Sega söndag

Jag promenerade 1.5 timme runt Jordbro idag. Jag glömde att kolla vädret så det var regn hela vägen tills det var dags att gå in igen. Då kikade solen fram.

Idag är det Mors dag. Först var tanken att jag och Rahat skulle göra något tillsammans. Men han är bakis och jag misstänkte att han skulle sega sig som fan med att ens visa livstecken idag. Kl e snart 19. För 1.5 timme sen så sa han att han kommer strax. Jag sa tidigare till mamma iaf att jag hellre gör något imorrn. Så får Rahat göra sitt idag.. när det nu blir.

Här kommer en bild på mig och Aaron från härom dagen. Mitt hår är totalt ofixat. Det syns att man åldrats oxå.



Har inte berättat hur jobbet gick i fre o lör. I fredags fattades det 3 erfarna servitriser. Jag var även den enda kvinnliga servitrisen med. Tufft. Igår fanns tjejerna på plats så det gick bättre :)

Livet går framåt, en dag i taget. Just nu e jag glader :)

Imorrn ska naglar fixas! En av serivtriserna jobbade med fixade naglar och det gick bra. Då hanterar jag ändå naglar bättre än de flesta. Ska färga håret kolsvart. Är sugen på det.  

Nu ska jag ta och vila lite oxå.. tog 2 attarax igår och är seg idag.


wörk tonight then

Hade suttit bra med en el 2 servitriser till ikväll.. but we'll be just fine!! :) Ha skoj alla lediga servitriser som sysslar med studenter och bal :)


Uppe med tuppen?

Inte på riktigt. Cita har varit orolig och rastlös inatt. Hon råkade äta nåt dåligt hemma hos Sonia och Tony. Så det blev en tidig rastning idag. Nu har hon ätit sin vanliga mat. Förhoppningsvis blir det bättre nu. Jag vägrar gå upp tidigt idag när jag ska jobba sen kväll! Ska bli nice att jobba. Slita lite då vi är underbemannade denna löningshelg o allt. Så det blir en tuff kväll. Ska försöka somna om nu. Godnatt ;)

Vattumän

Är vi lika? Jag vet inte. Men avtrubbad blir jag av en annan vattumans sega beteende.. Samtidigt som jag vet att jag själv brukar bete mig likadant inför min omgivning. En massa luddiga svar, seg på att styra upp något konkret, velig.. Hur som helst, min dag började iaf med 1 timmes promenad. Idag har jag gymat. Det kommer att komma en massa gnäll om min träningsvärk senare. Men min come back på gymet är genomförd! :) Men jag tar det lugnt med benträningen fre-lör eftersom att jag ska jobba. Benen får göra come back en annan dag då jag kan vila när jag får den första träningsvärken efter come backen. Jag fick mycket bra tips på hur jag ska lägga upp mitt träningsschema av den söta instruktören igår:) Sen har jag varit hemma hos Sonia och Tony idag och myst med Aaron. Ska lägga upp bilder på det imorgon. För övrigt så grubblar jag över Molle.. Jag har ju börjat med den kemiska kastreringen. Nästa steg får bli privatkurs faktiskt. Kanske att även de skulle rekommendera en riktig kastrering. Ska kontakta hundinstruktören imorgon. Nu e jag helt slut. Ska försöka sova normalt inatt. Inget onödigt grubbleri.

Flockdjur el ensamvarg?

Jag håller för mycket saker inom mig. Det finns ingen jag pratar av mig med vad jag har gjort idag el hur dagens mående är. Det är inte så konstigt att vi söker samhörigheten med någon av det motsatta könet. Vi behöver det. Människan är mer av ett flockdjur än en ensamvarg.. Ja, vi människor är djur, vi med :)

Get to know me..

Lagom. Alla snackar om att allt ska göras lagom. Är det någon som kan den konsten? När jag väl jobbar så jobbar jag för mycket. När jag väl tränar så tränar jag för mycket. Samma sak gäller festandet. När jag träffar någon jag trivs med så vill jag umgås med den personen ofta.. Varje dag klarar jag inte av men ändå ofta. Med det här inlägget så vill jag väl bara ännu en gång tala om att jag aldrig kommer att klassas som någon som gör något lagom, nånsin. Thats just me.

Trött idag

Har varit bakis idag. Kort uppdatering. Andreas.K blir det nog inga fler rundor på söder med. What can I say.. Jag åkte hem efter kvällens runda och la mig iaf och fick sms av Andreas.K med fylle-kärleks-förklaringar. Jäkligt oväntat. Kvällen blev inte så som jag trodde att den skulle bli. Aja. Gick förbi grillen i gullmarsplan på vägen hem och Ali finns kvar där än. Han äger ju stället numera så. Sjukt att det var 10 år sen jag och Sonia var där och lärde känna Ali. Får inte glömma svara på hans sms sen..

Jag hade inte sovit många timmar när jag idag drog till Haninge centrum och mötte upp en dryg jävel :p Jag kände mig mer el mindre medvetslös. Så jäkla off. Vi käkade och fikade.. det var faktiskt riktigt trevligt. Sen åkte jag hem en vända, rastade Cita, vilade en stund och sen åkte jag till gymet och hade genomgång med en träningsinstruktör.

