu mellan oss och fokusera mig på träningen. Han ska väl oxå träna eftersom jag tjatat honom till att det är det han vill. Dumma argument finns det oxå, som att han trodde att han inte fick lägga pengar på att träna. Varför ska jag lägga pengar på att träna men inte han? Vad är det för logik? 300kr i månaden är ingenting. Som sagt, jävligt löjligt argument.

Ska göra mig klar då för att åka och träna. Träna mig trött så att jag slipper tänka på det här.

Kopia av mig såklart

Jag har svårt att koppla av. Jag har kommit till en punkt då jag tydligen haft "restless legs". Det känns obehagligt som fan om jag håller mina ben stilla. Jag har en inre stress. Cita är en underbar hund men herregud vad den hunden kan känna mina vibbar utan att jag säger ett ord. Jag kollar på Mannen som kan tala med hundar. I det här fallet är det absolut inget fel på hunden. Det är ägaren som är nervös och ängslig. En gång var CIta med mig i tvättstugan innan jag flyttade. Jag blev superirriterad på en kvinna i tvättstugan. Då började Cita att skälla ut den kvinnan. Hon såg kvinnan som ett hot mot mig. Cita älskar alla människor annars. Varje gång hon ser en annan människa eller hund så börjar hon att skälla som varning och springer sen fram för att kolla om det är ett hot eller inte och det brukar dröja nån sekund bara innan hon inser att andra är vänliga och då blir hon superglad och vill leka. Men min inre stress och depp-perioder är det som gör Cita hispig. Så när jag lämnar Cita och ska gå jobba eller annat så blir nog separationen jobbig för henne för då kan hon inte skydda mig längre.

Det har helt enkelt blivit fel då Cita har blivit min vakthund. LIte Yoga kommer göra mig gott!!



"The dog reflects me"

Haha, ilte kul då det handlar om en kvinna i rullstol som har en servicehund. Ceasar var så imponerad av hur duktig den hunden var att han ville själv ha en sån hund. Han blev lite avis, det var lite kul :)

T R Ä N A

Klart jag fastnade på T R Ä N A  i Kungälv, det dyraste alternativet ändå. Jag spanade in vad de hade för gruppträning. De ingår ju faktiskt i månadsavgiften. Jag jämförde alla gymens gruppträning. Sportlife har så mycket renovering på sina ställen just nu så att de har inte riktigt kommit igång med sina gruppträningar riktigt än. Friskis och Svettis har poweryoga på sitt schema men det är jag inte tillräckligt stark för att börja på och det ingår inte i priset på gymkort. Men TRÄNA har relaxyoga, poweryoga och pilates. Dessutom får man provträna vad som helst gratis vid 3tillfällen. Så jag bokade in mig på relaxyoga på onsdag kväll. Vilket jag lär behöva då jag tänker träna gym ikväll. 649kr i månaden för oss två är billigt när all gruppträning ingår oxå.

So long

Gym sightseeing

I lördags va vi runt på lite olika gym och kollade in läget och priser. Verkar som att jag redan tränar på det billigaste gymet. Friskis och svettis. Sambastu är en nackdel men inte om jag och Christoffer tränar tillsammans och sen bastar tillsammans efteråt. För gymkort där jag tränar kostar det 210kr/mån per person. Vi ska provträna gratis på de andra gymen vi var på oxå. Varför inte träna en heldag gratis på Sportlife i Kungälv, prova på vattenmassage, sitta i deras kaffelounge.. haha, klart man ska prova det för att man ska fastna och börja träna där. Där kostar det 299kr/mån per person vilket oxå är helt okej faktiskt. Det är mycket billigare att träna här än i sthlm. Det är januari nu och alla gym har massa erbjudanden nu. För självklart ska alla börja träna som nyårslöfte. Går man med i sportlife nu så får man ett paket med 10xvattenmassage, 10xsolarium, vattenflaska, hannduk, 5st give-away-card. För 299kr/mån om man har autogiro i 24mån såklart då. Det är nackdelen. Bindningstiden. Sen finns det ett ställe som heter Träna. De har något som heter sambo-rabbatt. Gulligt :) Det innebär att vi får träna för 649kr/månaden tillsammans. Men trots sambo-rabatten så är det dyrast där. Vi hade ursprungligen valt att träna på ett nyöppnat litet gym i Lilla Edet som sagt. De har precis blivit uppköpta av sportlife. Där kunde man träna gym och även simma för 199kr/månaden per person. Men de var så sjukt otrevliga att de faktiskt kan dra åt helvete. Klart att jag har haft en liten fundering på att kanske ge det en andra chans just för att kvinnan jag pratade i telefon med var väldigt trevlig. Men de som satt i receptionen var pensionärer som var grymt okunniga och hade inget där att göra.

