Glass i gamla stan

Gott med glass i gamla stan. Hade en mysdag på söder med min Sara idag, efter jobbet. Cita var hos Jonas där hon trivs. 



Nu på kvällen har jag promenerat till statoil med Jonas. Åt en till glass. Usch för ägglossning och sötsug. Jag festade inte igår. Christian var i england på utbildning. Jag skulle ändå jobba idag. Jonte ringde idag och undrade varför jag inte dök upp igår och undrade om jag skulle på morgondagens fest. Jag får se om jag orkar göra något imorgon efter att ha jobbat kväll. Är ju inte helt ledig förrän vid kl 12 och sen ska man göra sig festfin oxå. Jag lär ju åka hem och sova...

Åh, locka inte me mig på fest nu..

Man blir ju sugen. Liten techno-grej några vänner och bekanta har ikväll. Kubbe skulle dit o bad mig komma dit. Amos messa och undrade oxå om jag skulle dit. Om även Jonte ska dit så e det kört för mig. Ska kolla me Christian nu oxå.

No tears?

Hur sunt är det att aldrig gråta? Inte sunt alls. Jag gråter aldrig när jag går på antidepp. Aldrig verkligen. För tillfället, nu när antidepp är på väg bort ut ur min kropp, så börjar jag gråta för minsta lilla grej. Det är skitjobbigt att hantera. Men det är väl det enda sunda att göra egentligen. Inte för att jag hade något val. Vårdcentral-helvetena vägrade skriva ut nåt när jag ringde runt igår. Jag är inte aktuell på någon vårdcentral eftersom att jag har flyttat och haft mig. Så här i haninge har jag inte träffat nån sen ett bra tag innan jag flyttade till lilla edet. Jag vill inte dra en kortfattad version av mitt liv för vilken tillfällig läkare som helst heller så det fick vara. Jag mobilbloggar på och orkar inte skriva mer just nu. Tummen gör ont.

Only God can judge me

And I dont believe in God... Sug på den!

Totalt psykbryt? Not me

Faktiskt min pappa som har fått det. Han slog sönder massa grejer hemma med. Sa att han skulle ha lämnat morsan för länge sen om hon inte fått en son. Ha ha! Visst har jag alltid haft en känsla av att inte passa in men hallå liksom! Är i min lägenhet och städar lite iaf. Tro det el ej men tjafset hemma hade absolut inget med mig att göra. Alltid nåt. Cita är lycklig av att vara hemma i lägenheten igen iaf:)

I did it

Fine. Jag kontaktade psykolog nu. Jag vill inte göra illa människor omkring mig som bryr sig om mig och vill mitt bästa. Men att ta det där steget och ringa har varit lättare sagt än gjort. Nu är det gjort iaf. Jag kommer att få en kallelse. Iaf, de som står mig närmast, de vet att jag alltid genomför saker utan att det är ordentligt genomtänkt. De sa till mig att tänka mer, ge det tid och inte dra några förhastade slutsatser. Men envis som jag är så ignorerade jag det. Vad var det Christian sa förut, att jag var spontan och envis?!! Vilken hemsk kombination! Nu står jag här och tänker: skjut mig.

Det märks ju

Mina antidepp tog slut för en vecka sen. Kan ju säga att jag verkligen känner av effekterna av det nu. Jag går ner mig igen. Blir så otroligt överväldigad av alla positiva och negativa känslor som kommer över en, allt på en gång. Det blir för mycket och jag kan inte hantera det. Jag tappar greppet. Måste sova nu. Godnatt

Im Sorry

Jag är ledsen för att jag är så självisk, feg, har dåligt omdöme, ständigt beslutsångest som leder till att jag tar dåliga beslut här i livet. Jag är ledsen över situationen jag befinner mig i och att jag drar med mig andra tillsammans med mig. Sjunk inte med mig.. Var inte för snäll mot mig...

HELT ledig

Inge jobb idag el imorgon. Jag är för ovanlighetens skull även hundledig. Jag är vaken en bra tid. Måste ut i solen och hitta på massa saker:) Söta Hannah och Modi kom och åt på restaurangen igår. Det gick bra att jobba igår. Jag klarade av det bättre än jag trodde att jag skulle göra. Det var verkligen fullt med gäster. Vi blev tvungna att skicka iväg de som inte hade bokat. Dags för lite kaffe nu. *mobilbloggat*

Ledig idag:)

Vad ska man hitta på? Skönt att min dygnsrytm e rätt igen. Jag ska jobba fre o lör kväll. Mer spännande än så blir nog inte min helg. Känns ju lite läskigt att kasta sig in i rushen i restaurangen under lönehelg men det ska väl gå. Dagens work out e redan gjord iaf. Ska kanske unna mig ett bubbelbad strax så att man känner sig som en ny människa sen. För övrigt så mobilbloggar jag än. Internet funkar inte på min dator.. Dags att tappa upp badet:) adjö

Så vad styr mitt liv? Del 2

Aa, jag ljög i förra inlägget. Min vardag är präglad av olika typer av panik. Jag är inte stabil. Har aldrig varit det heller. Idag har jag panik inför att jobba ikväll. Jag är feg. Man skulle säga att fegheten och paniken styr mitt liv. *suckar*

Så vad styr mitt liv?

