Fakta-uppdatering

Flytten sker imorrn istället.

Jag kommer att endast ha med mig en valp. Den andra ska Christoffer ha kvar.

Helgen var faktiskt riktigt trevlig.


Måste ha ny mobil

Har ni inte sett hur tomt det är på min blogg med bilder numera? Ärligt talat, jag var riktigt beroende av en bra mobilkamera. Nästan alla mina bilder på facebook, alla bilder på min hundhemsida och alla bilder jag nånsin lagt upp på min blogg kom från min mobilkamera. Jag har inte ens kunnat uppdatera med valpbilder som jag har velat. Så nu får det vara nog med skit-nokia-5800!! Det hade oxå varit bra om Christoffer inte hade kastat sönder min gamla mobil med. Aja, nästa vecka så har han ingen data och jag har ingen tv. Men det löser sig.

Ujuj

Tog Intercity till gbg igår, det tog 5 timmar. Erik och Sara körde runt mig överallt, stressade runt i 6tim. 2 valpar sålda. Sen åkte jag hem till sthlm igen fast med x2000 på 3tim. Det var en lååååång dag. Otroligt gulligt av Erik  och Sara att hjälpa till. Vart ju en heldag alltså.
På måndag tar vi flyttbil och åker till huset. Christian ska oxå me. Rahat och Christian ska turas om att köra.
Jag blir verkligen glad när folk ställer upp för mig så. Det känns gott i hjärtat.

Nu ska jag äta lite och göra som kloka Hannif messade om inatt när jag var ledsen. Jag ska sluta fokusera på sånt som får mig att må dåligt och fokusera på det som får mig att må bra :) Han e klok den där. Han säger klockrena saker i de rätta stunderna.

Nu är 5 valpar sålda. De 2 som är kvar är den lugnaste och den finaste :p Jupp, jag sålde av de vildaste först :p

Hektisk vecka

Imorrn åker jag till gbg och säljer en valp. Erik skjutsar och hjälper mig. Sen åker jag tbx till sthlm. På måndag gäller det, med flytten. Jag och Rahat åker.. Citas uppfödare har erbjudit sig att ha en valp hemma tills den blir såld. Sen fick jag en kommentar om en eventuell valpköpare via blogg-kommentar. Jag godkände inte kommentaren för att jag inte ville att hennes mobnr skulle synas för alla som läser. Om jag bara ska ha 2 valpar hemma så kan jag ta de själv. Då behöver jag nog inte hjälp av Citas uppfödare.

Får se hur allt går.

Såhär är det

Genom de valparna som är sålda så är bankskulden avklarad. När jag får in mer pengar för valpar så kommer det att gå till min hyra som är hos inkasso och min kredit.

I've done my part. Rahat betalar flyttstädnigen med. Nu ska jag fan nollställa min ekonomi!!

Ska ta en kaffe med Joy lite senare i gullmarsplan i samma veva som jag ska möta Sara där och lämna Hugo och Lyon till henne. 2 mysiga chihuahuor det :).. tror att chihuahua i plural stavas så.

Yuck, tv-kärlek... älskar hit och älskar dit och så lever de lyckliga i alla sina dagarrrrr!! Yeah right.

SOLD

Jag kom till Sara igår med 2 valpisar. 2 familjer kom förbi och kikade på de idag. Jag har varit noga med vilka som får komma och träffa valparna. De köpte valparna och tog hem de. En hamnade i Vaxholm och den andra i Mariestad. Den ena familjen gillade namnet till valpen som stod på stamtavlan så han ska fortsätta heta Gino.

Imorrn ska Sara jobba. Jag ska passa hennes hundar och ta det lugnt bara. Det har hänt mycket på kort tid..

Känslor

Har rätt mycket hat och sorg i mig. Men jag vet oxå att mitt liv är på väg någonstans. Jag har verkligen fått riktigt kloka råd från vissa vänner (Hannif, ja, duuu), om vilken ände jag bör börja i för att reda upp saker och ting. Jag har ju några starka sidor att utnyttja. Ett av de är att organisera. Styra upp saker. Okej, utan Rahat och Christoffers mamma så hade vi säkert bränt ner huset med oss kvar i huset. 

