Okej, hot funkar oxå

Hannah hotade med att komma hit med sin sambo om inte jag åkte och träffade de. Läser hon min blogg på mobilen eller nåt? Eller känner hon mig bara rätt bra sen jag var 18 år gammal.. Ujuj, vilka kaotiska år det har varit. Men hon sa oxå att de kan bjuda mig på allt. Gulligt. Mat kan jag alltid betala själv fast kl har hunnit bli för mycket för att äta ute. Jag kommer möta de ca 21:40. Hon har tjatat på mig att ta mig ur min bubbla sen kl 16 idag..

Puss på dig, gumman.

Men nejj

Jag tänker inte gå ut ikväll. Jäkla Halloween. Ligger på en nivå då nån måste släpa mig ut härifrån...

Ha en bra kväll.

Ingen lust

Att åka nånstans. Har fastnat hemma.


Lagom lagom?

Hannah undrade om jag ville komma över på mat och vin med henne och hennes sambo. Hon föreslog även att komma över med sin sambo hit. I vilket fall som helst så lutar det åt att jag nog träffar henne idag.

Cita har gått upp i vikt nu och ser hälsosam ut igen. Hennes päls har blivit tjockare igen oxå. Det växer ut helt ny päls på henne så pälsen är jättekort på de ställena men väldigt tät. Snutt.

Nu satte jag på mobil-signalen...

Jag ska pimpla kaffe och ta en dusch. De vanliga rutinerna.

Hemmakväll

Ja, alltså, jag måste sålla ut när det är värt att skrapa ut det sista på min kredit. Helst ska jag undvika att använda den alls. Jag hoppas att jag har en inkomst snart. Läget nu är inte hållbart.

Åh, blir sne på att de ska ha ett jäkla program om Ullared nu. Jag sörjer över det faktum att jag inte hann åka dit en gång till innan jag flyttade tbx. *snyft*.

Till halloween-helgen så tänker jag inte vistas i stan och jag tänker verkligen inte klä ut mig heller.

Snaaaart flyttar Sonia hitåt. Jag ska få passa Aaron medan de fixar i ordning sitt hem :) Ujuj, vad det kommer att kännas bra att ha henne så nära snart. Man får passa på att umgås ev avlasta henne när hon nu är mammaledig än. Jag längtar.

Orkar man?

Dra in till söder? Danne o Amos har ringt oxå men de ska inte till dubstep. Kom precis hem från en potentiell blivande arbetsplats. Det verkar stå mellan mig och nån annan.. eller nåt. Vet inte. Enligt lite inside information så är det ett bolag som kringgår många regler. Man är bättre skyddad om man jobbar för kommunen, så är det ju bara.

Jag gillar hur mitt sim-kort inte vill komma åt numren som är lagrade där. Har fått gissa varje gång idag, vem jag har haft på tråden.

orkar inte skriva mer.

Usch

Jag orkar inte åka iväg nånstans. Men jag måste. Jag sköter om hundarna som jag ska iaf. Alltid nåt. Jag ser till och med ut som en människa nu. Jag duschar varje dag faktiskt. Jag hoppas att ni antecknar dessa viktiga detaljer nu :p Ska skrapa ihop lite pengar till cigg nu innan jag åker iväg en stund.. Ska jag ut ikväll så får jag låna pengar av Tobbe. Så ser min ekonomi ut.

Klockar går, skrapa ihop pengar till cigg var det.

Varför stiga upp

När man inte måste. Men jag måste pga hundarna och tur är väl det kanske.. jag hade gått under jorden annars. Jag menar alltså gå i ide och dö för omvärlden ett tag.

Tobbe var här igår och hjälpte mig med tvätten samt att han kollade efter en spjälsäng till sin son för den de hade hemma var inte bra för honom. Ikväll har han och tjejen barnvakt och ska ut på nån 2års jubileum på nån dubstep-fest på Gk. Jag vill inte göra nåt alls. Ja, de tyckte att jag skulle följa med alltså.

Jag måste iaf iväg och besöka en potentiell arbetsplats först iaf. Man kanske piggar på sig då.

Hmm

Kan nån skjuta mig? Kan nån ta mina hundar oxå? Kan jag få krypa ner under täcket och slippa stiga upp igen? Låt mig få gå i ide. Får se om det ordnar sig för Hugo. Får riktigt besked ikväll. Det är en sån där stund då jag skulle göra allt för att slippa gå ut genom dörren. Men jag ska ut med hundarna. Ska försöka se lite levande ut först. Att jag ens orkar bry mig om hur jag ser ut alltså. Hopplös man e.

Jag har inget behov av att träffa någon, för psykiskt sett, jag orkar verkligen inte. That's just me. Jag hoppas faktiskt att exet har hittat sitt och mår bra.

Hoppas min bror kommer med sängen idag.

Strunt samma

En av mina valpköpare i sthlm räddar mig. Helt underbara. Så får Hugo sällskap av en annan volpino och ett bra hem. Som tur är, så är det ett par som redan har träffat Hugo.


Idiot-sms

Vaknade till sms om återbud på Hugo. Nu ska jag maila svar på det smset där hon hoppas att det inte ställer till det för mig.

Dagens

Jag vet inte vilken värld jag lever i men jag har totalmissat att Katrin Zytomierska är till att börja med tillsammans med Bingo Rimér. Sen att de ska ha barn.. no comment. det går bara inte att kommentera. Så jag låter bli.

Nä nu funderar jag på att gå och dra täcket övet huvudet igen. Känner mig som en livlös själ idag.

Dålig sömn

ger dålig livskvalité :(

Varit på en till arbetsintervju idag.

Mitt huvud kommer att sprängas idag.

Deppigt läge.

Internet-trött

Jag borde börja jobba igen. Har sökt jobb. Intervjun jag var på förra veckan, jag fick inte det jobbet. Men jag sa redan på arbetsintervjun att jag inte kommer att jobba 24timmarspass vilket verkade vara det de var ute efter. No surprise där.

Jag e så internet-trött.

Ska iväg nu.


Citas nya husse!!!

Jag skojar bara. Undrade mest bara om det skulle vara ett känsligt ämne. Cita kommer aldrig att ha en ny husse. Bara en matte. Jag behöver inte ens träffa nån som blir engagerad i mina hundar heller. Been there, done that and it was great! Men hon är och förblir min hund.

Its friday and Im feeling psycho again...

Måste fixa lite. Ska till Allen.

Hejdå.

Mobil-helvetes-räkning

Bara för att en viss person vägrade fatta hur dyrt det var att prata för mig när jag var i england!! 3000 jävla kr. Fyfan. Jag är arg!!! Vad mer kan ske?????????


Nya bloggen

Det är inte för att vara hemlig eller för att undvika någon som jag har en ny blogg. Utan det känns bara som att den här bloggen representerade mycket av min tid med C. Vilket nu är ett avslutat kapitel. Jag börjar om helt enkelt bara, på alla sätt jag kan, för min egen skull. 

