The sun is shining

and the weather is sweet.. tur det. Jag slipper promenera i regnet me Stina och Cita idag som jag gjorde härom dagen. Jag blev lite sjuk då. Jag va sne som satan igår. Det blir man när människor inte visar sig vara den de utger sig för att vara. Jag trodde att jag va trött på mina kretsar. Men nej, det e jag verkligen inte. I löööv my Spunky bejbi. Jag gillar Sebbe. Mina festisar! Skillnaden mellan de e väl att Spunky/Christian e en sån där stabil och ansvarsfull kille som tar mig för den jag är i alla lägen, inkl psyco-lägen *massa kramar till honom*. Sebbe däremot, vi båda behöver varsin barnvakt när vi e ute, haha. fjortis-alkisar, hjälp! :p Jag ska ut me min älskling Nina på fredag. Tribalism. Fan va kul vi ska ha! Jag blev av me lördagspasset. Jag ska lägga upp bilderna som för mig e VÄRDA att lägga upp igen från i fredags:

image138

image139

image140

image141


och livet går framåt... och människor kommer och går ur ens liv.. det är en del av livet det.



Come and go

Människor kommer och går ur ens liv. I've been to hell and back. Jag dog inte men det va fan nära. Men jag går framåt i livet. Jag har lämnat mitt baggage. Alla får en ny chans att visa vem de är. För att alla människor är olika individer. Det här e riktat till en viss person. Jag vet inte om han kommer att läsa det. Men det är du som ska ta ansvar för hur du vill agera. Det är du som ska vara den du vill vara. Ta ansvar för dina handligar. Livet går FRAMÅT, inte bakåt. Livet kommer alltid gå framåt vare sig du vill eller inte. Men tar du med dig det gamla... och hela tiden skyller på vad du har varit med om istället för att göra nåt åt saken.. och låter det dessutom gå ut över nya människor som inte gjort dig nåt... I wish you all the best in the future. Jag tänker inte dras med ner i ditt fall.

spackel

Jag brukar inte sminka mig mycket till fest heller. Nu va jag uttråkad och provade lite. Detta är resultatet. Jag trivs inte såhär iaf. Håret är inte fixat.

image131

Lalala höstdag

Trött Ruhi väntar på bussen me Cita. Skulle lämna henne hos hundvakten innan jobbet. Har ingen frisyr längre. Luggen e för lång osv.

image128

 

Imorrn ska jag på en dejt. Ingen seriös en men lite spontan o knasig. Ska följa me honom på 30års kalas i kungliga tennishallen där jag känner ingen. Läskigt men han sa att jag får gömma mig bakom honom om det e för läskigt :) Men vi ska iaf gå ta en drink själva nånstans först. Sen ska vi till klubb Tronic där han ska spela. Han e kvällens huvud-dj där. Blir nog en bra kväll. Ska ju få va me Sonia en stund oxå då Tony spelar på samma klubb. Lovely.

Ynklig igår?

Jag vaknade med en förkylning. Jobbade igår. På kvällen fick jag världens magkatarrs-känningar så jag kände mig svimfärdig av smärta. Mitt i desperate housewives oxå så jag missade halva avsnittet. Hur ynklig va jag då? VÄLDIGT! Allmänt sne över hur detta samhälle aldrig e menat att man ska klara sig själv. Jag smsade Jonas, min arbetskamrat, som fick komma med yoghurt till mig och krama mig. Han jobbade till 21 igår och skulle jobba 8-21 idag. Däremellan kommer han till mig så fort jag ger klartecken typ. När jag vill gå lägga mig så får han snällt ta bussen hem igen. Jag vill sova själv i min säng, med lilla Cita då. Han kräver inget av mig. Han säger att han redan vet det han behöver veta. Han säger att han vet oxå att jag ändrar mig från dag till dag, att jag vissa dagar faktiskt inte vill prata eller ses. Ibland kan jag bli riktigt irriterad på honom och han låter mig få va det. Han tar det med en nypa salt. Well, hur ska man annars bete sig när man har skitsvårt för att släppa in nån i ens liv. Jag har blivit så löjlig nu att när vi kollar på ett program jag vill se på, så får han inte prata under det programmet MEN jag får prata o när han ger svar på tal blir jag irriterad för att han pratar under programmet. Gud vad löjlig jag är. Skjut mig nån! 