Just nu måste jag lägga mig en stund.

Some people

Vissa bangar medans andra tjatar på att ses. Så nu blir det en sväng på söder med Andreas.K. Träffar honom idag istället för på torsdag. Sitter på tåget nu. Jag skriver "K" efter Andreas namn så att Christian inte tror att det är hans kompis Andreas.J. som jag ska träffa:) För det är det inte. Skönt som fan att komma ut en liten stund!

Listan= Tidsfördriv

(x) snott den här listan
(x) rökt en cigarett
(x) varit full
( ) Haft sex med nån av samma kön.
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån.
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) åkt polisbil
(x) hånglat med en främling
(x) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
(x) legat med en medarbetare 
( ) sett någon dö
(x) varit kär i en av mina internetkompisar
(x) flygit
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av mig själv brinna
(x) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
(x) tagit droger 
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) byggt ett sandslott
( ) simmat i en vattenpöl
(x) lekt mamma, pappa, barn
( ) hoppat med huvudet före i en snödriva
( ) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
( ) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
(x) varit med i en jordbävning
( ) rört en orm
( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(x) blivit missförstådd
(x) vunnit en tävling
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) hatat mitt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x ) ifrågasatt mitt hjärta 
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
( ) simmat naken i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
( ) sjungit karaoke
( ) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) haft sex offentligt
(x) spelat hard to get
(x) blivit tillsagd av en främling att jag är het
(x) skrattat så mycket att jag grät
( ) fuskat på ett prov
(x) sovit naken
(x) kysst någon över 30
( ) dansat på en bar
(x) snattat
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter

Jag vet ju vad det är...

som gör mig såhär känlomässigt ostabil. Det dröjde inte lång stund efter det att jag hade skrivit att jag var beroende av Jonas i min vardag som det sen sprack, samma dag. Han bor hundra steg från mina föräldrar. Så vi umgicks ofta och det var bekvämt och trevligt med hans sällskap. Jag var bortskämd med att kunna träffa honom när jag än ville typ.. jag märkte knappt av att han jobbade. Jag vet oxå vem som nu har fått hamna i skottlinjen för mina humörssvängnignar stup i kvarten... Sorry för det. Det är inte meningen. Är bara glad för att han har kunnat ta det och inte tycker att det är farligt, än så länge. Så jag får ta och skärpa mig innan jag blir för jobbig... och även försöka svara varje gång han ringer. Nog om det.

Måste ut och göra grejjer så att jag kan ta massa bilder med min kamera ju :) Börjar bli tomt på bilder här igen.


Dagens positiva del 2

Vågen jag brukar väga mig på här hemma hade nån plockat undan sen ett tag tbx. Orkade inte leta fram den förrän idag. Tänka sig, den visade mindre än vad jag hade hoppats på att den skulle göra. Borde visat lite mer oxå pga de extrakiloa på magen som tillkommer innan mensen. Jag har vägt mig på samma våg i flera år. Så det jag går upp och ner stämmer liksom.

Har för övrigt kommit fram till att jag inte kan leva utan snygga naglar längre. Det tär på mig!

Avslagen

Jag kör slut på mig själv psykiskt. Dagens höjdpunkt var att Annelie kom och hämtade Molle. Hon hade köpt en fin hundbur oxå:) Men tänka sig, min bokade träningsgenomgång blev flyttad till imorgon. Killen jag skulle ha haft det med, var sjuk idag. Vilken dålig dag jag har.. *suckar* Med dagens bangare känns det inte lockande att styra upp nåt nytt med.. Jag pallar inte bli besviken. Benny ville ses imorgon. Andreas.K på torsdag. Ska jobba på fredag kväll. Sen är inte mina planer för lördag helt hundra men hoppas på att träffa Dario då. Har snackat lite med Tobbe idag oxå, han som hade Cita när jag var i bangladesh i 3mån. Kanske möter upp honom lite snabbt imorgon. Mitt i allt ringde Jonte oxå. Han kom att tänka på mig då han sprungit på Humlan i fredags på nån strand. Humlan är Hannah:) Lustigt då jag träffade Kubbe i fredags, för det är genom honom som jag känner Jonte. Jag måste iaf sluta sitta hemma. Det är en sak som är säkert. *mobilbloggat*

Min bubbla

Jag tänker stanna i min bubbla nu i vardagarna. Dagens planer sket sig. Blir så jäkla off av sånt. Hade promenerat av hundarna, duschat, fixat mig bara för att få veta att det blir inget av planerna...

Sonia i tel nu... Hejdå.

Inget promenadväder

Alltså jag promenerar i alla väder såklart. Hundarna avvaktar inte på bättre väder :P Men jag förstår absolut att folk som inte behöver det, inte gör det. Så vad ska man hitta på istället då? Istället för promenad vid Rudan med en gaaaaaaammal bekant?