Tack och hej :) 

Avslutat kapitel

Med denna blogg.

Jag kommer nog skriva lite grann här ibland. Men jag har en ny blogg. Ni som vill ha den kan ju maila till: [email protected]

Tack för dessa år.

Ahh, vilket paket, all inclusive

Nu kom mensen oxå. Underbart. Vad mer finns det som kan drabba en i det området nu då?? Jag är alltid psykiskt ur balans precis innan mensen men nu kom lugnet.

Var ute på en nattpromenad med hundarna precis. Jag har kommit på en riktigt positiv grej med hösten för mig. Jag är ju astma-allergiker. På vintern så är kylan jobbig för min andning, på våren och sommaren så har jag en massa allergier. Men på hösten.. På hösten kan jag andas utan problem. Luften är frisk och skön och jag känner ett sånt lugn. Jag hoppas att det håller i sig. Den känslan alltså.

Madde var med mig när jag handlade på Sabis och prakkade på mig tranbärsjuice. Så jag har druckit ett paket nu. Jag var oxå ute i god tid med urinvägsinfektionen. För smärtan har lättat faktiskt. Jätteskönt.

Jag borde lägga mig men jag har ett tvångsbeteende som håller mig uppe. 
 
Jag har lagt ner mycket tid och energi till att få pli på Cita på sistone och det är kul att se resultaten av det. Man ser hur hennes förtroende har växt för mig när man är ute och går. Hon söker sig mycket till mig nu istället för att själv gå hålla vakt hela tiden.

Hejdå

Det börjar dra ihop sig

För att ta hem Tara. Ska börja boka lite inför det nu. Usch för att min Hugo ska bort.

Varit iväg och mött upp Madde så att hon kunde få tbx sin mobil. Hennes har slutat att fungera. Tråkigt. Hon som var så stolt över den, med fjärilar på och allt.

Finns det inget hopp för min lägenhet? Jag trivs inte i röran. Kanske ska bara ta och köpa en tv-bänk. Det funkar ju. Men säng-problemet är skit. Blir sne bara jag tänker på det.

Det blir tidigt i säng ikväll. Jag vill helst gå lägga mig nu men det skulle bara vara dumt.

Blev inte av att man hämtade sina com hem-prylar då. Kanske imorrn då.

Ska ta lite kaffe och en cigg, därefter dammsuga och plocka lite så gott det går. Eller gå lägga mig. En natts dålig sömn och pencillinet gör sitt. Men först provar vi kaffe och en cigg.

... Trodde Tobbe ville nåt viktigt när han ringde nyss för att det var andra gången han ringde, så jag svarade. Men han är intensiv som person. Han ville bara kolla läget...

Kaffe o cigg var det, ja.

Humöret e kasst. Jag kanske borde ha låtit B komma hit som han föreslog så man kunde ha flummat sig till ro. Men ändå inte. Jag ser och känner mig för jävlig.

Well spent money

Eller inte. Läkarbesök och penicillin. Och en jäkla massa frågor om mitt privatliv. Skönt att läkaren var en kvinna iaf. När jag skulle hämta ut penicillinet så var jag tvungen att gå igenom hela Haninge centrum för att komma till apoteket. Jag klarade mig nästa igenom hela centrum utan shopping när jag kom på att jag måste köpa nya bh:n. Så jag gick tbx. Jag la undan 2 st i en butik som mamma får gå och hämta imorrn. Iaf, ¨nu ska man gå på pencillin, 3ggr dagligen i 7 dagar. Hoppas inte att jag blir virrigare än jag redan är bara.

Men nej!

Jag vaknade till urinvägsinfektion. Fyfan!!! Då går dagen till att försöka komma iväg till läkare och fixa penicillin då.

När man går in på olika vårdcentralers hemsidor så läser man hela tiden om vaccin mot svininfluensan. Nu såg jag att man bara vaccinerar riskgrupperna vecka 42-44. 2 olika riskgrupper är att jobba inom vård och omsorg och även astma som jag kan tänkas ingå i. Man får även se "lagerstatus" på vaccinet. På Handens vårdcentral är vaccinet typ slut. I jordbro finns det vaccin utan problem. I brandbergen är det oxå typ slut. Så jag ska nog dra nytta av den absolut enda fördelen med att bo i Jordbro och ta och vaccinera mig mot svininfluensan.

Urk. Pappa hade vaccinerat sig mot svininfluensan igår fick jag höra nu och biverkningarna är inte att leka med. Han hade krampat och haft sig hela natten. Sen så kommenterade mamma med att jag kommer inte få vaccinera mig med en infektion i kroppen vilket lät logiskt. Så.. det var det. Smart man är som inte vaccienrade sig tidigare då. Får vaccinera mig med er, allmänheten, senare då.

A tired dog

Hugo idag


Tv-helvete

Nu har jag packat upp den. Kopplat datorn till tvn och håller på och laddar ner de missade desperate housewives avsnitten. Jag hatar teknik. Men visst kan jag förstå den om jag vill. Men jag vill inte. Men jag kan inte borra upp tvn på väggen för att jag är för klen för de här jäkla betong-väggarna. Imorrn ska jag gå hämta com hem-grejerna jag beställde för ett par veckor sen. Själva avin och påminnelse-brev har hamnat på villovägar tydligen. Snart kan jag mysa framför canal + film. Eller så kan jag göra det nu genom att ladda ner det jag vill se :p Men jag har sån brist på fantasi så jag vet aldrig vad man ska ladda ner. Så det blir att man kollar på inget.

Kanske ska gå ner och slänga tv-kartongen så det inte ser så stökigt ut med den här.

Driftiga människor

Jag gillar driftiga människor. Folk som är självständiga och alltid klarar sig oavsett situationen man befinner sig i.

Kan min mens ta och komma nu. Jag känner ju vibbarna av den.

Fy vad trött jag är. Sov väldigt dåligt.

Alla uttrycker sitt gillande för en annan människa på sitt sätt. Vissa genom fysisk ömhet. Andra genom... sms kanske? Haha, vad hopplös jag är. Urk.

Måste ta en tupplur. Skulle ha dragit hem till Sara imorrn kväll men det blir inte av pga arbetsintervjun.

Aj, jag har ont. Har jag fått mens nu?

Arbetsintervjun

Det kändes som att det gick bra. De hade intervjuat 5pers varav 2 ska anställas. De sökte inte nån som kunde hoppa in extra om nån var sjuk. Utan de behövde vara dubbelbemannat varje gång de skulle iväg på aktiviteter och vid semester. Även nu skulle en tjej åka bort i en månad. Så det var planerade aktiviteter och semestrar. Så det var bra. På väg hem läste jag mail i mobilen och såg att jag var kallad till en till arbetsintervju imorrn kväll på ett annat ställe. Någon som kallat till sig 2 pers på intervju samtidigt vilket var de enda han skulle hinna intervjua inom de närmaste veckorna. Så båda de här jobben handlar lite om att börja jobba snarast. De jag var hos idag skulle meddela sitt beslut senast fredag.