Kan inte bestämma mig för vilken mer valp jag ska ta me imorrn. Jag har ju med mig terroristen som nr 1 iaf. Allvarligt talat, han terroriserar de andra valparna. Han var inte det minsta trött efter att ha varit iväg hos veterinären idag. Den minsta valpen är skitkaxig, gnällig och mammig så han får stanna hemma. Sen finns en såspelle. Han skulle nog inte märka om han befann sig hemma eller på ett tåg. Nämen, jag har umgåtts med valparna två och två idag för att få en känsla av vilken som känns mognast. Kanske blir såspellen. Han märkte inte ens om han var med de andra valparna eller med mig. Han la sig bara ner och typ.. såsade. Kollade runt lite. Filosoferade typ. Superlugn. Den som var skygg var tiken. She's gone.   

Hindi radio online

Klicka HÄR och välj kanalen du vill lyssna på. Kommer ta ett tag innan jag kommer underfund med vilken som är min favorit-kanal.

Lite favorit-skådisar..

Aishwarya Rai


Shahrukh Khan


Bästa


Åker imorrn istället

Skulle fan svimmat av trötthet om jag åkt till sthlm idag. Mikaela skjutsade mig. Uppskattas supermycket. Tänk vad taxi hade kostat som Rahat föreslog. Men Ilona ringde och erbjöd sig oxå med skjuts så taxi var uteslutet. Nu är tiken i Oslo. Tiara fick hon heta. Det var inte lätt att välja vilken hane som skulle få vaccineras av alla 6. De skulle bara hinna vaccinera 2 idag då jag bokade så sent. Jag valde den som var mest framåt, tuff, social och vill utforska världen. Den som lättast kommer att kunna charma folk. Han har fått namnet Gino. Ja, det ska ju vara så himla fint om de hade italienska namn bla bla bla.. tantsvammel på rasklubben. Helt ärligt talat, hans personlighet är exakt som Citas. Så bort med den vildaste först :p Det finns en valp som sover hela tiden. Han somnade tidigare med huvudet i en tom matskål med. Rolig syn. Han sov gott. Tiaras nya matte berättade att volpino italiano är just nu super-populär i Norge. Att man skulle lätt få valpar sålda där. De åkte och hämtade tiken i Kungälv från Oslo idag. Coolt. Fyfan vilket ungt, snyggt och vältränat par. Det är så man ska se ut!!

Christoffer lät valparna ha mat hela tiden. Ge de mat 3 ggr om dagen. Direkt efter maten så bajsar allihop inom 5min. Man plockar upp det. Sen leker de, kissar när de slutar leka för då slappnar urinblåsan av och sen somnar de. Sen vaknar de och som nyvakna valpar så kissar de direkt. Sån var Cita, sån är valparna. Rutinerade små saker.

Ska vila en stund nu. Har tagit emot Scooby oxå. Han ligger bara i soffan och sover. Han gillar att ligga ute i en lina annars oxå. Han ska hem på söndag kväll. 2 dygn bara.

Övretrött-svammel..

Min morbror lurade oss alla att han mådde bättre och vi trodde honom. Öga mot öga sa han det..  Han ville väl inte att vi skulle vara ledsna för hans skull... Han hade ett sånt gott hjärta. Jag sa att vi skulle ses snart igen, med högtid kommande o allt. Men inte ens nästa dag fanns han kvar..

1 tim

har jag sovit. Fyfan.. Kl 15:30 ska jag vara hos veterinären. Kl 16 hämtar de tiken hos veterinären direkt. De kommer från Oslo. Därefter åker jag till sthlm direkt. Jag hoppas att han kan kolla efter valparna sen.. Jag tänker ta med mig Cita. Jag lämnar nog bara 4 valpar här. Det ska väl gå?

Kanske dags att

sluta packa. kl e strax 5:30.. Men sysselsättning e bra.. Jag måste. Jag förlorar nog förståndet annars..