Helgens magsår

Mm... kortfattat. Jag fick min alkohol i fredags. Benny kom över och Jonas, min arbetskamrat med. Det va trevligt. Måste nog börja ta hem folk lite oftare. Cp-Cita gav mig magsår i lördags natt. Kortfattat igen: Skulle gå runt huset me henne kl 3 på natten eftersom vi alla var vakna och hon hade lekt massa o behövde rastas. Jag tog inte på henne kopplet. Vad kan hända kl 3 på natten liksom? Jag ska berätta svaret. Det är några ungdomar vid busshållsplatsen hon springer fram till för att hälsa en bit bort. Inget fel med det. Förutom att ungdomarna börjar springa mot andra sidan gatan för att deras buss kommit där. Cita springer med. Hon springer på bussen och åker iväg. Kvar står jag på gatan i chocktillstånd. Min hund e borta. Går hem chockad och berättar för Jonas och Benny om det. Jonas springer ut, mot Jordbro station som bussen åkte mot. Benny ringer polisen. Sen går vi oxå ner till Jordbro. Polisen ringer upp mig o talar om att tjejen som har min hund har ringt polisen och står på busshållsplatsen mot västerhaninge. Vi går dit och ser på långt avstånd hur en tjej går på bussen där med min hund.. Bussen börjar åka dessutom.. Jonas springer allt vad han kan och lyckas stoppa bussen. Han går på bussen och tar min hund!!  Jag får tbx Cita. Men herregud, vilken natt. Men jag är så tacksam över Jonas och Bennys snabba reaktioner. Jag var så chockad och handlingsförlamad. Hade jag varit ensam så hade jag bara brytit ihop o inte gjort nånting förmodligen. Det for en massa tankar igenom mitt huvud under timmen hon va borta... på hur jag inte skulle få tbx henne. Men allt är bra nu.

Alkohol-brist

Att jag inte lääääär mig att ha alkohol hemma!!! *suckar*

image127

Skål på er alla som har nåt att skåla med...

Minnena

Tror minnena börjar smyga sig på mig nu. Minnena om allt som hände för runt ett år sen. Eller rättare sagt, januari i år. Jag ser inte fram emot nyårsafton. Absolut inte julen heller. Dock borde jag använda mitt present-kort på make up store jag fick av exet innan tiden går ut på den, haha :p Va knäpp man är. Ena stunden pratar man om hemska minnen o sen tänker man på smink. Ja just det, sen råkade jag skicka sms till FEL person o fråga vad han gör.. fick svar nu oxå. Knasigt.
Mitt ex lurade på mig att bli beroende av nåt som läkare säger har liknanade abstinens som när man slutar gå på heroin. Vad säger ni om det? Kan ni föreställa er vad jag har gått igenom? Jag tycker hemskt synd om min bror och min mamma som fick se allt. Mitt hjärta brister för min bror som fick åka ner till Thailand och hämta hem mig från ett sjukhus där jag låg ensam, övergiven och halvdöd. Jag kan prata om det där nu. För det ligger verkligen bakom mig.  Idag är jag inte beroende av något alls. Ja, förutom kaffe då :) 

Att gå och dejta nån känns egentligen löjligt. Jag tror faktiskt inte att jag verkligen vill det. Det känns mest som något man "borde" göra bara. Att stadga sig alltså. Man ska göra det som känns rätt för en själv o ingen annan.

Nu har jag svamlat klart.

Cita ikväll
image125

Stina och Cita härom dagen
image126

Cita måste alltid sova jättenära Stina när hon e här. Jättegulligt :)

Oh well

Igår kom jag till jobbet, stressad, ont i öronen för att det va lite för kallt att promenera utan mössa i 50min, ont i huvudet och hungrig och allmänt irriterad på allt. Kommer in och det luktar maaat. *mmm*. "Frun" hade lagat en god gulaschsoppa som hon bjuder på. Det satt så jävla bra alltså! Blev mätt och belåten. Irritationen försvann en del. Kvällen på jobbet var bara bra alltså. När jag sen var hemma blev jag sugen på choklad och coca cola :p Min arbetskamrat kom över till mig med det. Det var väldigt gulligt faktiskt. Precis vad jag behövde. Vi satt o degade framför tv:n och pratade strunt. Så mitt tickande-bomb-humör försvann. Jag exploderade aldrig. Skönt det. Ikväll på jobbet drack vi godkaffe och käkade tårta. Det va frun som bjöd, hon e på väldigt bra humör verkar det som. Det är fredag och jag tänker sitta hemma. Jag måste försöka fixa min ekonomi något faktiskt. Den e katastrofal. Har för övrigt ingen som helst lust att hitta på något heller.

