5.30

Jag är vaken än. Det är riktigt jobbigt att mina sömnproblem är tbx sen en tid. Har legat här och rullat runt i timmar. Vi sover fortfarande inte med varandra utan var och en för sig. Vi båda är överens om det. Fast jag har ju Cita och Hugo:) Är för övrigt inne i andra andningen. Kul.

Testar bara

om det går att infoga bild från mobilen.

Glad?

Min första spontana reaktion över ett samtal jag fått imorse var glädje. Men ju längre dagen gick så kände man sig lite mer åt det ledsna hållet. Lokaltidningen för Lilla Edet och Ale ringde och ville göra ett litet reportage om min lilla idé om att vara hundvakt i hemmiljö utan boxar och burar. De ville följa med oss på en hundpromenad och ta bilder och skriva om oss. Bättre reklam kan man väl inte få nu när Cita ska få valpar och allt. Visst gör det mig glad att se Christoffer så entusiastisk nu, över att det har gått så bra. Men det gör mig ledsen att jag saknade stöd från honom när jag började agera på min idé. Vi ska inte ens gå in på hans reaktioner kring hemsidan jag gjorde. Negativt det med. Jag är glad för min egen skull eftersom jag tror på mig själv mer nu. Men jag är inte glad för "vår" skull då jag började mer eller mindre agera i motvind. Vi har ingen internet hemma så jag skriver från mobilen. På onsdag morgon åker jag till Sthlm. Godnatt nu.

Behind these hazel eyes


Hej mina nära och kära

Jag vet att jag inte har öppet pratat om hur jag mår och känner. Jag försöker hålla mig stabil. Jag måste det. För han är inte stabil nånstans. Han hade sönder ännu en mobil igår. Alltså sen midsommar så har han flippat rejält 3ggr hittills. Det handlar längre inte om hur jag mådde på midsommar. Han  har vänt allt emot mig. Men det kan ligga sanning i det han säger oxå.. att jag är dålig på att bekräfta honom. Jag är dålig på att visa kärlek. Jag säger aldrig "tack" för något osv. Kanske var det därför min första kärlek var otrogen, vem vet. Kanske var det därför som ex-exet sökte uppmärksamhet på annat håll bakom ryggen på mig. Exet däremot håll mig mer eller mindre under bevakning varje sekund av dygnet... Vad kan man säga mer.. Han tar död på så mycket känslor genom sitt beteende. Jag förtränger mycket av mitt dåliga mående. Därför har jag väl egentligen inget att säga de som undrar hur jag mår. Tack mina nära och kära för att ni bryr er. Det är värt guld.


Lugnt..

Vi var en sväng i stenungsund igår kväll. Jag, Christoffer och Kim. Men jag orkar inte med alla människor, alla 20-åringar, alla tjejer som springer runt i kortkort överallt. Men så var jag ju onormalt, grymt bakis igår. Jag orkade inte med något. Jag börjar för övrigt bli sjuk trött på allt jag får veta om Christoffers förflutna.

Vet inte om jag ska göra något idag. Ska strax ställa mig och diska för hand. Diskmaskinstabletterna är slut och jag kan ju inte köra iväg själv och handla direkt...

Ska fortsätta kolla på det pinsamma programmet Momma's Boys nu.

Äsch, nu fuskade jag och vet vilka som vann Momma's boys. Det är kul att se om de går emot sin mamma och väljer tjejen de helst vill ha eller om mamma lyckas hjärntvätta de till sitt eget val av tjej. Mammorna vann. Vad säger det oss, gott folk? Don't mess with the moms. Hade jag haft Ilona emot mig så hade det varit helt kört för min del :D

Ännu ett hundbesök

Väntar på ännu ett hundbesök.. Jag vill sen iväg och sysselsätta mig med min terapi--> shopping. Jag försöker rikta in mig på saker som verkligen behövs iaf. Ursäktar jag mig med.

Family guy är på tv. Den är sjukt rolig :p Hunden Brian är kär i Lois. Han försökte sätta på henne. Haha.



Kom nu, Alexandra med sin hund Theo..