Valparna mår superbra. Hugo är i toppskick! Men Cita.. hon ser ut som en riktigt sjuk hund. Undernärd. Tappat mycket päls. Hon är bara skinn och ben. Benen sticker ut. Jag hörde igår att nån hund spydde flera ggr på natten. Idag såg jag henne spy. Allt hon äter verkar ha kommit upp. Om hon sen har spytt i närheten av valparna så har ju valparna ätit upp hennes spyor. Jag har inte låtit det ske men jag såg att valparna attackerade spyorna. Hon är svår att avmaska så jag tror inte att det blev ordentligt gjort förut. Man kan blanda det med nåt gott men hon spottar ut allt hon kan. Jag har gett henne ris och köttfärs och det har gått bra. Har avmaskat henne ordentligt nu. Jag har separerat henne från valparna. Hon orkar ju inte ens skälla längre..

Yes, jag ockuperar hjärnan med annat. Hur ska jag annars klara mig...

??

Är det natt? När blev kl så mycket? Shit vad jag har packat och packat.. Kl e ju snart 3. Hade ingen aning.

En vacker dag...

kommer den komma? Jag är i huset nu. Gång på gång när man inte tror att det kan bli värre så blir det det, hela jävla tiden. Det som var mitt hem... Ja, han har ju dragit hit brudar när jag inte varit hemma. Trodde han att man kan låta andra brudar vara på MIN data och att det sen inte kommer synas eller? Sen ljög han om det ett par gånger. Men det var inga logiska lögner. Jag flippade. Psykbryt. Han har varit totalt respektlös ang min sorg. Han fattar inte heller varför jag skulle vara sne över att jag har inkasso på mig. Rahat har pratat med Ilona. Jag vet att de har koll på läget. Jag skulle kunna ge ge de en fullmakt utan att tveka på sekunden. De vet vad de gör. Inte jag längre. Jag undrar bara.. hur dåligt kan man må?? Hur lågt kan man sjunka??

Jag hade att välja mellan att slå sönder huset eller Christoffer. Jag hade bestämt mig för att inte röra huset.

Mitt i allt har jag fruktansvärt dåligt samvete över den den stora bördan Rahat får bära.. Hela familjens börda. Tina, fortsätt ge honom kärlek. Du måste vara det bästa han har i sitt liv.

Jag fattar inte

Jag var vaken till kl 6-7 imorse Det kom inget samtal.. så då vågade jag somna.. kl 9 kom samtalet.

Ont i magen

Varje gång telefonen ringer... jag är så rädd för dåliga besked. Det är nätterna som det kan hända något på för att det bara är idioter på det sketna sjukhuset.. Kl är 2:40 och det ringde nu.. Men så länge mamma inte börjar skrika eller gråta så är det lugnt.. Det var samma sak i england på nätterna. Jag låg på helspänn och var rädd att telefonen skulle ringa. Bara för att jag har kommit hem nu och inte är i england längre så betyder det inte att allt är bra nu. Jag ska städa upp min röra i gbg. Jag ska det!! Men jag tänker inte ta nåt tjafs med nån här. Lägg alla skulder som går på mig bara. Jag bryr mig inte. Har redan inkasso på mig. Go for it.

Jag står för att annat känns viktigare för mig just nu.

Vad tror ni?

När själen mår dåligt så mår kroppen dåligt. Det tror ja helt hundra procent på. Min morbrors själ mår bättre nu av olika anledningar. Men det där sjukhuset han låg på var det värsta jag har sett.. bara tanken på att min morbror får ligga där ensam på nätterna har gjort att jag legat vaken på nätterna och mått riktigt dåligt..

Jag träffade en speciell från mitt förflutna i 5min.. Det betydde väldigt mycket för både mig och honom. Jag är glad för hans skull att han är lycklig med sin fru och barn nu. Han gifte sig för säkert 5år sen nu. Han kände sig inte lycklig förrän.. i år skulle jag tro, när hans son föddes. Synd bara att det tog ett antal år innan han kände att han var lycklig. Det vart bara 5min då släkten+mina föräldrar inte skulle gilla att vi har kontakt än efter allt kaos vi ställde till det med för 7-8år sen. Rahat vill inte heller att jag träffar honom, fast han vet att vi hörs ibland. Fast vi har knappt kontakt numera faktiskt. Bara när jag är i England mest antar jag. Han är en nära vän till min kusin för övrigt och känner min släkt. Han har vuxit upp bland de.