Träna massvis

Med start senare ikväll. Promenader och gym ska det bli. Kl är över 4. Jag ligger i sängen, vänder och vrider på mig utan att få någon ro i kroppen. Grubblar jag ens? Eller är jag för sysslolös för att bli tillräckligt trött och somna om kvällarna? Annelie kan ha Molle i en vecka så då kan jag jobba igen. Förhoppningsvis så börjar Molle känna av den kemiska kastreringen lite, efter det den veckan. Han klarar av att vara själv egentligen men inte tillsammans med mina föräldrar. Så jävla jobbigt. Antingen att mina föräldrar får lära sig hantera honom eller så drar jag.. I really need to be myself again.. Promenad med Kristian imorgon då. Vad ska vi prata om? Det märker man väl. Helt socialt efterbliven utan alkohol kan jag väl inte vara. *mobilbloggat*

Lättad och glad

Citas hundvakt, Annelie hjälper mig med Molle. Hon kan ha honom till tisdag. Jag är lite trött på mina föräldrars gnäll på Molle och deras okunnighet gällande hundar. Mina föräldrar varken klappar eller rör hundar. Molle blir lugn av bara en klapp. Han behöver kärlek helt enkelt. Det här ger mig chansen att verkligen komma igång med min träning oxå. Helt underbart :)

Ska tvinga med mig en herre på långpromenad vid Rudan imorgon oxå. Inga lat-fasoner! Om inte herrn är sur och kinkig över min kommentar om hans livsstil. Man vet aldrig. Skitzat läge, precis som med mig.




Fan var svårt

Fan vad svårt det är att få till ett fungerande liv när Molle är som han är. Jag vet ju att Jonas hjälp med Molle betydde mycket. Men jag har bestämt mig för att klara mig utan hans hjälp nu. Jag måste nog annonsera ut om avlastning och hoppas på att jag hittar någon pålitlig och stabil person till det. Jag har haft en himla tur med att ha hittat Annelie och hennes familj till Cita. Men Cita klarar av att vara hemma med mina föräldrar när jag inte är hemma några timmar. Det gör inte Molle... Jag måste träna imorgon ju.

Some days..

Like today.. vill jag bara stänga av alla mina tankar. Vart är jag på väg?

Hundarna fick Exspot droppar mot fästingar igår iaf. Sen har jag köpt en produkt som heter DAP-halsband till Cita. Den ska ha lugnande effekt på henne. Det är en komplettering till DAP-doften jag har i vägguttaget. Molle har fått ett antiskäll-halsband. Jag ringde Haninge Djurklinik för rådgivning ang Citas stress. Receptbelagt lugnande är en sista utväg om inget annat har funkat. Så de tyckte att jag skulle prova lite annat först och tipsade om vad. Skönt med en djurklinik som ger tips och råd som inte innebär ett svindyrt besök.

Nu ska jag nog ta och ställa upp på ett telefonsamtal :p Så störd jag är som har svårt för det.

Folk älskar skitsnack

På vissa håll och kanter så har min blogg blivit en liten källa för skitsnack känns det som. Om inte det så snokar man för att se vilka jag umgås med? Jag står för de jag umgås med. Sen om den jag umgås med har krångel i sitt liv, blanda inte in mig, tack. Jag kommer inte att ge respons.

Är lite off och negativ idag.


Nä fan

Jag måste satsa på träning nu. Jag kvävs av känslor från flera håll. Jag uppfattas som känslokall av många killar. Jag älskar min egentid. Ni som hade hoppats på att få läsa något om min man, ni kommer inte att få göra det. Han kom i fredags. Thats it. Hela grejen med min familjeplikt är ju att bland bengaler hålla ett bra status och rykte samt att min familj håller ihop och tar hand om varandra. Det är allt. Vad vi verkligen känner och tycker är det ingen som bryr sig om hos oss. Det är en helt annan värld än den svenska. Själv ska jag till psykolog snart som sagt. Hur fan ska allt annars funka liksom... Godnatt

Come oooon

Kan mensen ta och komma nu eller?? Jag hatar när min mage svullnar och jag både känner mig och ser tjock ut om magen! Oregelbundna jäkla helvetes-mens. Snart 6 veckor utan.. Stängde av stegräknaren igen. Var ute och gick idag och pratade med Sara samtidigt. Stegräknaren registrerade inte 45mins promenad. Så jag skiter i stegräknaren, igen.

Älskar One Republics låt, All the right moves !!

Imorrn ska jag ringa veterinären och boka tid åt Cita. Vill att hennes hjärta ska orka med ett långt liv, så hon behöver något lugnande. Det är vad jag har blivit rekommenderad av en certifierad hundinstruktör. Hon är inte understimulerad på nåt sätt. Hennes valp Molle är inte alls lika stissig. Han är mycket lugnare. Men hans skällande kommer att spräcka ett antal trumhinnor snart. Så han ska ha ett citronhalsband. Jag måste alltså få mina hundar lugna och stabila så att de mår bra och även jag kan lämna Molle hemma när jag ska jobba. Han klarar inte av det just nu. Han får en sån panik bara jag tar på mig en strumpa. *suckar*. Men under de 2 veckorna han har varit här så har han blivit en mycket bättre hund på många områden.