Att ständigt köra ett spel

Jag läste en blogg precis.. som en kille skriver. Han skrev ett inlägg om vanliga fel tjejer gör gentemot en kille som de är intresserad av. Det var väldigt underhållande att läsa. Det får mig att tänk  på tiden före Christoffer. Jag saknar inte det livet. I början när man träffar nån så är det väldigt känsligt. Gör man det minsta lilla fel så har man sumpat det. Ett sms för mycket, ett samtal för mycket, ett ord sagt fel... Ja, ni förstår. Vissa sätter sina krav så högt att man undrar om de nånsin kommer hitta någon att bli kär i. Vet de om att man får hitta någon med fel och brister, (som alla har), som man kan ha överseende med och leva tillsammans med. Har de glömt bort att ingen är perfekt? Jag själv är sån att jag kör med öppna och ärliga kort. Passar det inte så gör det inte det. Jag saknar verkligen inte allt spel kring det singellivet. Jag är den jag är och jag tänker inte låtsas vara någon annan.


Hjärtkrossad

Man skulle kanske tro att jag är det men.. han älskar mig och han har inte varit otrogen mot mig. Det kanske är lätt att skylla på det här scenariot men problemen fanns redan sen innan.

Jag vet att jag trycker bort/förtränger mycket känslor just nu. För att slutligen explodera av ångest och ilska.. men just nu är jag lugn och stabil. Fast klart, mitt humör skiftar mycket inför honom. Allt jag vill ha sagt, får han höra.

Hur som helst, just nu är jag varken arg eller ledsen. Mina vänner kan prata med mig som vanligt. Så att ni vet.



Jag upptäckte precis att han hade skrivit det här på sin presentation på en sajt...

"Jag kanske är singel
Jag kanske sumpade allt
Jag kanske hade en chans att återskapa allt
innan det var försent
Jag kanske är singel
men jag älskar henne fortfarande lika mycket"

Människokännare

Jag är en rätt bra människokännare vill jag påstå. Men den som absolut inte borde underskatta eller gå emot mig är väl ändå min egen pojkvän? Tydligen var fallet inte så. Det grämer mig... att de satt hemma hos oss, de 4, varav 3 visste att den där "tjejen" ville ha honom. Visserligen tvekade ingen på att han älskar mig. Men i dagens läge kan vem som helst åtminstone knulla en upptagen kille även om han älskar sin tjej och tänker stanna hos henne. Jag lärde mig för 10år sen att kärlek inte behöver betyda trohet. Verkligen inte.

Vart har ömsedidig respekt tagit vägen?




Lite info

Jag vill inte sitta på jobbet kväll+natt på midsommar för att han har klantat sig att kolla upp om han får lön eller inte, under sin semester i Juli och jag får jobba extra pga det.
Jag vill inte veta att han då ska festa med ett par + en "tjej" som jag ett tag misstänkt vill ha honom men han har då helt enkelt dumförklarat mig och sagt att man inte kan gå omkring och ha dåliga tankar om folk hela tiden. Dessutom är den här "tjejen" en riktigt bra "tjej", verkligen, enligt honom. De är lika gamla med.
Jag vill inte att han sitter kvar på jobbet och fikar med paret och "tjejen" och glömmer bort tiden och kommer hem ca 5tim senare än tänkt. Inget batteri på mobilen heller.
Jag vill inte få en chock morgonen efter midsommar när de hämtar mig och då talar om för mig att vi verkligen har ett fint hus. Jag visste inte ens att han hade tagit hem det här paret och "tjejen" och suttit hemma hos oss. De 4. Trevligt va.

Jag har en förmåga att få ur folk information. På mitt gamla jobb så brukade mina arbetskamrater undra hur jag kunde veta så mycket om människor som man bara träffat en gång. När vi lämnat av den här "tjejen" morgonen efter midsommar så frågade jag helt enkelt tjejen i paret, om inte det var så att den där "tjejen" vill ha Christoffer. Gissa vad jag fick för svar? Precis. Hon ville ha honom. Senare kläcker Christoffer ur sig oxå att hon stött på honom på under natten på festen. Nu vill jag klargöra att det här inte handlar om svartsjuka. Hela veckan så försökte jag tala om för honom att jag inte mådde bra av att han umgicks med henne, det kändes inte bra. Han gjorde misstaget att försvara henne emot mig. Han dumförklarade mig. Han respekterade inte mina tankar och känslor. Hur starkt och tryggt tycker ni att vårt förhållande verkar vara när ni hör det här?