Tror det blir friskis och svettis ikväll. Mitt klippkort där e inte slut än och man får ta med sig en gäst på samma klippkort. Vilket passar bra innan löning. Hoppas inte att Christoffer är för trött ikväll bara. Han har tagit på sig att jobba 14dagar i sträck.

Ska gå en liten sväng med Cita nu. Har henne hemma idag oxå för lite egentid :)

Ibland går det

Ibland går det tydligen att logga in sig på nätet här på jobbet märker jag. Om 2tim slutar jag. Jag sov bara 4tim natten til idag. Månen lyste fint när vi åkte till jobbet. Jag tog med mig Tara idag för att hålla mig pigg och alert. Det gick ju bra då hon verkar vara tröttare än mig. Hon har krypit ner i min handväska och sover nu.

Jag och C pratade halva natten. Jag tror att vi tappar bort varandra ibland i vardagslivet. Så vi ska lägga ner lite energi på "oss" igen. Jag har suttit så mycket vid datorn på senaste och pratat med folk jag inte brukar prata med. Nästan så att jag faktiskt sökte bekräftelse på annat håll. Men vi har pratat och nu ska jag väl få den bekräftelse jag behöver från honom igen och ge honom det oxå.

Undrar för i helvete när Sonia ska föda alltså. 
Hon har ju gått över tiden.

Mitt i natten

Jag vill inte gå upp kl 6 imorrn och jobba. Nejjjjjjj, usch, mitt i natten. Samma visa på söndag oxå. Men jag har märkt att när jag väl är på jobbet så är jag inte så trött som jag tror att jag ska vara. Jag har vant mig ändå att jobba mina dagpass. Jag brukar stiga upp i tid och äta frukost oxå. Alltid nåt.

Jag tränade inte idag. De var så jävla otrevliga på stället att jag sa tack och hej och åkte hem. Idioter. Hela dagen har varit konstig och skit. SKIT.

Framavlad

Cita är framavlad för att se ut som en vit räv. Hur söt som helst. Men det har blivit fel på andra områden. Hon är en vakthund, sällskapshund, vallhund.. det är många personligheter i ett oskyldigt format. Jag är helt klart hennes ledare. Men hennes starkta instinkt säger henne att hon måste vakta mig och varna mig för alla faror. När hon vill sova så sover hon på mina fötter på dagarna när vi är hemma, om jag sitter i soffan. Till och med rottweilern vi hade här var en lättare ras att hantera just för att hon hade EN personlighet. Man visste hur man skulle hantera hennes personlighet. Men Cita är min hund och jag älskar henne. jag tänker lägga ner all tid på henne som behövs. Idag har hon varit hemma med mig. Tara är med Christoffer på jobbet.

Ju mer jag tänkt på avel, ju mindre jag vill avla på Cita faktiskt. Jag vill kunna stå för rasens mentalitet och stabiltet på hunden jag avlar. Jag vill inte att folk som köper hennes valpar hör av sig sen och undrar varför hon är som hon är. Hon fäller oxå något så otroligt mycket. Så är det.

Nu ska jag fixa lite käk.