Aja, för övrigt, kanske jag och Rahat blir ägare till en kiosk på söder som ligger nära restaurangen? Får se. Inget är bestämt än. Jag måste jobba innan jag plågar ihjäl min omgivning!! Det är Molle som håller mig hemma...


Lör och sön

Jag var vardagligt beroende av Jonas. Han var min klippa på alla sätt. Men i torsdags så förstod jag att det var dags att bygga upp mitt liv utan honom. Saker som han sa i fyllan är oförlåtliga. Igår var jag bara hemma med mina hundar. Idag sitter jag och smsar med flera vänner och bekanta. Flera som vill ses idag. Men jag orkar inte ta mig nånstans med Cita och Molle. De som inte vill eller har ett intresse av hundar är ju inga jag ens skulle fundera på att åka till. Men det är många fler än man tror som förstår att hundarna är en del av mig och mitt liv och det uppskattar jag. För övrigt, det här vädret ger mig huvudvärk.

tor och fre

Torsdag skulle vara en trevlig kväll på Rudan med Jonas och hans kompisar. Jonas vart dock så packad och fruktansvärt svinig så jag drog hem... Tar inga fler detaljer ang det på bloggen. Jag behövde en paus från mitt liv. Jag fick bara mer bekymmer...

Igår blev det ett nytt försök att pausa från mitt liv. På Rudan igen fast med Kubbe denna gång. Mer lyckat denna gång. Tills jag blev för full och började gråta, haha. Då fick han gå hem. Men jag behövde gråta. Jag kunde inte gråta när jag gick på antidepp. Dock var jag inte kapabel till att gå hem själv. Hade ju mina stressade hundar med mig oxå.. så det blev att jag ringde Jonas som fick komma och hjälpa mig hem. Tack Jonas. Hur som helst så känner jag mig riktigt lättad idag över att ha gråtit ut. Nu mår jag bra. Jag går inte på antidepp sen några veckor tbx, har inga som helst problem med ångest längre heller. Framsteg.

Sen trakasserade jag Sara och Christian och sa att de var dumma, helt i onödan. Jag var full och paranoid så jag fick be om ursäkt till de, dagen efter. Det var torsdag och fredag för mig iaf. I fredags var jag hemma och hade däckat till kl 23 iaf:)

Bilden är på Molle, på Rudan, i fredags :) Självklart tagen med min nya kamera


Fungerande

Mitt liv, min vardag och mitt psyke skulle inte fungera utan Jonas. Så är det. Nu är jag på väg till förskolan och Emma iaf. Restid:50min. Jag är rätt härdad sen jobbet i Kungälv då min kortaste enkelresa var 1tim och 15min. Lustigt ändå att hamna på en förskola idag från ingenstans. För mig är det bara ännu en bekräftelse på att jag är självständig och hur lite jag är beroende av mina föräldrar egentligen. Ska för övrigt träffa Benny i dagarna oxå. Ska nog föreslå att vi hälsar på Sonia och Tony tillsammans nån dag då han är en bra vän till de oxå. Skulle vara riktigt trevligt. Ska kolla när min älskling Sonia är ledig nästa gång. Have a good day, people. Jag e strax framme.

Jobba på förskola?

Alltså det är bara ett pass jag hoppar in imorgon. Christians kompis Emma messade och verkade verkligen behöva hjälp på sitt jobb. Känns kul att jag uppfattas som en seriös person jobbmässigt. Jag har inte sökt det här jobbet på något sätt eller sagt att jag behöver jobb. Men jag gillar verkligen variation :)

Idag blev det 11 000 steg.


Mina två monster och jag



Yes, Im loving my new camera :) Färgerna blir ju riktigt fina!.. Ja, jag ser sur el arg ut när jag inte ler :p


Storbråk

Haft storbråk med min käre far vars åsikter är från stenåldern. Usch, vad man står ut med skit alltså.. Men vad gör man inte.. För den killen som betyder mest i mitt liv, dvs min käre bror Rahat.. Har precis kommit in från en långpromenad med Rahat. Mina föräldrar ringde honom såklart. De vet hur mycket jag respekterar honom. De vill att han pratar vett me mig. De förstår bara inte att Rahat vill väl när det gäller alla i familjen. Även mig.

I dont like it

Han tror att han är bra på engelska men den suger. Han kan inte ens stava Sverige rätt på engelska och det är ju bara pinsamt. Sen lägger han till Sonia på facebook, min älskade Sonia som han aldrig har träffat (och förmodligen aldrig kommer att träffa). Det är inte ok. Det är mycket som irriterar mig men jag tänker göra honom en tjänst just idag och inte säga ett ord bara för att han fyller år. Resten av dagarna kommer jag att vara öppet irriterad och sne.