Nu ska vi till veterinären med Tara.

Forts. följer senare.


Det är slut

Jag vill inte prata om det. Jag tänker inte skriva om det här. Vi sover inte tillsammans längre. Jag kan bara säga att vi tänker sköta det snyggt med att sälja uset och allt.

Just let it be

Nu får det vara slut för gott

Vi har gjort slut. Lagt upp en plan för att sälja huset. Nu får det vara nog.. Jag vill vara själv nu och inte ha nån "tonårsson" att tänka på.. som inte har koll. Han är för ung för allt detta. Mitt ex är fan 17år äldre än Christoffer. Snacka om skillnad på mentalitet...

Lyrica is the shit

Jag e flummig. Tack och hej.

Sjukt jobbig natt

Kl är 6:15. Jag har sovit sammanlagt en timme. Kanske. Jag är arg. Jag e trött. Jag har ont i huvudet. Jag vill dela upp ekonomin. Jag saknar att få bara ta hand om mig själv. Visst ville jag ha nån att ge min kärlek till i vardagen och därför skaffade jag Cita! Jag tror att det är enklare att be ett barn att göra något än Christoffer. Jag har gjort allt jag kan för att slippa höra gång på gång hans upprepade svar gällande allt: "Jag glömde av det". Till och med köpt en jävla whiteboard som hjälpmedel. Han har varit ute och festat hela natten och fick nu den brilljanta idén att låta hans arbetskamrater som festat med honom få träffa mig NU. Så de är med i bilen när han ska hämta mig. Smart va? Tror han på allvar att man som på tonårstiden kan leva på  endast känslor?? Vem behöver pengar och en fungerande ekonomi när man har känslor, gott folk?? Tadaa!! Jag e sjukt less på det här!!!

Äsch

Det spelar ingen roll vad han gör ikväll. Hoppas att han har kul.

Nästa vecka ska vi värdera huset. Men det som jag tänker mest på nu är att jag hittat en knöl på min hund Tara och måste ta henne till veterinären nästa vecka så fort som möjligt. Jag är väldigt orolig för min lilla Taris.

Ikväll, midsommarafton, så jobbar jag, Jag valde att göra det förut eftersom att Chritoffer skulle ha 3 veckors semester i Juli utan lön. Men det har visat sig att han får lön. Så här sitter jag, ännu en gång och har gett upp min fritid. Jag jobbade julafton kväll+natt med. Även påsken. Kvällens pass är egentligen inte ens mitt eget pass. Jag skulle ha varit ledig midsommar. Men men, Christoffer är ute och firar midsommar iaf. Kul för honom. Här sitter jag.. Men jag tycker att midsommarfirande är överskattat ändå. Jag gillar Tobbes sms idag: " ha en nice amatörernas afton :-) ".

Vecka 27 är jag i sthlm.
Sissi måste göra klart sina planer för sitt födelsedagsfirande.
Madde, jag vill ha de där kjolarna, du vet :)
Sonia, jag ska klämma på din son Aaron.
Sara, vi måste boka tatueringstid som vi snackade om.
Nina, vilken dag ses vi?
Ska träffa Christian med så jag får åka motorcykel ju :)


Ibland undrar man.. exakt vilka det är som läser ens blogg...

Ha en bra midsommar!



Det känns inte bra

Flyr vi ifrån varandra till andra människor? Eller är det bara jag som är på gång med mina konspirationsteorier igen? Jag tror inte det den här gången. Han stannar kvar efter jobbet och umgås me sin arbetskamrat, hans tjej och en till tjej. En tjej som är nybliven singel och lika gammal som honom. Han tappade bort tiden och kom hem sent. Så där hade de suttit och umgåtts som 2 par. Jag passar inte in där. Idag jobbar jag kväll+natt. Han ska ut och festa med just de här människorna. Som 2 par ska de ut ikväll. På rave ska han ta med de. Ja, ni hör ju, jag inbillar mig nog inte den här gången.