Ha en bra kväll

Mvh
Tråkiga bloggen

Hoppas inte

att man tar sig vatten över huvudet genom att söka så många jobb som jag har gjort. Jag menar, de sitter väl och kollar igenom ansökningarna lite mer när sista ansökingsdatumet har passerat.

Jag har faktiskt hittat en dogwalking-service i mitt område om folk undrade vad jag skulle göra med hundarna. Så mina hundar behöver inte vara hemma hos nån annan.

Kl är 3:30. Måste sova.

Ute idag

Pallar inte sitta hemma o lalla. Var ute och åt middag med Tobbe faktiskt. Han möter alltid upp en eftersom han behöver paus från att vara småbarns-pappa. Käkade på Tapas bar i Hornstull. Helt okej men jag går nog inte dit igen. Normalt när vi ses så brukar han ha med sig Benza oxå (Guccis valp). Den hunden har det bra vilket är kul att se. Kul iaf att vi alltid verkar ha så mycket att snacka om. Mycket skratt blir det oxå. Även när jag bodde på andra sidan Sverige så var han nog den jag träffade varje gång jag var i sthlm. Men det är för att han hör av sig ofta och möter upp en precis vart som helst. Han kunde till och med möta upp mig vid tåget en stund innan jag åkte hem. Man säger ju inte nej till det. Han haffar en i farten liksom.

Imorrn e det arbetsintervju som gäller då.

Jag är dålig med bilder i bloggen.

Nattinatt

Lite skönt ändå

att det räckte med att köpa hem ett shampo till Cita mot hudirritation och annat och att det faktiskt hjälpte mot hennes kliande små utslag på benen. Jag behövde inte krångla med några veterinärer. Grannens hund har kortisonspray, special-foder, får inte ha några plastsaker.. och ändå har det inte hjälpt än.

Får se om några jobb hör av sig imorrn då. Kan vara kul om man får flera möjligheter att välja emellan. Jag tycker att jag är en bra personlig assistent. Vill de ha mig så har jag ju faktikskt ett litet önskemål, jag med. Det är att få ta med hundarna till jobbet. Får se om det kan tänkas vara möjligt. Har sökt till en som faktiskt har hund själv och har ett privat assistansbolag som heter typ "Vovvens". Minns inte exakta namnet.

Dags för sista rastningen och sova.

Skönt oxå att bara skita i msn idag och inte vara inloggad.

Sorry


Har redigerat bort lite saker ur tidigare inlägg. Jag glömmer bort.. eller tänker inte på att all skit som jag har gått igenom genom åren, hur mycket det har påverkat min brorsa och mamma. Att ens skriva om en jäkla dejt var dumt. Det var inte värt att nämna faktiskt som jag trodde. Jag lät fel saker påverka mig. I made a mistake. 

Nu blire mera Ghost 07. 

Ghost 07

Riktigt bra. Ska kolla avsnitt 7 nu.


Förklaring till allt tvättande

Jag var inte hemma i huset på 1,5månad. Allt hade blivit nerpissat av Hugo. Hugo gör så för att markera eller om han mår dåligt. Gardiner, täcken, lakan, kuddar, även alla soffkuddar.. min säng vart genomkissad, därav att den slängdes. En soffa slängdes oxå. Sen fanns ju en massa smutstvätt med såklart. Som varenda handduk, vartenda lakan och liknande. Normalt tycker man att det finns mycket att tvätta bara det är kläder. Som ni förstår så har det här varit så mycket mer. Därav att jag tvättar så mycket. Men nu är det bara kläder kvar iaf.

Tillägg: Att tvättstugan ligger 2 byggnader bort gör inte saken roligare heller, att släpa allt fram o tbx :(

Jag fick prata med min älskling Sonia i en timme idag :) Snart kan vi umgås och ta långpromenader me.

Ska fixa håret lite. Sen kanske kolla på Ghost.



Orka

Ja, alltså jag försökte rensa lite på min vännerlista på badboll, framför allt ta bort folk kring Christoffer. Kim orkade tydligen kommentera det som barnsligt. Jag kom iaf fram till att badboll inte har varit aktuell för mig på länge. Så jag raderade mitt konto helt där nu.

Tog ett bad nyss, unnade mig lite hårinpackning o så. Ska rasta hundarna och sen åka och handla lite.

Tjohej

En arnetsintervju redan

Ja, gällande flertalet cv:n som jag skickade ut igår, jag har en intervju på tisdag. Lustigt att få ett svar på en söndag. Ja, självklart faller jag tbx på pers ass jobb.

Får jag gå lägga mig igen? Hundarna e däckade. Varit på långpromenad. Cita sover på rygg i soffan, bredvid mig.


Konstig dag

Jo, ja, jag kommer aldrig få igång min tv och jag kommer aldrig få hit min säng. Så e det. Lika bra att ge upp.

Skrev ett långt stycke nyss om mitt privatliv men bestämde mig för att hålla privatlivet privat än så länge.

Jag provade Maddes mobilkamera i fredags.






Byter anime serie

Alltså den suger, Death Note. Kollade bara på 2 avsnitt. Började på den 3e men pallade inte ens sitta kvar vid datorn och kolla på den. Ska kolla på Ghost 07 istället.




Uppdatering. Det första avsnittet på Ghost var skitbra! :)


Jobb

Jag har skickat massa jobb-ansökan nu. Tappat räkningen på hur många. Jag har sökt lite mer närmare stan. Det finns hunddagis åt det hållet. Så visst ska jag kunna jobba heltid. Det är väl bara bra om mina hundar får umgås med andra hundar.

Ruhi duktig. Ruhi trött.

Ska handla lite småsaker på Mixen nu.

Adjö.

Oxfile, så jävla gott!

Åt på o'learys idag. Alltså jag tänkte beställa 400 grams oxfile. Inte vet jag hur stort det är. Servitören avrådde mig iaf. Så det blev 200gram. Jag kan tala om att jag endast åt 100gram. Jävligt gott var det. Ska storhandla lite imorrn med.

Tänkte öva lite inkallning med Cita och Hugo idag. Helt värdelöst. De sprang iväg. En kvinna fick tag på Cita rätt snabbt. Tur det. Hugo hade sprungit hem. Hittade honom vid porten. Usch vad tråkigt att det är han som ska få ett nytt hem snart. Han har lite vett iaf.

Hmm... Sayonara då :)


Vaken-lucka

Usch, när jag sover efter att jag har druckit så vaknar jag alltid efter ca 4-5 timmar och är rastlös. Som jag då är nu... Jag vill ha hit min säng! Pratade med Rahat lite nu iaf. Han ska försöka köra hit den imorrn.. 