Mer och mer off

Jag var förlovad med en bengal i england när jag var 19. Jag pratade med honom på msn idag. Han har fått en son nu. Congrats. Såg att en annan gammal bekant la till mig på facebook. En bengal det med. Han har gift sig med en vacker bengal, han med. 

Where does it leave me? 

Telefondejt

Jippi. Imorrn ska jag ha en telefon-dejt med Nina. Det var så länge sen. Saknar bejbi Nina. Hon frågade om jag och Christoffer ville följa med henne till Goa nån gång. Hennes föräldrar har hus där så det skulle bli gratis boende. Jättegulligt av henne!!


Vovsingen då..

Michaela och hennes kille har varit hos veterinären nu med alla hundarna. De hade berömt mitt jobb med hundarna. Valparna var i perfekt skick nu. Utan mig hade de tydligen inte klarat sig. Gucci var fortfarande lite underviktig men det var ingen fara. MEN de har ju en till hund. Hubbe. Han som hade parat sig med Gucci. Han var kvar på hundpensionatet. Det visade sig att han var rejält underviktig och uttorkad. Han är inte sig själv alls.. Stackars vovsing. Hoppas att han blir bra snart.





Skulder suger

Ja, det är väl det som måste klaras av först. Vi behöver få mindre månadsutgifter. Och bensinutgiften vill jag inte tänka på denna månad. Usch. Vi bilade ju till sthlm o tbx som sagt. Ska bli skönt att betala av hans föräldrar oxå.


Fyfan vad jag är seg idag.


Måste ut med hundarna en lite längre sväng innan det blir för mörkt.

Blä.


Ektorp

en vacker dag blir du min, Ektorp hörnsoffa


Träna tillsammans

Jag började träna igen i förrgår, efter jul och nyår. Sportlife har öppnat en ny anläggning i Lilla Edet med gym och simbassäng. Det kostar 199kr i mån att träna där. Låter hur bra som helst, tycker jag. Försökte få med Christoffer på det idag men igår sa han blankt nej. Idag hade han ångrat sig :) Så vi ska dit efter att han slutat jobba och prova att träna där. Hans kompis Kim har tjatat på honom att börja träna på Sportlife oxå. Den kedjan finns överallt här omkring. Den finns i Kungälv, Ale, Stenungsund och man kan träna på alla då. Så då kan han träna med Kim ibland oxå.

Jag kommer att hålla kontakten med Guccis matte, Michaela. Gillade henne skarpt. Vi kommer att få se valparna igen. Michaela skulle iaf boka tid hos veterinären och göra en hel-undersökning på Gucci och alla valparna. Hon skulle höra av sig om hur det gick.

Christoffer har fått sin xbox såld nu iaf. Vi kommer få en bra ersättning för att ha haft Gucci och valparna vilket för min del aldrig var tanken iaf. Det känns skönt ändå, hur Guccis ägare är så nöjda med oss och även hundpensionatets ägare. Vi har tydligen lyckats hjälpa de båda ur en jobbig situation. De är däremot lite missnöjda med varandra. Michaela hade tydligen köpt ett helt nytt nr i Thailand just för att de skulle kunna få tag på henne om de var nåt med hundarna. Men man kom tydligen inte fram på det numret. Hon har ringt till hundpensionatet varje dag men ingen har svarat. Sen så hade de bokat tidigare flyg hem så fort de fick reda på att Gucci var dräktig. Bara det att det inte fanns nån biljett hem förrän 15 dagar senare. Så de har haft det tufft oxå.

Jag tycker att allt ordnade sig på bästa sätt iaf.