Storstädning på gång

Vi ska storstäda idag. Samlar kraft nu med min kopp kaffe. Det gör Christoffer med. Men jag vet att när vi väl kommer igång så blir vi klara snabbt. Vi är effektiva med städning ändå.. Men tråkigt är det!!

Typiskt...

Jag kan inte träna just nu. Jag vill inte röka. Jag vill hellre fixa saker i huset än shoppa, bla laga åkgräsklipparen en gång för alla. Min hundvaktsservice går alldeles för bra. Jag tar nu bara emot enkla hundar. Har tackat nej till en hel del. Blir en lugn sommar då pissprov och blodprov måste lämnas.. Blir galen av rastlösheten... Vi har införskaffat en större korg för Cita och de kommande valparna och foder för dräktiga tikar, idag. När det gäller att sälja valparna så kommer jag först och främst kolla i min bekanstskapskrets om det finns nån som vill köpa en valpis. Men jag är inte orolig inför att  sälja valparna. Jag vill bara att de hamnar hos rätt personer. Annars behåller jag de allihop för fan, så känslig som jag är med hundarna. Kanske ska kryssa i rutan för att uppfödaren får tbx valpen om det inte funkar hos de nya ägarna. Kanske inte. Jag vet inte. Kanske kommer jag vara så trött på de vilda vaplarna sen att jag kommer lääängta efter att bli av med de för alltid :p Att ha valpar är ingen dans på rosor. Men det skulle vara bra för min rastlöshet.

Nu i natten ska jag fortsätta kolla på det dramatiska, löjliga, danska Paradise Hotel.

Just a little shopping

Kom hem nu, Christoffer.. Jag vill åka shoppa lite.

I lördags var jag ute och festade som sagt, med Sara och Jennie på Stenungsunds hamnkrog. Vilken fylla. Jag drack extramycket för att inte känna smärtan i min fot. Ska försöka fixa en sladd till kameran idag. Jag pratade med en kille i lördags.. Han påminde om hur Christoffer såg ut första kvällen jag träffade honom. Mörkt färgat hår, noga med håret och hur luggen låg över pannan. Det var samma stil. Men killen i lördags var 2år äldre än Christoffer.. sen så är alla människor äldre än Christoffer typ :p

Jag ska säga som det är. Killen jag blev tillsammans med har förändrats så mycket. Han är fortfarande i den åldern då man förändras som mest. Jag ser inte mycket av den Christoffer jag blev tillsammans med längre. Jag tror inte att hans kompisar ser den gamla Christoffer heller. Så frågan är hur jag och den nya Christoffer fungerar ihop?

Time will tell...

För 2 år sen tog jag denna tik hem. Nu ska hon ha egna såna :)



Dagens bästa vän idag

är min säng och ensamheten (förutom Cita och Hugo). Jag vill inte vara uppe idag. Jag ska jobba kväll+natt, 15:00-8:30, 3ggr denna vecka inkl midsommarafton. Tis-ons, fre-lör och sön-mån. 52.5 timmar ska vistas på jobbet snart nog ändå. Så idag vill jag nog bara vara med mina tankar lite.. Jag ser fortfarande att jag är min egen fiende. Ingen är perfekt men svårast att leva tiillsammans med är: mig. Det finns ingen därute som någonsin skulle kämpa för att vara med mig så mycket som Christoffer. Jag är ändå en svår människa att leva tillsammans med. Men jag kan vara mig själv med honom. Jag menar inte att Christoffer är den enda som vill ha mig och står ut med mig, absolut inte. Men han är den enda som har lyckats hantera mig och behålla mig. Normalt sett så hade jag flytt för länge sen eller drivit bort honom så som jag brukar göra, så länge det slutade med att allt sket sig.., eller så skulle jag ha satsat på något som var dödsdömt från början. Jag trodde att det här var dödsdömt pga åldersskillnaden och distansen.

Jag har suttit hemma i 2 veckor nu och fått för mycket tid över till att tänka på allt onödigt mellan himmel och jord. Rastlös själ som man är. Imorrn blir det jobba igen, som tur är. Så att jag kan bli normal igen.