Var igår på club 4/4 med Danne och Jessica. Jag har 4st Jessicor i min mobil nu. Träffade Eddie där oxå. Iaf, kul att det visade sig att en barndomskompis och en annan bekant från rave-kretsarna var arrangörerna för detta. Skönt att slippa betala inträdet på 150kr. Därav mer öl :D För övrigt så tror jag att jag är full fortfarande nu när jag skriver :) Min kredit är typ tömd nu. Jag lever som om jag hade obegränsat med pengar. När sanningen är att jag har minus ****. Aja, mamma sa att jag skulle kolla efter ett soffbord från internet. Hoppas att jag får den mattan jag vill ha, idag. Mamma skulle kolla det med pappa när han vaknar. Ja, jag är bortskämd nu. Men det funkar annorlunda i utlänsk kultur. I utlänsk kultur så tar föräldrarna hand om sina barn mer, oavsett ålder. Som svenskar gör när deras barn blir myndiga, så gör inte vi. Vi har inget som heter att man blir myndig vid 18.

Skulle vara om jag blev trött nu och kunde somna om. Jag skriver så mycket skit här nu. Urk.


Kvällens aktiviteter

Först funderade jag på Dubstep på Fabriken dit Tobbe skulle gå med tjejen o hennes vänner. Nice lokal det. Sen vart det att man kanske drar till Club 4/4 med Danne. Slutligen, mitt första hands val egentligen, att umgås med Sara... som precis ringde och inte kunde gå ut ikväll. Men jag förstår henne. Hennes ena hund var jättesvullen på ena sidan och hade konstiga utslag och skrek till bara nån rörde honom. Hon hämtade hem honom idag från sin pappa. Hennes hundar brukar vara hos hennes pappa på veckodagarna.

Kanske ska ta o lyssna på vad Danne lämnade för meddelande på min tel-svarare.

Min lägenhet fick idag ett duschdraperi, en hylla i badrummet och en bokhylla. Gardinerna är uppe i sovrummet oxå.

I förrgår kollade jag på Män som hatar kvinnor. En bok som jag inte har läst. Vart dock snopen över att jag faktiskt hade boken hemma. Jag som inte gillar att följa strömmen.

Min lägenhet

Börjar likna ett hem :)
Ska möta upp mammsen och pappsen sen och handla lite möbler me :)
Idag flyter allt på finfint :)

Det är sjukt hur många som velat hälsa på hos mig här. Får ju fetångest över röran. Säger nej till 99% av de som vill komma förbi. Nån få har fått se röran och då får man typ dämpa ångesten med att de får förmodligen se en före och efter bild av det hela ;)

Kan Spotify-reklamen sluta tjata om vilka som befinner sig i riskzonen för svininfluensan! Jag vet att folk med astma är en av riskgrupperna. Tack. Jag är förkyld igen. Oxå kul. Den hade dämpat sig några dagar.. men men..

Ska duscha nu.

Sayonara

Vi börjar dagen med att

Tvätta.

Idag ska jag få upp mina gardiner i sovrummet.

Måste få tag på mamma så att jag kan handla lite grejer. Får säkert handla på kredit men det är det värt!! Jag är så sjukt trött på röran nu!!

Hmm, jag behöver 2 starka karlar som hjälper mig slänga möbler o det jag inte vill ha.. och jag kom precis på vilka 2 jag kan kolla med. Wish me luck.. att Jag blir klar den här helgen me allt. Ja, förutom att ta hit säng från mina föräldrar då *suckar*..

Inspirerad

Tänka sig vad inspirerad man kan bli utav en viss person och faktiskt gå på en dejt. Och nej, jag drack inget. Var ute och åt på en indisk restaurang faktiskt... Maten på pappas restaurang e tusen ggr godare. Aja, får se vad man hittar på härnäst. Skönt med en person som skiter i facebook, msn och att nånsin läsa en blogg :p Har inga gemensamma vänner heller. Men men, det var bara en dejt det.

Idag har jag tvättat (ovanligt va) och fått ner ännu en kartong i källaren och slängt en kartong med skit. Nu finns inga fler kartonger att packa upp iaf. Men det ligger grejer överallt istället. Sååå kul!! Sen så unnade jag mig mat med hemkörning. Det saknades som fan ute på landet. Så härligt. En annan grej som är så jääävla skönt är att slippa den där jävla sopsorteringen oxå och även soptunnor. Jag kommer inte att sakna el-räkningen som kom på vintern heller. Men en sak som suger är att jag har de hårdaste betongväggarna som finns. Helt jävla omöjligt för mig att borra i de. Jag måste verkligem ha hjälp med det.

Hmm, min brorsa sa att jag tydligen svär väldigt mycket. Han tänkte på det när vi var i England då vi umgicks lite mer... Hittade ca 8 typer av svärord i detta inlägg. Det kanske är väldigt mycket med tanke på att jag trodde att jag inte skrev några såna ord på min blogg :p Ha ha.  

Vill ha hem

Tara nu. Då kommer allt vara på sin plats. Jag, Cita och Tara. Riktig jobbigt kommer det att bli om de visar sig att Tara inte kommer klara av att vara hemma ensam med Cita nåt. Cita och Hugo klarar av hur många timmar som helst utan att skälla. Aja. om den lilla saken skäller så är det förhoppningsvis inga höga skall. Det ska väl gå bra. Grannen berättade att deras hund haft utslag på benen i ett år nu, att veterinären inte vet vad det är rikigt. De tror att det är nån allergi men vet inte mot vad. De har fått kortisonspray som funkar ibland. De såg att Cita hade likadana utslag.. är det nåt som smittat kanske? För det började när jag flyttade tbx. Sen berättade de om deras kusin vars pomeranian fick 4 valpar. Wow. Det var många. Men det roliga var att deras kusin har en jättefin pomeranianhane, cremefärgad, med fin stamtavla. En tänkbar avelshane till Tara ju :) Hur bra som helst.

Så. Nu jag tjatat hål i huvudet på folk med hund-snack igen.

What else is there...

Snaaaaaaart

Flyttar Sonia hit ut:) Sonia, vad e det för adress du ska bo på?

Jahapp, då var det stortvättdag igen.

Jag kommer inte att skriva nåt spännande idag. Jag håller privatlivet privat nu eftersom.. det är rörigt som fan.. att exet dejtar nån har jag nog smält nu. Det var ju nån speciell han träffar o allt. Jag skrev nåt sms förut om att inte komma springande tbx till mig för att allt annat skit inte var värt nåt. Man kan inte gå och göra mig illa på alla sätt som går i hopp om att världen därute är bättre. Köra över mig helt. För att sedan inse att gräset inte var grönare på andra sidan. Jag gjorde oxå fel nu som blev så arg och besviken och vi började smsa igen. Sorry. Jag ska inte ha kontakt med honom mer. Han säger det oxå. Ingen mer kontakt alls. Jag måste skriva en fullmakt och skicka till honom så att vi kan stänga ner våra gemensamma konton. Jäkla projekt.