:P Nu har Jessica sett bilden på sig själv på min blogg :D


bye bye valpisar

Vilken soppa. Killar och kommunikation alltså. Inget av det Christoffer sa, stämde. Det är killen som äger Gucci. Han som sa att ingen skulle ta Gucci till veterinär, han som ville vänta med att tala om för sin flickvän om att Gucci var dräktig. Det är inte ens hon som äger Gucci. Vid kl 17-18 idag iaf så ska Gucci och valparna hämtas hem. Det slutade ändå med att de åkte hem 2 veckor tidigare just för att de är oroliga för sina hundar. Sen visade sig att de reste bort i mitten av Nov. Gucci blev dräktig i slutet av Okt, mitt framför näsan på de alltså. sen så visar det sig att hon bara är 14mån gammal. För ung för att ha valpar egentligen. Alltså jag orkar inte komentera det här mer. För det är en jävla röra. Jag minns en sak en gammal arbetskamrat, Catharina, sa till mig när jag skaffade hund. Att 95% av alla människor som äger en hund kan inget om hundar. Att man blir galen om man bryr sig om hur andra sköter om sina hundar, att det är bättre att låta det vara. Så snart e detta över. Lika bra det.

Tv-kanalerna funkar igen :)

Det är fixat nu. Christoffer gick och köpte en ny antenn. Sen plockade vi ner julgranen för att borra och fixa me antenn-sladden där. Julgranen var i vägen. Gissa vad som upptäcks då. Jo, anledningen till att tv-kanalerna inte funkade var för att antenn-sladden var utdragen ur kontakten. Han kopplade in den och vi kollade om kanalerna funkade då.. SJÄLVKLART gjorde de det!! Gissa vem som hade dragit ut den sladden? Självklart jag. Jag hade dragit ut alla sladdar jag kunde innan vi åkte till sthlm över nyår utan att tänka på vad det var för sladdar jag drog ut. Fan. Dagen innan hade Christoffers föräldrar varit här, Christoffer stod på taket och vred antennen åt alla möjliga håll. Hans pappa ringde runt till vänner för att kolla om nån kunde lista ut vad det var för fel. Hans mamma stod här inne och höll koll på om tv-kanalerna kom tbx. Ett riktigt projekt alltså. Och så var antenn-sladden utdragen bara!! Hahahaha, det är så typiskt mig!! Klantarsle!! Ja nu måste vi åka och lämna tbx den nya antennen oxå.


CSI-Ruhi

Ja, haha, jag spelar spelet som finns på nätet. Spelet passar mig. Bara det att tålamodet kunde ha varit bättre ;)

Testa om ni är uttråkade, vetja :)

CSI




Förklara för mig

Vem fan ordinerar 2dl mat om dagen för en rottweiler? Det måste ha blivit nåt missförstånd nånstans. Sen att hon fick 2dl mat om dagen med 10 valpar i magen är ju helt jävla sjukt! Det var innan Christoffer började jobba där. Vi upptäckte ju rätt snabbt att hon var dräktig. Då fick hon mycket mat. Även nu märker jag att hennes mjölk räcker inte till, inte ens för bara 4 valpar. Valparna ska upp i vikt, mycket på kort tid. Ju större de blir ju mer mjölk de behöver. Vi får fortsätta göda Gucci antar jag. Just nu är hon mätt och belåten.

Ägarens pojkvän som vet om att Gucci varit dräktig, har tydligen sagt att han inte vill berätta om situationen för sin flickvän för att han vill inte förstöra deras semseter i Thailand. Jag önskar killen lycka till med förhållandet när hon får veta att 6valpar har dött pga hans ord. Jag tror helt klart att hon älskar sin hund Gucci. Det ser man bara på alla tusen prylarna hon lämnade i en stooor kista för Gucci att ha medan hon var bortrest. Hon tryckte till och med in en hemmafåtölj i buren och sitt eget täcke i en stor korg. Hon lämnade oxå olika typer av mat ifall Gucci skulle tröttna på att äta samma mat.

Idag hoppas jag att vi får tv-antennen fixad. Jag dör utan tv.