 

Tickande bomb

Jag känner mig som en tickande bomb...

Hösten

Det e svinkallt ute. Man måste ha vantar. Ska promenera till jobbet sen. Jag e less på "fruns" dubbelmoral och skitzofrena personlighet på jobbet. Jag fick be en annan arbetskamrat stanna längre idag för att jag inte kan komma med 2 hundar till jobbet. Egentligen ska hon resa bort men nu skippar hon det. Hon tyckte att det skulle rörigt med 4 hundar på jobbet. Well, jag lät bli att påminna henne om gammal personal som ALLTID hade 2 hundar me sig till jobbet förut hela dagarna. Jag bad om att han 2 hundar mellan kl 17-18 bara. EN timme. Jag ska nog ta ett snack me chefen snart om byta arbetsplats. Eller så tar jag bort dagarna "frun" är hemma. En annan sak som skulle få mig att sluta helt är om det visar sig att hennes valp inte måste avlivas. Då har hon gått för långt i sitt destruktiva beteende, att nåt alltid måste vara eländigt.

Stackars hund

Valpen på mitt jobb, en flatcoated retriever. Han är 4 dagar yngre än min Cita. Han röntgade höften i fredags för att han har gått så konstigt. Vi trodde att det var växtvärk och att han växte för snabbt som att han gick så konstigt. Men det va det inte. Hans höftkula är tydligen missbildad. Har ni hört nåt hemskare? Missbildad. Så han måste avlivas :( Det är jättehemsk. Men hans matte hade inte hjärta att avliva honom i fredags så om en månad eller två avlivas han. Vilket oxå är jättehemskt. Vi ska gulla me valpen i 1-2månader till o sen ska han avlivas. Fyfan.. Det hade lika gärna kunnat hända Cita. Vilket är helt otänkbart för mig.

Hur fan sätter man in filmsnuttar här? En bild på plutten så länge...

image120

Jag har försvunnit

Jag vet inte vart jag har tagit vägen.

Cita har sin fula period i pälsen. Det har hundar som senare ska bli långhåriga.

   

Det va trevligt att ha Ingo här härom kvällen. En underbar vän. Sissi tog Cita i lördags kväll och skjutsade sen hem mig och Cita när jag åkte till henne för att hämta Cita på kvällen. Thank you!

Så seg som jag varit me den här bloggen på sistone så e det väl ett under om nån ens läser den för tillfället.

Technostate verkar inställt tills vidare. Tur det. Jag orkar inte festa. Jag jobbar och har min hund och är hundvakt ibland. Det är allt man orkar me känns det som. Jäkla magkatarrs-känningar den senaste veckan.

Jag måste börja träna styrka innan jag förfaller. Jag vet oxå hur jag ska göra med det. Det blir att gå på gymet de dagar jag haft Stina här. När jag lämnat Stina till M så är Cita supertrött så då lämnar jag henne ensam hemma och går iväg till gymet helt enkelt. Skönt att ha en plan. Ska bara få lön först oxå. Lovely. Att promenera tusen mil hjälper inte om man inte har muskler i kroppen.

Nu ska det drickas kaffe.

Middag ikväll

Äntligen är det inte stopp i min diskho längre. Den större sidan va det total stopp och kaustiksoda funkade inte. Fastighetsskötaren va här o fixade det nyss. Underlättar som fan. Nästa steg är väl en promenad me båda hundarna, sen iväg och handla lite och hämta min mobil!!!. Jag inväntar Jonas som ska promenera lite me mig och hundarna nu bara.. Ikväll kommer Ingo på middag :)

Frost

Vet att kl e 2 men eftersom jag inte lagt mig än så rastade jag Cita lite snabbt. Det e kallt ute. Frost på gräset. Usch. Värsta är ändå ryktena om att det ska ha snöat lite inne vid stan i måndags? Hemska rykten.