Jag tänker inte skriva om mig än. Förutom att det känns som att det här var ett sjukt flummigt inlägg. Jag erkänner, jag tog en lyrica. Den var visst lite för stark för mig. Aja.

Kram på er som läser

Desperat försök

Nåt jävla pucko i grannhuset har stått i fönstret och väntat på att jag ska gå ut med hundarna så att han kan springa ut och följa med mig!! Usch. Sen följer han med till porten och ställer de här klassiska frågorna om man är singel eller upptagen. Jag svarade som jag brukar oavsett sanningen: "Jag är upptagen". Vet ni vad han säger då?? "Kanske nästa månad då". Jag sa nej på det. Då kommer nästa idiot-kommentar:"om 6mån då". Och att vi kan vara kompisar nu. Jag sa nej  på det oxå. Jag gick iväg medan han fortfarande pratade. Allvarligt. Ska man behöva börja ogilla att man bor här nu :( Fast det vore grymt kul att bara visa sig ute me nån som Tobbe bara för att jävlas, hahaha. Ska nämna det för honom när jag träffar honom :p Folk låter bli att hälsa på hundarna oxå när Tobbe är med. Han passade ju Cita och Tara här dagarna innan jag flyttade ut på landet så jag vet ju det.

Nu ska jag äta och duscha.


En not till mig själv

*Skaffa aldrig en hund med så mycket päls som Hugo.

Men han har en jättefin päls. Som ett litet lejon. Med lejonman o allt... Hmm, Jag saknar min lilla Tara. Där har vi verkligen ett litet lejon :) 

Ska träffa Tobbe en sväng ikväll.

Jag fick låna Maddes gamla mobil, en sony ericsson, för kamerans skull. Mina gamla åkte in i väggen pga raseriutbrott och det var inte via mig. Men sen så hade jag glömt att den skit-mobilen vägrade ju att funka när det var kallt ute :p Så det hade varit värdelöst att ha den nu. Nokia suger än men detta ska inte bli ännu ett hat-inlägg om min Nokia.

Iaf, det har blivit mycket skrivande och knappt några bilder på bloggen. Igen.

Ska börja göra mig klar nu.

Tjohej!

Vem använder uttrycket

"snick snack"... Jag vet att jag har pratat med nån nyligen som använde det uttrycket. Kan inte komma på vem det var bara. Fick en kommentar av nån på mitt arga inlägg bara.

När jag har träffat lite mer bekanta ute som då har undrat varför det tog slut så har jag förklarat det som att problemen började med volvo-krisen.. sen fortsatte problemen. Konstant. Problemen gjorde att man blev känslomässigt fucked up iaf. Det var en ond cirkel och jag var den som gav upp först. Jag var så slut. Jag orkade inte mer. Problemen gjorde att vi båda tappade bort oss själva, tycker jag. Mest jag.. Det i sin tur ledde väl till att vi inte gav varandra den uppmärksamheten vi behövde heller. Men hur som helst, jag har förklarat för folk rätt ytligt att problemen började med volvo-krisen.. och samtidigt tillagt att volvo-krisen måste ha tagit död på många relationer. För vissa hade nog jobbat där så länge att de inte visste vad de skulle ta sig till sen..

Nu ska jag dricka kaffe och bada båda hundarna. Har köpt ett nytt shampo till de. Nåt är inte som det ska med de nämligen.. den lindrar vid hudproblem som orsakats av lopp-bett och hjälper mot torr hud. Cita gnager mycket på sina ben och Hugo kliar mycket. Hugo verkar ha torr hud, ev mjäll och Cita verkar ha nåt lindrigt utslag på benen. Det kan vara nån allergi i hennes fall men det är svårt att klura ut vad för allergi när man precis har flyttat. De kan ju tydligen vara allergiska mot bara nåt ämne i nån leksak till och med. Skoj.

Jag kom på vem det var som använde uttrycket "snick snack"..

Twisted

Sitter och lyssnar på Lady Gagas album. She's twisted. Hon e cool o konstig. Tänker inte sätta in nån bild på henne för jag har inte riktigt hajat hennes stil ;) Lite för vulgär och... ful.

Mina tankar nu, är på.. att gå bakåt i livet. Då menar jag att många singlar ser bakåt och undrar om det funnits någon man förbisett som det kunde ha blivit något med. Men att det var fel tidpunkt i livet. I mitt fall finns det en, som man genom åren bara aldrig varit singel samtidigt med. Men med tanke på alla gånger man brytit kontaken och tjafsat, så handlade det nog inte bara om fel tajming. Vi har bara fuckat varandras hjärnor och nästa steg skulle förmodligen blivit mord. Så det där handlade nog bara om att dras till kaos. Det är ingen jag har träffat nu. Jag har kommit fram till att jag inte ska göra det heller. Det skulle nog vara bra om vi inte tog upp kontakten igen som vi alltid gör. Jag har sållat bort detta och sagt ifrån iaf (igen). Så får det vara.

Ni andra som tittar bakåt i livet, jag önskar er bättre lycka än vad jag har haft. För vissa så funkar det :)  


Jag och telefonen

Är inte så bra vänner just nu. Jag orkar inte. Sms är välkomna dock. Hemligt nr ryker direkt. Att ha på signalen finns inte heller i min värld just nu.

Tack


3-dagars-regeln

Var inte den mer aktuell innan msn och facebook? Eller är det bara jag som är så insnöad på datanördande att jag tror att folk numera pratar på msn istället för att byta nr och köra 3-dagars-regeln? Rätta mig gärna om jag har fel. Fast om man träffar nån, så är det nog bättre att hålla kontakt på gammalt hederligt sätt och skita i internet faktiskt. Internet ställer nog bara till mer problem än nytta.

Aja, dejting-träsket alltså. Orka. Jag har aldrig hamnat i ett förhållande genom gammalt hederligt dejtande iaf. Förstår inte varför något sånt skulle ske nu. Som sagt, om nån vill mig något så vet ni vart jag finns. Men det finns helt klart inget som hindrar mig från att ge mig ut i dejting-träsket iaf. Time will tell.

Home sweet home

Efter mycket om och men så beslutade jag mig för att fixa naglarna idag. Det är ju fan en del av min identitet ändå... satan vad långa jag gjorde de bara. Häxa liksom. I like it though.

Nu e jag hungrig igen.

Jag fastnade på.. hur han kunde gå vidare så snabbt, känslomässigt. En bekant av det motsatta könet sa: "Killar gör så, det är vårt sätt att hantera en förlust.. inget emot dig". Och vet ni vad? Jag kan leva med det svaret. It makes sense.