Besöööök

Idag kände jag mig inte social. Först var Christoffers föräldrar här. Bilen funkar igen, så skönt!! Mindre bra är att vi inte har fått in några kanaler på tvn sen innan nyår. Så vi måste införskaffa en ny antenn verkar det som. Får vi göra imorrn då. Sen kom Jessica, hennes kille Christian och hans kompis Patrik på besök och var här en stund. De fastnade på valparna. De är ju sugna på en rottis själva så. Vi tog lite bilder och hade oss. Var kul att de kom hit, Jessica hade inte sett vårt hus än.


Aja, ska se till att Gucci diar lite och sen försöka kolla på en film här.

Valp nr 4

Jag har nog omedvetet numrerat de efter hälsa. Nr 1 är den som mår bäst. Nr 4 verkar inte klara av att dia. Hon verkar för svag. Hon växer inte som de andra. Så nu är Christoffer på väg hem och har köpt Royal Canins modermjölksersättning. Så snart ska hon matas med nappflaska. Jag vill inte ha namn på valparna heller för det är inte mina valpar. Så enkelt är det bara.

Nu kommer han :)

Hejdå

Crazy pregnant lady

Sonia skulle ringa mig när det var dags att föda. Så ringde hon mig igår.
Hon sa:" Hej, vad gör du"?
Jag med en spänd röst: "Inget, vad gör du"?
Sonia: "Nä, inget. Varför låter du så spänd för"?
Jag:"Du skulle ju ringa mig när det var dags att föda"
Sonia:"Hahahaha, jahaaa, hahahaha, okej då förstår jag varför du låter så spänd. Nä, tror du jag skulle ringa och vara såhär lugn då"?
Jag:" Ja,man vet aldrig med dig.
Sonia:" Nä, jag ringde bara för att kolla vad du gör".

Som om det var en vanligt dag.





Darker than black

Jupp, ännu en anime-serie. Verkar bara finnas 25 avsnitt på den än så länge. Får se om den är bra då. Favorit hittills är ju Bleach. Vår tv får inte in några kanaler just nu. Astråkigt för en tv-nörd som mig.


Mobilt bredband, 7/1, 17:40.

Fan. Det gick inte att ansluta till nåt trådlöst nätverk här på jobbet. Vi kommer bli tvungna att skaffa mobilt bredband till slut ändå. Lite kul idag när vi ändrade våra faktura-intervaller på Telia. Räkningen blev för hög och jobbig när man får faktura varannan månad. Vi fick då reda på att vårt intervall låg på var 3e månad.. Ja, då var det ju inte så dyrt som vi trodde att det var. Det är så många räkningar som kommer så man kan väl fan inte hålla koll på när alla kommer. Huvudsaken är väl att man betalar alla :)

Allvarligt talat, P3 är en sjuk radiokanal. Här på jobbet så har han alltid P3 på högt. Nyss var det ett par som hade sex men så tog han en paus och bad henne hålla ställa ställningarna medan han tog en power-nap. Efter en stund så återupptog de sex-akten. Haha, helt sjuk radio-kanal som sagt.

Cita tycker att det är jättekul med valpar hemma, hon försöker gräva upp de från filtarna hela tiden för att leka. Tara förstår inte vad det är för något riktigt så hon försöker hela tiden krypa ner hos valparna. Det här kan ha aktiverat Guccis modersinstinkter för plötsligt så skyddar hon sina valpar och tar hand om de. Hon håller de varma och mätta nu och låter ingen annan hund komma i närheten av korgen. Gucci känns ändå opersonlig för mig för det är inte min hund. Samma känsla som jag hade för hundarna på mitt gamla jobb. Jag kommer inte försöka uppfostra henne på nåt sätt. Hennes valpar e supersöta men jag skaffar hellre en liten renrasig rottweiler-valp. Eller ja, Christoffer vill ha det. Han kommer ta hand om den, om vi skaffar en ny. Jag har Cita och Tara, mina älsklingar. De ska envist trycka sig mot mig varje natt när vi sover. Christoffer klagar lite på att ingen av de ligger hos honom. Sen så värmer väl hundar sina flockledare när de sover har jag hört ;)

Får lägga in lite blogginlägg i efterhand då. Så bli inte förvånad när det kommer upp fler inlägg ungefär samtidigt.