Fick iaf några timmars sömn innan jag gick upp idag och var ute med hundarna i 2tim. De är 2 monster tillsammans men egentligen inte mer än att de är 2 skälliga spetsar. De skäller bara på andra hundar för att de vill hälsa och när de har fått göra det så är de tysta. Idag vågade jag låta de hälsa på en kastrerad hane tillsammans. Jag har varit försiktig för att Cita blev lite aggro efter att hon hade fått sina valpar förut. Men hon verkar ha blivit sig själv igen och kan hälsa på alla hundar igen. Det finns vissa raser som hon upplever har ett hotfullt kroppsspråk dock. Molle är bara en harmlös och fumlig valpi :) Ska ta en till långpromenad senare och därmed kommer mina 10 000 steg att vara gjorda.

Måste vila lite. Nu när jag räknade lite så sov jag alltså till och från i 4-5tim imorse bara. Hundarna e ju helt slut oxå.

 


Sömnproblem o stress

Jag är ett hopplöst fall. Låt mig få vara det. Jag önskar bara.. Att jag aldrig hade haft familjeplikter att uppfylla. Men men, på fredag börjar resan jag har försökt att förtränga för då kommer han till sverige.. Jag vill inte vara elak. Jag har varit ärlig men jag blir bara överkörd då. Överkörd av familjen vilket är synd.. För en bitter Ruhi kommer nog inte att vara en snäll Ruhi. Jag blir bara överkörd av andra om jag tillåter det. Så det kommer jag att sätta stopp för. Min familj och han vet vad jag tycker och tänker. Om de väljer att ignorera det även när han är här... Så kommer jag att bli jävligt sne. That's the simple truth.

Min nya kamera

Jag älskar den!! Var förbi en gammal bekant, Kristian E, på hans jobb i Farsta och köpte den! Lägger in 2 av dagens bilder. En är tagen hemma bara och den andra är tagen hos Annelie, jag var över och fikade hos henne idag i samma veva som jag skulle hämta Cita. Har faktiskt oxå reggat mig på det där gymet i Handen som man har tillgång till dygnet runt. Så det finns inga ursäkter för att inte hinna träna sen :) Även bokat en genomgång av alla tränings-maskiner. Har promenerat 10 000 steg igår och idag. Jag är på G!! :)


 


Restaurang 3 Indier

http://treindier.gastrogate.com/

Sen vill jag bara tala om att jag inte är ansvarig för den fula inredningen :p


Stegräknaren på

Kom igen, Ruhi, hamna i en tränings-psykos då!!! Nu när man knappt hostar längre.

Stackars Molle. Han blir helt slut bara han får promenera runt huset typ. Han har ingen uthållighet alls!! Jag har promenerat runt brandbergen idag så han kommer nog inte vakna till liv mer idag alls.


Ständigt positivt förvånad

Över vilka otroligt bra vänner jag har! Nu var det Dario som smsade något helt oväntat men mycket uppskattat. Han tänkte steget längre, att om det verkligen skulle knasa sig för mig totalt nån gång... Mer skriver jag inte för jag tror inte att han ens vill bli nämnd i min blogg:) Sen är det kul att ha kontakt med Danne.J igen. Får se hur länge det varar den här gången.. Innan han försvinner in i ett destruktivt liv igen. Förhoppningsvis så ska han inte behöva försvinna igen, för sin egen skull... På tal om det, måste höra av mig till Tobbe/Manne och kolla läget med honom oxå:)... Ja, jag är vaken än. Drack ju kaffe hos en bekant vid kl 22, smart nog.

Det märks att det är vår

Människor strömmar in i ens liv, gamla som nya. Vissa bra och andra dåliga. De dåliga undviker jag bara. Till exempel, nästa gång mitt ex försöker göra mitt liv till ett helvete som han nu försökte för en vecka sen igen, så vet jag vem jag ska kontakta. Gränserna han har gått över går ej att nämna över huvudtaget. Så lågt har han sjunkit. Slutdiskuterat.

Det har tagit tid för Molle att ens vänja sig vid mina föräldrar. Bara först idag har han kunnat börja slappna av i min mammas närhet. Pappa är inte hemma. Molles macho-nivå är låg och han har inget behov att markera runt här hemma då Cita inte är hemma. Hon blir kvar hos Annelie till på tisdag kväll. Jag ska över till en bekant sen och låna en bok iaf. Jag älskar fantasy-böcker så det är bara kul med ännu en som delar det intresset. Serien jag läser nu verkar inte vara en färdigskriven serie och det suger hårt! Så jag måste hoppa in i en ny och bra serie, snarast möjligt!!

Intressen: Hundar, fantasy-böcker, anime-serier... Thats me.


Noll koll del 2

Ooookej. Jag fattar nu. Jag är för gammal för att ha koll på ungdomsförbunds-grejer. Tydligen är söta lilla Amanda som jobbar på retaurangen ordförande för MUF i huddinge kommun. Nu är helgen slut. Tack för mig.

Tankar på att köpa mig en kiosk som ligger nära restaurangen finns. Skulle vara najs. Jag kommer att investera i en intensivkurs och ta körkort med mina skattepengar sen.