Nattinatt igen


image116

Jag sköter det jag ska iaf

Jag e väl höst-deppig.
Men jag tycker att jag sköter mitt jobb och jag tar hand om min hund som jag ska. Men det sociala livet privat orkar jag inte med riktigt känns det som. Jag är inte i nån relation nu och det finns inte i mig att skapa en sån relation nu och släppa in nån i mitt liv. Jag orkar bara inte. Jag kan inte be nån annan ha tålamod med mig heller för jag vet inte om jag har nåt att ge... det e väl där skon klämmer. Jag vet inte om jag har nåt att ge nån faktiskt. Jag vill inte träffa nån som har förväntningar för jag orkar inte leva upp till någons förväntningar. Så känns det just nu iaf.

Gonatt

Virrigt värre

Nej, det va inte idag Cita skulle på hunddagis, det e nästa tisdag. Och min kontorsstol har en special touch gjord av bara mig, armstöden e bak o fram. Yes. Så e det. Vad sne jag hade blivit om jag lämnat Cita på hunddagis kl 7 imorse, gjort mina ärenden o sen gått iväg till personalmötet... som är nästa tisdag! Blir inget av att hämta mobilen idag. Vet inte när det blir av. Kul kul. Undrar om man kan skicka mamma på det?

Ska göra mig klar för jobbet nu iaf.

Oh yeah

Nu har jag pusslat ihop min kontorsstol så nu e den klaaar :) Imorrn ska jag hämta min mobil som e färdiglagad. Cita ska på hunddagis imorrn igen. 200kr. Det är en utgift jag får räkna med kommer finnas när det e personalmöte o så, vilket för min del kommer vara 2 ggr i månaden. Sen har jag missat en planeringsdag men gick på en utbildningsdag då Cita va på hunddagis igen. Jag hade ju tänkt fråga en man som e pensionär om han o hans fru kunde vara hundvakt ibland då de e hemma hela tiden. Jag mailade och frågade faktiskt. De ville gärna prova vara hundvakt men av 2 olika anledningar. Hans fru för att hon älskar små söta hundar... och han för att han "älskar små söta mattar"! Uuuuuusch säger jag bara. Nej tack, jag betalar då gärna för hunddagis kom jag fram till då.

Kikade i min filofax äntligen vad som ska ske under veckan. Ingo kommer på middag på torsdag. Det ser jag fram emot!! :) Jaa, just det, ska svara på Saras sms som hon skrev igår morse, tror jag att det var. Snacka om att man inte orkar smsa längre. Men inte har jag nån lust att svara när nån ringer heller. Skulle ringt upp mamma igår oxå *suckar*. Hon ville veta hur det gått me kontorsstolen. Min gulliga lilla mamma.

Så trött bara

Jo men visst e det så. Kanske är man en väldigt trött tickande bomb vars tålamod ej existerar längre. Min fylla i lördags va ingen höjdare. Fick ett helt onödigt utbrott där jag stod och skrek. Jag tar det som ett varningstecken på att min psykiska hälsa inte är som den ska. Kanske är det för att jag jobbar med att ta hand om andra och nu även har min hund att uppfostra övrig tid? Allt handlar om att "ta hand om"... som tur är blir det ju lättare och lättare me Cita. Christian va här idag. Vi åt middag, han pysslade mer me min data så nu har jag datan kopplad till tvn. Vi laddade ner Shrek 3 o kollade på den. Det va jag som ville se den. Mamma va och lämnade av en kontorsstol tidigare idag som hon köpt till mig så jag o Christian satte igång att pyssla ihop den oxå. Så sjukt hur man märker att samhället inte är byggt för att leva ensam. Till och med i instruktionerna gällande en fånig kontorsstol så står det att man måste vara två när man skruvar ihop den.
Dags att sova. Ska vara hundvakt kl 8 imorrn. 8-23 blir det imorrn faktiskt. M ska på en fotbollsmatch så jag ska ha Stina lite längre.

Gonatt

Fredag-hemma-kväll

Hemma me Cita. Tar ett glas vin och en cigg bara för att jag kan. Annat va det när man bodde hemma :p Det va tänkt att Dario skulle hälsat på men det blev inte så. Undrar om inte han är den som känner mig bäst. Den jag varit sjukt ärlig med alltid genom åren. Han är nog den jag pratat med mest när jag mått som sämst. Vår kontakt har alltid varit på msn. Där man blottat sitt inre. Han har oxå gjort det. Man har vågat visa sig svag på alla sätt utan att känna att man dömer varandra. Eller behöver försvara sig själv. Jag kan ju berätta att det kan bli jävligt stelt när vi ses istället för det blir pinsamt pga allt vi vet om varandra :p Så knasigt det kan bli.