Bild från Luciadagen innan utgång



Bilen la av

Förra veckan ljög Christoffer för sin arbetsgivare om att hans bil inte startade pga av batteriet. Igår la bilen av på riktigt pga av batteriet. Ironiskt eller? Han har snälla arbetsgivare. Han fick låna en bil av de. Sen så ställde Jessica och hennes kille upp spontant och bogserade bort Christoffers bil och skjutsade honom till jobbet. Ja just det, självklart la bilen av i en rondell.

Problemet är nu att det går pengar till att laga bilen. Jag kommer inte ha råd att gå på min kusins möhippa :( Men hennes bröllop är självklart.



En liten historia om en rottis tik vid namn Gucci

Innan de nya ägarna på Christoffers jobb så hade 2 unga tjejer hand om hundpensionatet. Deras föräldrar ägde gården och hundpensionatet. Men de sålde gården och flyttade till Thailand. Dessa 2 tjejer hade varsin hund, en blandras hane och en rottis tik, Gucci. De placerade de 2 hundarna i samma bur och följde med sina föräldrar till Thailand i 4 månader. Självklart parade sig dessa 2. Det måste ha hänt drygt en månad innan Christoffer började jobba där, Ingen fick tag på hundägarna hur mycket man än försökte. En gång fick man tag på rottis-tikens ägares pojkvän som sa att man inte skulle göra nåt åt att hon var dräktig. Utan bara låta det vara. Så ingen visste hur långt gången hon var, hur undernärd hon var då ägarna hade sagt att hundarna bara skulle ha 2dl mat om dagen. Christoffer gav ju henne mycket mat när han förstod att hon var dräktig. Det jobbiga nu var att det fanns en risk att både Gucci och valparna kunde dö om ingen närvarade vid födseln. Hörde nåt om att nån skulle skicka en uppfödare som kunde komma och undersöka Gucci. Man väntade men ingen dök upp. Jag har varit skitirriterad på det hela sen dag 1. Tjatat om att hon kan vara hos oss och föda hemma hos oss. Bättre än att alla dör av förlossningen. Hur som helst så födde hon på nyårsafton. Hon fick 10 valpar. Alla verkade ha klarat sig så det lät ju bra. När Christoffer kom tbx till jobbet igår så hade tydligen 6valpar dött. Herregud, 6 VALPAR är många!! Stackarna. Så jag började tjata ännu en gång om att få hem Gucci och valparna. Så till slut nämnde Christoffer det för sin arbetsgivare som blev överlycklig över att jag ville hjälpa till och sa att de skulle betala mig för det oxå.

Så nu har vi Gucci och 4 valpar hemma i ca 3 veckor. Sen ska ägarna ha kommit hem!!



Gucci har inget intresse av att ligga still och amma sina valpar så man får lägga ner henne och leda valparna till henne. Hon tvättar de iaf. Vi håller de varma. de har fått ett eget litet rum här hemma.

Så ser livet ut hemma hos oss nu.

Jooobbigt vardagstjafs

Usch vad jobbig han är när vi varit hemma tillsammans för länge. Han blir som han var när han var arbetslös men självklart märker han inget själv. Som en tjatig hemmafru som ska tala om för mig hur man sköter om hushållet. Vilket självklart irriterar mig och då säger han att han aldrig nånsin ska påpeka nåt sånt för mig igen eftersom jag är "fröken- Jag kan allt".

Nu ska vi åka handla sånt där sm snart e slut hemma. Toapapper, tandkräm.. och sånt. Jippi.

Jag tog för övrigt inga nyårsbilder. Det gjorde Sonia och Sissi. Så när jag får några fina bilder av de så kommer de upp här.

Adjö

RSS 2.0