Har varit iväg till Foderbutiken IGEN. Köpte en likadan sele till Molle som Cita har fått. Helt värdelöst. Han går asdåligt i det. Jag har iaf 2*90mins lektioner kvar att gå på privatkurs hos en certifierad hundinstruktör iaf. Har varit där en gång med Cita och det hjälpte jättemycket!!! Nu får jag gå dit med Molle känner jag.

Ska äta lite nu. Ska iväg sen och hämta Cita hos Annelie.

Noll-koll?

Okej. Jag erkänner. Jag googlade om politikerna (M) i tyresö nu. En av tjejerna i moderat-nissens beundrar-skara är ju ordförande för MUF. Varför nämnde han inte det? Han sa bara att de alla var för unga och omogna för att ens fånga hans intresse. Han själv sitter i socialnämnden.. Även gruppledare för nåt.. Ok, jag läste väl inte så ordentligt. Jag ska iaf inte rösta. Rödgröna partiet vill bygga järnvägsspår och bättre tåg? Det passar inte in på något sätt alls just nu! Så länge ingen satsar på människans värde så får det vara. Alla suger pengar ur barnomsorgen och vården. Ingen sätter värde på de äldre som sätts på ruttna äldreboenden. Pengar sugs även ut ur våra pensioner. Jobben sinar. Försäkringskassan bör heta förseningskassan. Alltså bygga bättre järnvägsspår? Det ska skattepengarna finansiera alltså. Skoj. Det lilla jag vet om politik gör att jag inte vill veta mer om det. Det är alltid mycket snack om att hjälpa vården men absolut ingen verkstad. Nä, alltså det som gäller är att var man får kämpa för sig själv. Det är var man för sig. Tack och hej

Vägen till mitt hjärta

Vägen till mitt hjärta går faktiskt via Cita... Molle trivs inte hos mina föräldrar alls faktiskt. Han mår bra hos Jonas. Så han är kvar där nu. Jonas är riktigt bra för Molle! Igår firades Christian iaf. Jag mötte upp Sara och så åkte vi till Metro på Söder där Christian valt att hänga med sina vänner. En av Christians vänner är nån moderat-nisse, ledare för nåt i Tyresö kommun. Sitter i socialnämnden tyckte jag att han sa. Jag har nollkoll på sånt. Han verkade iaf ha sin lilla beundrar-skara med sig och de gillade inte att Jag och han pratade tydligen. Minns inte vilken av brudarna som valde att ta ett snack med mig om det. Men lustigt var det iaf. Hur som helst, har fått en bra hundpaus nu iaf. Dags att ta nya tag imorgon med Cita och Molle. Det är en jobbig tid nu när Cita har löp på gång och Molle är en otrygg, ouppfostrad, könsmogen hane. Jag måste ge det lite tid. Jag får räkna med att det kommer att vara jobbigt ca en månad framöver iaf tills Molles kemiska kastrering har kickat in. Jag har iaf tur med avlastningen jag får med Cita av Annelie och hennes familj samt att Jonas hjälper mig mycket med Molle.

Kalas?

Jag och min hosta kanske drar ut en sväng då Christian ska firas:) Lämnade Cita hos Annelie, Citas hundvakt, nyss. Fick lite dunder-hostmedicin av henne som inte finns i sverige. Det uppskattas massor! För övrigt, stackars lilla Molle är ett ostabilt nervvrak. Han stressar upp Cita mycket så nu får hon lite ledigt från honom.. Jahapp, vad kan man tänkas klä sig i ikväll då..? Har självklart gått upp 1kg på just magen igen. Blä. Molle ska vara med Jonas om jag går ut. Nu ska jag rota i min garderob.

Hungriig

Ska äta nu. Sen ska jag ringa Christian, Hannif och Allen. Jag och prata i telefon alltså, jag e värdelös på det. Måste ändra lite på det. Jag tycker ju om mina vänner!! "Dagens måste" är gjort iaf. Molle är kemiskt kastrerad. Mamma skjutsade oss till djurkliniken. Världens bästa mamma. Hon hatar hundar egentligen Men hon älskar sina barn:)

Jag vill inte hosta mera!!!



Vill kunna njuta av vädret!


Tårta:)

Jag köpte tårta till J och gick över med den vid kl 21.30 idag då han hunnit komma hem från jobbet... Pinsamt nog hade han fullt hus med mamma, pappa och syskon. Det är trevligt att se den sammanhållningen i familjer. Känns som att vi utländska gör det lite annorlunda.. I mitt fall finns det familjeplikter att uppfylla för att bibehålla sammanhållningen och det är något som alltid kommer att splittra mitt hjärta och göra mig olycklig...