Haha, Cita är skitförbannad över att Hugo inte vill låta henne få leka med den nya leksaken. Han kan vara så envis och bestämd ibland alltså, den lille mesen :)


Seminarium

Jag ska på lite seminarium imorrn på Stockholmsmässan i Älvsjö... www.egetforetag.se Så van vid att det heter Älvsjömässan. Men men, allt möjligt byter ju namn. Arlanda ska väl oxå byta namn liksom. Ska försöka komma igång lite med en dogwalking-service på dagtid. Ett eget företag, franchise via www.rastahunden.se Jag måste sysselsätta mig nu. Annars gräver jag ner mig bara. Jag har då verklligen inte bråttom att kasta mig in i nåt nytt förhållande iaf. Känner att jag måste bygga upp mig själv, på egen hand. Den viktigaste relationen i livet man har är den man har till sig själv. Man måste ju kunna leva med sig själv och den man är, hela livet ;) Det senaste året när jag har försökt vara mig själv så har det varit en hel del motvind. Jag ville jobba deltid, pyssla med hundar, vara hunduppfödare, träna och umgås med vänner.. men det funkade inte riktigt. Sakta men säkert så fick jag släppa det ena efter det andra. Min identitet började försvinna. Jag missade när Cita födde sina valpar för att jag var tvungen att jobba. Det kommer att kännas jobbigt för mig, länge.. Just nu känner jag ingen motvind. Därav känner jag mig inte så deppig som jag kanske skulle ha gjort förr. Det är upp till mig nu att se till att göra det jag vill av livet. 

Dags att äta och duscha innan man ska iväg.

Just me

Jag hade faktiskt inte hunnit dricka alls här än. Spiknykter bild från i fredags. Tänka sig :)


Gemensam nämnare

En annan sak som jag vet att både jag och vänner har fått göra är: "det var du som lämnade mig".. vilket tydligen ger de rätt att göra vad de vill och fullständigt skita i att respektera oss. För vi tvingade de att gå vidare. Det är ingen som kämpar längre.. Många bara nöjer sig med det som är enkelt och funkar.

Jag var hos Madde igår. Tyvärr funkade inte min lilla dator ihop med hennes mobila internet. Men som tur är så ska hon få låna en dator av Sissis kompis Angela ändå.

Ska ta en promenad med hundarna nu. Sen ska jag på något så spännande som sån där cellprovs-grej. Man skulle ha gjort det när man var typ 23år tror jag. Jag har missat att göra det av olika anledningar.

Kaffedags.

No good

Jag sov nån timme. Vaknar med en otäck känsla i magen ändå..

Rahat kommer snart hit med tvn iaf. Sen ska jag till Madde me lilla laptopen. Cita och Hugo får följa med då. Det enda jag inte har fått gjort faktiskt är att bada Hugo. Ja, just det. Hon ska ha Hugo sen om nån vecka, är så engagerad i honom. Hon har startat en blogg om honom. Riktigt gulligt. Jag blev rörd när hon berättade om det.

Blogg om Hugo

Hejdå


Anyway

Kunde inte sitta hemma innan fast jag knappt sovit något. Så jag åkte hem till mina föräldrar för att hämta min lilla dator som Madde ska låna. Hennes dator är inne på service i  några veckor.

Jag var lite chockad, upprörd och besviken innan, i mitt förra inlägg. Let's just leave it at that.

Kör folk fortfarande 3-dagars-regeln? Tydligen.

Att se Cita och Hugo leka och busa ger mig nån sorts av lugn.


Fuck You

Idioter. Hur fan lyckas de? Alla jävla exen, de är så jävla snabba med att börja träffa nån seriöst så kort tid efter en. Hur falska är de? Vad är det vi tjejer gör då? Sitter vi bara o ältar om skiten som gick fel? Medan killarna redan är inne på sin nästa?? Staaaackars killar, de måste träffa en ny pluttenuttig brud som tar hand om de eftersom deras ex var såååå dåliga flickvänner!! Är det så det är?? Hur kan de känslomässigt gå vidare på det sättet?? Kan nog säga att nästan alla mina tjejkompisar har erfarit detta. Jag vet oxå att många killar kommer tbx. Är det då så jävla nödvändigt att totalt trampa sönder en på vägen?? Men ändå, de går vidare verkligen. Vad gör vi, tjejer???

Fuck You. Verkligen.

Kör alla samma visa oxå? "Hon är en fin tjej". Deras nya alltså. Oxå en klassiker. "såna är värda att träffa", sa han oxå. Jaså, vadå, så jag var inte det? Var det inte mig du var tillsammans med nyligen eller?

Här ska ni idiot-killar få sanningens ord: Ni kommer aldrig att älska er nya fina tjej så som ni älskade oss!!! Ni kanske får lugn och ro, mindre bråk. Men att känna samma starka kärlek?? Good luck!!!


Nästa serie blir

Death Note



När man bara kollar på bilden såhär så ser det nog lite fånigt ut. Har ingen aning om vad den handlar om än heller. Men folk som inte kollar på manga el anime över huvudtaget och som sett tidigare bilder på min blogg, måste ha tyckt att det sett fånigt ut redan då :)

Nu ska jag lägga mig på riktigt. Man sover gott till ljudet av regn..


Det var den serien det

Darker than black hade bara 26 avsnitt. Eller 25 rättare sagt. De 24 första avsnitten bygger upp alldeles för höga förväntningar inför det sista avsnittet som faktiskt var dåligt. Vet att många läser själva manga-serien istället. Orka liksom.

Jag fick allt gjort som jag skulle, som jag skrev i tidigare inlägg och tvättade dessutom lite. Tackade nej till att få betald taxi till stan och lite vin och lyrica. Får passa på o göra sånt när höstdepressionen smyger sig på en, vilket den faktiskt inte har gjort än.

Börjar bli läggdags. Kl är 03:22.

Natti

Say what?

Ordspråk om vattumän??

"vi gör vänner av våra älskare och älskare av våra vänner"

Så är det väl inte? Pratar med en bekant på msn som sa det precis..

Sunday..

Har varit i haninge centrum och handlat onödigt.. eller ändå inte onödigt. Jag behövde såna där klädrullare. Jag har inget dusch-draperi. Måste fixa det. Har börjat plocka och fixa i min lya igen. Det är så tråkiga saker kvar att fixa.. Skräp har man gott om oxå. Jag måste fan sätta mig och klippa klorna på hundarna oxå.

Nu måste jag:
*Ner till grovsoprummet och slänga skräp
*Plocka fram alla mina böcker och lägga de i en korg tillfälligt (bara man slipper fula flyttkartonger)
*Flytta ner vissa saker till källarförrådet

Fruktansvärt tråkigt.

Öl och sällskap med en vän lockar mer och mer... Bara jag som är lite anti-sällskap just nu.