Pengar är viktigt. Jag är bekväm av mig så bekvämlighet spelar stor roll. Att hålla mig i form och vid god hälsa oxå. Det är väl ungefär det som gäller nu till 100%. Klart det finns annat som pågår i mitt liv men inget är hundra-procentigt. Så det nämns inte.

Trötter

Jag kämpar på med att komma in i restaurang-branschen och det går faktiskt bra. Idag så tog jag en långpromenad innan frukost, åt frukost, duschade och fixade mig innan jag åkte med Rahat och jobbade lunchen. Cita får vara hemma med mina föräldrar under den tiden. Imorgon ska jag köpa lite arbetskläder och sen jobba kväll. Jag vilar lite nu och mobilbloggar från sängen...

Sällan hemma

*mobilbloggar* Jag är sällan hemma. Har börjat komma igång med att jobba nu. Umgås väl mest med Jonas annars. Han körde mig till hundkursen i fredags oxå. På kvällen drog vi till hans syster och drack lite. De är 5 syskon med en härlig sammanhållning. Så alla hans syskon var hos systern. Mamma vet att vi umgås mycket och tycker att det e lugnt. Mamma vet vår historia faktiskt. Hon undrar oxå om Jonas kan komma och hjälpa fixa lite saker hemma. Har dock glömt att fråga honom. Aja. Jobb som gäller nu. Underbart väder idag! Hejdå.

Besviken

Usch vad jag har gjort mig själv och Rahat besviken idag. När det gäller restaurangen. Jag mår dåligt över mig själv idag. Så jävla jobbigt. Men jag förtjänar det. 28år gammal och oansvarig! Skjut mig snälla.

Silly

Allvarligt, jag klarar inte av djupt känslomässigt svammel. Romantik får mig att känna mig löjlig. Det måste vara realistiskt till att börja med. För det andra, det är inte min grej. Fråga mitt ex. Jag e riktigt hopplös. Jag kan visa känslor genom andra handlingar. Jag kan tala om när jag tycker om någon. Men kärlek? Klart jag känner kärlek. Jag känner det för min familj, framför allt min brorsa. Men det har absolut inget med kärleksförklaringar eller romantik att göra. Mer kärlek än så känner jag inte.

I used to be good but then I changed...

Sjön Rudan

Satt flera timmar idag vid sjön Rudan i solen och njöt av vädret tillsammans med Jonas idag. Cita hade skitskoj som plaskade runt på strandkanten. Men hon gillar inte att vara blöt om magen så hon släpade magen i gamla löv o jord sen för att försöka bli torr. Hon blev jävligt skitig iaf.



Jag håller på och styr upp mitt liv nu och det går åt rätt håll. När det gäller ekonomi och jobb alltså. Så det känns bra :)


Vår + världens sämsta film

Igår kväll var jag hos Babak och chillade. Jag tror att vi lyckades se på världens sämsta film. Varning för denna film:



Iaf, i lördags var jag hemma. Åkte inte på min dejt med Sara. I söndags bangande min mamma på att köra mig till hundkursen men det gör inget. Jag har lyckats boka om det på ett fungerande sätt nu. Jag ser fram emot det. Inte drog jag till Hannah i söndags heller...
Var en sväng förbi Jonas idag bara.


So so sleepless *mobilbloggar*

Känslor är intressanta. Dock jobbiga när det leder till tankar som tar över ens medvetande helt. Mina sömnvanor är katastrofala. Men när jag väl somnar så har jag bara mardrömmar. Så det tar emot att somna. Det är jobbigt med killen med. Jag kan inte förklara hur man lever i sverige bara via telefon. Så jag orkar inte prata med honom alls. Vilket leder till att han får panik och trakkar mig på luren. Vilket får mig att vilja ha ännu mindre kontakt med honom när han gör så. Iaf, min sömn är så sjukt känslig. Saknar tiden när jag bodde i huset och sov hur bra som helst. Men det kan ju vara för att jag var så utmattad. Kanske får börja flumma för att kunna sova. Varför inte liksom. Aja. Hejdå.

The lovely bones



Ska kolla på den här filmen nu. Hoppas att den är bra. I Sverige heter filmen "flickan från ovan". Rutten översättning.

Kan inte fatta att jag tyckte att det var mysigt med regn igår? Iofs så blåste det inget när jag skrev om det.. som det uppenbarligen gjorde senare på dagen.

Åkte på kvällen med mamma och pappa till restaurangen igår. Där satt Hannah och Modi redan. Sara och hennes syster Jennie kom dit oxå. Det var trevligt. Sen åkte alla hem förutom Sara. Vi gick och mötte upp Kubbe och hans kompis och drack lite. Härligt att få skratta så mycket. Kubbe och hans kompis, som han kallar för Hasse jämt, vilket gör att jag aldrig kommer ihåg hans riktiga namn, de är som ett gift gammalt par. Skitroliga.

