Det vilar en förbannelse här

Det vilar en förbannelse över oss och 2-hjulingar. Mopeder och cross. Den vi fick låna av en granne slutade att funka idag. Det ska bli kul att försöka betala för den. Verkligen, eftersom vi skiter pengar här. Försökte släpa hem moppe-helvetet efter att jag haft stavgång och personalmöte. Vi har en uppförsbacke innan man kommer till oss som är för jävlig att gå även utan att släpa på nåt. Höll på fan att svimma av utmattning. En granne såg mig och satte stopp för min färd. Han la mopeden i sitt garage och körde hem mig. Det ska bli intressant att se om jag ens kommer till jobbet imorrn. Kanske kan flyga eller nåt. Det har gått åt helvete med 4 mopdeder och en cross på 3 månader. Är nån avundsjuk?


 

Personalmöte

Vet ni vad jag måste göra på mitt personalmöte imorgon som är obligatoriskt?? Gå med stavar i 45min. Det ingår i morgondagens personalmöte. Sjukt. Inget här påminner om mitt gamla jobb. Tur att de bjuder på goda smörgåsar, frukt och kaffe efteråt då. Lite kul ändå att under betald arbetstid få träna lite. Ska möta upp en arbetskamrat som heter Jessica och gå dit med henne. Har ju kommit in i en gemenskap utan att ha förstått det själv. Jessica är en tjej som flyttat hit från Örebro pga av en kille. Hon e 2 år yngre än mig. Det kommer nog se roligt ut när vi alla går imorrn med våra stavar.

Personalmöte aka Tant-träffen.



Beställt tårta

Jag tog mig själv i kragen och beställde 2 smårgåstårtor och 2 vanliga tårtor. Jag frågade en granne vart man kunde beställa sånt. Så han tipsade om att de har avdelningar på Ica i Lilla Edet som bakar. Christoffer måste ta och bjuda några av sina vänner oxå. Jag skulle gärna ha mina vänner här men de bor lite långt bort. Så på lördag blir det kalas och uppvisning av huset för hans släkt. Många av de har sett fram emot att se vårt hus. Lovely. Ruhi leker vuxen nu me sitt lammkött.



Den försvunna telefonen

Vi har 2 st trådlösa telefoner hemma. Vi hade tappat bort den ena. Vi kunde för allt i världen inte hitta den. Vi hade letat överallt hemma. Christoffer var helt hundra på att det var jag som hade tappat bort den för sist han använde den så hade han lagt den på laddning sen. Utan tvekan. Idag hittades den. I GARAGET av alla ställen. Han hade gått iväg med hemtelefonen till garaget och lagt den där. Nog för att jag är virrig men inte så virrig väl (?). Men det var inte jag den här gången :D



Överaskning hemma

Veeeet ni vad som väntade mig när jag kom hem?? Eller det var snarare en present till Christoffer från sina föräldrar men han kommer inte använda den direkt. Jo, EN TORKTUMLARE!!!! Installerat, fixat och klar att använda! Snacka om att jag fick en torktumlare mycket tidigare än jag nånsin kunnat hoppats på!! Så jag är glad nu :) Det känns mest som en present från Christoffer och hans familj till mig. Jag behövde väl uppmuntras. Det funkade :)

Nu ska jag gå torktumla vidare. Ja, jag är mobbad :)

En mille

är vad jag får om Christoffer dör. Jag har livförsäkrat oss :p MEN jag måste ju förfan olycksfallsförsäkra oss oxå, finns en som gäller dygnet runt. Eftersom Christoffer gillar att leva farligt så är det klokt att göra det. Ja, alltså sjävklart får han en miljon om jag dör oxå. Därav så kommer ingen av oss dö just för att vi är försäkrade. Ska ringa vår kontaktperson på länsförsäkringar strax igen. Hon kommer in 15:30 igen tydligen.


 

Hejdå

Hur man gör en matlåda

Igår lärde sig Christoffer hemligheten bakom hur man gör en matlåda. Han stod i köket och ropade på mig lite lätt hysteriskt att han behöver hjälp med att göra en matlåda för första gången. Han fick lära sig att man tar maten som finns i kastrullerna och lägger över det man vill ha i själva matlådan och sedan stänger man igen locket och att det sedan var klart. Man får själv välja vilken matlåda man vill ha dessutom. Man förvarar matlådan i kylskåpet. Nästa morgon när man ska till jobbet så tar man helt enkelt matlådan ur kylskåpet och lägger den i väskan man ska ha med sig till jobbet. Svårt va? Det är en hel vetenskap för vissa killar/män.