Me, myself and I

Ja vi har en trevlig hemmakväll. Var faktiskt riktigt trevligt ute på söder igår. Hm, glömde ringa upp Allen som oxå skulle festa på söder igår.. Mötte iaf upp Sara, Jennie och Malin och så drog vi till söderkällaren och mötte upp Amos och Danne. Jennie och Malin drog till 54an. Jag och Sara var kvar på sk till stängning. Upptäckte ju att jag hade glömt mitt leg hemma oxå. Men det gick bra ändå :) Hittade mitt leg hemma idag i fruktskålen av en slump, under en massa papper som jag hade lagt i fruktskålen :p Tur att jag inte bestämde mig för att leta efter mitt leg för jag hade då fan inte letat i fruktskålen iaf. Min tv är inte här än heller. Men det gör inget. Oj, är kl redan 2? Jag som funderade på hundpromenad och att ta ett bad :p Där ser man. Me, myself and I ska ta och snabbrasta hundarna och kanske fundera på att lägga mig då.

Love is in the air


Tvärtom-språket

:p

Ja, alltså säger jag en sak så blir det alltid tvärtom.

Blir nån öl på Söderkällaren med mina kära sliskiga suparpolare Amos och Danne. Måste komma ihåg att ta lite roliga bilder med :) Sen blir det hemgång till Cita och Hugo. Jag har lämnat de hemma massa ggr, olika långa stunder. De har inte skällt en enda gång. Så duktiga så. Men jag motionerar och stimulerar de en hel del oxå så. Ska göra mig i ordning nu.

Min mat var supergod. Känns bra att man hittat intresset och lusten för att laga mat igen.

Kräms

Harissa

Jag tänker på Sonia när jag ser Harissa så jag köpe hem en. Vettefan hur man använder den riktigt men Sonia använder den och det blir gott. Hannah kan säkert oxå allt om harissa.

Tv är köpt, får hem den i helgen. Rahat lämnar av den då. Ska bara hitta nån som hänger upp den på väggen med. Ja, jag har köpt såna där väggfästen med. Och så behöver glödlampor i kök och hall bytas. Jag hade nån här som skulle byta glödlamporna men det glömdes visst bort.

Jag e hemma och lagar goood bengalisk mat faktiskt. Fan vad duktig jag är. Skönt när man kan laga det på sitt sätt så att det inte blir så onyttigt.

Jag är sugen på att bara vara hemma idag. Så det kanske blir så.



Found it

Jag hittade handväskan. Jag tänker inte säga vart... okej okej, den var på en stol som var inskjuten under bordet.. Nu ska jag fixa mig och åka iväg med mamma, pappa och Rahat och köpa mig en tv :D Tror ni att jag kan få en 37 tums till min lilla lya?? Typiskt att man alltid vill överdriva. Mina förädrar sitter ju med en 50 tums liksom. Räcker ju med en 32 tums helt klart.

See ya!

Vafaaaaaaaaaaan

Hur svårt kan det vara att hitta min jävla handväska?? Så jävla stor e inte min lägenhet!!! När hade jag den sist??? Jag kommer inte på några fler ställen att leta på heller!!

Jag åkte ingenstans igår.. och väskan har varit hemma efter att jag var iväg sist. Jag hade av nån skum anledning hängt den på en krok i badrummet och jag minns att jag tänkte att det såg dumt ut att den hängde där och så flyttade jag på den till "ett bra ställe" istället.. hittar jag den så ska den få hänga i badrummet för all framtid sen!!!!

I never said

I wanted you. In fact, I never said anything at all. So don't allow me to mess with your mind. You already have a good thing going..



Wanna play?

Jahapp. Många tänker helg=öl. Jag drack i måndags fan. Fredag varje dag. Men ska man kanske ge sig ut och träffa en vän eller två idag kanske? Jag har svår att få tummen ur röven när jag har hundarna. Jag hade tänkt bege mig till brandbergens jysk och köpa förvaringsurymmen och sen få skjuts hem av mamma för att därefter tvätta kl 16. Nånting säger mig att jag inte hinner det. Kanske ändra tvättiden till kl 19-22 istället om det går. Går jag ut ikväll så går jag ut sent för att hundarna inte ska vara ensamma för länge.

Någon som vill leka med mig idag? Hör av er. Jag ska nog ta och ringa upp ett nr jag har 5 missade samtal från inatt till idag.

Okej, jag erkänner. Jag orkar inte med tvätthelvetet. Jag har fortfarande inte börjat med kläderna utan tvättar  täcken, kuddar, lakan och handdukar. Så skjut mig.

Darker than black--> Yin



En figur som har bra och dåliga minnen. Men inga känslor. De har programmerats bort så att hon kan utföra sin uppgift. Tänk om man kunde programmera bort sina känslor men behålla minnen liksom :p De där japanerna har fan helt otrolig fantasi iaf. Som sagt, jag gillar allt udda :)


Crazy doglady

You messing with me??!!

-Livin n' lovin life-


So so private

But still so.. comfortable with my life at the moment.

Min lägenhet börjar likna ett hem.

Har varit i Haninge centrum 2 ggr idag. Andra gången köpte jag hem Echinagard och massa frukt. Vägrar bli riktigt sjuk. Hatar att jag ser lätt så trött ut kring ögonen när jag är minsta lilla sjuk.

Jag måste köpa en ny filofax.

Hannif, sluta strejka från min blogg. Du veeet att du vill läsa. It's like a drug.

Jag vill ha en platt-tv.

Jag måste börja planera för en inkomst i mitt liv.

Jag ser verkligen fram emot att Sonia snart finns i Haninge. Det gör mig sååå glad!!


Sista valpen på riktigt

är ju den som är kvar hos mitt exs mamma, Ilona. De fick ha kvar sin favorit. Sötnöt.




Här är även en bild på livsnjutaren Tiara som är i Norge


Fina Hugo



Om nån vecka ska han till ett nytt hem. Då ska jag ta hem Tara. Sen e jag klar med gbg.

Har varit i Haninge centrum idag och satt in pengar på det övertrasserade kontot iaf. Ska tvätta strax. Har fått lite mer ordning hemma idag oxå. Jag skrev på Facebook och msn att jag behövde hjälp med att byta glödlampa i hallen. Sen när folk väl erbjuder sig att komma och hjälpa mig så kom jag fram till att jag är socialt efterbliven. Så e det, pallar ej va social.


Darker than black

Ska ge den serien en chans igen. Man måste verkligen hänga med varje sekund i handlingen för att förstå den vrickade fantasin och ideérna.
Jag gillar udda, vrickat och fantasi. 

Usch jag har en förkylning på g. Så går det när man umgås med nån som är sjuk. Det är kyligt härinne. Ska ta på mig en mys-tröja. 

Jag ska försöka komma iväg och fixa naglarna imorrn. Ska tvätta med. Måste sätta in pengar på mitt övertrasserade konto oxå. Måste även fixa hit en riktig säng från mina föräldrar. Kan vara bra att lägga upp en plan för det. Har beställt tv och internet nu iaf. Kan inte snylta på grannens internet hur länge som helst heller.