Tack och hej

Vilken helg

Idag åkte Sara och Jennie hem. Det blev ju festa, mysa, grilla. Min fylla ska vi inte tala om men tack Sara och Jennie för att ni tog bilder på mitt slitnaste jag på Sibylla efter krogen :p Jag ske se om jag vågar sätta upp de här. Ska fixa en sladd till kameran först. Ja, det var ju min kamera ni dokumenterade detta, haha :) Men tack för bilderna ni tog på er själva oxå :) Christoffer var mindre stolt över sin flickvän när han såg de bilderna, haha. Charmig man kan vara ibland...

...fan så det är idag som glassbilen kommer hit. Kan ni tänka er, glassbilen kommer ända ut hit med, precis vid vårt garage stannar den. Okej, måndag kl 15 ska man spana efter den alltså. Great. Men jag köpte ett gäng piggelin igår.. det får duga nu.

Det är bara jag, Cita och Hugo hemma nu.


som vanligt

vill jag ut och dansa men det är ingen bra idé med denna fot. Snaaaart är Sara och Jennie här, så kul!! Ja, Sissi, vilken bigamist jag är mot dig och Madde :p
Christoffer myser med Kim nu som stannar ännu en natt. Jag har smygätit Christoffers choklad med nötter i. Fan vad det kliar i munnen nu. Det suger. Jag missar Långholmen imorrn, det suger ännu mer!!

Skål på er!


Katastrof

inte nog med att flyern var det fulaste man sett, tror ni de lyckades styra upp en fest ens? Där stod man i regnet på plats och ingen fest. Fyfan. Många blev arga. Sitter hemma nu. Christoffer jobbar. Kim e här. Sara och Jennie kommer ikväll. Lat som jag är så behåller jag Nokian. Men den har faktiskt en jävligt schysst gps som hela tiden visar min position, Jag kommer aldrig gå vilse igen. Även om jag inte kan höger och vänster så har jag alltid kunnat kartor. Mobilen tar helt okej utomhus-bilder men inomhus-bilderna suger.

Suddigt igår


Vi har tagit en öl, ätit kyckling, glass, druckit kaffe.. är nog dags för en öl igen :)

Suddigt idag


Hunden vi har hemma nu, Ajax

Väntar

på att Christoffer ska komma hem strax, med Kim. Ikväll börjar en fest som håller på i 2 dagar. Kim ska spela på den och jag ska spela hans groupie. Men Kim vet inte vad groupie betyder så han förstörde hela poängen med det. Nu kom de, låter det som. Vi ska åka handla lite..

Kram på er

Nokia 5800

Heter min nya mobil. Den suger. För mycket onödiga funktioner. Det som inte är bra är kameran och larmet. Allt ska verka så billigt med den men allt man ska använda på den kostar självklart pengar. Den ska skickas tbx. Jag är beroende av en bra kamera och ett fungerande larm på mobilen. Men har du mobilen i sängen när alarmet går igång så räcker det med att skärmen råkar snudda vid något för att stängas av. Inte bra. Sen så skulle den föreställa ha 3.2 megapixel kamera men den var urdålig!! Min gamla mobil som jag använt för alla bilder som kommit upp här är 3.2 megapixel. Vad det än är för megapixel på nokia 5800 så är det inte 3.2 megapixel. Skitmobil.



Lycka till alla andra som finner kärlek med denna mobil

Jag, Cita och Hugo

Det är Hugo som sover på min arm :)




Ännu en tråkig dag hemma

Ja.. hoppas att vädret blir bättre så att Kim kan spela på festen..



Seriöst. Den här flyern är ful.



Tjohooooo helgbesök så mysigt!!

Sara och hennes syster Jennie ska komma och hälsa på i helgen!! MYYYYS!! Vad glad jag blir. Det kan nog vara skönt för systrarna Selin att få lite miljöombyte oxå. Nu får Christoffer komma hem snart. Vi måste städa lite. Det ska bli kul att se hur det går för Saras Hugo och min Hugo att komma överens. Tur att det e småhundar och inget allvarligt bråk kan ske. Fast min Hugo är världens största fegis. Han kommer gömma sig under sängen.