Det verkar som att Christoffer egentligen mått dåligt sen den dagen jag åkte fast han har sagt att han mår bra och att jag kan komma hem när som helst bara jag hinner hjälpa till med städningen och flytten. Han försökte hålla en god min.. men det verkade ha brustit totalt idag.. När han ger skenet av att allt är bra så kan jag inte hjälpa honom. Sen så finns det tydligen en hel del saker han har för sig som inte är okej heller..Iaf så hemma väntade ett inkasso-brev så jag har inkasso på mig. So that's great. Ursäkta att jag inte jublar. Förlorar jag min lägenhet nu så kan jag inte ha nån hund. Inte ens Cita. Så ligger det till.

Jag ska till Göteborg imorrn. Jag har fixat biljett.

Jag nickade till på flyget hem idag så jag fick en liten powernap. Så antingen är jag pigg igen av det eller heeelt övertrött..

Jag fick iaf träffa 2mostrar, 2 morbröder och 8 kusiner.. på denna 2 dygns vistelse i england.



är i england nu.. Inte för något positivt.

Min kusins nya bil..



Jag har ont i hjartat..

Nääääää

Inte kan jag sälja den lilla sötnosen som sover så fint på min arm!!! Min Hugo!!


Igår så träffade jag

Babak. Det var länge sen. Han hade ju hunnit vara i Canada och pluggat och jag bo ute på landet då.. Väldigt kul att få prata med honom. Väldigt givande. Jag hade missat att han vid sidan av sitt pluggande har jobbat extra som personlig assistent i Sthlms kommun. En kommun att föredra att jobba inom, framför Haninges. Han sa att han kunde fixa jobb åt mig där om jag ville men jag tackade nej.. jag börjar tänka om lite nu. Det är ju ett bra steg, att jobba inom sthlm om man nu vill fixa boende närmare stan än Haninge.

En annan bekant till mig skrev på facebook om inte det var mig han såg i gullmarsplan.. Jovisst var det det. Det är verkligen sthlm i ett nötskal. Alldeles för liten stad.

Det är så mycket som rör sig i mitt huvud gällande jobb, boende och hundar/valpar.. Jag kanske säljer Hugo..   *gör ont i hjärtat*..





I just don't know.


Svenska kennelklubben

Det kostar oss 4000kr att regga valparna. Vet folk om att Svenska kennelklubben faktiskt sitter i Rinkeby och spelar galna??? Fyfan.

Mys-film

Hade ju en filmkväll med Hannah förra helgen. Jag har sällan ro i kroppen för att kolla på långa filmer. Sen så trodde jag att det var en romantisk komedi med. Inget för mig. Vad jag än trodde om filmen så hade jag helt fel! Jag gråter inte till filmer. Men jag fick sitta och torka tårarna ur ögonvrån innan de hann rinna ner. Det var en riktigt bra film! Det hade faktiskt lika gärna kunnat vara en indisk film..
Hannah och Modi, tack för middagen i lördags oxå :)



P.S. I love you


What's left of me?

?

Jag måste komma på något att syssla med..

Hej

Vill bara säga att jag e impad av alla som pallar vara buddister i denna "underbara" värld.

hejdå           

Alltså

det jag skriver på natten och det jag sriver på dagen, det känns som att det är 2 helt olika personer. Känner knappt igen den som skriver på natten.

Var i Haninge centrum idag. Fyfan vad min fot värker nu.

Det finns inget som håller mig kvar i sthlm.

Tack och hej.

En volpino-hane

kommer nog lämnas att ut på foder ändå. Favorithanen. Har hittat en superbra fodervärd!

Nu e det kaffe-och-cigg-tajm. Sen dusch och ut på ärenden.