  


Mission accomplished

Stövlar e köpta. Märks att jag har en del killkompisar. De förstår inte den här grejen med stövlarna :p Köpt kryddor med. Blev 12 st än så länge. Dock inga utländska kryddor. Jag tänker inte köpa utländska kryddor på typ Vivo eller Ica alltså ;) Jag köpte oxå 3 tröjor och ett par leggings (ops shopping-terapi igen). Även nytt halsband till Cita då det förra som var så bra på henne dammsögs upp av någon och återfanns aldrig. Plus lite gott till hundarna.

Jag har inte tvättat på 2 dagar. Inte bra. Skärpning Ruhi.

Im no good news

Tolka det som ni vill.

Jag ska gå handla lite nu. Alla mina kryddor verkar inte ha följt med i flytten. Inte för att jag har hunnit sakna de än. Matlusten är inte så hög för tillfället. Ska gå köpa ett par overknee stövlar med. Jag har letat länge efter ett par som känns rätt. Jag hittade de igår. Har tagit en längre promenad idag med hundarna nu när ingen valp finns med. Det vart tydligen lite öl igår ändå. Jag är och förblir en intensiv människa. Jag kan inte konceptet lagom.
 Nu har jag pratat om hundra olika ämnen i detta inlägg som saknar mening.

Hejdå.


Min sista valp har fått ett nytt hem

Yes. He's gone. Nästan så att jag gav honom ett namn och fäste mig vid honom. Paret som hämtade honom var söta och mycket hundvana :) Han kommer att finnas i Skarpnäck.

Hm. Det var allt jag hade att säga.

Off

Undrar när jag har pms? Jag vet aldrig det. It sucks. Har hunnit med lite halv-ärenden idag. Ska snart fullfölja ärendena.

Tänka sig att det ska vara så jäkla krångligt att avsluta gemensamma konton. Det e lika krångligt som när man sålde huset. Båda måste närvara eller ordna med fullmakt och lämna in bankomatkorten.

Liva upp mig, nån?

Gå ärenden

Jupp. Det är det som gäller idag.

Kul när så många norska spekulanter hittar till min lilla hundsida och vill att jag blir medlem med mina spetsar så att folk kan lättare hitta valpar i framtiden. Som jag skrivit tidigare så är volpino italiano väldigt populära i Norge.

Inga mera öl för mig på ett tag.

Jag drar ut nu och väntar på bussen i solen. Hundarna är ordentligt avrastade.

Adjöken

Make things right?

Klart man undrar vilka det är som läser ibland alltså..

Underskatta och överskatta

Det är väldigt jobbigt det där, när man framför allt överskattar fel personer. Vilket i sin tur brukar visa sig att man även underskattar fel personer. Jag orkar faktiskt inte vara social. Inte om det ska kännas extra energikrävande på nåt sätt.

Vi får se vad morgondagen har att ge..

Imorrn får jag besök av nån som ska träffa valpen.

Och så ska det tvättassss en jäkla massa...

Usch för kvällar och nätter då grubbleriet sätter igång. Inte sover man  hela nätter med en valp hemma heller.

Jag ska försöka ta och sova nu. Lite tidigare än vad jag brukar.

Natti.


Gott folk

Ni vet vart jag finns om ni vill  mig något. Jag kommer inte att ge mig ut nånstans.

Frääääscht

Verkligen. Jag skulle dammsuga och upptäcker att dammsugarpåsen är helt full. Vilket jag tycker är underligt eftersom att påsen byttes så nyligen. Förklaringen var ej svår att finna. Den var igenproppad med cigarettfimpar från en överfull askkopp. Tack så mycket. Tack.


Hårfön nån?

Jag verkar ha 4st hårfön. Alla var ju självklart på olika ställen. Inte undra på att det känns rörigt. Jag som föredrar att håret självtorkar för att inte slita på det för mycket. Aja, mamma ska få en och Sara med.

Yes, ibland e jag expert på att snacka en jäkla massa strunt på bloggen. Men sorry alltså, jag har blivit förbjuden att tala om exet helt och hållet och så får det vara.

Snart kommer mamma med lite hundmat åt mig. Den e slut. Världens bästa mamma. Synd bara att jag driver min omgivning till vansinne genom att vara sämst på att ha ringsignalen på.

Fucked up personalities

Yes. Denna figur i Bleach har sina inre demoner. Precis som oss alla andra har, mer eller mindre.



Godnatt


Wait a minute


*Ruhi lullig*


Såhäääär såg det ut igår ju. Öl med :)



Haha, jag e rolig.


Good news!!

Sonia och Tony har köpt radhus i Haninge. De flyttar hit 16e Nov. Jag har varit såå upptagen av mig själv alltså men jag läste hennes blogg precis och även en liten uppmaning till mig om att jag inte får flytta ifrån Haninge :)

För övrigt, helt sjukt vad alla grannar pratar med mig som om vi stod varandra nära förut. Men visst, det e kul med den kontakten :) Klart folk använder mina hundar till att prata med mig oxå men då handlar det oftast om folks försök att ragga. Men jag är rätt bra på att avfärda folk på ett lagom schysst sätt. Just let me be.

Oskyddat

nätverk har ett par nyinflyttade grannar. De fick sitt internet igår. Jag har min Hugo hemma nu. Åkte fram o tbx till gbg igår, igen. Erik stod till tjänst med skjuts. Fick faktiskt tillfälle att ta en öl i solen och bara slappa en stund, ute i naturen, innan mitt tåg gick hemåt igen. Tobbe hade valpisen över natten. Mötte upp Tobbe idag och hämtade hem valpisen. Jag ville besöka systemet men hade inga pengar. Tobbe hade bråttom så jag hade ju bara stigit upp och bara åkt iväg för att möta honom. Tobbe hade däremot pengar men inget leg. Jag hade mitt leg i min jackficka av en ren slump. Vi tog det som ett tecken på att det var meningen att införskaffa alkohol så det gjorde vi :) Tog några öl och snackade skiiit. Hans sällskap e jävligt skoj.

Gårdagens gbg-bilder



Egooo



Grattis på födelsedagen, käre lillebror. 25år idag. Tack Tina för smsen med info om kvällens firande. Synd att jag inte hann ordna det för mig så att jag kunde komma.



Namnlös

Jag har en valp hemma som jag inte har gett något namn. Jag är rädd att jag ska fästa mig för mycket vid honom.

Min flytt är klar. Men för 4e gången på kort tid så måste jag till gbg och tbx igen, på samma dag. Ska hämta hem Hugo. Tänker inte skriva när det sker. Tobbe (Manne) ska vara valpvakt. Cita följer med mig. Jag gillar inte hur hon ser ut nu med hälsa och allt. En granne som hälsar på Cita ofta sa iaf att hon såg bättre ut på bara 2 dagar iaf.

Jag e trött trött trött..

Undrar om jag e skyldig Christian mitt liv nu efter hjälpen med flytten.. Fick hjälp av en annan vän när vi väl kom fram till min lägenhet, att lasta ur allt.

Ärligt talat, det blir fler och fler namn som jag inte får nämna på min blogg.

Ja just det, har ingen internet i lägenheten än.

 


RSS 2.0