Ska dricka upp mitt glas vin o gå lägga mig sen tror jag...

2 vänner jag saknar är Joseph/Yossi och Ingo har jag kommit på... Sissi har en klockren beskrivning på människor man gillar. Det är de som är GENUINT snälla. De som har ett gott hjärta och är äkta helt enkelt. De som inte är det borde nog filtreras bort alltså...

Fredagar hemma, lördagar utgång

Så ska det vara. Nu när jag har Cita. Och så jobbar jag 1 söndag i månaden så jag får vara bakis 3 söndagar i månaden. Däremot jobbar jag 3 lördagar i månaden. Så ser det ut. Ikväll ska jag jobba till 22.

Nu saknar jag min mobil. Den skulle varit klar idag ju. Den e på lagning. Blä, puckon. Nån bild vill man ju sätta upp här. Bloggen börjar se trååååkig ut.

Grupp-dejt på lördag

Nää. Vi ska bara till Garbos. Jag o Sissi. Christian vill oxå me. Kanske ska kolla med Ingo oxå. Saknar honom o han bor ju nära där så han borde kunna komma tycker man. Om han inte drar till Tribalism eller så då.

Är kl bara 22? Aa, jag e ju trött för att jag hade min arbetskamrat här till kl 2 igår och började vara hundvakt åt Stina kl 8 imorse och har jobbat 15-21. Ibland är dagarna långa. Okej, jag erkänner, jag o hundarna sov sen mellan kl 8-11 :p Men avbrott i sömnen sådär gör ju inte en piggare direkt.

Dags att avsluta detta super-roliga inlägg.

Christian är dum

Jajamensan. Men ändå inte.Han säger om sig själv: jak hwara snell hest

Hur som helst så konstaterade han att han vet att jag är psyko. Och jag tyckte synd om honom för att ha sett den sidan av mig ett antal ggr. Vilket han kommenterade med att säga att det inte var synd om honom utan att han hade ju fått sitta på första pakett på den showen... hahahahaha. Roligaste kommentaren på länge. Här behöver jag inte spela fin inte, haha, inte för att jag brukar göra det men ändå :)  

Pöss o kräm på Spunky!

Min vän luffaren

Va ett tag sen jag nämnde honom. Eller jag har inte nämnt honom i denna blogg utan i den gamla jag hade innan den här ;) Bästa gästen man kan ha hos sig helt klart. Han åkte till Rhodos o va borta 2-3 månader förut. Men vi höll kontakten lite smått. Nu när han e hemma i Sverige igen så hörs vi väl lite lagom. Hur som helst så har han det knasigt med bostad just nu. Såpass att han faktiskt är öppen för att sova ute.. läste hans blogg nyss. Visste inte att det va så illa. Mina vänner skulle inte låta mig sova ute iaf. Jag tror att han tror för bra om människor. Iaf fel människor. Samtidigt är han nog tyvärr inte bra på att ta vara på vänner heller. Eller rättare sagt, svårt att visa vilka människor som betyder nåt för honom. Han är inte lätt att förstå. Han är en sån där konstig vattuman ;) Sa iaf att han var välkommen att sova här nån natt nån gång. Vem låter nån man känner sova ute? Han har ju sovit här förr oxå. Så inget konstigt med det.


ID

Haha, programmet ID har en liten rejvpojke med. Han e gogodansare. Haha, kul kul!! Ärligt, det finns inget annat på tv just nu.

Promenixat

Blev 70mins promenad. Med 2 hundar. Var hundvakt åt Stina idag. Helt klart mycket bättre att promenera med hundar än själv. Jag trodde att jag skulle få god tid på mig att rensa tankarna lite och att promenaden skulle ta tid... men istället måste det vara 100% fokus på hur hundarna går då min hund är en tokig valp och promenaden kändes som 15min lång bara. Imorrn blir Cita några timmar på hunddagis igen för att jag har personalmöte. Ska gå fika innan jobbet oxå. Kommer inte upp några bilder för min mobil är på lagning. Så spännande var dagens inlägg.

RSS 2.0