Grattis på födelsedagen

Önskar jag 2 av mina nära och kära. Christian och Jonas som fyller år samma dag. Jag vet att Jonas jobbar 13tim idag men känner jag Christian rätt så gör han väl ungefär samma sak. Annars är det väl mycket med Molle. Han är rädd för mina föräldrar. Jag har mina teorier vart det kommer ifrån.. Då han bott hos 2 familjer med utländsk härkomst det senaste.. Så det kommer att ta lite tid att få honom att känna sig trygg igen. Jag har iaf investerat i riktigt bra koppel och sele till Cita och Molle iaf. Cita går jättebra i sele medan Molle funkar bättre i dressyr-koppel. Jag har provat mig fram lite. Y-sele som foderbutiken rekommenderade funkade inte bra på nån av de. Men ett vanligt halsband är en stor stressfaktor för de båda och stressen gör att de drar mycket i kopplet. Så inga fler halsband iaf:) ska vila lite nu. Sovit sjukt dåligt pga hosta. *mobilbloggat*

Kemisk kastrering

Ja, av en hanhund alltså. Inte en kille. Jag håller på och ringer runt för att kolla prisskillnaderna på det. Det är ett chip en hanhund får under huden för att tappa intresset för löptikar. Det ska fungera i ca 6mån men det är olika från hund till hund. Än så länge så har jag hittat prisskillnader på 400kr iaf. Alltid nåt. Jag kommer att sälja vidare Molle men inte just nu. Jag vill ha lite ordning och reda på honom först. Det enda kommandot han kan är: Sitt.
Ibland verkar han veta vad ordet "nej" betyder oxå. Han är faktiskt urgullig. Jag har bara ingen personlig kontakt med honom än. Men för övrigt så verkar han vara en mycket lugnare hund än Cita iaf.

Usch, kan min jävla hosta gå över snart!!!!

Fullt upp med Molle

Tänker kalla Citas valp för Molle. Aldrig för Mowgli. Han har bott i 2 zigenar-familjer. Så Jonas som har haft Molle sen jag kom hem med honom har valt att kalla honom för Taikon. Jonas mötte upp mig i centralen för att hjälpa mig hem med Molle men i samma veva ringde Rahat och sa att han kan köra hem mig. Så fick både hjälp av Jonas och skjuts av Rahat. Guld värt! Jag hade tappat rösten. Har varit sjuk ett tag nu och har bara blivit sämre hela tiden. Så blir väl ett läkarbesök imorgon då. Har fortfarande feber till och från. Men har nu oxå ont i lungorna m.m. Hur som helst, imorgon ska vi kolla hur Cita och Molle sköter sig om man lämnar de ensamma i Jonas lägenhet. Mina föräldrar vägrar ha 2hundar här nämligen. Nästa problem blir att Cita verkar vara på väg att börja löpa.. Och jobba måste jag oxå så fort hälsan tillåter. Så det är lite fullt upp här med att försöka strukturera mitt liv. Men det går ju lättare med Jonas hjälp... Jag känner mig oxå fruktansvärt stressad och pressad av att min man kommer till sverige snart oxå...

Genesis ikväll?

Jaså, är det de som spelar ikväll i gbg. Samma artist som spelade kvällen jag träffade C första gången. Erik och Sara har iaf sovplats åt mig. Det ska bli kul att träffa de. De är så goa!:) Jag sitter på tåget nu. Igår kom ett par vänner till Sonia och Tony förbi och åt på restaurangen. Extra kul var det att Sarah kom oxå med sin kompis som även hon har en Volpino Italiano hemma:) Det är på tiden att jag träffar Sarah och det måste göras fler ggr och oftare:) Vi båda jobbar på söder dessutom. Nella ringde oxå. Hon kommer och äter nån dag när jag jobbar oxå. Nu ska jag återgå till andra trevliga aktiviteter på tåget. Adjö.

Känner mig så arg idag...

Jag vet inte varför.. Christian ska komma o äta i veckan på restaurangen så det ser jag fram emot:) Emelie messade och ville ses idag så det var kul. Men jag jobbar tyvärr. Jag känner att jag vill supa iaf.. Bort med irritationen och ilskan tack. Sitter i bilen med Rahat nu iaf. Mobilbloggar. Usch, hatar min hosta. Har inte bokat biljett till gbg än heller. Gick aldrig över till Jonas innan. Det passade sig inte. Jag vet inte om jag är irriterad på honom eller om han bara råkar hamna i skottlinjen...

Dagens irritation

Jag åker själv till gbg. Cita är min. Hennes valpar är mitt ansvar. Jag klarar mig väldigt bra själv. Vännerna jag har är bäst! Jag har alltid varit insnöad på att ha en kille som tar hand om mig så som en man ska ta hand om sin kvinna. Men som Erik sa, jag fokuserar fel. Jag är tillräckligt smart och självständig för att klara mig finfint själv! So be it!! Tråkigt att känna sig som en Jäkla kille ibland bara...

Jäkla mobilblogg

Mitt förra inlägg skulle inte publiceras. Jag sparade det som utkast men det publicerades ändå tydligen tack vare att mobilbloggen inte gjorde som den skulle. Men allt är lugnt på hemmafronten. Jag kan prata om allt med med min mamma och Rahat. Jag blir ständigt förvånad över vilka som faktiskt följer min blogg. Men på ett positivt sätt alltså. Igår jobbade jag lunch och kväll iaf. Idag ska jag bara jobba kväll. Det blir säkert lugnt om man jämför med hur det var på löningsfredag. Nu ska jag ta en dusch och sen iväg till J och låna hans dator och boka biljett till gbg.

