Snaaaart flyttar jag då...

Tobbe kom inte och hjälpte till. Han hade helt enkelt festat får hårt. Allen va här och hjälpte mig massvis!! Nu känner jag att jag gjort så gott jag kan me allt packande. Så nu kollar jag på Bleach. Madde o hennes mamma kommer snart och tar den ena tvn. Bästa psykiska stödet är Sissi.

Hejdå.

Favorit-Bleach-karaktär


Efter flytten

Så kommer jag inte ha bredband på ett par veckor. Det suger.

Bussresan hem från jobbet innebar: 2 hundar, handväska, en kasse me mammas mat och en cigg i munnen!! Jag måste röka tider som dessa. Det såg rörigt ut när jag gick på bussen att chauffören inte ville besvära mig med att kolla på min sms-biljett som jag så fint höll upp i samma hand där jag även bar Tara och hade matkassen.

Tobbe kommer oxå imorrn och hjälper till. Han ringde idag och erbjöd hjälp. Gulligt :)

Nu ska jag äta och bli tjockis.

Adjö.



Helvetes packande

Det här jävla helvetes packandet tar aldrig slut för fan!!! Utan Madde hade det varit kört. Hon e gullig hon, tänker på mat och ser till att vi äter oxå. Jag hade inte ätit annars. Idag kommer mamma me mat till mig på jobbet sen. Imorgon kommer Allen och hjälper mig montera isär möbler. Men allvarligt, kommer jag nånsin packa klart?????????????? Känns som att jag kommer att packa resten av mitt liv.


Manodepressiv?

"De maniska perioderna kännetecknas av extrem eller ovanlig upprymdhet, de depressiva perioderna i stället av nedstämdhet. Båda tillstånden kan uppkomma oberoende av yttre orsaker, men både depressiva och maniska perioder kan utlösas av yttre stress.


Sjukdomen drabbar närmare en person av åttio. Den är lika vanlig hos män som hos kvinnor. Sjukdomen börjar ofta i 15-25-årsåldern. Det är lika vanligt att insjukna i en depressiv episod som i en manisk. De flesta som har sjukdomen kan fungera normalt mellan de maniska och de depressiva perioderna.

Det är flera faktorer som samverkar vid uppkomsten av  manodepressiv sjukdom. Den viktigaste är en ärftlig biologisk sårbarhet. 


Symtom

En manisk period pågår ofta i minst en vecka. Stämningsläget är förhöjt och personen är ofta mycket upprymd, samtidigt som irritabilitet kan förekomma. Bland övriga symtom kan nämnas minskat behov av sömn, ökad aktivitet och förhöjd självkänsla som leder till konsekvenser för ekonomi och relationer.


Depression är motsatsen till mani. Stämningsläget är sänkt. Patienten är nedstämd och orolig. Självkänslan är låg. Initiativförmågan och företagsamheten är nedsatt". 


Tara

Tara åker tåg, x2000.



Tara på soffkudde



Tara och Cita myser i sängen



Tara på soffkuddar

Vinden har vänt

Våra löner gav ett positivt besked :) Nästa vecka, efter flytten, vet vi lite mer, hur det ser ut exakt.

Resvägen för min del till nya jobbet är så gott som löst.

Grattis Madde till ditt första handskontrakt!!!

Ska äta lite och sen skogsvandra med 3 hundar. Har semester idag oxå.

Spotta i motvind?

Ja.. e det det vi gör nu? Men allt har en lösning iaf.

Lite positiva saker som är... Flyttbilen blev felbokad av tjejen på bensinmacken som hyrde ut. Vi skulle haft den lör-sön men den va bokad sön-mån. Båda delarna va knasigt eftersom jag jobbar till 23 på lördag och Christoffers pappa som ska köra, jobbar måndag morgon. Men hans pappa fick ledigt på måndagen. Pluspoäng för det.

Killen som ska hyra min lya sköter flyttstädningen här. Så det slipper jag. Mera pluspoäng.

Madde har erbjudit sig att hjälpa mig packa under 3 olika dagar. YesPlus.