Nu kommer Christoffer.

Hejdå från en glad Ruhi

Olovlig frånvaro

kallas det när man struntar i att gå på sin APT. Det sa min chef till mig idag. Men jag får papper hem att fylla i för att ta tjänstledigt de timmarna jag var borta. I fortsättningen får jag se till att gå på APT.. men det är inget APT förrän på hösten. Så var det med det.

Jag bara sitter hemma. Christoffer jobbar. Undrar om jag vågar mig på att gå hämta posten utan kryckor? Vår brevlåda ligger lite längre bort från huset nämligen. Vid garaget. Grusgången dit är jobbig att gå på med eller utan kryckor. Jag har faktiskt inget bättre för mig än att gnälla på bloggen som ni märker.

Nån som vill köpa en valp från Cita i sommarn?

Klicka här

 lite bilder på Cita som valpis och nu


Lite bilder från förra helgen, Stenungsund


Havet


Christoffers kompis, Andreas





Sliten på söndag

Rekommenderas

Magnus Betnér. Tal till nationen. Så jävla skön, så jävla bäst!


Dagens projekt

Det var för mig att gå och hämta posten. Jag hatar kryckorna så jag försöker skita i att använda de. Jag menar, jag har inga händer lediga när jag håller i kryck-helvetena. Hur kul var det när man väl kommit till brevlådan för att inse att man typ inte kunde bära tbx posten till huset med sin icke-existerande-tredje-hand.. Iaf, ni kan ju gissa vad som sker när jag struntar i kryckorna. Jag lyckas halta runt lite grann i ca 30sek sen tar det stopp av smärta. It's all so lovely.

Nu har jag bara Cita och Hugo hemma. Älskade hundar. Jag får tänka om lite gällande att vara hundvakt då dräktiga Cita utvecklat ett temperament värre än en pitbull gentemot andra hundar. Den hunden har alltid haft 10 hundars personligheter. Medan Hugo är som en blåst blondin, låg IQ, feg m.m. Men han är urmysig och kärleksfull.

Tack, Sonia för din djupt analyserade kommentar på min blogg :p Fast jag måste säga att jag låter nog som en liten lustigkurre numera på min blogg.

Christoffer tycker om att jag är skadad för då behöver jag honom. Han tycker om att känna sig behövd av mig. Han tycker att jag ska vara skadad lite oftare så därför ska han lägga ut massa fällor på vår tomt så att jag skadar mig lite oftare. Tydligen är jag väldigt kärleksfull då oxå.
 För övrigt så ramlade jag på vår egen tomt när jag gjorde illa mig. Jag var sjukt bakis och hade missbedömt exakt vart diket låg vid tomtgränsen där gräset var igenvuxet. Tara kom springande från grannen så jag gick emot henne då. Så ligger det till. Jag är så självständig att jag inte kan släppas lös på min egen tomt tydligen. När Christoffer förstod att jag ramlat och gjort illa mig igen, dock utan moppe denna gång, så var hans första tanke:" not again"! Haha, tragiska jag.

Nu ska jag lägga in lite bilder på Hugo på min hemsida www.minaspetsar.se

Farewell

Helvete

Jag ramlade igår. Snyggt. Det knakade till rejält i foten. Detta resulterade i att jag inte kunde sätta ner den foten på marken alls sen. Jag hade tänkt vänta till vårdcentralen på måndag men kom fram till att Christoffer kan inte släpa runt mig för minsta lilla grej. Till exempel när jag behöver kissa, vilket jag gör ofta. Jag kunde inte heller hoppa på ett ben för då gjorde det galet ont i den vrickade foten, om den skakade till. Fast det gjorde ont i foten bara den hängde i luften.

Läkaren gav mig smärtstillande och kryckor. Jippi. Man sover gott iaf på smärstillande. Sen lyckades Cita riva mig i ögat. Hon verkar ha träffat tårkanalen. Mitt öga rann konstant igår så det såg ut som att jag gick runt och grät, på bara ena ögat. Suddigt såg man oxå. Så kul Christoffer var ute och festade lite under natten. Till min glädje, ensam hemma hör jag små klapprande steg i köket. Objektet kikar in i sovrummet och det är en mus. Fyfan vad äckligt...