Rekord-räkningar hittills

Såklart det blev det. Jag räknade ihop fakturorna. De blev på 18.000. Sen finns en del grejer på autogiro som hundförsäkringar, moped, villahem-försäkring. Nya busskort ska inköpas oxå. Det blir verkligen ingen torktumlare för mig nu. Aja, gissa vem som kommer få hänga upp tvätten mest. Inte jag. Vi skulle köpa torktumlare först men plötsligt har vi en bänkdiskmaskin och hallmöbler som inte skulle köpas först. Jag ska jobba extra 22-07 ikväll och sen mitt ordinarie pass på 7-15 imorrn. Så jag jobbar 22-15 alltså. Sen på söndag jobbar jag 22-8.30. Jippi. Så kul. Har ingen lust.

Jag vet att folk säkert redan är vana vid höga räkningar och mycket utgifter men det här var ändå första gången för mig de blev så höga. Välkommen, Ruhi till verkligheten :p

Jäkla hund

Hon e hos grannen igen. Hon har varit borta rätt länge nu. Ska gå över och kolla om hon lever. Så fort hon får chansen så springer hon dit allt vad hon har.

Idag är en dålig dag. Jag är på dåligt humör. Vår ekonomi kommer att krascha. Vad är värst, att komma försent till jobbet eller att sjukanmäla sig till jobbet så att man inte kommer försent? Christoffer sjukanmäler sig hellre iaf. Jag tycker att man ska ringa och tala om att man blir lite sen och ändå gå och jobba. Jag vill inte vara så sträng som hans mamma har varit mot honom men jag börjar förstå varför hon har varit sån. Jag ska ringa hans mamma och skvallra iaf. Hon får sätta eld i röven på honom.

Själv är jag ledsen inombords.

Bensinräkningen

Hans föräldrar har ju fått tanka på vårt bensinkort eftersom de skjutsar runt oss så mycket. Idag kom räkningen på 3700kr. Låt oss säga att jag klarar mig nog utan den skjutsen. Blir ingen torktumlare för mig den här månaden heller och det suger hårt.



Sen så har Christoffer verkligen ingen aning om vad ett kalas kan komma att kosta. Han kommer att få en chock.

Glömde bort

att höra av mig till Alexandra. Hon bodde på samma våning som mig och Sonia när vi var yngre. Hon flyttade till sitt hemland igen när hon var 14. Vi 3 var väldigt tajta som vänner då. Jag mötte på henne i Juni på Ikeas toalett-kö i Kungens Kurva. Jag hade precis gått fram till henne och frågat om det var kö till toaletten, fått mitt svar, vänt mig om och ställt mig i kön igen med Sara som va me mig då. Tänkte inte längre än att där står en liten familj me sin nya bebis. Gissa min förvåning när jag hör denna tjej säga mitt namn. Hon hade flyttat tbx till Sverige 3månader tidigare bara. Vilken chock. Hon tyckte inte ens att jag hade förändrats, haha. Hallååå, det har gått 12 år sen man sågs. Sara sparade hennes nr i sin mobil då mitt batteri var slut. Nu smsade jag Sara och tog numret. Ska smsa henne på väg till jobbet sen. Jag ska åka in med en granne jag lärt känna. Vart lite tjafs med honom förut.. men vi ska alla bo här länge så det är bättre att lösa problemen och ha en bra stämning mellan oss alla.

Jag hittar inte mitt smink så det får vara. Jag som tänkte göra ett försök att piffa till mig lite idag. Snygga kläder och snyggt hår får väl räcka,

Vettefan hur jag ska lösa det med att fixa en smörgåstårta till Christoffers födelsedag. Ska kolla i kokboken och se om man kan göra en själv. Kanske ska prova göra en på tors el fre när jag är ledig. Annars har jag bestämt mig för temat taco bar. En buffé med massa mexikansk mat. Enkelt att göra och alla kan plocka på sig och äta det de gillar. Det ska ju vara alla möjliga här, vuxna som barn. Har jag förstått rätt så blir vi sammanlagt 20pers på hans kalas. Ja.. blir intressant att träffa hans släkt. Barnen får nog kul med hundarna.