Idag är jag bara hemma. Har sovit massa. Imorrn ska jag på en 2 timmars hundkurs med Cita. Det är en kurs för hundar som har lite ljudfobier, vilket min Cita har. Sen efter det, om vädret tillåter, så ska jag grilla med Hannah och Modi plus deras vänner i Bagis. Annars blir det att sitta o käka inne med de. Tar med mig Cita dit oxå.

Blä, Jonte drygar sig. Alltid e det nån som gör det...

Nu är det filmtajm för mig.


Lite småregn

är faktiskt mysigt denna morgon.



Har lagt ut annons om att vara hundvakt igen. Jag behöver sysselsätta mig som sagt. Folk behöver alltid hundvakt. Speciellt dagtid.


Bleach 252

Riktigt grymt avsnitt! Börjat hänga med i serien igen. Missade ju några månader när jag var i Bd.



Hmm

Igår släpade mina föräldrar med mig på bauhaus. På kvällen mötte jag och Cita upp Jonas och Jonas när de promenerade hem från jobbet, så att jag oxå fick mig en liten promenad. Sen var jag hos jonas en stund. '

Idag åkte jag till gyn-akuten på kvällen då en väninna satt där ensam och misstänkte att hon hade fått missfall. Vi satt där i några timmar och sen åkte vi taxi hem. Som tur var så mådde barnet bra. Men hennes hälsa verkar ju inte bra för övrigt däremot.. Hoppas hon mår bättre av lite vila imorrn.

Imorrn blir det restaurang med Hannah och Modi. Ja, det blir ju pappas restaurang då. På lördag har jag en dejt med min Sara. Så jag försöker hålla igång lite. Jag mår bra av det. Kollade lite kursutbud gällande plugg igår. Men det är ju inte direkt så att jag vill plugga i sommar och sista ansöknngsdatumet är i Maj. Så det blev att jag sökte lite jobb istället. Får se hur det går. La även ut en annons om att jag ibland behöver en hundvakt i Haninge och har fått bra respons på det från folk här omkring. Så det ordnar sig det med. Det gäller bara att ta tag i saker... vilket jag inte har gjort på ett tag.


Steg 1

Vända rätt på dygnet.

Gick ännu ett steg bakåt idag då jag inte ens hann införhandla cigg som tog slut igår. Illa Ruhi, illa.

Hör och häpna, något som alltid har intresserat mig är aktier. Sen jag var 16-17år gammal. Kanske dags att börja spara ihop en större summa och ge sig in i leken.

Fast o andra sidan.. jag har alltid en massa idéer som jag aldrig genomför. Lovely.


Skärpning

Med att träffa vänner som bor utanför brandbergen.

Fixa naglarna.

Färga håret.

Köpa ny plattång.

osv.. bla bla.


natt mot annan dag påsk

I lördags så var jag hos en gammal bekant och drack rödvin och rökte vattenpipa. Det var trevligt att snacka massa. Men jag fick fjortisfylla igen. *suckar*. Det innebär att min kväll slutar med att jag står lutad över toaletten och spyr. Det är för jävligt. Jag hatar det. Så idag har jag varit medvetslös. Jag kan inte dricka längre. Jag har tappat känslan fö det under de 3 mån jag inte drack. Sent på kvällen fick jag tjockisångest och gick ut och promenerade en timme med Cita.

Kl e sjukt mycket. Har suttit galet framför datan. Ska ta en varm dusch och sen sova.

Tänk om man skulle ta och stänga facebook och byta mobilnr... det skulle va nåt det. Lär ju inte hända dock...

Skevt

Min självbild e skev men jag vägrar bli tjock igen. Jag var på god väg ett tag. Det känns som att jag blir tjockare för varje dag som går men vågen visar annat.

Vaknade till flera sms från olika personer med förslag på vad man kan göra idag... jag har inte tagit tag i nåt. Jag e så trött. alltså ut kommer jag ju varje dag med Cita så vädret har jag hunnit njuta av.

Jag lyssnar på indisk musik varje dag som påmminer om min tid i bangladesh. Den är uppmuntrande. Den hjälper. Tiden nu är faktiskt lite tuff ändå. Jag räknar inte dagarna för att slippa veta hur länge sen det var jag kom hem.

Nu blir det kaffe, sen promenad o cigg.

Påskägg!

Jag var hos Hannah igår. Drack lite o snackade massa. Jonte joinade oss lite senare på kvällen oxå. Han kom med lite vin och.. ett påskägg fyllt med godis till mig? Jag blev så snopen att jag inte trodde helt enkelt på att han köpt det till mig egentligen. Han sa att han hade tänkt på mig när han köpte det. Den killen har alltid kunnat charma o flirta.

Idag, långfredag, så är jag bara hemma. Mängden alkohol som dracks igår var inte nådigt. Att avsluta kvällen med Ouzo dessutom? Big mistake... Hur som helst. Det var en intressant kväll.

Orkar inte skriva mer. Får se vad mer man hittar på denna helg.


RSS 2.0