Stinas matte kan ha Tara under de dagar jag jobbar mina sista pass. Eller rättare sagt hennes ex är och hälsar på så han kan ha Tara. Så får Tara va me Stina iaf. Skönt att det löste sig då anhörig på den arbetsplatsen plötsligt inte ska resa bort som hon brukar och jag inte kan ta me Tara. Plusplus.

Men stora minus för ekonomin då jag inte får nån riktig lön i Juli och för alla oväntade utgifter nu. Men plus för familjerna som hjälper oss med pengar.

Ser fram emot att jobba me Sissi på fredag. Jag va väldigt rörd av hennes fylle-sms på midsommar. Jag va själv full när jag läste det. Ja, alltså 2 fulla puckon va det egentligen. Vad kan man dra för slutsatser av det :P

 
MidsommarFyllePuckon :)

Extra-inlägg


Det är 24e Juni nu. Om jag mitt i stressen glömmer bort detta sen så kommer ett förskotts-grattis här:


varning för..

kaotiskt inre. För mycket att oroa sig över. Min käre bror hjälper oss dock med pengarna. Det känns bra. Visar sig att han är rätt besviken över mina förhastade slutsatser om att han inte skulle hjälpa mig.. Så jag har gjort fel där och bett om ursäkt.
Men när jag växte upp, i min familj ... vi satte oss aldrig ner och pratade eller redde ut tjafs/problem osv. Sånt gör man inte hos oss. Att prata ut fanns inte. Så sån har man blivit. Man håller oro, ångest inom sig. Vad blir resultatet? Jo psykbryt i fyllan med jämna mellanrum och/eller mag-katarr... fast klart psykbrytet kan bero på min allmänt splittrade personlighet. "Ska jag gå höger eller ska jag gå vänster? Ska jag titta upp eller ska jag titta ner"? Ja, ungefär såna tankar har jag fast i en mycket djupare form såklart då, haha :p Eller det är inte så mycket tankar, snarare känslor som aldrig kan bestämma sig.



Ja, jag är trasig. Jag kanske alltid kommer att vara det oxå. Det kanske är min lott i livet. Fan, vilka flummiga tankar man har på natten!

Känner mig för uppstressad för att försöka sova men det vore nog bra om jag försökte. Jag kommer inte få sova ut på ett bra tag framöver sen. Imorrn åker jag hem igen. På söndag/måndag flyttar vi in i vårt nya hus. Ska jobba på tor,fre,lör. Ha Stina ons, tors oxå. Vem ska ha Tara tor,fre,lör när jag jobbar? Mera problem.

Natti




Håll i hatten!!

Nu ramlar motgångarna över oss, alla på en gång! Framförallt en oväntad utgift på 8500. men jag tror att det löser sig med ekonomin.... men att det inte går bussar från huset så att jag kan jobba helger eller kl 7 överhuvudtaget, det suger hårt just nu!!! Får inte tag på nya chefen just nu heller... Jag ska lösa det, så e det bara!! Har några lösnigar i åtanke... Får se hur det går.  

Gulliga Madde ska hjälpa mig packa lite på onsdag kväll.

Under midsommar hade jag ett härligt psykbryt. Of course. Ni som känner mig vet hur jag är... *suckar* Stackars Christoffer ibland alltså.

Som vanligt e det kul att se vilka som flyr fältet när jag får psykbryt. Nämner inga namn.

Ruhi ska jobba natt

Det kommer bli en lång natt. Ska jobba med nån som aldrig varit där förut. 10timmars natt me nån man aldrig träffat. Alltså när man jobbar natt tillsammans med nån så är det rätt viktigt att trivas me den personen. Jag har inget tålamod för nåt pucko iaf. Inte illa att ha jobbat 21 timmar extra den här veckan då.

Vad saknas i mig? Kommer jag alltid ha ett tomrum i mig som ingen kan fylla?


 

Isåfall kommer den från min barndom och uppväxt. Kanske är det ett tomrum mina föräldrar äger som man inte kan göra något åt längre...


Say what?

