Käääänslig

Ja, jag e lite känslig jag. Det är inte lätt att begränsa sig själv. Jag ville verkligen ha valpen men det skulle inte funka. Men allvarligt, om jag avlar på mina hundar sen, ska jag då behålla alla valparna då för att jag är så känslig? Ja, ni hör ju. Det funkar inte. Jag har ju tänkt att avla dessutom.

Orkar inte skriva mer.


Pudel

En gammal dam lämnade sin pudel på Christoffers jobb för att hon hamnade på sjukhus. Pudeln har varit där i flera månader. Idag kom beskedet att damen har avlidit. Hon har inga anhöriga. Så det kommer bli upp till hunddagiset/pensionatet att omplacera honom dvs upp till Christoffer. Så det är väl bara att avvakta och se vart pudeln kommer ifrån och vad det står på hans papper. Det här ska nog gå bra ska ni se.

Jag älskar hundar och engagerar mig gärna så gott det går.


Tröstshoppa lite

Jag har inte rakt ut sagt till Christoffer om mitt beslut ang valpen. Men han förstår säkert redan. Jag har inte sagt till Michaela heller. Jag ska göra det.

Ska handla lite på jysk imorrn. Gardinstänger till badrummet och gillestugan. De har rea för allt vad gardiner och tillbehör heter denna vecka. Så det är bra. Sen har jag hittat den perfekta lilla hyllan till köket oxå som vi kan ställa sodastream på som vi fått av C:s föräldrar. Vi tänkte ha en avlastningsbänk i köket och Ilona föreslog en avlång bänk med korgar i som skulle vara fint. Men det blir en hylla med 3 korgar i istället, samma som hon föreslog fast den har korgarna på höjden istället för på bredden. Rätt sött.

Nu ska jag fortsätta deppa lite och möblera om.

Typiskt

En hel dag ledig hemma och jag ska alltid möblera om. Hundgrejer överallt. Vi kan inte ha 3 valpar hemma. Det här har varit ett riktigt jobbigt beslut att ta.

Cita kom hem nyss. Av utseendet att döma så var hon inte hos grannen. Hon verkar ha varit på en egen skogsutflykt. Helt svart runt nosen och väldigt geggig. Jag vågar ju låta henne gå vissa tider på dygnet här då jag vet att det inte är några bilar som kör här. Brukar vara efter att posten har varit här runt kl 12-13 och innan grannarna kommer hem, tidigast kl 16:30. Men grannarna håller utkik själva oxå efter Cita. De vet vad hon går för. Knasigt nog.

Ska försöka dammsuga hela huset idag iaf. Det är så lätt att samla på sig skräp så jag sorterar ut det så gott jag kan innan det får en plats i vårt hem. Det går faktiskt bra.


Vår nästa investering får gå till en stege. Ett måste när man bor i hus. Kan ju lika gärna kolla efter en på blocket när jag tänker efter.



Min inre kamp

Idag vaknade jag och kände ångest över valpen igen. Men vi har faktiskt inte orken. Christoffer säger inget. Utan jag sitter mest och argumenterar med mig själv...

Ska kika efter Cita nu som sprang över till grannen för nån timme sen.

Förnuft? (skrivet igår)

Jag vill ta körkort. Jag vill ha bil. Jag vill kunna jobba extra så att vi kan göra om i huset. Jag vill göra en ordentlig hundgård.
Framför allt har jag alltid velat ha sommarvalpar. Det är mindre kämpigt att göra de rumsrena då. Jag tror inte att vi har orken att ta oss an en ny valp just nu. Vi har lite andra mål just nu. C har bara sagt att han stödjer mig oavsett vilket beslut jag tar, bara jag lovade att tänka på saken till på fredag. När det börjar dyka upp tankar på "hur gör vi om det inte funkar" så är det inte rätt att ta sig an en ny valp. Till och med när jag stod på Willys och köpte 2st små tuggringar till mina hundar så tänkte jag:"herregud, snart kanske jag måste köpa 2 små och en stor sak till hundarna varje gång man köper nåt till de". Det är redan svårt att alltid hålla snyggt och städat nu med alla hundleksaker. Cita är 1år och 9mån nu. Tara är 1år och 2mån. Så de är väldigt valpiga bara de. De antingen leker eller sover, för det mesta så leker de om dagarna. De ska vara i mitt liv så länge de lever.