Mina mål

*Sälja valparna
*Ordna en inkomst som jag trivs med
*Ordna allt kring flytten
*Nollställa min kredit

Det är så mycket att göra... även vaccinera Hugo.. Ibland vet jag inte hur jag ska lyckas komma ihåg allt. Men på nåt sätt så gör jag det ändå. Jag är nog faktiskt en väldigt organiserad person ändå även om jag gillar att skoja om att jag e totalt lost. Den 18e sept hämtas den sålda tiken. Till den helgen så kan jag nog ta de valparna som ska säljas i sthlm och vara hos Sara några dagar. Hon har gett mig en utväg där. Att valparna kan vara där om de måste till sthlm innan jag fått tbx min lägenhet. Den helgen är de leveransklara faktiskt.

För övrigt så ska jag hålla mig singel faktiskt. Bara tanken på att krångla med en tvåsamhet känns fet ångest. Jag vill kunna andas utan att nån lyssnar på mina andetag. Jag vill kunna gå utan att nån räknar mina steg.

Jag har totalt vänt på dygnet men det kommer ordna sig när jag jobbar och har hundarna igen.

Natti

Ännu en nattanke

Undrar om marknadsföring kan vara ett ämne för mig? Att vara länken mellan företag och kunder. *hmm*. Jag menar, min pappa har ett affärssinne men ingen som helst känsla för marknadsföring och kunderna finns ju men de behöver en länk emellan de.

Hade ett bra samtal

Med Christoffer idag iaf. Folk omkring mig frågar om jag kommer att gå tbx till Christoffer när alla problem med hus och ekonomi är borta. Det enda ärliga svar jag kan ge är: "Jag vet inte". Hur ska jag veta hur jag känner när alla problem är borta? Vi har haft så mycket problem att tänka på att vi aldrig fick en riktig chans till att ha tid och energi att vårda förhållandet. Så förhållandet hamnade sist på listan. Det var så mycket annat som skulle göras först. Det stämmer oxå att mina känslor svalnade som resultat av det. Jag lyssnade faktiskt på vad Christoffer hade att säga idag. Jag kämpade med ekonomin och jag mådde sämre och sämre. Han kämpade med mig och mitt mående och även han mådde sämre och sämre som resultat av det. Hans glädje gick ut på att få mig glad. När det inte gick att få mig glad längre så börjde han må dåligt med.. Så vi båda kämpade på olika sätt.

Ja, här sitter jag med mina nattfunderingar igen..

Irriterad

Jag är as-deppig idag. Gränsar till ångest-attack konstant. Minsta lilla grej får mig att tippa över. Idag är bara en sån dag där jag tycker att absolut ingen förstår mig. Mitt liv är inte på väg nånstans heller. Idag är en dag då ingen bör prata med mig.  

Lyxfällan

roar mig alltid. Samtidigt är det skrämmande att se hur lite koll folk verkligen har. En sak jag växte upp med var att aldrig köpa nåt på avbetalning. Ja, annat än hus, bil och liknande då. Men att allt annat ska betalas kontant. Sånt som jag och Christoffer skaffade på avbetalning i huset tog emot som fan. Speciellt eftersom vi inte ens gjorde det i våra egna namn utan i hans föräldrars namn.

Nu måste måste jag maila o pyssla lite me valp-grejerna..

Panikångest?


Jag vaknade mitt i natten av att jag inte kunde andas. Snacka om att det inte gick att tänka klart heller. Jag fick för mig att jag skulle kvävas om jag inte kunde andas genom näsan. Jag var täppt i näsan. När jag andades genom munnen så fick jag inte in luft heller. Jag försökte skölja ur näsan med vatten (fråga inte varför man gör en sån sak) men det hjälpte nog lite grann, inbillade jag mig. Sen la jag mig på sidan och hoppades på att nästäppan skulle flytta sig till ena näsborren. Så att jag skulle kunna få in luft genom andra näsborren då.. Så jag låg där och kippae efter andan genom näsan.. jag måste ha tuppat av till slut.

Idag har jag bara lite lätt ångest-känningar.. men det är okej.