Nu kommer nästa äckliga grej. Vi är hundvakt åt Linus, Han har suttit och kliat sig här och av honom ramlar världens största fästing. Jag är äcklad. Jag dör. Skjut mig. Ska äta en macka och smärtstillande och gå lägga mig igen... Fästingen kryper runt. Härligt.

Hjärtliga skratt

Fick jag igår med Madde och Sissi. Tack älsklingar :)

*infogar bild senare på Maddes nya frisyr*

Får väl ge sömnen ännu en chans

Alltså inte konstigt att jag åt som en gris igår på heldags-Apt eftersom att jag fick mens idag. Vi var på en gammal herrgård som heter trankärrsgården. Kommunens alla personliga assistenter. Mycket gott att äta och roligt var det. Som en skolutflykt.



Jag måste ta tåget kl 7:42 imorrn från gbg. Fyfan vad jobbig :( Ska gå och försöka sova nu. Det är så svårt att sova när man knappt kan andas. Har sovit sjukt dåligt de senaste dagarna. Jag har hört att jag har en dejt med Sissi och Madde imorrn. Sissi meddelade mig det idag. Tack.



Här är Cita och Hugo i bilen kvällen vi tog hem honom. Här e han smutsig. Jag babade och borstade honom när jag kom hem så han blev jättevit och fluffig. Så fin att Christoffer fick bada Cita idag så att hon oxå kan vara vit och fluffig. Cita höglöper inte längre så hon och Hugo har börjat leka och busa mycket. Kunde inte hittat ett bättre sällskap till Cita!!



Trööött Cita här i armarna på husse.

Godnatt då.. hoppas att man somnar.

Life is cruel

Mitt tillstånd har toppats nu med en helt underbar mens.  Skoj.

Nähepp

Inge sthlm ikväll då. Hade inga pengar att betala biljetten med. Men jag orkade verkligen inte heller. Jag känner mig febrig. Men jag måste befinna mig i sthlm imorrn för ännu ett jäkla pissprov. Jag vet att vi har det tufft just nu. Men det är en bra övning. Det löser sig alltid på nåt sätt. Har dock tappat räkningen på hur många ggr Christoffers föräldrar har räddat oss. Ja, vi köpte hem en hund nu när vi inte hade råd. Jag ångrar det inte. Han är helt underbar. Christoffer är oxå glad över Hugo. Han är så lätt att ha och göra med.

Satt igår och kollade på tv sent.. på en kanal gick en gammal favorit indisk film. Underbart.



Underbar skådespelerska


Aishwarya Rai

Sen kollade jag på´något romantiskt tjafs som heter 27 dresses med Katherine Heigl. Jag gillar henne faktiskt.



Nu ska jag väl laga nåt att äta. *suckar*. Christoffer jobbar.

Jävla skit

Dunder-skit-förkylning. Skit-allergier. Skjut mig. Måste till sthlm med den här skiten oxå. Jag kommer nog bara ligga medvetslös hos mina föräldrar i 2 dagar och sen åka hem igen. Ska jobba i helgen. Kan inte träffa några bäbisar med denna förkylning heller. Ska strax buda på en tradera-biljett för ett tåg som går 18:42. Auktionen avslutas om 6min.

Stackars alla människor omkring mig, jag tjatar sönder alla med hundsnack :p

4min kvar på auktionen..

Vi har börjat tacka nej till att ta emot fler hundar hemma att vara hundvakt åt. Finns inte plats. Fullbokat nu.

3min kvar.. nu börjar alla panik-buda på auktionen. Jag har inte lagt något bud än. Jag kan lägga nåt högt sen för att det ändå är mina föräldrar som betalar biljetten men ger jag mig in i budandet nu så höjer jag bara priset i onödan på budhivningen.

2min..

1min... nu har jag lagt mitt bud.

430kr. Helt okej. De andra gick på drygt 600kr, samma tåg och tid.

Tack och hej.

RSS 2.0