Ska börja röra på mig till mitt härliga 16-16 pass.

Hejdå

Mys-dag

Ja, vi har nog inte gjort så mycket idag. Eller jo, vi var iväg och handlade mat med hans föräldrar. De kom förbi en stund. Jag trivs med hans föräldrar. Sen har vi kollat på 2 filmer. Råkade bli 2 filmer med Matt Damon men han är okej som skådis. Inget fel på honom. Nyss var vi över hos vår granne Gösta och hans fru Laila. Va inne hos de en stund och småpratade. Han ska ha Cita och Tara på tisdag och onsdag en stund... Blä, måste byta kanal här, "ensam mamma söker" går på tv. Annars så är ledigheten slut. Jag ska jobba 16-16 imorgon. Jag har fått sova ut ordentligt under ledigheten, det var jävligt skönt. Ska lägga mig strax igen.

Godnatt





Bättre dag idag

Jag ringde och skrek på honom igår och avreagerade mig. Sen va jag lugn när han kom med sina vänner Kim och Niklas. Hans cross hade slutat funka och det var därför det tog tid. Jag förstod ju att det var nåt sånt men tyckte ändå att han borde säga till.. Hans vänner var iaf otroligt gulliga och trevliga. Jag har bara träffat Kim en gång och det var den gången jag hånglade upp Christoffer på en fest, den festen jag lärde känna honom på. Jag har ansett att Kim verkar vara en riktigt bra vän till Christoffer, nån som har vett nog att undra om hans vän mår bra och är lycklig. Att han sen kommer in här och tycker att jag självklart ska ha en kram var supergulligt. Sen kom Christoffers föräldrar och skjutsade Kim och Niklas till Stenungsund. Det var de som skulle till Stenungsund, inte Christoffer. De lämnade crossen hos nån granne en bit bort för de orkade inte släpa hem den igår. Vi har världens backe upp hit. Ska ta bild och visa er den backen nån gång. Men vilka fick kämpa röven av sig idag och släpa hem den istället? Jo, jag och Christoffer. Jippi. Vi dog. Idag e det fint väder så nu ska jag gå hänga upp lite tvätt utomhus.

Adjö

Jag tittar på..

när han förstör för sig själv. Idag beter han sig inte bra. Idag lever han inte i en tvåsamhet. Jag är inte hans morsa som han inte behöver tala om vad han håller på med. Barn e oftast jäkliga mot sina föräldrar med att inte tala om vart man håller hus. Jag är hans flickvän han faktiskt har skyldigheter till. Först slutar han jobbet tidigare och drar till kompisar utan att tala om för mig. Sen tar han crossen och åker olagligt ut på vägarna för att hämta sina kompisar och totalt ignorerar det jag säger. Han kan inom en månad ta om sitt körkort men riskerar bort det nu ute på vägarna med crossen. Sen ringer hans mamma och undrar när hon ska hämta honom eftersom han ville till Stenungsund och festa idag. Vilket han inte sagt ett ord till mig om. Och det som jag känner är ännu mer respektlöst just nu är att han åkte för en timme sen för att hämta sina kompisar och har inte kommit tbx än. Det ska inte ens ta en halvtimme att hämta de. Vare sig det har hänt nåt eller inte så har han skyldigheter emot mig, att tala om vad fan det är som pågår så att jag slipper oroa mig!! Idag är han bara en stor jävla idiot utan någon som helst respekt för mig!!! Han ska få leva i sin jävla ensamhet precis som han vill. Vi skulle planera hans födelsedag den här helgen, hur den ska firas om 2 veckor. Han måste ringa runt och bjuda släkten och allt. Jag skiter nu i hans födelsedag. Han får göra vad han vill. Det ska bli skönt att börja jobba igen och komma bort från det här. Nya schemat har börjat och jag ska jobba ett dygn på mitt nästa pass. Jag ser fram emot det. Får se när han kommer tbx då.Vettefan hur jag ska låta bli att få vredesutbrott.

Hej-kom-och-hjälp-mig

Jag vägrar se ut som hej-kom-och-hjälp-mig.