Tänk tänk tänk

Alltså en hund ska man ha så länge den lever. Jag tror att det är bäst om jag och Christoffer hälsar på valpen på fredag men kanske inte tar hem den redan då. Ja om inte Christoffer smälter när han ser valpen då.

Äsch, nu går vi och storhandlar på Willys.


Valp-planering kanske?

Ska man köpa hem lite galler, massa tuggleksaker, hundhalsband, valpfoder osv? Eller ska man tänka på saken till på fredag då vi eventuellt hämtar hem valpen.

Jag har tänkt på många för- och nackdelar. Men med tanke på att jag vill ha valpen så hittar man självklart fler fördelar. Så jag tänker inte rabbla upp något av det här. Jag vet att jag måste ha en lugn sommar och kan inte resa bort. Jag har ett mål i år och det är att ta körkort. Det målet tänker jag fullfölja. Jag vet oxå att vi kommer kunna resa och kunna ha hundarna hos folk. Så vad kommer att bli jobbigt? Jo, valptiden! Valptiden utan tvekan...

Stackars killar

*mobilbloggar* Vet inte vad som hände. Men jag måste ha en valp. Kunde inte stå emot mina känslor längre. Stackars Christoffer. Stackars Michaelas kille, Linus med. För hon kan inte heller skiljas från en av valparna. Säg vad ni vill. Jag e tyvärr kär i valpi. Tjockis. Köttbullen. Jag har ett känslomässigt band till de ju. Åh, skjut mig. Tack och hej.

Jag valde mig själv + valpisarrr-besök

Läste igenom gamla inlägg under början av mitt och Christoffers dejtande och förhållande. Det ser ut som att man gav sig själv tips och råd på hur man ville göra. Jag körde helt klart mitt eget race. Minns att jag pratade mycket med Christian den tiden oxå. Jag dejtade trots allt en 19-åring på distans. Det låter inte klokt i de flesta människors öron så man kunde inte riktigt prata öppet om det. Många reagerade negativt. Men jag valde att satsa på det eftersom mina tidigare val som verkat kloka inte visat sig vara det. Så det fanns helt klart ingen mall att följa.

Är lite grubblig idag.

Hälsade på Michaela och Linus igår. Tyvärr var valparna inte fula. Jag ville ta med en hem. Det var en valp som fastnade på mig som skulle pussas och ville att jag skulle bära på henne. Vilket jag gjorde oxå, en bra stund. Så sööööt. Den minsta valpen var Michaelas favorit. Den verkade känna sig tryggast hos henne. För min del var det ju tjockisen som ville vara hos mig. Hur ska detta gå?








(Jessica, jag ska skriva om den lilla handuks-incidenten lite senare;) Haha)

Svammel svammel

Hade handledningskurs imorse på en dag jag ska föreställa vara ledig. Jag och Jessica kom fram till att vi båda slutar kl 15 imorrn då vi jobbar på olika ställen. Så vi ska dra och träna och basta efter jobbet. Basta är väl för skönt i kylan! Det ser jag fram emot.


Jag vill ha en sån där

Jag vill ha staffordshire bullterrier, Japp. så det så.

Ge mejj

Snorkigt?

Alltså självklart finns det en hel del snorkiga människor i hundkretsarna. Jag väljer nog att hålla en låg profil och låta hundarna bli så duktiga och tala för sig själva sen. Det kommer ta tid att komma nån vart. Men jag hoppas på att vi kan ställa ut något i sommar iaf. Citas uppfödare är en trevlig kvinna. Henne måste jag ha mer kontakt med.



*Cita liiiiiten*

Par-grejer

Idag gjorde vi oss lite fina och åkte och åt på en indisk restaurang i Göteborg, Järntorget. Det var mysigt. Det är sällan vi hittar på såna saker.