Hahahaha, okej, jag har druckit lite nu oxå.. men nån som jag träffade och emellanåt krigade med förra sommaren, han lämnade Sverige för att jobba utomlands ett år. Men han kommer hem snart. Så fort hans tjej fött barnet och barnet kan åka flyg... hahahahha, jag behöver väl inte dricka för att skratta åt det väl. Jag kikade mest på hans sida för att fråga om jag ska slänga hans tröjor jag haft hemma i 2 år nu när jag ska flytta. Ja, vi umgicks för 2år sen oxå. Men gud... vilket år 2008 är och kommer att vara.

Acceptera

I livet sker ständigt förändringar i ens omgivning. Men man kan inte skylla omgivningen jämt över hur  man mår och är som person.. jag flyr nog undan i det en hel del. I grund och botten så måste jag acceptera mig själv för den jag är. Jag har 2 starka personligheter i mig känner jag. Lugnet och kaoset. Jag måste acceptera det och inte förtränga nåt av de. Det är förträngandet som kan ställa till det en del... men att acceptra kaoset som en del av mig är ju inte så kul heller men så är det. Christoffer representerar det lugna i mig. Han tar faktiskt fram de bra sidorna hos mig. Och som den sanna periodaren jag är så kommer jag ha behov av att kaosa till det ibland utan att blanda in honom.

Nu ska jag kolla om jag köpt rätt grej till min vanliga dator.

Vart är jag på väg?

Hur hamnade jag i denna sits? Jag är ständigt trött. Trött som fan. Spelar ingen roll om jag är på jobbet eller om jag är ledig. Jag orkar inte ens ringa mina vänner och prata som förr. Jag saknar det. Men ja e för jäkla trött jämt. Jag orkar inte ens äta som jag ska. Christoffer tror jag inte förstår varför jag blir såhär. Han behåller ju samma jobb, sina vänner och familj nära. Jag vet inte vart jag ska stå sen... ensam på egna ben kanske...

Nu måste jag åka handla innan jobbet. Med nya hunden i en väska. Kan inte lämna henne. *suckar*.

Datorstrul+ gamla bilder

Ja nu har jag fått hem min bärbara. Måste fixa nätverkskortet på den andra datorn. Blä.

Hittat massa gamla bilder från förr. Ska se vilka jag våga lägga in här :)


Min fina Nina från 2004


Jag och Sissi på hennes födelsedag 2005 (Ja, det har gått 3år sen dess, Sissi) Haha!



Klubb DD, haha, kul att tänka tbx på den tiden och de historierna :p


Jag och Allen på Gk, vaaarmt va det!! Rahats födelsedag 2005.


Allen och Tomas när jag fyllde 21.. 5 år sen. Skjut mig. På Bäckahästen.


En bild på mig från när Rahat tog studenten.. ja, nu e han snart 24. Oxå ett tag sen.


Långt hår här, Jag och Kumu.. nåt år.


Här var jag 18år!!!!!!!! 8år sen. *snyft*


Oxå 18år här, på Crazy Horse.


Sara och Allen på Vasas, gammal bild


Fina Sara, nån nyår..


Hannah pussar mig, vi är på Vasas. Lääänge sen.


Jadu, Sonia, hur gammal va du här? :) Ack, dessa sminka-sig-på-toan-tiderna och bilderna alltså ;)




Så!! Det va de minnena det, som kom upp här :)

It's a Tara



image225


image227

Denna tuss ska få bli kallad Tara. Visserligen Christoffers idé men han vet inte ens om att jag tänkte att Cita skulle få heta Citara en gång i tiden heller... Men denna heter egentligen Vargtass. Färgen hon har heter vargsobel. Bilden gör ingen rättvisa emot hur söt hon verkligen är!! En Pomeranian. Ska hämta hem henne imorrn. 

Min data hemma funkar inte. Blä.

Har mailat en tjej ang min lägenhet idag. Jag la ut en annons på blocket om min lya och fick 25 svar på 3timmar. Idag svarade jag på en. 

För övrigt så har nog jag och Christoffers familj gått igenom det ena och det andra tillsammans nu och resultatet har blivit att vi har alla kommit varandra nära. Jag är inte van att vara i en normal familj där man pratar ut om sina problem och löser saker tillsammans. Men det är precis som det ska vara. 

E på jobbet. Nu ska det jobbas.  

RSS 2.0