Ej fungerande

Att saker jag skriver här går runt och min mamma hör grejer från min brorsa som fått ett samtal från min mammas kompis dotter som läst min blogg? Ja, min pappa fick utbrott förut. Men det varade en kort stund. Sedan dess har han varit supersnäll mot oss, speciellt svansat efter min mamma och uppvaktat henne. Min pappa är hemma jämt nu. Han hjälper till med maten, han är i tvättstugan med mamma osv. Min mamma har det bra. Mina föräldrar håller sams 90 % av tiden vilket är bra mycket! Jag ville bara skriva av mig förut ang att JAG kände mig oönskad. Men jag är inte oönskad. Det är bara väldigt jobbigt för en pappa att få en dotter som första barn. Man är ju så rädd om en dotter.. Men pappa är väl medveten om att mamma faktiskt fick en son för 25 år sedan oxå... Ursäkta irritationen men det där gjorde att min mamma och min bror blev besviken på mig. Nu ska jag vila lite innan jobbet. Jobbade lunch och kom hem precis. Cita var hos Jonas under den tiden.

Mowgli

Hunden heter Mowgli. Urk. Aja. Sen vet jag inte om vi åker på lördag el söndag. Hittade en bra kille med tågbiljetter på blocket. Han kan fixa vilken biljett som helst, tur och retur, 40% billigare om det inte är slutsålt. Så stressen och pressen släppte lite. Ska planera lite mer noggrant ikväll. Det kan vara trevligt att komma bort några dagar med hundar oxå, till västkusten. Då passar det bättre efter helgen- Det är bättre att jag jobbar fre och lör kväll.

Okej okej, Kubbe trakkar mig på msn nu att jag ska sluta blogga o va social.


Gbg lör-sön

Ja, så blir det. Ska ha hem valpen... som jag inte vet vad den heter nu. Men jag längtar till valpi!

Här är Citas nya bästis hos barnfamiljen. Han heter André.




Min Cita


Sjukling

Urk. Jag blev smittad o sjuk. Hostar som fan. Har feber till o från. Helt underbart. Mitt i allt så läser jag ett mail från Citas uppfödare att en av Ctas valpar finns på blocket. Jag vill nog köpa hem valpen och själv placera ut honom i sthlm sen. Han finns i göteborg nu. Fast det är väl ingen valp längre. Snarare en unghund som fyller 1år i Juli.



Hm, ska kolla min del av avtalet om jag kryssade i rutan för återköp eller inte.. har ju alla hundpapper fint och organiserat i min hundpärm.


Blir så trött

På mig själv. Jag mår inte dåligt. Men jag mår inte bra heller. Jag är 28år gammal och jag vet fortfarande inte vad jag vill med livet. Just nu så har jag väl en mur kring mig.. Men men, jag går inte på antidepp och jag ska prata med en psykolog.. Jag försöker aldrig vara någon annan än mig själv iaf. *mobilbloggat*

Nykter Ruhi vs full Ruhi

En full Ruhi är destruktiv. En nykter Ruhi är lite lite bättre.

Min bror är sjuk så vi jobbar inte. Då är pappa på restaurangen och jag kommer inte att jobba med pappa. Annars så har jag promenerat med Jonas idag, han visade mig en hundgård här i trakterna som jag inte kände till fanns :) Sen gick han och jobbade. Jag gick och handlade frukt och annat till sjuklingen och var förbi hos honom en stund. Ja just det, jag lyckades deklarera oxå tack vare exets mammas hjälp *Tack Ilona*. Kan ju inget om att deklarera småhus o grejer. Men det är klart iaf. Sen har jag upptäckt att jag kan äta gröna äpplen så det känns bra. Är så jäkla allergisk annars. Blir inge jobb imorrn heller men ska hjälpa Rahat med lite pappersarbete iaf. Ska se till att hinna förbi det nya gymet i haninge som e öppet 24tim och regga mig där. Hade kunnat åka nu oxå men jag tror inte att det är bemannat just nu.

Anyway, take care.

I wish I felt more

I fredags blev det en runda på söder efter jobbet med Sara. Samma sak igår. Vad kul att jag och Sara har umgåtts 3 dagar i sträck. Mycket ovanligt att hinna med sånt annars. Så det känns bra att jobba på söder faktiskt. Man träffar sina vänner mer! Min fredag kväll slutade med att jag mötte upp Jonas. Vart bara en massa fylletjafs där. Så kan det bli ibland.

Jag har inte fixat min dator än. Men jag blir snart blind av att använda mina föräldrars dator med en 50 tums tv som skärm.. Så jag orkar inte läsa om mitt skrivande är godkänt.

Hur som helst, har idag bara känt mig tom och har frossat mat o glass.

Cita brukar vara hos en barnfamilj som bor i hus med inhägnad tomt, i Haninge på helgerna nu. De älskar henne och jag får avlastning. Det funkar jättebra!

over 'n out.

RSS 2.0