Vi åt på Maharani.

Har uppdaterat och fixat lite på min hund-hemsida oxå. Har en blogg där med nu som man försöker hinna med och skriva om hundarna.

trött nu. läggdags.


Helg! Sjön

Men jag jobbar snart. Jag promenerade 1,5tim+30min igår. Solen lyser jättefint idag. Vi har varit ute på promenad ner till sjön. Hur skönt som helst. Jag behövde lite ljusterapi. Så ja, det är jag som ligger där :)





Ja just det. Det dök upp en bil vid sjön och av alla människor så råkade vara Sofie från mitt jobb som oxå skulle till sjön en liten sväng med sin sambo och dotter.

Nu ska jag till jobbet. Ska jobba kväll+natt.

Kärlek är för?

*mobilbloggar* P3 är ALLTID på här på jobbet. Hörde en låt som gick:"kärlek är för de som har tur". Mitt tankesätt är mer "kärlek är för de som kan hantera det".. Och det gäller i första hand mig. Sen skulle det vara bra om en viss kille som en kompis till mig träffar, oxå kunde inse det innan det är försent. Jaså, låten som gick på radio nu sjöngs av T.I och Justin Timberlake. Nice:) apropå inget ;)

Cita med på jobbet

*mobilbloggar* Har med mig Cita på jobbet idag. Hon har fått leka lite på morgonen med Veronicas hund, Hugo,en svart dvärgschnauzer. Ska promenera en timme efter jobbet med Cita, från ytterby till kungälv, tänkte jag. Tara är Christoffers hund mer numera. Vi har medvetet delat upp de då de mår bättre av att ha en "flockledare" och inte flera. Jag jobbar för övrigt ett extrapass idag... Vet ni om att det är fredagen den 13 idag? Jag upptäckte det nyss. Usch. Jag hoppas att ni alla får en bra dag idag!

Rövmaskinen

*Mobilbloggar* Jag hittade rövmaskinen i ett hörn på gymet. Underbart. Det ska tränas en del röv.. Jag hatar de nya busstiderna i kungälv. Jag fattar ingenting. Jag är van vid att man bara drar in nån buss eller nåt tåg till "sommartidtabellen" och sen sätter in de igen efter sommaren. Här har de gjort om alla tider. Det suger. AJa. Jag vill för övrigt bara meddela att jag fortfarande är klen. Och har hull. JIPPI.

Inne att mobilblogga?

Hörde på the voice att det ska vara inne att mobilblogga. Stämmer det? Eller så gör de reklam för det bara. Jag är på jobbet. Segt att börja kl 7. Tänkte träna efter jobbet. Det måste göras. Det skulle psyket må bättre av. Måste skriva in senast den 27e feb när man vill ha semester i sommar. Hur fan ska jag veta det redan nu? Jag som klagade på mitt gamla jobb när man var tvungen att lämna in det i Mars. Hellre Mars än Feb alltså!.. Det var morgonens mobilblogg. Ska läsa lite nu.

Bäbisarrr

Jag var hemma hos Sonia och Tony i söndags för att få träffa deras nytillskott, Aaron. De har verkligen fått ett vackert barn. Jag är fäst vid honom redan. Jag måste snarast möjligt få bära på honom igen. Helst när pappa Tony inte är närvarande och så överbeskyddande att man blir nervös :p Sen kom Adam och Lan förbi med deras son Leon. Han är snart 6månader gammal. Så söööta, 2 bebisar träffas för första gången :)





Som ni ser, mycket stolta föräldrar. Adam med Leon och Sonia med Aaron.

En bättre bild på Aaron har jag snott från Sonia



Själv känner jag att jag vill ha barn, jag vill resa, jag vill bygga om huset. Helst allt på en gång oxå såklart. Christoffer säger att jag verkar ha en ålderskris. No shit, har han redan märkt det? Det har nog pågått ett tag i samband med att jag fyllt år.