Iaf, det började med att jag ringde Christoffer för att kolla om han kunde köpa me sig nån mat hem efter jobbet men jag kom aldrig till frågan. Han hade tydligen slutat tidigare och åkt hem till några kompisar. Det gjorde mig lagom glad. Sa att han kunde stanna där. Sen ringde han upp igen och frågade om de vännerna kunde få komma hit. Självklart kan de det. Vem vill ha det här huset utan att visa upp det ;) Så jag tog en dusch och fixade till mig lite så att jag inte såg ut som nåt hej-kom-och-hjälp-mig. Lite kul om en av hans vänner som ska hit läser det här oxå, att här sitter hans tjej och försöker skapa sig en lite ordentlig hemma-look men inte för fixad, haha. Ojoj, vilka grejer vi tjejer får gå igenom alltså med vårt utseende. Hur som helst så beställde jag lite vitt vin via de istället. Så jag hoppas de köper det innan systemet stängs.

Gammal goding


Norbit på canal +

Kollar på den här filmen just nu. Den e rätt rolig :) Den kom tydligen ut den 9e feb, på min födelsedag alltså :)





Ras på Tara

Har jag ens sagt vad Tara är för ras?... Jag bläddrade tbx och jag hade visst skrivit att hon är en Pomeranian.



Och nej jag gillade inte mig själv på den här bilden så då blev det såhär :p Men fin bild på lilla Taris som hade saknat sin matte när jag var i sthlm. Här har jag precis kommit hem efter 6 dagar. Pluspoäng för mina gummistövlar :P



Stockholm Aug 2008- Hemma hos Sara

Jag har ju glömt bort mina bilder från sthlm när jag hälsade på. Jag och Sonia var hemma hos Sara en dag och fikade. Jag hade inte sett hennes nya lägenhet och hennes nya hund. Det var en mycket trevlig dag i detta vuxenliv. Inte direkt supa-skallen-av-sig som förr så fort man skulle ses :p

Här är Saras nya troll Leon iaf. Men man uttalar namnet som "Leonne". Han ser ut som ett litet lejon så :)







Han är väl för söt!!

Nu ska jag dricka mer kaffe och denna gång gå med hundarna på riktigt :D

Älskar kottar

Taris älskar kottar. Eller det är väl snarare ett tvångsbeteende att hon alltid måste ha en kotte i munnen när vi går ut... Christoffer sitter och är på skithumör. Gapar o skriker gör han. Såna här stunder är skitjobbiga. Klart det går upp och ner som allt annat och det kan inte vara bra jämt. Men de här stunderna hatar jag.

Iaf så var vi och vaccinerade Cita idag, jag och hans mamma. Hon märkte inte ens att hon fick en spruta, knäpphunden. Sen åkte vi och köpte ett nytt avgasrör till moppen då den gamla är totalt fösvunnen nu. Jag kan nu meddela alla min nya upptäckt: Tara är åksjuk. Hon spydde på mig 2ggr. Äckligt.


Kottar i alla storlekar går bra




Jag började på det här inlägget igår men det gick inte att publicera det då. Jag och Christoffer somnade sams igår. Inga konstigheter där.


Ett år gammal hemmabild, innan flytten. Jag tyckte att jag såg astrött ut då. Men det är ingenting jämfört med nu. Börjar väl bli gammal och seg helt enkelt då :)


Ska ta en kopp kaffe nu och sen en runda med hundarna.

Lite uppdatering då

Min blogg dog plötsligt. Ska försöka väcka den till liv igen.

Ska strax iväg med Christoffers mamma och vaccinera Cita. Jag är ledig i några dagar nu. Känns skumt men skönt.

Jag beundrar alla som orkar uppdatera sin blogg varje dag. Måste vara som ett beroende då.

Nu får jag nog skriva att min älskade Sonia är gravid i 6e månaden. Det gör mig så lycklig att veta att hon ska ha barn. Det startade min biologiska klocka oxå tyvärr... men efter mycket om och men så har vi bestämt oss för att inte ha barn nu. Vi satsar på fast jobb och körkort först. Vi båda har provanställningar. Så vi är på rätt väg.

Är hungrig så jag ska äta lite, sen göra mig i ordning innan Ilona kommer, hans mamma. Här kommer lite bilder.

Hösten närmar sig på Marstrand


Utsikt på Marstrand


På jobbet såklart, vart annars :)

RSS 2.0