Dagens

Idag har jag bokat in mig på 3 olika informationsträffar som jag ska gå på senare i sept via Skatteverket. En som handlar om att starta eget, en som lär en hur momsen fungerar och en som lär ut grunden i bokföring så att man ska kunna sköta den själv.

Sen har vi fått lite respons på annons ang valparna då vi sänkte priset lite. Så det är oxå bra. Jag har dock flyttat annonsen från Lilla Edet till Sthlms-regionen idag. Marknaden är nog något bättre här.


Annonsen


Kraaams

Mamsingen har kramat mig idag när jag var ledsen. Sen har det ringt massa trevligt idag. Jag ska sälja av massa möbler i huset ändå. Så att jag o Christian kan hyra en liten flyttbil och köra hem mina prylar. Han ska hjälpa mejj :) Han vill oxå se hur jag har bott. Gullegull. Jag var över hos Sissi en sväng, skulle hämta min post. Drack lite kaffe och snackade massa goja. Trevligt trevligt.

Ska stänga av Rahats dator nu och återgå till mitt rum och svara på Darios sms.

Lugnat mig

Jo alltså utan mina antidepp nu så slutar min ilska med att jag gråter. Vilket behövdes. Jag känner mig bara ledsen nu. Men mycket lugnare än mitt förra inlägg.

Nu ska jag försöka fixa reklam för valparna i sthlm.

Inte okej

Jag sa EN grej igår som fick honom att bli skitförbannad. Han säger rätt elaka saker till mig när han är arg, ca varannan dag. Dagarna emellan ber han o ursäkt och säger att det inte ska upprepas. Men det gör det, redan nästa dag. Men han får alltså säga saker i ilskan? Jag sa en grej igår i ilskan. En jävla grej. Men det får jag inte alltså. Jag är så trött att jag kan lika gärna fixa så att alla mina grejer i huset körs till soptippen. Det är bara prylar. Inte värt att offra mitt psyke för. Jag kan inte bara sitta och ta allt skit han säger till mig mer. Bara för att jag håller käften och inte säger saker tbx så betyder det inte att det är okej att fortsätta säga sån skit. I ilskans stund så kämpar han hårt med att såra mig så mycket det bara går. Han lyckas oxå.

Idag har han sms-bombat mig för att tala om att det jag sa igår inte kändes bra för honom. Att han vill bli sams, IGEN. Att han kan hjälpa mig packa mina saker osv. Jag kan lova att han till senare ikväll är elak igen. Eller vad vet jag, det är 4 sms på mobilen bara nu som jag inte orkar läsa alls.

Men alla tusen grejer han säger till mig då? Varför räknas inte de? Förklara för mig nån, varför räknas inte mina känslor???


Regler

Uff, jag kom hem nu. Kl är 1. Var på restaurangen. Jag kommer aldrig få dricka en droppe där.Lika bra antar jag. Måste dock komma in i servitris-rollen rätt snabbt faktiskt. De var back på personal idag. Personal som krånglar och sjukskriver sig i sista stund. Synd bara att jag hade tjafsat med C innan och var så himla off. Gick i en dimma kändes det som. Jag ska jobba fre och lör kväll. Det känns bra. Helger för mig kan annars vara så ångestladdade. Så det blir inte att jag åker hem till huset denna vecka. Speciellt inte eftersom tjafsen aldrig tar slut. Jag vet att han har fått en del att göra de 2 senaste veckorna. Men han har väl inte jobbat? Det enda jag kan lova är att han inom en snar framtid kommer att vara utan hundar och husproblem. Han kommer bara att ha sina studier att tänka på. Jag kommer att ha mina hundar många år framåt. Jag kommer ha problem med att hitta jobb som går ihop med hundarna med. Jag vill ha ett annat boende oxå. Just nu klaffar inget för mig och det är kämpigt.

Jag ska börja annonsera ut valparna i sthlm med då man faktiskt kan leverera de här. Imorrn ska jag sätta igång med det.

Christian, kan vi åka till dina föräldrars landställe nån gång dåååå? Snart.

Mina batterier laddas inte här..


RSS 2.0