Koppla av? + ett nytt foto från min kusins bröllop

Det känns som jag aldrig gör något men ändå har jag alltid fullt upp. På de senaste 2 veckorna har jag sovit borta i 8nätter: i England, på jobbet, i sthlm. 4 olika ställen inklusive hemma då. Men det är jag det, jag måste alltid ha ett projekt på G. Annars klättrar jag på väggarna. Jag har gjort en lista på saker att göra hemma. Jag gjorde listan igår kväll på jobbet. Normalt? Jag vet inte. Christoffer slutar kl 20 om kvällarna. Man hinner inte göra nåt. Jag börjar eller slutar kl 7 på morgonen. Jag hoppas att vi snart kan hälsa på Michaela, Linus och hundarna iaf. Den som mest måste ha märkt att jag alltid är på språng nånstans är kanske Jessica? A, jag vet inte.

Tack alla som grattade mig i måndags när jag fyllde år.

Jag håller på rensar och beskär bilder från min kusins bröllop. Hittade det här fotot just nu. Allt ska upp på facebook sen. Rahat brände ett gäng bilder till mig på skiva att ta med hem. Han har inte gjort nåt med bilderna själv.

Min kusin och Rahat


Otroligt fin bild. Egentligen var jag med på den här bilden men jag förstörde den bara. Jag blundade och hade håret i ansiktet.

Ska fortsätta fixa bilderna och sen sätta in det på facebook då.


Tradera

Så! Nu är biljett fixad till sthlm. Eller fjollträsk som sthlm kallas för här. Christoffer har dragit till jobbet nu med hundarna. Jag ska mingla lite. Min tågbiljett kostade 260kr. Den går kl 18:42.

Se ya. Maybe.

Strike a

Madde-pose (med kameran uppifrån)



Haha, aja, nu ska vi på kalas.


Preview

Jag hittade den här bilden i en av min kusins kompisars album på facebook. Rahat har nog inte haft tid att lägga upp bilder än. Jag blundar förfan,haha. Men jag ser ändå bra ut med tanke på att jag fixade mig ca kl 6 på morgonen.

It's a preview, speciellt för Sissi ;)



Min kusin var vacker och lycklig :)

Min egen lilla undersökning

Jag spanar alltid lite smått på efterfrågan på volpino italiano. Citas uppfödare har inte blivit av med sin 4e valp som nu är 4månader gammal. En annan ras som ser ut som volpino italiano är japansk spets. Jag har kikat hur det ser ut på blocket. Där finns det japanska spetsar som är från kullar i Nov som inte blivit sålda. På rasklubbens hemsida finns samma valpar och 9 uppfödare till med valpar. Sen kontaktade jag kenneln som fött upp Citas pappa, Skymningen's kennel. Jag frågade om jag fick länka till deras kennel via min hemsida. Självklart får jag göra det. Men att de har slutat med uppfödning nu. 10år födde de upp volpino italiano men inte längre. Så ser det ut på den fronten.

Tara däremot verkar ha den finaste stamtavlan som finns för hennes ras. Bara att avla direkt känns det som nästan så fort hon är tillräckligt gammal.

Nån som vill ha denna hane?


I like it

Jaaa jag gillar hemsidan jag har lyckats göra. Har pillat och fixat mer med den sen sist jag skrev. Känner mig någorlunda nöjd nu. Kul att man hade så mycket bilder i mobilen man kunde använda. Så kika gärna igen på den, ni måste. Annars...

www.123minsida.se/minaspetsar

Hemsida :)

Titta vad jag har försökt göra :)

Kommentera gärna!

www.123minsida.se/minaspetsar

Lite mycket

Jo det e nåt att göra hela tiden. Eller så är det bara jag som gått i ide just nu. Igår hade jag möte 9:30-12:30 sen jobbade jag 15-07. Det var lite mycket. Jag var ju tvungen att gå upp 6:30 och följa med Christoffer en stund till jobbet innan han körde in mig till mitt möte. Sen lunchade jag med en arbetskamrat, Sanna. Gullig tjej men verkar lite deppig. Hon e 23år. Sen hade jag ett lönesamtal. Jag orkade inte löneförhandla. Efter hur lönen hade varit i Haninge så hade man inget hopp direkt. Nu vet jag ju att jag kunde ha fått lite mer än vad de erbjöd. Men eftersom jag fick 300kr mer än vad jag hoppats på så var jag faktiskt nöjd. Ligger ju redan på 2000 mer än vad jag gjorde i Haninge.

Imorrn jobbar jag 7-15. Har fortfarande inte köpt en present till hans mamma. I helgen är jag ledig. På lördag fyller hans mamma år så vi ska dit och fira lite. Sen åker jag nog till sthlm på kvällen. Måste umgås med min föräldrar lite oxå, nu när man själv fyller år. På måndag ska jag på lite ärenden i sthlm. Sen åker jag hem igen. Blir en kort visit. Kommer inte ha med mig nån hund, det går inte pga ärendena jag ska gå. På tisdag jobbar jag 15:00-8.30. Men så fort vi har en lucka så måste vi hälsa på Michaela och Linus och se valpisarna! Hoppas inte att man blir så blödig och tar med sig en valp hem. De måste vara urgulliga tuffa små liv nu!

Ska gå en liten runda me Cita nu.

Simmat

Har varit iväg och simmat idag. Var skönt att få röra på sig och basta lite. Ska ta och styrketräna efter mitt personalmöte imorrn. Har en liten lucka där innan jag börjar jobba kl 15. Jag och Christoffer har en tjafsig period igen. Det tar på energin oxå. Vet inte riktigt.. vad jag ska göra med allt. Christoffer har inte gjort mig nåt. Han hamnar i skottlinjen för mitt humör. Klart man känner en liten ålderskris igen.. för om det inte skulle funka mellan mig och honom, så är jag lite för gammal för att gifta mig bengaliskt nu. Det känns för jävligt. Som vanligt kommer tankarna i samband med ett besök i England. Jag tycker det är riktigt charmigt bara med alla små asiatiska butiker med allt möjligt som är öppna överallt till ca 22-23 varje dag. Varje ställe har färska grönsaker oxå.

Oh well.


Så off!

Jag e så sjukt off. Jag orkar inte vara social. Jag har såna perioder ibland. Såna perioder så klarar man av jobbet precis. Det som är annorlunda nu är att jag inte är ensam. Förut kunde jag sitta ensam i min lägenhet när jag var ledig. Men jag lever tillsammans med nån nu. Det känns natruligt att han är en del av min vardag.

Jag ska skriva lite smått o gott om bröllopet sen när min käre bror har hunnit komma hem och ladda upp lite bilder på datorn. För jag vill kunna lägga upp bilder när jag berättar om det och Rahat har tagit jävligt många bilder.

Jag har snokat och läst lite att Madde och Sissi planerar att komma hit. en tjejhelg. Ni är för gulliga. Annars så får vi ses till helgen. Jag ska ha en snabbvisit i sthlm. Lördag kväll till måndag bara. Men både Sissi och Madde bor i Haninge så det blir inga problem att ses över en fika. Måste bara tajma en av Sissis luckor mellan jobbandet.

Måste landa lite

Jag är hemma nu. Igår var alla flyg inställda till och från Sverige pga snöstorm i england. Förutom ett plan. Ett 7timmar försenat plan som skulle till Göteborg. Så Rahat är kvar i London och flyger hem idag. Kanske. I och med att vi drog tidigt till flygplatsen igår så kom jag med ett tidigare plan. Det 7timmar försenade planet skulle ha avgått kl 9:25 på morgonen men avgick kl 16:25 istället. Mitt plan var inställt och skulle ha avgått 18:40. Så som jag ser det, så är planen inställda pga av att det inte är säkert att flyga. Så det kändes rätt läskigt att resa själv i det vädret. Planet vinglade så mycket att man kände sig åksjuk bara man ställde sig upp eller blundade. Vilken jävla soppa. Nu e jag hemma i lugnet och försöker.. landa psykiskt.

Så ursäkta att jag inte orkar prata med nån idag.

RSS 2.0